Νέα

Φασισμός = Κομμουνισμός (;)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Πιστεύεται ότι ο φασισμός με τον κομμουνισμό έχουν κοινά ?

• ΝΑΙ. Έναι ακριβώς το ίδιο.

Ψήφοι: 23 67,6%
  • ΟΧΙ. Δεν έχουν κανένα κοινό χαρακτηριστικό.

Ψήφοι: 6 17,6%
  • ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ. Θα περιμένω την εξέληξη της συζήτησης .....

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ. Δεν πάμε σε κανα Studio λέω εγώ.....

Ψήφοι: 5 14,7%
  • ΔΕΝ ΞΕΡΩ - ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    34

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Πάντως τη ίδια γνώμη με εμένα έχει και ο ΟΑΣΕ, πρακτικά δλδ Φασισμός = Κομμουνισμός

Ο Οργανισμός για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) αποφάσισε να ορίσει την 23η Αυγούστου “ημέρα μνήμης του Ναζισμού και του Σταλινισμού”.

Στις 23 Αυγούστου 2009 συμπληρώθηκαν 70 χρόνια από την υπογραφή της συνθήκης Γιοάχιμ φον Ρίμπεντροπ-Μολότωφ η οποία, δυστυχώς, εχει ξεχαστεί. Η Συνθήκη υπογράφηκε στις 23 Αυγούστου του 1939 η συνθήκη αυτή ονομάζεται και: Γερμανοσοβιετικό Σύμφωνο μη Επίθεσης.

Η συνθήκη ήταν απλή, με ή χωρίς εισαγωγικά. Η Ναζιστική Γερμανία και η Σταλινική ΕΣΣΔ συμφώνησαν να χωρίσουν την Ευρωπαϊκή ήπειρο μεταξύ τους. Οι Ναζί θα έπαιρναν το Δυτικό της κομμάτι και οι Σοβιετικοί το Ανατολικό. Η Συνθήκη ήταν αρχικά απόλυτα επιτυχής, δυστυχώς. Η ΕΣΣΔ κατέλαβε τις 3 Βαλτικές χώρες, τη Φινλανδία και τη μισή Πωλωνία. Αντίστοιχα οι Ναζί κατέλεβαν την υπόλοιπη Ευρώπη. Στην πορεία, όμως, ο Χίτλερ άλλαξε γνώμη και επιτέθηκε στην ΕΣΣΔ.

Το τραγικό είναι πως οι Κομμουνιστές “ξέχασαν”1 τη συνθήκη και πλέον αυτοπαρουσιάζονται σαν αυτοί που κέρδισαν τον Ναζισμό. Δεν αμφισβητώ πως η ΕΣΣΔ υπέφερε τον μεγαλύτερο αριθμό θυμάτων στον Β'_Παγκόσμιο_Πόλεμο και προσπερνάω πως αυτή ήταν η επιλογή του Στάλιν αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε την πραγματική ιστορία, πόσο μάλλον που ο Ρεβιζιονισμός είναι από τα μεγαλύτερα εγκλήματα που μπορεί να πράξει η Ανθρωπότητα.

Δείτε την αντίδραση του ΚΚΕ στον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ να γελάσετε  :2funny: :2funny: :2funny:
www2.rizospastis.gr/wwwengine/story.do?id=5234866&publDate=2009-09-01%2000:00:00.0]
]

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Δωωωωωωσε λεμε !!!

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μάλλον δεν χρειάζεται να παραθέσω στη παρούσα φάση επιχειρήματα. Πάντως τη ίδια γνώμη με εμένα έχει και ο ΟΑΣΕ, πρακτικά δλδ Φασισμός = Κομμουνισμός

Ο Οργανισμός για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) αποφάσισε να ορίσει την 23η Αυγούστου “ημέρα μνήμης του Ναζισμού και του Σταλινισμού”.

Στις 23 Αυγούστου 2009 συμπληρώθηκαν 70 χρόνια από την υπογραφή της συνθήκης Γιοάχιμ φον Ρίμπεντροπ-Μολότωφ η οποία, δυστυχώς, εχει ξεχαστεί. Η Συνθήκη υπογράφηκε στις 23 Αυγούστου του 1939 η συνθήκη αυτή ονομάζεται και: Γερμανοσοβιετικό Σύμφωνο μη Επίθεσης.

Η συνθήκη ήταν απλή, με ή χωρίς εισαγωγικά. Η Ναζιστική Γερμανία και η Σταλινική ΕΣΣΔ συμφώνησαν να χωρίσουν την Ευρωπαϊκή ήπειρο μεταξύ τους. Οι Ναζί θα έπαιρναν το Δυτικό της κομμάτι και οι Σοβιετικοί το Ανατολικό. Η Συνθήκη ήταν αρχικά απόλυτα επιτυχής, δυστυχώς. Η ΕΣΣΔ κατέλαβε τις 3 Βαλτικές χώρες, τη Φινλανδία και τη μισή Πωλωνία. Αντίστοιχα οι Ναζί κατέλεβαν την υπόλοιπη Ευρώπη. Στην πορεία, όμως, ο Χίτλερ άλλαξε γνώμη και επιτέθηκε στην ΕΣΣΔ.

Το τραγικό είναι πως οι Κομμουνιστές “ξέχασαν”1 τη συνθήκη και πλέον αυτοπαρουσιάζονται σαν αυτοί που κέρδισαν τον Ναζισμό. Δεν αμφισβητώ πως η ΕΣΣΔ υπέφερε τον μεγαλύτερο αριθμό θυμάτων στον Β'_Παγκόσμιο_Πόλεμο και προσπερνάω πως αυτή ήταν η επιλογή του Στάλιν αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε την πραγματική ιστορία, πόσο μάλλον που ο Ρεβιζιονισμός είναι από τα μεγαλύτερα εγκλήματα που μπορεί να πράξει η Ανθρωπότητα.

Δείτε την αντίδραση του ΚΚΕ στον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ να γελάσετε  :2funny: :2funny: :2funny:
www2.rizospastis.gr/wwwengine/story.do?id=5234866&publDate=2009-09-01%2000:00:00.0]
]
Ξερει μηπως κανενας δημοκρατης ποια συμφωνια προηγηθηκε της μολοτωφ-ριμπεντροπ...λεω εγω τωρα...μηπως προηγηθηκε η συμφωνια του μοναχου...η συμφωνια αγγλων-γαλλων-ουγγρων-πολωνων ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ και των ΝΑΖΙ για τον διαμελισμο της τσεχοσλοβακιας????θυμαται κανεις τις εκκλησεις των σοβιετικων να αντιμετωπισουν τους ΝΑΖΙ μαζι με τους δυτικους,με τους ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ δυτικους να κλεινουν τα αυτια τους-πριν τη συμφωνια του μοναχου-???
Χωρις να εχει για μενα ιδιαιτερη σημασια,αναφερω απλα οτι η ανατολικη πολωνια ανηκε ως το 1917 στην τοτε ρωσια,η δε πολωνια εκμεταλλευομενη την οκτωβριανη επανασταση εισεβαλλε στα εδαφη αυτα, και τα κατελαβε....
Οσο για το πως ξεκινησε , πως εξελιχθηκε και που κατεληξε η οκτωβριανη επανασταση...δυο θεωρω οτι ηταν τα κομβικοτερα σημεια, αμεσα αλληλοσυνδεομενα...οτι αρχικα η δικτατορια του προλεταριατου δεν καταφερε να οδηγησει σε μια αταξικη κοινωνια αλλα στο κομμα-κυριαρχο(οχι φυσικα με καποιο μεταφυσικο τροπο... :2funny:)...και το <<ανταγωνιστικο>> διεθνες περιβαλλον που οδηγησε την ΕΣΣΔ σε λανθασμενες κοινωνικο-οικονομικες πολιτικες με αμεσες συνεπειες στις ζωες των ανθρωπων....

Υ.Γ. Το γεγονος οτι υπερτονιζεται η συμφωνια μολοτωφ-ριμπεντροπ και αποσιωπαται η συμφωνια του μοναχου-αν και προγενεστερη-απο τους δυτικους μας "φιλους"μαλλον με οδηγει στο...ΦΑΣΙΣΜΟΣ=ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ???...καλυτερα ακομα...λεω εγω τωρα...μηπως ο φασισμος ειναι το αποκουμπι του καπιταλισμου σε περιοδους καπιταλιστικων κρισεων ή μαζικων κοινωνικων εξεγερσεων....

