Νέα

Φασισμός = Κομμουνισμός (;)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πιστεύεται ότι ο φασισμός με τον κομμουνισμό έχουν κοινά ?

• ΝΑΙ. Έναι ακριβώς το ίδιο.

Ψήφοι: 23 67,6%
  • ΟΧΙ. Δεν έχουν κανένα κοινό χαρακτηριστικό.

Ψήφοι: 6 17,6%
  • ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ. Θα περιμένω την εξέληξη της συζήτησης .....

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ. Δεν πάμε σε κανα Studio λέω εγώ.....

Ψήφοι: 5 14,7%
  • ΔΕΝ ΞΕΡΩ - ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    34

Επισκέπτης
Αν ομως γινει το ατυχημα κι εσυ δε διορθωσεις το σφαλμα σου, αλλα συνεχισεις στο ΙΔΙΟ ΒΙΟΛΙ  ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ , τοτε ναι εισαι λαθος εσυ κι ηταν σκοπιμα τα οσα εκανες κι επετρεπες να συμβαινουν !

Οπότε στην Κίνα
ήξεραν τις συνέπειες της κολλεκτιβοποίησης της αγροτικής παραγωγής
από το προηγούμενο της ΕΣΣΔ ...

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
Φιλε, αντι να ...τρομπαρεις, διαβασε καλυτερα τι εγραψα !
(Μηπως και πιασεις το νοημα...λεμε τωρα....)

γραψε λαθος φιλε. ηθελα να κανω παραθεση το προηγουμενο απο σενα post του παπαψωλη. για εκεινον το εγραψα

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Κοίτα από τα ποστ σου στα πολιτικά δεν προκύπτει κάτι τέτοιο,αντίθετα προκύπτει ότι το μόνο πρόβλημα σε αυτόν τον τόπο είναι η αριστερά,τελοσπάντων αυτά είναι ανάλογα στην κρίση του καθενός κ δεν αλλάζουν εύκολα όπως λες κ συ λοβοτομή.
Μπορείς να συνεχίσεις να προσπαθείς να μας αλλάξεις γνώμη κ να ασπαστούμε τί αλήθεια;;;
οι αριστεροί λένε αυτά, οι δεξιοί λένε τα αντίθετα, οι πασόκοι απλά γαμιούνται, οπότε δεν διαφέρεις από τους υπόλοιπους.

χαίρομαι πάντως που βλέπεις μια σκοπιμότητα σε ότι και αν διαβάζεις/ακούς.
να μην μιλήσω για την ειρωνία των ποστ σου σε οτιδήποτε αναφέρεται στον κουμουνισμό.
βλέπεις με τα μάτια σου στοιχεία γεννοκτονιών, απόρροια κουμουνιστικής πολιτικής και είσαι κάτι μεταξύ "ναι καλά, 'νταξ' " μασώντας τσίχλα, και παοκτζή που του λες για την ομάδα και σου απαντάει "...παοκ..."

το γεγονός ότι δεν αποδέχεσαι καταγεγραμμένες αλήθειες, δεν αναφέρομαι στα της ουκρανίας, δείχνει το πόσο ανοιχτόμυαλος είσαι και αυτά που γράφεις είναι απλά για να γεμίζεις την βαρετή ζωή σου. εδώ που τα λέμε, ουδείς κουμουνιστής αναφέρεται σε τέτοια πράγματα, είπαμε ο μόνος κακός εδώ είναι ο φασιμός ο οποίος είναι χαρακτηριστικό της δεξιάς μόνο... η αριστερά είναι ο αναμάρτητος της πολιτικής και τέτοιες κινήσεις είναι προβοκατόρικες, πετώντας λάσπη στην ένδοξη ιστορία της αριστεράς.
είστε χειρότεροι και από τους χριστιανούς και πιο κουραστικοί από τους ιεχωβάδες.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Αν ομως γινει το ατυχημα κι εσυ δε διορθωσεις το σφαλμα σου, αλλα συνεχισεις στο ΙΔΙΟ ΒΙΟΛΙ  ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ , τοτε ναι εισαι λαθος εσυ κι ηταν σκοπιμα τα οσα εκανες κι επετρεπες να συμβαινουν !
Δεν σας αντιλαμβάνομαι ομολογώ,εκτός αν εννοείτε την Κίνα,αυτό εννοείτε που λέει κ ο Lakis;;;

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
Οπότε στην Κίνα
ήξεραν τις συνέπειες της κολλεκτιβοποίησης της αγροτικής παραγωγής
από το προηγούμενο της ΕΣΣΔ ...

