pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Εχει ωραίο βαστάζο η κυρια!ενω όταν μιλάει η Κωνσταντοπούλου η συνήγορος των βιαστών δεν πειράζει
Εχει ωραίο βαστάζο η κυρια!ενω όταν μιλάει η Κωνσταντοπούλου η συνήγορος των βιαστών δεν πειράζει
Συμφωνουμε αλλα αυτο σημαινει οτι η Κωνσταντοπουλου ειναι ενταξει επειδη υπερασπιζεται βιαστες νομικα;Η Σιδέρη δεν υπερασπίστηκε τους πρεζέμπορους νομικά.Άλλωστε δεν είναι δικηγόρος.
Τους υπερασπίστηκε πολιτικά,με μια εκστρατεία εθνοπρέζας για να γυρίσουν πίσω.
Και μην πει κανά πουστάκι ποιός και τι και βρες μου.Τα ξέρετε όλα.
Κακώς κατά τη γνώμη μου ανέλαβε αυτή την υπόθεση,αφού είχε πολιτικές φιλοδοξίες.Συμφωνουμε αλλα αυτο σημαινει οτι η Κωνσταντοπουλου ειναι ενταξει επειδη υπερασπιζεται βιαστες νομικα;
Η δεν την καταδικαζεις επειδη ανηκει στον ιδιο ιδεολογικο χωρο με σενα;
Κακώς κατά τη γνώμη μου ανέλαβε αυτή την υπόθεση,αφού είχε πολιτικές φιλοδοξίες.
Και ακόμη χειρότερα δεν την άφησε πριν γίνει ντόρος.
Και δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ.
Άει συρ' χρυσό μου,που έλεγε και μια θειάκω μου...τι είσαι κλώνε
Άει συρ' χρυσό μου,που έλεγε και μια θειάκω μου...
καλά τι είσαι τότε σκέτο χωρίς το κλώνε
Γραφει αρκετα πραγματα που στεκουν ομως στο κειμενο της.Καλό ψόφο στη Σιδέρη και σε όσους τη γουστάρουν.
Μιλάνε όλοι,μιλάει και η συνήγορος πρεζέμπορων.
ολοι γνωρίζουμε τι είναι... ενας χοντρέμπορος ελπίδων και κρατικού τζόγου... όπως όλοι οι πόντικες της οικουμένης ζεί στα λύματα, τρέφεται με αυτά...
ολοι γνωρίζουμε τι είναι... ενας χοντρέμπορος ελπίδων και κρατικού τζόγου... όπως όλοι οι πόντικες της οικουμένης ζεί στα λύματα, τρέφεται με αυτά...
Γραφει αρκετα πραγματα που στεκουν ομως στο κειμενο της.
όπως όλοι οι πόντικες της οικουμένης
πάντως φαίνεται σαν να σε ξέρει πολύ καλά από εδώ μέσα λογικά θα παρακολουθούσε πολύ καιρό το σάιτ προτού γραφτεί
[/quote)
Είδε φως και μπήκε και έπεσε πάνω στο τραμουντάνα!
σιγα μην πηρα αξια απο σενα...πηγαινε κανε κανα μεροκαματοΕ πηρες και συ λιγη αξια σήμερα. Να ξέρεις ομως για να μην παλευεις άδικα εμένα εδω με αρεκει ο μικρος μου σεβαλιε ολοι οι αλλοι ειστε απλες οδοντοβουρτσες
πάντως φαίνεται σαν να σε ξέρει πολύ καλά από εδώ μέσα λογικά θα παρακολουθούσε πολύ καιρό το σάιτ προτού γραφτεί
[/quote)
Είδε φως και μπήκε και έπεσε πάνω στο τραμουντάνα!
;)
σιγα μην πηρα αξια απο σενα...πηγαινε κανεκανα μεροκαματοκαμμιά πίπα....
έτσι βγάζει μεροκάματο
το ειπες πιο σωστα,τα σεβη μουέτσι βγάζει μεροκάματο
γιατί αμφιβάλλεις ότι έτσι ακριβώς έγινε ???