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Ξερει μηπως κανενας δημοκρατης ποια συμφωνια προηγηθηκε της μολοτωφ-ριμπεντροπ...λεω εγω τωρα...μηπως προηγηθηκε η συμφωνια του μοναχου...η συμφωνια αγγλων-γαλλων-ουγγρων-πολωνων ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ και των ΝΑΖΙ για τον διαμελισμο της τσεχοσλοβακιας????θυμαται κανεις τις εκκλησεις των σοβιετικων να αντιμετωπισουν τους ΝΑΖΙ μαζι με τους δυτικους,με τους ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ δυτικους να κλεινουν τα αυτια τους-πριν τη συμφωνια του μοναχου-???
Χωρις να εχει για μενα ιδιαιτερη σημασια,αναφερω απλα οτι η ανατολικη πολωνια ανηκε ως το 1917 στην τοτε ρωσια,η δε πολωνια εκμεταλλευομενη την οκτωβριανη επανασταση εισεβαλλε στα εδαφη αυτα, και τα κατελαβε....
Οσο για το πως ξεκινησε , πως εξελιχθηκε και που κατεληξε η οκτωβριανη επανασταση...δυο θεωρω οτι ηταν τα κομβικοτερα σημεια, αμεσα αλληλοσυνδεομενα...οτι αρχικα η δικτατορια του προλεταριατου δεν καταφερε να οδηγησει σε μια αταξικη κοινωνια αλλα στο κομμα-κυριαρχο(οχι φυσικα με καποιο μεταφυσικο τροπο... :2funny:)...και το <<ανταγωνιστικο>> διεθνες περιβαλλον που οδηγησε την ΕΣΣΔ σε λανθασμενες κοινωνικο-οικονομικες πολιτικες με αμεσες συνεπειες στις ζωες των ανθρωπων....

Υ.Γ. Το γεγονος οτι υπερτονιζεται η συμφωνια μολοτωφ-ριμπεντροπ και αποσιωπαται η συμφωνια του μοναχου-αν και προγενεστερη-απο τους δυτικους μας "φιλους"μαλλον με οδηγει στο...ΦΑΣΙΣΜΟΣ=ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ???...καλυτερα ακομα...λεω εγω τωρα...μηπως ο φασισμος ειναι το αποκουμπι του καπιταλισμου σε περιοδους καπιταλιστικων κρισεων ή μαζικων κοινωνικων εξεγερσεων....

Ελα soi 6,  την κανατε την ταρζανια σας τωρα  :uglystupid: :uglystupid:

πειτε το ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ....

Και εγω αμα κανω μαλακιες τις παραδεχομαι (δε σφυριζω)

Αφου την υπογραψατε την συμβασουλα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ελα soi 6,  την κανατε την ταρζανια σας τωρα  :uglystupid: :uglystupid:

πειτε το ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ....

Και εγω αμα κανω μαλακιες τις παραδεχομαι (δε σφυριζω)

Αφου την υπογραψατε την συμβασουλα   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε συ,δεν ειμαι και τοσο γερος.... :2funny: :2funny: :2funny:...εσυ θα με βγαλεις αντιστασιακο.... :2funny:...

Δεν θα απολογηθω εγω για τους σταλινικους....αντιθετως εχω βρεθει απεναντι τους αρκετες φορες...

Η διαφορα των δυο ,ειναι οτι η σταλινικων-ναζηδων ειναι μη επιθεσης,και η δυτικων δημοκρατων-ναζηδων ειναι για το διαμελισμο της τσεχοσλοβακιας(επιθεσης)...

Ο φασισμος...εκτος απο οτι κρυβεται ευκολα στους διαφορους -ισμους....ειναι κατα βαση Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ...

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
τι νοημα εχουν τα βιβλια αγαπητε υβριστη...τον ειδαμε τον "υπαρκτο"...τον ειδανε και οι λαοι που τρομαξαν να τον βγαλουν απ'το σβερκο τους ..... τι μπουρδες για βιβλια και ιδεολογιες να λεμε τωρα... :uglystupid: :uglystupid:

Επειδη εισαι χαμηλης νοημοσυνης αγαπητε συμφορουμιτη δεν εχει νοημα ο,τι προσπαθια και να κανω, για να σου πω την αποψη μου.

