Νέα

Φασισμός = Κομμουνισμός (;)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Πιστεύεται ότι ο φασισμός με τον κομμουνισμό έχουν κοινά ?

• ΝΑΙ. Έναι ακριβώς το ίδιο.

Ψήφοι: 23 67,6%
  • ΟΧΙ. Δεν έχουν κανένα κοινό χαρακτηριστικό.

Ψήφοι: 6 17,6%
  • ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ. Θα περιμένω την εξέληξη της συζήτησης .....

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ. Δεν πάμε σε κανα Studio λέω εγώ.....

Ψήφοι: 5 14,7%
  • ΔΕΝ ΞΕΡΩ - ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    34

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Είπα εγώ όχι;;;;

Και εγώ την σχέση του Σπηλαίου του Πλάτωνα με την AI (Artificial Intelligence).

Παιξε μπαλα... για λεγε

Αντε
στο μεταξυ θα σου φταξω ενα εικαστικο εγω  :2funny: :2funny:
συμφωνα με την φωτο σου... :uglystupid: :uglystupid:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Να πω κι εγω τι σχεση εχει η ομοφυλοφιλια με την αριστερα και το φασισμο που το διαβασα προσφατα? αχαχαχαχαχαχαχα 

ΠΠ i miss you!

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
για λέτε !!

sofer.jpg

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
το περίμενα ότι θα έλεγες για τον "ιμπεριαλισμό" :2funny: ... φυλλάδιο μου μυρίστηκε! ;)

Η αμερική δεν κατακτήθηκε (όχι ότι έχεις και άδικο τελείως εδω που τα λέμε) ... ανακαλύφθηκε...

Η αποικιοκρατία δεν ξεκίνησε με την Αμερική ... εκεί που ξεκίνησε τι έγινε? ;)  (ακριβώς τα αντίθετα)

Στην Αμερική δεν είναι τα περισσότερα κράτη ...σοσιαλιστικο/κομμουνιστικά? ;)  (γιταί επέλεξες τις ΗΠΑ)

Καλά ε, έγραψα ο παίκτης!!!
Αυτα μας μαθαινανε στο σχολειο, τα χεις αφομοιωσει καλα, φυσικο ειναι..
Παντως η Αμερικη κατακτηθηκε, δεν ανακαλυφθηκε, θα ανακαλυπτοταν αν ηταν ακατοικητη..
Εφοσον ομως εξοντωθηκαν με βαναυσο τροπο ολοι οι ντοπιοι κατοικοι της και μαζι τους καθε στοιχειο διαφορετικοτητας(φασισμος) μιλαμε για κατακτηση!!!
Ο Κολομβος που σου τον παρουσιαζουν σαν θεο και γαματο ηταν ενας ακομα στιγνος δολοφονος!!
Σου ειπα οτι δεν εχει εφαρμοστει πουθενα ο κομμουνισμος κατα τη γνωμη μου, αρα ουτε στη Λατινικη Αμερικη, στοιχεια υπαρχουν που συνδεονται με δικτατορικα στοιχεια κοκ..
Και δεν γινεται ολες οι χωρες να ειναι καπιταλιστικες μητροπολεις, καποιες θα ειναι περισσοτερο ανεπτυγμενες και αλλες λιγοτερο.. Ετυχε απο εκεινες τις χωρες να ειναι οι ΗΠΑ..

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
Αυτα μας μαθαινανε στο σχολειο, τα χεις αφομοιωσει καλα, φυσικο ειναι..
Παντως η Αμερικη κατακτηθηκε, δεν ανακαλυφθηκε, θα ανακαλυπτοταν αν ηταν ακατοικητη..
Εφοσον ομως εξοντωθηκαν με βαναυσο τροπο ολοι οι ντοπιοι κατοικοι της και μαζι τους καθε στοιχειο διαφορετικοτητας(φασισμος) μιλαμε για κατακτηση!!!
Ο Κολομβος που σου τον παρουσιαζουν σαν θεο και γαματο ηταν ενας ακομα στιγνος δολοφονος!!
Σου ειπα οτι δεν εχει εφαρμοστει πουθενα ο κομμουνισμος κατα τη γνωμη μου, αρα ουτε στη Λατινικη Αμερικη, στοιχεια υπαρχουν που συνδεονται με δικτατορικα στοιχεια κοκ..
Και δεν γινεται ολες οι χωρες να ειναι καπιταλιστικες μητροπολεις, καποιες θα ειναι περισσοτερο ανεπτυγμενες και αλλες λιγοτερο.. Ετυχε απο εκεινες τις χωρες να ειναι οι ΗΠΑ..
Στο δικό μου σχολείο, ζήτημα να έμαθα το 1/3 από τα όσα σου είχα αναφέρει...

Για την κατάκτηση είδες δεν αντιλέγω, στο είπα και παραπάνω εγώ ο ίδιος...

Ποιος παρουσιάζει τον Κολόμβο σαν θεό ... δεν είναι η μοναδική αξιόλογη προσωπικότητα που έσφαζε, δυστυχώς έτσι ήταν τότε(?) ο κόσμος ... υπάρχουν πολλοί φιλάνθρωποι κομμούνιστες που διαπρέψαν εξίσου ... αν και τους περισσότερους σκοτωμούς δεν τους έκανε ο Κολόμβος...

ΟΚ ... μητρόπολη είναι μία ... εξ ορισμού θα έλεγα.
Αλλά μήπως πήρες το παράδειγμα που σε βόλευε απόλυτα?
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι υπάρχει άμεση διαδύνδεση μεταξύ ιμπεριαλισμού - (καπιταλισμού) - ΗΠΑ?
Η αμερική δεν ήταν η πρώτη που αποικιοποιήθηκε ... και δεν το πάω στην Μεγάλη Ελλάδα
Οι χώρες που ήταν πρώην αποικίες ... αποκύρηξαν συντριπτικά και μετα βδελυγμίας τον καπιταλισμό (για να αρχίζουν να το υιοθετούν σιγά-σιγά όταν κατάλαβαν τι παίζετε σον κόσμο :2funny:)

Οπότε ... γιατί από μια "τυχάρπαστη" αποικιοποίηση ... που δεν είχε καν τα χαρακτηριστικά της τυπικής αποικίας (Εγγλέζοι 2ης, 3ης κοκ γενιάς ήταν οι περισσότεροι) ... διάλεξες αυτό? :idiot:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
(για να αρχίζουν να το υιοθετούν σιγά-σιγά όταν κατάλαβαν τι παίζετ[size=18pt]ε[/size] σον κόσμο :2funny:)
εμείς στο σχολείο παίζαμε μονόπολυ.
εσύ στη γραμματική έπαιζες με το πουλί σου προφανώς.....
πρωταθλητήςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.815
Πόντοι
3.715
Βάλε και Χριστιανισμός = Φασισμός = Κομμουνισμός

Χωρίς τις ''χριστιανικές αξίες και θεώρηση δεν υφίστανται τα παραπάνω. Η βάση για την ανάπτυξη τυρρανικών θεσμών έχει πολύ παλιές ρίζες καλά πιασμένες.

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225

Για την κατάκτηση είδες δεν αντιλέγω, στο είπα και παραπάνω εγώ ο ίδιος...

Ποιος παρουσιάζει τον Κολόμβο σαν θεό ... δεν είναι η μοναδική αξιόλογη προσωπικότητα που έσφαζε, δυστυχώς έτσι ήταν τότε(?) ο κόσμος ... υπάρχουν πολλοί φιλάνθρωποι κομμούνιστες που διαπρέψαν εξίσου ... αν και τους περισσότερους σκοτωμούς δεν τους έκανε ο Κολόμβος...

ΟΚ ... μητρόπολη είναι μία ... εξ ορισμού θα έλεγα.
Αλλά μήπως πήρες το παράδειγμα που σε βόλευε απόλυτα?
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι υπάρχει άμεση διαδύνδεση μεταξύ ιμπεριαλισμού - (καπιταλισμού) - ΗΠΑ?
Η αμερική δεν ήταν η πρώτη που αποικιοποιήθηκε ... και δεν το πάω στην Μεγάλη Ελλάδα
Οι χώρες που ήταν πρώην αποικίες ... αποκύρηξαν συντριπτικά και μετα βδελυγμίας τον καπιταλισμό (για να αρχίζουν να το υιοθετούν σιγά-σιγά όταν κατάλαβαν τι παίζετε σον κόσμο :2funny:)

Οπότε ... γιατί από μια "τυχάρπαστη" αποικιοποίηση ... που δεν είχε καν τα χαρακτηριστικά της τυπικής αποικίας (Εγγλέζοι 2ης, 3ης κοκ γενιάς ήταν οι περισσότεροι) ... διάλεξες αυτό? :idiot:
Αν δεν εχει σχεση, τοτε τι δουλεια ειχαν οι ΗΠΑ στο Βιετναμ, το αφγανισταν, το ιρακ, την παλαιστινη ,τη γιουγκοσλαβια??? μηπως να αποκαταστησουν τη "δημοκρατια", ο,τι ελεγε και ο παπαδοπουλος το 67?
Αντιθετα, ο καπιταλισμος στηριζεται στη συγκεντρωση της υπεραξιας που στηριζεται με τη σειρα της στην εκμεταλλευση της εργατικης ταξης απ τους κατοχους των μεσων παραγωγης(κεφαλαιο) στους τελευταιους.. Με σκοπο το κερδος στα χερια τους να ειναι οσο το δυνατον μεγαλυτερο, εχουν την ταση να επεκτεινονται, να υποδουλωνουν λαους να κατακτουν χωρες ωστε να αυξηθει ο πλουτος στα χερια τους χωρις ΚΟΣΤΟΣ, ετσι μονο κερδιζουν..
Δηλαδη κατακτωντας το Ιρακ ας πουμε εχουν τζαμπα πετρελαιο που αλλιως δεν θα ειχαν η θα ακριβοπληρωναν για να εχουν και ετσι συσωρευεται ακομα περισσοτερος πλουτος στα χερια τους> καθαρο κερδος >στοχος του καπιταλισμου
Δεν τον υιοθετησαν επειδη ειδαν τι επαιζε στον κοσμο αλλα επειδη ειδαν οτι αλλιως θα εξοντωνονταν!!

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
εμείς στο σχολείο παίζαμε μονόπολυ.
εσύ στη γραμματική έπαιζες με το πουλί σου προφανώς.....
πρωταθλητήςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
Δεν με διαβάζεις? ... παρακολουθείς την ουσία? ...

Αν έχεις να πεις κάτι ουσιαστικό καν΄το και κλεισε επιτέλους το word, το ξέρω ότι δεν προλαβαίνεις να μορφωθείς τώρα αλλά τι να κάνουμε...

υ.γ. Που να δεις ορθογραφικά λάθη σε επικεφαλίδες διατριβών καθηγητών πανεπιστημίου, εκεί θα τραβάς το μαλιά σου....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν με διαβάζεις? ... παρακολουθείς την ουσία? ...

Αν έχεις να πεις κάτι ουσιαστικό καν΄το και κλεισε επιτέλους το word, το ξέρω ότι δεν προλαβαίνεις να μορφωθείς τώρα αλλά τι να κάνουμε...

υ.γ. Που να δεις ορθογραφικά λάθη σε επικεφαλίδες διατριβών καθηγητών πανεπιστημίου, εκεί θα τραβάς το μαλιά σου....

ΟΕΟΕΟΕ
ΟΕΟΕΟΕ
πρωτάθλημα και κύπελο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
ανήρ+ωψ (όψη) από α + νερ + ωψ

ακου περσονα, (για σενα θα ζωγραφιζω το χαπι της ξερολιασης οταν τελειωσω απο την δουλεια)

ως τοτε πες μου το εξης..

Ως πιθανότερη ετυμολογία της λέξης θεωρείται η σύνθεσή της από το ανήρ (ανδρ-ός)+ωψ(ωπός)=ο έχων όψη ανδρός, όπου άνδρας σημαίνει άνθρωπος. Ο Ομηρος γράφει για τον Δία «πατήρ ανδρών τε θεών τε», όπου ανήρ=άνθρωπος.

Το παραπανω κειμενο τι σχεση εχει με σενα ?  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

αφου το μυαλο σου ειναι συνεχεια στα ανήρ (ανδρ-ός)+ωψ(ωπός)

μονο η οψη σου εμεινε.....?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ή την εχασες και αυτη.....  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

μπου-αχαχαχαχαχαxaxaxa !!!!

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
Το φόρουμ έχει ιδιαίτερη πλάκα...

