HARD19
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 70
- Πόντοι
- 246
Δεν σου έβαλα καμία ταμπέλα. Μίλησα για τους ακροδεξιούς. Μίλησα για τον James; Αλλά να σε ρωτήσω και κάτι άλλο. Αν δεχτούμε ότι έχεις πολλά κοινά με κάποιους εδώ μέσα, τα βρίσκετε κατά το κοινώς λεγόμενο, πώς θα ήθελες να σας αποκαλώ ως ομοιδεάτες; Τους κομμουνιστές δεν του γουστάρετε. Αυτό εόιναι σίγουρο. Άρα κομμουνιστές να σας λέω, αποκλείεται. Το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ τη βρίζετε, αν δεν κάνω λάθος. Άρα, δεξιούς ή σοσιαλιστές, αποκλείεται να σας λέω. Τον Καρατζαφέρη τον συμπαθείτε. Άρα κάπου εκεί πρέπει να σας κατατάξω και να σας αποκαλώ. Πώς μπορώ λοιπόν να αποκαλώ τον Καρατζαφέρη; Δεξιό; Κεντροδεξιό; Ακροδεξιό; Πώς;
Αν πάλι δεν πρέπει να σας αποκαλώ έτσι, με ποιο τρόπο θα έπρεπε; Εθνικιστές; Πατριώτες; Έλληνες; Για δώσε μου αν έχεις την καλοσύνη μια προσφώνηση και εγώ θα την χρησιμοποιώ. Να σας λέω η παρέα του memosan; Οι ομοιδεάτες του Καρατζαφέρη; Οι δημοκράτες; Οι μη συμπαθούντες τη δημοκτρατία; Πώς;
Αν διαβάζω σωστά αυτά που λες μάλλον θα ήθελες να σας λέω "αυτοί που δεν γουστάρουν τη δικτατορία που λέγεται κομμουνισμός". Πολύ μακρύ και γενικό αλλά το πρόβλημα είναι ότι κι εγώ δε γουστάρω τον κομμουνισμό. Δε μου μοιάζουμε όμως για ίδιοι! Πώς θα πρέπει λοιπόν να σας λέω;
Εν τω μεταξύ, ενώ δεν σου κόλλησα ταμπελίτσα όπως μου καταλογίζεις, εσςύ μου την έχωσες την ταμπελίτσα παρακάτω. Έτσι δεν είναι; Για κοίτα εκεί που μου λες "κατά τη γνώμη σας".
Τέλος να μην αναφερθώ στα φοβερά συμπεράσματα που έβγαλες περί Ελλάδος και Ευρώπης, χωρίς να έχω καν αναφερθεί σε τέτοια πράγματα....
Τουλάχιστον εγώ είμαι ΝΔ. Οι άλλοι δεν ξέρω..