...ακριβώς !

Όπως τωρα ο Τζεφρι ξερει πολυ καλα τι σημαινει να φερνεις το ΔΝΤ στη χωρα σου !

Το έχει πει και τηλεοπτικα πριν γινει πρωθυπουργος !

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
Δεν σας αντιλαμβάνομαι ομολογώ,εκτός αν εννοείτε την Κίνα,αυτό εννοείτε που λέει κ ο Lakis;;;

Ο λιμος στην ΕΣΣΔ δεν κρατησε μια μερα ή ενα μηνα !
Πρακτικα η χωρα κι ολο το ανατολικο μπλοκ ειχαν στοιχειωδη επαρκεια τροφιμων μεχρι το 89 που κατερρευσαν !

Όμως δεν αλλαξαν τακτική !

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
οι αριστεροί λένε αυτά, οι δεξιοί λένε τα αντίθετα, οι πασόκοι απλά γαμιούνται, οπότε δεν διαφέρεις από τους υπόλοιπους.

χαίρομαι πάντως που βλέπεις μια σκοπιμότητα σε ότι και αν διαβάζεις/ακούς.
να μην μιλήσω για την ειρωνία των ποστ σου σε οτιδήποτε αναφέρεται στον κουμουνισμό.
βλέπεις με τα μάτια σου στοιχεία γεννοκτονιών, απόρροια κουμουνιστικής πολιτικής και είσαι κάτι μεταξύ "ναι καλά, 'νταξ' " μασώντας τσίχλα, και παοκτζή που του λες για την ομάδα και σου απαντάει "...παοκ..."

το γεγονός ότι δεν αποδέχεσαι καταγεγραμμένες αλήθειες, δεν αναφέρομαι στα της ουκρανίας, δείχνει το πόσο ανοιχτόμυαλος είσαι και αυτά που γράφεις είναι απλά για να γεμίζεις την βαρετή ζωή σου. εδώ που τα λέμε, ουδείς κουμουνιστής αναφέρεται σε τέτοια πράγματα, είπαμε ο μόνος κακός εδώ είναι ο φασιμός ο οποίος είναι χαρακτηριστικό της δεξιάς μόνο... η αριστερά είναι ο αναμάρτητος της πολιτικής και τέτοιες κινήσεις είναι προβοκατόρικες, πετώντας λάσπη στην ένδοξη ιστορία της αριστεράς.
είστε χειρότεροι και από τους χριστιανούς και πιο κουραστικοί από τους ιεχωβάδες.
Η αλήθεια είναι κάτι σχετικό κ καταγεγγραμμένη από την εξουσία κάθε φορά όπως την βολεύει,στα κομμουνιστικό καθεστώς θα ήταν άλλη η αλήθεια,σε φασιστικό άλλη κ στο ''δημοκρατικό'' άλλη.

Τώρα εγώ,εσύ,ο χ,ο ψ τα λέμε λίγη σημασία έχει κ οι ζωές μας λίγη σημασία έχουν νομίζω,απρόσωπα νικ είμαστε,την ψυχανάλυση λοιπόν άστην στην άκρη κ μίλα με βάση αυτά που βλέπεις γραμμένα.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ο λιμος στην ΕΣΣΔ δεν κρατησε μια μερα ή ενα μηνα !
Πρακτικα η χωρα κι ολο το ανατολικο μπλοκ ειχαν στοιχειωδη επαρκεια τροφιμων μεχρι το 89 που κατερρευσαν !

Όμως δεν αλλαξαν τακτική !
Ένας λιμός υπήρξε,αν δεν κάνω λάθος,υπήρξε κ δεύτερος;;;

Η δε Κίνα τα έσπασε με την Ε.Σ.Σ.Δ. νωρίς κ από πάντα είχαν ψυχρές σχέσεις,οπότε άκυρο κ το επιχείρημα του Λάκη.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Τώρα τι να σχολιάσει κανείς....ο Χίτλερ έπεσε πολύ νωρίς για να έχουμε μέτρο σύγκρισεις,πάντως σε 10 χρονάκια έστειλε καμιά 20εκ επειδή του καύλωσε να κατακτήσει κ διαδώσεις τις ιδέες του....

Αντίθεται οι νεκροί του κομμουνισμού δεν έχουν την αιτία τους σε επεκτατικό δόγμα κ μισαλλοδοξία προς φυλές κ ανθρώπους....

Και τους μετράς σε βάθος 70 χρόνων,όχι 5 σαν του Χίτλερ.
άρα, έχει δίκαιο ο παπανδρέου που βάζει φόρους, έκτακτες εισφορές κ.ο.κ..
και να ψοφολογήσουν 5 εκατομύρια πολίτες στα παπάρια τους γιατί έχει ανώτερο σκοπό.

αχαχαχα, ψηφίστε κκε, γιατί άμα βγει στην εξουσία θα τα φτιάξει όλα, ακόμα και αυτό σημαίνει την εξόντωσή σας
"κκε to the rescue"
το κκε δεν εφαρμόζει τον φασισμό.
μπροστά σε τέτοια ποστ ο λάκης φαίνεται γατάκι. :2funny:

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
Ρε μάγκες, αριστεροί κομμουνιστες και δεξιοι φασιστες, δεν αφηνουμε για λιγο στην ακρη το διχασμο και να βαλουμε ολοι πλατη

ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ Ο ΤΖΕΦΡΙ ;;;;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
μπροστά σε τέτοια ποστ ο λάκης φαίνεται γατάκι. :2funny:
Όχι δεν είσαι φανατισμένος μετά,απλά αντικειμενικός... :cheesy: :2funny:

Εξέφρασε την λατρεία σου κ περισσότερο στον Λάκη κ τις ιδέες του αν θες....ελεύθερα. :grin:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Ρε μάγκες, αριστεροί κομμουνιστες και δεξιοι φασιστες, δεν αφηνουμε για λιγο στην ακρη το διχασμο και να βαλουμε ολοι πλατη

ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ Ο ΤΖΕΦΡΙ ;;;;
τώρα να τον διώξουμε;
τώρα που βρήκαμε ότι εφαρμόζει κουμουνιστικές μεθόδους εξόντωσης... εμ... διάσωσης του έθνους;
εγώ με τα κνατ είμαι, περιφρουρίστε την βουλή, αφήστε τον γαπ να πάρει και άλλα μέτρα, και άλλα δάνεια..... όχι άλλο κάρβουνο.

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
Ένας λιμός υπήρξε,αν δεν κάνω λάθος,υπήρξε κ δεύτερος;;;

Η δε Κίνα τα έσπασε με την Ε.Σ.Σ.Δ. νωρίς κ από πάντα είχαν ψυχρές σχέσεις,οπότε άκυρο κ το επιχείρημα του Λάκη.

Ο λιμος δεν ηταν στιγμιαιο φαινομενο, οπως πχ ενας πυροβολισμος στον αυχενα με το Βάλτερ (Κατιν....).

Η πρακτικη της Κινας ήταν παρομοια με της ΕΣΣΔ, ασχετα απο τις μεταξυ τους σχεσεις, οποτε - σωστος ο Λακης.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Όχι δεν είσαι φανατισμένος μετά,απλά αντικειμενικός... :cheesy: :2funny:

Εξέφρασε την λατρεία σου κ περισσότερο στον Λάκη κ τις ιδέες του αν θες....ελεύθερα. :grin:
άλλο η λατρεία και άλλο η σύγκριση, μην μπερδέυεις την βούρτσα με την πούτσα.
ο λάκης είναι ρατσιστής, είναι χ.α. είναι λάος και δεν ξέρω εγώ τι άλλο.
εσύ κοντεύεις να τον φτάσεις και δεν το ξέρεις.
συμπέρασμα, από τον 1ο ξέρω πως να φυλλαχτώ, από τον δεύτερο όχι, και αυτό είναι που με ανυσηχεί

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
τώρα να τον διώξουμε;
τώρα που βρίκαμε ότι εφαρμόζει κουμουνιστικές μεθόδους εξόντωσης... εμ... διάσωσης του έθνους;
εγώ με τα κνατ είμαι, περιφρουρίστε την βουλή, αφήστε τον γαπ να πάρει και άλλα μέτρα, και άλλα δάνεια..... όχι άλλο κάρβουνο.

Το ΔΝΤ είναι καπιταλιστικη πατεντα σύντροφε !
Εμείς στο Σύμφωνο, κατεβαζαμε κατευθείαν τα τανξ !