Αν δεν εχει σχεση, τοτε τι δουλεια ειχαν οι ΗΠΑ στο Βιετναμ, το αφγανισταν, το ιρακ, την παλαιστινη ,τη γιουγκοσλαβια??? μηπως να αποκαταστησουν τη "δημοκρατια", ο,τι ελεγε και ο παπαδοπουλος το 67?
Άιντε , άιντε...
Για να προλάβουνε τους Βολιβιανούς (ενδοκαπιταλιστικός ανταγωνισμός αποικιών που στο τέλος θα οδηγήσει στον αφανισμό του... :2funny:)

ή μήπως τους κατοίκους του Τάραντα? :rolleyes: :2funny:
Αντιθετα, ο καπιταλισμος στηριζεται στη συγκεντρωση της υπεραξιας που στηριζεται με τη σειρα της στην εκμεταλλευση της εργατικης ταξης απ τους κατοχους των μεσων παραγωγης(κεφαλαιο) στους τελευταιους.. Με σκοπο το κερδος στα χερια τους να ειναι οσο το δυνατον μεγαλυτερο, εχουν την ταση να επεκτεινονται, να υποδουλωνουν λαους  να κατακτουν χωρες ωστε να αυξηθει ο πλουτος στα χερια τους χωρις ΚΟΣΤΟΣ, ετσι μονο κερδιζουν..
Δηλαδη κατακτωντας το Ιρακ ας πουμε εχουν τζαμπα πετρελαιο που αλλιως δεν θα ειχαν η θα ακριβοπληρωναν για να εχουν και ετσι συσωρευεται ακομα περισσοτερος πλουτος στα χερια τους> καθαρο κερδος >στοχος του καπιταλισμου
Δεν τον υιοθετησαν επειδη ειδαν τι επαιζε στον κοσμο αλλα επειδη ειδαν οτι αλλιως θα εξοντωνονταν!!
Την Γιάλτα την γνωρίζεις...
Αυτά να τα πεις στους απελευθερωμένους της Ουγγαρίας ή της Πράγας ... ααα ξέχασα, δεν ήταν ο "σωστός" κομμουνισμός!!! :2funny:

Καλά επί Κολόμβου είχαμε καπιταλισμό? ... εγώ έχω μείνει στην φεουδαρχία ακόμα...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ακου περσονα, (για σενα θα ζωγραφιζω το χαπι της ξερολιασης οταν τελειωσω απο την δουλεια)

ως τοτε πες μου το εξης..

Ως πιθανότερη ετυμολογία της λέξης θεωρείται η σύνθεσή της από το ανήρ (ανδρ-ός)+ωψ(ωπός)=ο έχων όψη ανδρός, όπου άνδρας σημαίνει άνθρωπος. Ο Ομηρος γράφει για τον Δία «πατήρ ανδρών τε θεών τε», όπου ανήρ=άνθρωπος.

Το παραπανω κειμενο τι σχεση εχει με σενα ?  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

αφου το μυαλο σου ειναι συνεχεια στα ανήρ (ανδρ-ός)+ωψ(ωπός)

μονο η οψη σου εμεινε.....?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ή την εχασες και αυτη.....  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

μπου-αχαχαχαχαχαxaxaxa !!!!

που πήγε το Ανω και θρώσκω
ΟΕΟ;

πες μας και από που βγαίνει το ανήρ.....
στο γούγλη δεν έχεις τύχη.......
ρώτα τον Αδωνιςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Ως πιθανότερη  εξηγηση Ανω και θρώσκω...

Αναπηδω απο πανω
σε ατομα που ψαχνουν ανήρ (ανδρ-ός)+ωψ(ωπός)   :uglystupid:

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
γεια σου ράφη!!!!

άνθρωπος=άνω θρώσκω δηλ κοιτάω στο Θεό και τον ευχαριστώ για την προσφορά του!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

άντε να σκάσετε οι άθεοι!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ράφη και μέμο σας είχα πει ρε για το σιρδιμήδη! λίγο κπερδεμένος και ψώνιο είναι αλλά καμία σχέση με ΠΠ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ο ΠΠ είναι ανεπανάληπτος!!!! έσπασε το καλούπι μετά απ αυτόν!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
γεια σου ράφη!!!!

άνθρωπος=άνω θρώσκω δηλ κοιτάω στο Θεό και τον ευχαριστώ για την προσφορά του!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

άντε να σκάσετε οι άθεοι!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ράφη και μέμο σας είχα πει ρε για το σιρδιμήδη! λίγο κπερδεμένος και ψώνιο είναι αλλά καμία σχέση με ΠΠ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ο ΠΠ είναι ανεπανάληπτος!!!! έσπασε το καλούπι μετά απ αυτόν!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Για σου αρχηγε μου, ειδες τις ταπες που εφαγε ..... εν απουσια σου !!!

κρατησα την υποσχεση να μην το αφησω σε χλωρο κλαρι το παπακι...
ενω απουσιαζες.

Στον παραδιδω τωρα.... :uglystupid: :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom