Νέα

ΦΑΣΗ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΥΜΝΙΣΤΩΝ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα akis georgiou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΦΑΣΗ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΥΜΝΙΣΤΩΝ?

• NAI

Ψήφοι: 23 46,9%
  • OXI

Ψήφοι: 26 53,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    49

Kayliariskwstas

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Κριτικές
6
Like
285
Πόντοι
26
Καυλοιστοριες θερινης εποχης...ας ξεροχυσουμε μπροστα στο τζακι!!!! Συνεχιστε συντροφιααααααα

bloom5

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
9.296
Πόντοι
1.046
Να δω φάση σε παραλία γυμνιστών έχει γίνει πολλές φορές. Από ζευγάρια που το έκαναν μπροστά σε όλους, μέχρι γκέηδες, που στο σούρουπο αρχίσαν τις πίπες και λεσβίες που νομίζαν πως δεν τις βλέπει κανείς πίσω από τον αραιό θάμνο. Να με καλέσουν κι εμένα στο παιχνίδι δεν έχει συμβεί ποτέ.

Μου συνέβη όμως κάτι άλλο, το 2010. Έχω βγάλει γκόμενα σε παραλία γυμνιστών. Έκανα ηλιοθεραπεία σε μια παραλία μιξ, που δηλαδή υπήρχε και κόσμος με μαγιώ. Κατά τις τέσσερις έρχεται μια κουλτουριάρα, χοντρούλα (όχι θηρίο πάντως) και στήνει ομπρέλα δίπλα μου, στα δύο μέτρα. Μετά από κανένα μισάωρο αντιλαμβάνομαι ότι ήταν γυμνή και είχε αράξει στην άκρη του κύματος. Ξεκίνησα να μπω στο νερό. Μετά από πολύ λίγο μπήκε και αυτή και κολυμπούσε κοντά μου. Δεν ήξερα τι να της πω και της κάνω, λες και την ήξερα, "έλα πιο κοντά μου". Έδωσε μια ώθηση και όταν με έφτασε έπεσε πάνω μου. Αρχίσαμε το χαμούρεμα, για πάνω από ένα μισάωρο, πήγα να της το χώσω εκεί στο νερό, αλλά μου ξεγλίστρησε και μετά πέρασα ένα τέταρτο μέσα στο νερό, περιμένοντας πότε θα μου φύγει η στύση, μην ξεφτιλιστώ βγαίνοντας. Αφού με τα πολλά βγήκα, πήγα στην ομπρέλα της και το ρίξαμε στην κόσμια συζήτηση, έτσι γυμνοί και άγνωστοι. Τελικά, κατά τις εξίμησι της λέω να πάμε στο σπίτι μου και ένας θεός ξέρει πώς οδήγησα αυτά τα δέκα χιλιόμετρα. Στο σπίτι έγινε χαμός και συνέχισε να γίνεται χαμός για άλλες έξι μέρες. Πίσω στα πάτρια εδάφη, το φθινόπωρο, δώσαμε τρία-τέσσερα ματσάκια, αλλά μου άρχισε τα "θέλω σχέση" και "σε βλέπω σοβαρά" και ακόμα χειροτερα "σε αγαπώ" και τελικά ξενέρωσα. Αλλιώς, αν ήτανε πιο κουλ, ίσως και να την κράταγα για πάντα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom