μονο σιχαμενοι μισέλληνες είναι δυνατον να μην στηριζουν τους ανθρώπους του λιμενικου που πολεμανε με τα κυμματα ολη μερα, φυλανε τα σύνορα μακρυα απ τα σπιτια τους για να καθόμαστε εμεις μπροστα σ'ενα λαπτοπ να λεμε θεωριες
φιλε για το ποιοι ειναι μισελληνες δεν ξερω...
εγω ξερω οτι υπηρετησα 14 μηνες συνορα..σκοπετα καθε βραδια πολλες φορες και με μειον...και με τη Ελληνικη σημαια πισω μου....κ οχι σαν μερικους φιλους μου που το παιζανε εθνικαραδες κ ριξανε το τηλεφωνο...κ μετα παλευαν με το καλαμακι του φραπε ολη μερα.....κατα τα αλλα θα ετρωγαν τους Τουρκους...οι κοταρες...τα παλιοβυσματα...
οσο για το θεμα δηλαδη εσυ τι λες?
αν αποδειχτει οτι οντως ευθυνονται για τους θανατους γυναικοπαιδων κ ειναι αληθεια οσα λενε οι Αφγανοι να μη γινει τιποτα?
Εννοειται κ φυσικα αν οι λιμενικοι λενε την αληθεια εγω ειμαι μαζι σου 1000%..
αλλα δεν πιστευεις οτι θα πρεπει να γινει το σωστο κ δικαιο ειτε αυτο ειναι απ τη μια ειτε απ την αλλη πλευρα?
ps)τουλαχιστον μιλωντας για μισελληνες ελπιζω να μην εισαι οπαδος των θαυμαστων των δολοφονων των παππουδων μας...γιατι τον παππου μου τον εκτελεσαν Βουλγαρο-Ναζι στην Δραμα...αυτον κ μερικους εκατονταδες αλλους.....