Μην κρινεις κατι αν πρωτα δεν εχεις διαβασει (ή δει, ή ζησει),Ο ΙΔΙΟΣ!

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Ρε συ,δεν ειμαι και τοσο γερος.... :2funny: :2funny: :2funny:...εσυ θα με βγαλεις αντιστασιακο.... :2funny:...

Δεν θα απολογηθω εγω για τους σταλινικους....αντιθετως εχω βρεθει απεναντι τους αρκετες φορες...

Η διαφορα των δυο ,ειναι οτι η σταλινικων-ναζηδων ειναι μη επιθεσης,και η δυτικων δημοκρατων-ναζηδων ειναι για το διαμελισμο της τσεχοσλοβακιας(επιθεσης)...

Ο φασισμος...εκτος απο οτι κρυβεται ευκολα στους διαφορους -ισμους....ειναι κατα βαση Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ...

ρε φιλε, τι να λεμε τωρα οτι ο ΣΤΑΛΙΝ σκοτωσε πιο πολους απο τον ΧΙΤΛΕΡ αλλα στον σταλιν εγιναν ΑΓΑΛΜΑΤΑ.....

στο ΧΙΤΛΕΡ ομως κανενα...μεχρι που ηρθε ο ΝΙΚΗΤΑ ΚΡΟΥΤΣΟΦ και "αλλαξε" λιγο το κλιμα.... η μηπως κανω λαθος..

ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΑΛΙΝΓΚΡΑΝΤ αλλα οχι ΧΙΛΕΡΟΓΚΡΑΝΤ...

Τεσπα...

ΑΠΟΚΥΡΗΣΕΙΣ τον ΦΑΣΙΣΜΟ...οκ μεχρι εδω !!

Γιατι δεν παραδεχεσαι οτι ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΥ εγιναν μπορω να πω ΧΕΡΟΤΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ και διωγμοι ή μηπως ΟΧΙ ;;;

Αλλο ή ιδεολογια και αλλο τα πεπραγμενα...

ΕΓΩ ΚΡΙΝΩ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ

Παραμυθακια μπορω να σου πω πολλα.. και εσυ το ιδιο σε μενα !

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε φιλε, τι να λεμε τωρα οτι ο ΣΤΑΛΙΝ σκοτωσε πιο πολους απο τον ΧΙΤΛΕΡ αλλα στον σταλιν εγιναν ΑΓΑΛΜΑΤΑ.....

στο ΧΙΤΛΕΡ ομως κανενα...μεχρι που ηρθε ο ΝΙΚΗΤΑ ΚΡΟΥΤΣΟΦ και "αλλαξε" λιγο το κλιμα.... η μηπως κανω λαθος..

Τεσπα...

Γιατι δεν παραδεχεσαι οτι ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΥ εγιναν μπορω να πω ΧΕΡΟΤΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ και διωγμοι ή μηπως ΟΧΙ ;;;

ΕΓΩ ΚΡΙΝΩ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ

ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΑΖΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ Β΄ΠΠ, ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΙ...(δις)...και η ΕΛΛΑΔΑ του  εστησε και αγαλμα....στο ονομα της κρατικης <<επιβολης>> και της εθνικης-υπερεθνικης κυριαρχιας εχουνε γινει τα μεγαλυτερα εγκληματα...δεν θα διαφωνισω στο οτι ο Σταλιν εκανε οτι εκανε(εδω διιστανται κατα πολυ οι διαφορες γνωμες) υπο την δικια του θεωρηση(κουμμουνιστικη?... :think:) για το καθεστως και την επιβιωση του...μη ξεχνας οτι καποτε σφαζανε ανθρωπους στο ονομα του χριστιανισμου...

jimmakos1971

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
O τίτλος του νήματος πάντως είναι αντίστοιχος της λογικής γαμάω = τον παίρνω από τον κώλο.
Απίστευτα αφελής.

jimmakos1971

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1

Τεσπα...

ΕΓΩ ΚΡΙΝΩ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ

Δεν πέρασε από το μυαλό σου ότι αυτό συνέβη γιατί ο Στάλιν τελικά ήταν νικητής και ο Χίτλερ ηττημένος που έκανε τα μυαλά του ταπετσαρία?
Από εκεί και πέρα δεν σκότωσε ακριβώς ο Στάλιν περισσότερους από τον Χίτλερ ,εκτός κι αν μετράς ως θύματα του Στάλιν τα περι τα 12 εκατομμύρια Σοβιετικούς που έπεσαν στον πόλεμο εναντίον των ναζί.
Σαν να λες αντίστοιχα ότι ο ...Βενιζέλος σκότωσε τους Ελληνες στρατιώτες που έπεσαν στην Μ.Ασία.
Χωρίς να θέλω να υπερασπιστώ τον Στάλιν , σε σύγκριση με τον Χίτλερ ,ο μεν ανέλαβε μια υπανάπτυκτη αγροτική χώρα και άφησε μια πυρηνική διαστημική υπερδύναμη ,ο δε ανέλαβε μια χώρα που ορθοποδούσε από τον Α'ΠΠ και άφησε ένα ισοπεδωμένο χωράφι.

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΑΖΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ Β΄ΠΠ, ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΙ...(δις)...και η ΕΛΛΑΔΑ του  εστησε και αγαλμα....στο ονομα της κρατικης <<επιβολης>> και της εθνικης-υπερεθνικης κυριαρχιας εχουνε γινει τα μεγαλυτερα εγκληματα...δεν θα διαφωνισω στο οτι ο Σταλιν εκανε οτι εκανε(εδω διιστανται κατα πολυ οι διαφορες γνωμες) υπο την δικια του θεωρηση(κουμμουνιστικη?... :think:) για το καθεστως και την επιβιωση του...μη ξεχνας οτι καποτε σφαζανε ανθρωπους στο ονομα του χριστιανισμου...

ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΑΖΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ Β΄ΠΠ, ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΙ...(δις) (Καντο πιο λιανο)

Ρε συ με δουλευεις.. τι ενοεις για το καθεστως και την επιβιωση του.
και αμα εγω σε καθαρισω και μετα πω οτι με απειλουσες αυτο υποχρεωτικα ειναι σωστο...
θα μου πεις παλι...αυτος αυτο ειπε..

SOI 6  ειχε πει και κατι αλλο ο σταλιν στο (Στο μεταφερω στο περιπου αν οχι ακριβως)
"Οτι η μεγαλυτερη ικανοποιηση ειναι να πεφτεις για υπνο και να ξερεις οτι ο Εχθρος σου εχει πεθανει"

Οσο για τις μοιρασιες δες και εδω (μη μου πεις οτι ειναι φασιστικη η πηγη)  :uglystupid:

Και ο Χιτλερ ειχε ειπε πανω απ ολα η ΓΕΡΜΑΝΙΑ και στο τελος την κατεστρεψε.

ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΤΙ ΛΕΜΕ.... ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ

και για να το δεις καλυτερα πιες ενα ουισκακι και δες και αυτο.. :2funny: :2funny: :2funny:

εχει 5 κοματια.. και μεταφρασμενο.

Τεσπα ας ειναι καλα το βασιλειο του Σιαμ   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Δεν πέρασε από το μυαλό σου ότι αυτό συνέβη γιατί ο Στάλιν τελικά ήταν νικητής και ο Χίτλερ ηττημένος που έκανε τα μυαλά του ταπετσαρία?
Από εκεί και πέρα δεν σκότωσε ακριβώς ο Στάλιν περισσότερους από τον Χίτλερ ,εκτός κι αν μετράς ως θύματα του Στάλιν τα περι τα 12 εκατομμύρια Σοβιετικούς που έπεσαν στον πόλεμο εναντίον των ναζί.
Σαν να λες αντίστοιχα ότι ο ...Βενιζέλος σκότωσε τους Ελληνες στρατιώτες που έπεσαν στην Μ.Ασία.
Χωρίς να θέλω να υπερασπιστώ τον Στάλιν , σε σύγκριση με τον Χίτλερ ,ο μεν ανέλαβε μια υπανάπτυκτη αγροτική χώρα και άφησε μια πυρηνική διαστημική υπερδύναμη ,ο δε ανέλαβε μια χώρα που ορθοποδούσε από τον Α'ΠΠ και άφησε ένα ισοπεδωμένο χωράφι.

Αρχηγε jimmakos1971 (διαβασε παρακατω)

Εδω ηταν το ραντεβου των Αριστεριστων με την ιστορια τους...χεχεχεχε
και ειχα πολλα απλυτα...

120 Σελιδες διαβασε και μετα εχει casting !!!

Αλλα οποιος πει κατι κακο για το ΚΚΕ ειναι φασιστας  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
Σήμερα την ψιλογλιτώσατε .... δεν θα πολυασχοληθώ ... αλλά πάλι διαβάζω ότι μα ότι να είναι...

ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕ....
Ξερει μηπως κανενας δημοκρατης ποια συμφωνια προηγηθηκε της μολοτωφ-ριμπεντροπ...λεω εγω τωρα...μηπως προηγηθηκε η συμφωνια του μοναχου...η συμφωνια αγγλων-γαλλων-ουγγρων-πολωνων ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ και των ΝΑΖΙ για τον διαμελισμο της τσεχοσλοβακιας????
Ναι προηγήθηκε ... οι Σύμμαχοι πιστέψαν ότι ακολουθώντας "αντι-ιμπεριαλιστική"(sic) :2funny: πολιτiκή με τον Χίτλερ, θα αποφέυγανε τις περαιτέρω εχθροπραξίες, με έναν Τσάμπερλαιν να περιφέριε το κουρελόχαρτο που προέκυψε ως επιτυχία ... εσύ όμως συμπεριφέρεσαι σαν μετά Χριστό προφήτης για ένα θέμα που όλοι οι ειδικοί έχουν σηκώσει τα χέρια, παραδεχόμενοι ότι με τα δεδομένα της εποχής πολλοί θα κάνανε το ίδιο...

Δυστυχώς έπαιξε ρόλο κάτι πολύ σημαντικό ... η Σουδητία ... πολλοί Έλληνες θα κάνανε το ίδιο ακριβώς με τον Χίτλερ για να λέμε τα πράματα με το όνομα τους και για αυτό μας έχουν σήμερα για τον πούτσο στα εθνικά οι Ευρωπαίοι (έχω ιδία εμπειρία από κατ΄ιδίαν συζητήσεις με διπλωμάτες και συμβούλους πρωθυπουργών), για λιγότερο "ελληνικές" πλέον περιοχές, από όσο αναμφισβήτητα γερμανική ήταν η Σουδητία.
θυμαται κανεις τις εκκλησεις των σοβιετικων να αντιμετωπισουν τους ΝΑΖΙ μαζι με τους δυτικους,με τους ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ δυτικους να κλεινουν τα αυτια τους-πριν τη συμφωνια του μοναχου-????
Αυτονόητο ... από την μία έχεις τον αυταρχικό ηγέτη (Στάλιν) ενός αυταρχικού κράτους (ΕΣΣΔ) με προιστορία στην καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των δημοκρατικών διαδικασιών (Ρωσική Επανάσταση) ... και από την άλλη ένα "φιλειρηνικό" ηγέτη (Χίτλερ) μιας χώρας με ΤΗΝ παγκόσμια παράδοση στα ανθρωπιστικά ιδεώδη, ο οποίος εκλέχτηκε τελείως νόμιμα και απλά μετατράπηκε η διακυβέρνηση του σε ότι θεωρούταν δυστυχώς standard εκείνη την περίοδο!!! :-
Εσύ ποιον δλδ. από τους ανωτέρω θα προτιμούσες? ... αλλά δεν είσαι ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ εσύ έτσι?

Και τι ποιο φυσικό ... ο ηθικά σκεπτόμενος :2funny: "ελάτε-να-συμμαχίσουμε-για-να γαμήσουμε-τους-ΝΑΖΙ-επειδή-μου έχουν-άχτι-αλλιώς-στα-αρχίδια-μου-έτσι-και-αλλιώς-είστε-γραμμένοι" λειτούργησε after the klasimo (λογικότατο όπως ανέφερα παραπάνω) ΗΘΙΚΟΤΑΤΑ δλδ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΚΑ ΑΠΟΛΥΤΑ συμμαχώντας με τον Χίτλερ!!!! :uglystupid: ... σύμμαχο ήθελε, όχι δικαιοσύνη... ;)
Α ρε καημένη Φινλανδία.... την ανέφερες ε και αυτή, έτσι δεν είναι??? :2funny:

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ... όποιος κάνει τον κόπο να απαντήσει στο παραπάνω (γιατί θα το κάνει!!!) ... καλύτερα να το διπλοτριπλοσκεφτεί ... εγώ μίλησα ....

Ερώτηση ... αυτά σας γράφει ο Περισσός στα φυλλάδια? ... γιατί έγω ξέρω κάτι άλλα βιβλία :2funny: που τα έχουν γράξει και μαρξιστές μάλιστα...
Λίγοι ξέρουν που το πας ... εγώ το ξέρω βεβαίως!

Εκ μέρους των πολωνών, σου ζητώ συγνώμη που απελευθερώσανε τότε τα μέρη που του είχε φάει η Ρωσία :2funny: ... η "αντι-ιμπεραλιστική" ...ΕΣΣΔ :2funny: επίσης κατά λάθος τα κατέκτησε ... νομίζανε ότι τους άνηκαν γιατί δεν είχαν ανανεώσει μετά το 1917 το κτηματολόγιο τους :2funny:...

Αντίστοιχα να ζητήσω συγνώμη από τους Τούρκους γιατί με μια κατάπτυστη επανάσταση που την ονομάζουμε "του 1821" απαελευθερώθηκαν (και καλά λέμε τώρα) κάποια εδάφη που υποστηρίζουμε ότι μας τα είχατε φάει... :2funny:

Και τα δύο που συνέβησαν (πλέον) θεωρούνται αυτονόητα...
Ενώ με σένα χαθήκαμε στην λεπτομέρεια...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλά ρε ...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Από πότε ορθοποδούσε η Γερμανία?    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :2funny:
Γερμανία-πυρηνική-διάστημα ... ασύμβατες λέξεις ε?   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εδώ ρε από τους ερασιτέχνες τους Φιναλνδούς και έπεσε Η ΠΟΥΤΣΑ...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγώ από την άλλη είδα ΤΗΝ εξευτελισμένη χώρα μέσα σε λίγο καιρό να παραδίδει δυστυχώς :- μαθήματα ... γάμησε το μισό σύμπαν με τα ολόδικα @@@ της, καθάρισε και για άλλους ... και ας μην ήτανε να συμπράξει η μισή υφήλιος εναντίον της και θα σου έλεγα εγώ τι θα λέγαμε σήμερα...

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
καλα πως την βρισκετε καθε μερα τα φασιστακια σε αυτο το thread?

τι απεγινε το θεικο λαθρομεταναστες και αριστεριστες δολοφονουν την κοινωνια.. :2funny:

το βαρεθηκατε κι ανοιξατε αυτο???

εχετε πολυ γελιο παντως, αν και πλεον δεν μπαινει κανεις πια σε ayto ta thread.

βγαινω γρηγορα οπως ηρθα.γραψτε οτι ναι .οπως παντα

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66

τι απεγινε το θεικο λαθρομεταναστες και αριστεριστες δολοφονουν την κοινωνια.. :2funny:

Το ρουφιανεψατε το ξεχασες ?

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166

γεια σου και σενα! ολα καλα?

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16

Το ομολογώ ... τα κομμούνια μου την δίνουνε περισσότερο από τους φασίστες ...
Δύσκολο αλλά το καταφέρανε! :2funny:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Ετσι ειναι τα κουμουνια, χειροτερα απο τους φασιστες  :uglystupid:

οι φασιστες ρε τουλαχιστο εχουνε και ερωτικη ζωη.....

http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.tv/index.php?option=com_smf&Itemid=250&action=dlattach;topic=4450.0;attach=180472;image[/img[/URL]]

τα κουμουνια τι εχουνε?? χαχαχαχαχαχχαα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom