Νέα

Φασισμός = Κομμουνισμός (;)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύεται ότι ο φασισμός με τον κομμουνισμό έχουν κοινά ?

• ΝΑΙ. Έναι ακριβώς το ίδιο.

Ψήφοι: 23 67,6%
  • ΟΧΙ. Δεν έχουν κανένα κοινό χαρακτηριστικό.

Ψήφοι: 6 17,6%
  • ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ. Θα περιμένω την εξέληξη της συζήτησης .....

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ. Δεν πάμε σε κανα Studio λέω εγώ.....

Ψήφοι: 5 14,7%
  • ΔΕΝ ΞΕΡΩ - ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    34

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Δεν σου έβαλα καμία ταμπέλα. Μίλησα για τους ακροδεξιούς. Μίλησα για τον James; Αλλά να σε ρωτήσω και κάτι άλλο. Αν δεχτούμε ότι έχεις πολλά κοινά με κάποιους εδώ μέσα, τα βρίσκετε κατά το κοινώς λεγόμενο, πώς θα ήθελες να σας αποκαλώ ως ομοιδεάτες; Τους κομμουνιστές δεν του γουστάρετε. Αυτό εόιναι σίγουρο. Άρα κομμουνιστές να σας λέω, αποκλείεται. Το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ τη βρίζετε, αν δεν κάνω λάθος. Άρα, δεξιούς ή σοσιαλιστές, αποκλείεται να σας λέω. Τον Καρατζαφέρη τον συμπαθείτε. Άρα κάπου εκεί πρέπει να σας κατατάξω και να σας αποκαλώ. Πώς μπορώ λοιπόν να αποκαλώ τον Καρατζαφέρη; Δεξιό; Κεντροδεξιό; Ακροδεξιό; Πώς;
Αν πάλι δεν πρέπει να σας αποκαλώ έτσι, με ποιο τρόπο θα έπρεπε; Εθνικιστές; Πατριώτες; Έλληνες; Για δώσε μου αν έχεις την καλοσύνη μια προσφώνηση και εγώ θα την χρησιμοποιώ. Να σας λέω η παρέα του memosan; Οι ομοιδεάτες του Καρατζαφέρη; Οι δημοκράτες; Οι μη συμπαθούντες τη δημοκτρατία; Πώς;
Αν διαβάζω σωστά αυτά που λες μάλλον θα ήθελες να σας λέω "αυτοί που δεν γουστάρουν τη δικτατορία που λέγεται κομμουνισμός". Πολύ μακρύ και γενικό αλλά το πρόβλημα είναι ότι κι εγώ δε γουστάρω τον κομμουνισμό. Δε μου μοιάζουμε όμως για ίδιοι! Πώς θα πρέπει λοιπόν να σας λέω;
Εν τω μεταξύ, ενώ δεν σου κόλλησα ταμπελίτσα όπως μου καταλογίζεις, εσςύ μου την έχωσες την ταμπελίτσα παρακάτω. Έτσι δεν είναι; Για κοίτα εκεί που μου λες "κατά τη γνώμη σας".
Τέλος να μην αναφερθώ στα φοβερά συμπεράσματα που έβγαλες περί Ελλάδος και Ευρώπης, χωρίς να έχω καν αναφερθεί σε τέτοια πράγματα....

Τουλάχιστον εγώ είμαι ΝΔ. Οι άλλοι δεν ξέρω..

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.314
Πόντοι
22.785
Ροζαλία ΑΥΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ??????

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Ποτε εγινε αυτο..
Τωρα εψαχνα στο ριζοσπαστη και βρηκα οτι τον εχουν κανει ηρωα

Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://www2.rizospastis.gr/searchResults.do?id=11649&publDate=10%2F1%2F2010&searchUID=1fec4f82%3A125e06810e4%3A-7aa4&searchIndex=0&lastPageNo=30&storyId=&direction=1&pageNo=2[/code[/URL]]

Λες να το εσβησαν  :uglystupid:

[/quote]πολυ πιθανο, νομιζω οτι καπου το εχει σωσει οδερφος μου, αν το εχει θα το βγαλω, κατι αναλογο εχει δημοσιευσει το 80 το περιοδικο ιδεοδρομιο..