Τα ΚΝΑΤ φίλε είναι η μονη μαχιμη μαζική δυναμη αυτη τη στιγμή ! Πρεπει να τα αξιοποιησουμε υπερ του λαου κι εναντιον του Τζεφρι.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
άλλο η λατρεία και άλλο η σύγκριση, μην μπερδέυεις την βούρτσα με την πούτσα.
ο λάκης είναι ρατσιστής, είναι χ.α. είναι λάος και δεν ξέρω εγώ τι άλλο.
εσύ κοντεύεις να τον φτάσεις και δεν το ξέρεις.
συμπέρασμα, από τον 1ο ξέρω πως να φυλλαχτώ, από τον δεύτερο όχι, και αυτό είναι που με ανυσηχεί
Kαι όλο το μαύρο πλάνο(Λάκης εδώ) σου φαίνεται γατάκι μπροστά στην αιμοβόρα κόκκινη τίγρη από την οποία δεν ξέρεις κ πως να φυλλαχτείς,σωστά;;;

Άρα χειρότερος κ πιο επικίνδυνος ο κόκκινος από τον μαύρο,άρα αν είχες να διαλέξεις θα προτιμούσες τον μαύρο,έχω κάπου άδικο;;;

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Το ΔΝΤ είναι καπιταλιστικη πατεντα σύντροφε !
Εμείς στο Σύμφωνο, κατεβαζαμε κατευθείαν τα τανξ !

Τα ΚΝΑΤ φίλε είναι η μονη μαχιμη μαζική δυναμη αυτη τη στιγμή ! Πρεπει να τα αξιοποιησουμε υπερ του λαου κι εναντιον του Τζεφρι.
και οι παοκτζήδες είναι μαζική μάχιμη δύναμη και πιο αποτελεσματική από κάτι χασισόπρεζους φοιτητές.
παίζει να έχουν και πιο σαφή εικόνα της κατάστασης της ελλάδας από κάτι ημιμαθείς ακόλουθους κωμάτων.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Kαι όλο το μαύρο πλάνο(Λάκης εδώ) σου φαίνεται γατάκι μπροστά στην αιμοβόρα κόκκινη τίγρη από την οποία δεν ξέρεις κ πως να φυλλαχτείς,σωστά;;;

Άρα χειρότερος κ πιο επικίνδυνος ο κόκκινος από τον μαύρο,άρα αν είχες να διαλέξεις θα προτιμούσες τον μαύρο,έχω κάπου άδικο;;;
μα και αυτό πρέπει να το γράψω;
στο προφανές είσαι έτοιμος, ενώ στην άλλη περίπτωση εκτεθιμένος.

μου προτείνεις να επιλέξω πως θέλω να πεθάνω; κρεμάλα ή αποκεφαλισμός;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ο λιμος δεν ηταν στιγμιαιο φαινομενο, οπως πχ ενας πυροβολισμος στον αυχενα με το Βάλτερ (Κατιν....).

Η πρακτικη της Κινας ήταν παρομοια με της ΕΣΣΔ, ασχετα απο τις μεταξυ τους σχεσεις, οποτε - σωστος ο Λακης.
Με τα δεδομένα της εποχής ο ένας χρόνος μέσα στον οποίο συνέβει δεν ξέρω αν άφησε δυνατότητες χειρισμού κ διαχειρισής του.

Τέλος επειδή δεν είναι εκεί η ουσία,αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι [size=30pt]ΔΕΝ[/size] στέκει να μιλάμε για ''τεχνητό λιμό'' με σκοπό την εξολόθρευση πληθυσμού(γενοκτονία).

Σχεδιασμένο θα ήταν αν γινόταν βάση σχεδίου,κάτι τέτοιο όμως δεν προκύπτει από πουθενά.

Σε αυτό διαφωνείς;;;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
και οι παοκτζήδες είναι μαζική μάχιμη δύναμη και πιο αποτελεσματική από κάτι χασισόπρεζους φοιτητές.
παίζει να έχουν και πιο σαφή εικόνα της κατάστασης της ελλάδας από κάτι ημιμαθείς ακόλουθους κωμάτων.
Δεν σε είχα κόψει για παόκι...και όχι απλά είσαι αλλά είσαι κ τρελό παόκι.... :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom