Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Α και θέλω και κάποιον να μου επιβεβαιώσει για το εαν το λιμενικο έχει εντολες για ατυπες επαναπροωθήσεις.
πες το μας εσυ .
Α και θέλω και κάποιον να μου επιβεβαιώσει για το εαν το λιμενικο έχει εντολες για ατυπες επαναπροωθήσεις.
Αν μου επιτρέπετε...
Πιο παράδοξο βρίσκω το γεγονός, ότι Ε.Ε., Ο.Η.Ε, Διεθνής Αμνηστία και λοιποί οργανισμοί και Μ.Κ.Ο,ασχολούνται μόνον με τις ευθύνες του Ελληνικού Κράτους.
Με το ποιοί ανάγκασαν όλες αυτές τις ψυχές να φύγουν από το Πακιστάν, Αφγανιστάν, Συρία, κλπ και να φτάσουν μέχρι τα παράλια της γείτονος, με το πόσες ψυχές ενδεχομένως να χάθηκαν σε αυτό το ταξίδι, με το ποιοί και πόσοι εκμεταλεύτηκαν αυτές τις ψυχές πριν τις φορτώσουν σε καρυδότσουφλα, δεν ασχολείται σχεδόν κανένας.
το ελληνικο κρατος τι αποψη εχει για αυτο αραγε? Θα απαντησει αναλογως στους εν λογω οργανισμους? Αλλα εφοσον συνεπικουρουνται οι εν λογω θεσμοι απο εντοπιους καλοθελητες ...
Αν μου επιτρέπετε...
Πιο παράδοξο βρίσκω το γεγονός, ότι Ε.Ε., Ο.Η.Ε, Διεθνής Αμνηστία και λοιποί οργανισμοί και Μ.Κ.Ο,ασχολούνται μόνον με τις ευθύνες του Ελληνικού Κράτους.
Με το ποιοί ανάγκασαν όλες αυτές τις ψυχές να φύγουν από το Πακιστάν, Αφγανιστάν, Συρία, κλπ και να φτάσουν μέχρι τα παράλια της γείτονος, με το πόσες ψυχές ενδεχομένως να χάθηκαν σε αυτό το ταξίδι, με το ποιοί και πόσοι εκμεταλεύτηκαν αυτές τις ψυχές πριν τις φορτώσουν σε καρυδότσουφλα, δεν ασχολείται σχεδόν κανένας.
και ποιο είναι το πλαισιο αυτό;; να κανει ο καθενας ανα τον κοσμο την μαλακια του και να τα λούζεται η Ελλαδα;;;ξέρετε, όλοι αυτοί κινούνται εντός συγκεκριμένων πλαισίων και αρμοδιοτήτων...
δεν έχουν την άπλα των μελών του μπουντοτκομ.
ξέρετε, όλοι αυτοί κινούνται εντός συγκεκριμένων πλαισίων και αρμοδιοτήτων...
δεν έχουν την άπλα των μελών του μπουντοτκομ.
Υποννοει ,οτι εμειs ειμαστε χασομερηδεs ενω εκεινοι σοβαροι
σιωνιστες πρακτορες ειναι μαν και αυτοιΑν μου επιτρέπετε...
ειδησεις ΔΤ τωρα
κακοκαιρια,τρομοκρατια,ουκρανια κλπ
το Φαρμακονησι γαργαρα...
ειδησεις ΔΤ τωρα
κακοκαιρια,τρομοκρατια,ουκρανια κλπ
το Φαρμακονησι γαργαρα...
και χθες γαργαρα το κανανεδηλαδή τι έγινε σήμερα πάλι στο φαρμακονήσι ??? πνιγηκε κανένας άλλος??
το είπανε όταν έγινε... φτάνει πιά
Τι να καλυψουν εν ετει 2014 οταν υπαρχει το ιντερνετ;Κατι βλακειες που λετε ρε παιδια.και χθες γαργαρα το κανανε
χειραγωγηση
Ο 9.84 καλυπτει συνεχεια
και χθες γαργαρα το κανανε
χειραγωγηση
Ο 9.84 καλυπτει συνεχεια
Η Τζινα Μοσχολιου στην εκπομπη της του 9.84 ανεφερε οτι η ειδηση για την τραγωδια στο Φαρμακονησι ελειπε απο τα χθεσινα βραδυνα δελτια των καναλιων πλην του mega οπου υπηρχε υποβαθμισμενη στο 45ο λεπτο του δελτιου του.
τολμάς να αμφισβητείς την Τζίνα Μοσχολιού ????