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
, αν μου επιτρεπεις μια ερωτηση, εχεις ζησει σε κομμουνιστικο κρατος και ποσο;;

Όχι, φίλε μου. Δεν έχω ζήσει σε κομμουνιστική χώρα. Τι σημασία όμως έχει αυτό; Πιστεύεις ότι τόση ώρα υπερασπίζομαι τον κομμουνισμό;

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
πολυ πιθανο, νομιζω οτι καπου το εχει σωσει οδερφος μου, αν το εχει θα το βγαλω, κατι αναλογο εχει δημοσιευσει το 80 το περιοδικο ιδεοδρομιο..

παντως απο μια ερευνα που εκανα το κουμονιστικο περιοδικο "ΑΝΤΙ" τον ειχε
βγαλει με ζατριερες  :uglystupid:

Αλλα δεν βρηκα την φωτο  :uglystupid:

Μικρο το κακο βεβαια  :2funny: :2funny:

μπορω και να την ΦΤΙΑΞΩ  :uglystupid: (Αλλα βαριεμαι τωρα) :uglystupid:

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
HARD< δε σε προλαβαίνω!!!! ¨εχει πετάξει και άλλα άρθρα, έβαλες και άλλα θέματα πιο πάνω.... Για ποιο πράγμα να πρωτογράψουμε; Και φυσικά αυτά που έβαλες, χαμένα πήγανε καθότι κανείς δεν πρόλαβε να τα διαβάσει όπως κι εγώ. Τέλος πάντων, αυτές είναι καλές συζητήσεις αλλά χρόνος δεν υπάρχει και διάθεση να δακτυλογραφηθούν αναλύσεις με τόσα θέματα που πέταξες στο τραπέζι. Καλό θα ήταν να επικεντρωνόμασταν σε ένα θέμα κάθε φορά αλλά δε γίνεται. Τέλος πάντων, εγώ χαιρετώ πάλι

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Ρε συ Αιγέα. Διάβασε τα μηνύματά μου και θα δεις ότι λέω ξεκάθαρα τι πιστεύω για αυτό που ρωτάς. Μάλιστα, γι αυτό ακριβώς ξεκίνησα να γράφω. Ότι καλό είναι να διαβάζουμε ακριβώς τι λέει κάποιος σε ένα βιβλίο ή ένα φόρουμ και να καταλαβαίνουμε τι ακριβώς λέει
επειδη διαβασα ακριβως τι λες, αναρωτιεσαι ποσο ακριβεις ειναι ο αριθμος των θυματων στις χωρες αυτες και ποσο αξιοπιστοι ειναι ατοι που το γραφουν, δηλαδη το προβλημα σου ειναι ποσοι πεθαναν για χαρη του κομμουνισμου;; ρε συ μουνακια..

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
παντως απο μια ερευνα που εκανα το κουμονιστικο περιοδικο "ΑΝΤΙ" τον ειχε
βγαλει με ζατριερες  :uglystupid:

Αλλα δεν βρηκα την φωτο  :uglystupid:

Μικρο το κακο βεβαια  :2funny: :2funny:

μπορω και να την ΦΤΙΑΞΩ  :uglystupid: (Αλλα βαριεμαι τωρα) :uglystupid:
[/quote

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Δεν σου έβαλα καμία ταμπέλα. Μίλησα για τους ακροδεξιούς. Μίλησα για τον James; Αλλά να σε ρωτήσω και κάτι άλλο. Αν δεχτούμε ότι έχεις πολλά κοινά με κάποιους εδώ μέσα, τα βρίσκετε κατά το κοινώς λεγόμενο, πώς θα ήθελες να σας αποκαλώ ως ομοιδεάτες; Τους κομμουνιστές δεν του γουστάρετε. Αυτό εόιναι σίγουρο. Άρα κομμουνιστές να σας λέω, αποκλείεται. Το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ τη βρίζετε, αν δεν κάνω λάθος. Άρα, δεξιούς ή σοσιαλιστές, αποκλείεται να σας λέω. Τον Καρατζαφέρη τον συμπαθείτε. Άρα κάπου εκεί πρέπει να σας κατατάξω και να σας αποκαλώ. Πώς μπορώ λοιπόν να αποκαλώ τον Καρατζαφέρη; Δεξιό; Κεντροδεξιό; Ακροδεξιό; Πώς;
Αν πάλι δεν πρέπει να σας αποκαλώ έτσι, με ποιο τρόπο θα έπρεπε; Εθνικιστές; Πατριώτες; Έλληνες; Για δώσε μου αν έχεις την καλοσύνη μια προσφώνηση και εγώ θα την χρησιμοποιώ. Να σας λέω η παρέα του memosan; Οι ομοιδεάτες του Καρατζαφέρη; Οι δημοκράτες; Οι μη συμπαθούντες τη δημοκτρατία; Πώς;
Αν διαβάζω σωστά αυτά που λες μάλλον θα ήθελες να σας λέω "αυτοί που δεν γουστάρουν τη δικτατορία που λέγεται κομμουνισμός". Πολύ μακρύ και γενικό αλλά το πρόβλημα είναι ότι κι εγώ δε γουστάρω τον κομμουνισμό. Δε μου μοιάζουμε όμως για ίδιοι! Πώς θα πρέπει λοιπόν να σας λέω;
Εν τω μεταξύ, ενώ δεν σου κόλλησα ταμπελίτσα όπως μου καταλογίζεις, εσςύ μου την έχωσες την ταμπελίτσα παρακάτω. Έτσι δεν είναι; Για κοίτα εκεί που μου λες "κατά τη γνώμη σας".
Τέλος να μην αναφερθώ στα φοβερά συμπεράσματα που έβγαλες περί Ελλάδος και Ευρώπης, χωρίς να έχω καν αναφερθεί σε τέτοια πράγματα....

κοίτα να δεις.

το ποοστ μου ίσως ήταν υπερβολικό για να πάει σε σένα, αλλά θα με συγχωρέσεις γιατί έχω βαρεθεί τις ΠιΠιδοταμπελίτσες περί φασιστών και ακροδεξιών και το πρώτο σου ποστ σήμερα εδώ μέσα, πρώτα-πρώτα αυτό έγραφε.

όσον αφορά τους πολιτικούς, εγώ προσωπικά χεσμένους τους έχω όλους.

όμως θα επαναλάβω και πάλι, ότι σαν πολιτικό σύστημα και μόνο, δεν μπορεί κάποιος που δεν γουστάρει τον κομμουνισμό, να βαφτίζεται φασίστας ή ακροδεξιός.Πολλοί πασόκοι εδώ μέσα έχουν χλευάσει το σύστημα αυτό και δεν μπορεί κανένας να τους πει ακροδεξιούς.

όλα αυτά φυσικά δεν σημαίνουν κάτι κακό με την ακροδεξιά σαν πολιτική τοποθέτηση, απλά χρησιμοποιείται ως βρισιά και αυτό ήταν το μεμπτό.

τώρα που το ξεκαθάρισες, όλα καλά.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
επειδη διαβασα ακριβως τι λες, αναρωτιεσαι ποσο ακριβεις ειναι ο αριθμος των θυματων στις χωρες αυτες και ποσο αξιοπιστοι ειναι ατοι που το γραφουν, δηλαδη το προβλημα σου ειναι ποσοι πεθαναν για χαρη του κομμουνισμου;; ρε συ μουνακια..

συμφωνα με το καρατζαφερη και λοιπους προπαγανδιστες <χοντρικα> λενε πως σκοτωσε παραπανω απο οσους πεθεναν στον β, παγκοσμιο πολεμο.............
φυσικα στον β παγκοσμιο πολεμο πεθανε το 1/3 των ευρωπαιων  αρα σκοτωσε και ο σταλιν τα αλλα 2/3 της ευρωπης........ τωρα πως υπαρχουμαι εσυ και εγω μην ρωτας!    

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.314
Πόντοι
22.785
H ανθρώπινη κοινωνία για χιλιάδες χρόνια από τότε που διαιρέθηκε σε τάξεις,
ήταν πάντα κοινωνία όπου κυριαρχούσαν οι εκμεταλλεύτριες τάξεις,
οι δουλοχτήτες παλιότερα, οι φεουδάρχες μετά, καί οι καπιταλιστές στη συνέχεια.....

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
συμφωνα με το καρατζαφερη και λοιπους προπαγανδιστες <χοντρικα> λενε πως σκοτωσε παραπανω απο οσους πεθεναν στον β, παγκοσμιο πολεμο.............
φυσικα στον β παγκοσμιο πολεμο πεθανε το 1/3 των ευρωπαιων  αρα σκοτωσε και ο σταλιν τα αλλα 2/3 της ευρωπης........ τωρα πως υπαρχουμαι εσυ και εγω μην ρωτας!    

Δεν υπάρχεις, αλλά μην το σκέπτεσαι!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
H ανθρώπινη κοινωνία για χιλιάδες χρόνια από τότε που διαιρέθηκε σε τάξεις,
ήταν πάντα κοινωνία όπου κυριαρχούσαν οι εκμεταλλεύτριες τάξεις,
οι δουλοχτήτες παλιότερα, οι φεουδάρχες μετά, καί οι καπιταλιστές στη συνέχεια.....

Σωστα αλλα τι θες να πεις..;;

Αν το θες αδικιες θα υπαρχουν παντα  :uglystupid:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Δεν υπάρχεις, αλλά μην το σκέπτεσαι!!!!!
σου προτεινα και πριν να σταματησεις της ατακες του καφενειουν και να βγαλεις λογο............ειπα κατι αποδειψε πως λεω μαλακιες και με χαρα θα ζητησω συχνωμη και θα αποσυρθω.........  αμα συνεχισεις να μου απαντας σαν να ειμαστε σε βλαχοrock καφενειο αστο

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
δηλαδη ο νικιτα χρουτσωφ που τα  αναφερει αυτα ηταν προπαγανδιστης του καρατζαφερη ε;; η ευρωπη χοντρικα ειχε τοτε περι τα 500.000.000. αρα με την δικη σου συλογιστικη πεθαναν  τα 150.000.000, μαλλον κατι δεν εχεις διαβασει η δεν σου εχουν πει σωστα...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Σωστα αλλα τι θες να πεις..;;

Αν το θες αδικιες θα υπαρχουν παντα  :uglystupid:
ε λοιπον να μια διαφορα ο καπιταλισμος οπος και ο φασισμος στηριζονται σε αυτο το συστημα εκματαλευσης.... ενο ο κουμουνισμος λεει να μοιραστει ο πλουτος σε αυτους που το παραγουν [εργατες]

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
HARD< δε σε προλαβαίνω!!!! ¨εχει πετάξει και άλλα άρθρα, έβαλες και άλλα θέματα πιο πάνω.... Για ποιο πράγμα να πρωτογράψουμε; Και φυσικά αυτά που έβαλες, χαμένα πήγανε καθότι κανείς δεν πρόλαβε να τα διαβάσει όπως κι εγώ. Τέλος πάντων, αυτές είναι καλές συζητήσεις αλλά χρόνος δεν υπάρχει και διάθεση να δακτυλογραφηθούν αναλύσεις με τόσα θέματα που πέταξες στο τραπέζι. Καλό θα ήταν να επικεντρωνόμασταν σε ένα θέμα κάθε φορά αλλά δε γίνεται. Τέλος πάντων, εγώ χαιρετώ πάλι

Έχεις δίκιο, αλλά όποιος πραγματικά ενδιαφέρεται, το ψάχνει και βρίσκει…Εμείς οι δύο και μερικοί άλλοι ενδιαφέρονται, όποτε γίνεται κουβέντα… Και είμαστε τυχεροί διότι δεν μας έχουν πρήξει ο ΠΠ και ο Πλέζου(σαυ)ρας οπότε γίνεται κουβέντα και όχι ανταλλαγή ύβρεων… Σε χαιρετώ..

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ε λοιπον να μια διαφορα ο καπιταλισμος οπος και ο φασισμος στηριζονται σε αυτο το συστημα εκματαλευσης.... ενο ο κουμουνισμος λεει να μοιραστει ο πλουτος σε αυτους που το παραγουν [εργατες]
και στην σοβιετικη ενωση το μοιραζαν στους εργατες το επιπλεον κερδος ε;; δεν φτας εσυ η φαντασια σου τα φταιει...

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
σου προτεινα και πριν να σταματησεις της ατακες του καφενειουν και να βγαλεις λογο............ειπα κατι αποδειψε πως λεω μαλακιες και με χαρα θα ζητησω συχνωμη και θα αποσυρθω.........  αμα συνεχισεις να μου απαντας σαν να ειμαστε σε βλαχοrock καφενειο αστο

Όχι ρε φίλε. Sorry απλά μου ήρθε η ατάκα του Αρκά από το Μετά τον Θάνατο !!! Απλά θυμησέ μου την ερώτηση σου διότι σε έχω χάσει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom