Γεροντας Πιθηκισιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
οκ, σωστο. αυτο ηλπιζα να μου απαντησεις, οχι κατι σαν τον απο πανω.Δεν νομίζω να αμφισβήτησα τα 9 θύματα.
Μιλησα για την ασύστολη καπηλευση ενος γεγονοτος.
;)
οκ, σωστο. αυτο ηλπιζα να μου απαντησεις, οχι κατι σαν τον απο πανω.Δεν νομίζω να αμφισβήτησα τα 9 θύματα.
;)
οχι φυσικα,κανεις δεν ειπε κατι τετοιο...απλα οτι με αφορμη μια θαλασσια τραγωδια κατω απο πολυ δυσκολες καιρικες συνθηκες, καποιοι κανουν ελεινη προπαγανδα και πολιτικη κατα της Ελλαδος!!!να ρωτησω κατι εγω που δεν ειμαι αριστερος;
το οτι η φωτο ειναι μαϊμου αποδεικνυει πως δεν πνιγηκα 9 παιδια;
αν ο ''απο πανω'' ειμαι εγω,μαλλον βιαζεσαι πολυ να μιλας και να γραφεις και περιμενω να επανορθωσεις...οκ, σωστο. αυτο ηλπιζα να μου απαντησεις, οχι κατι σαν τον απο πανω.
αν ο ''απο πανω'' ειμαι εγω,μαλλον βιαζεσαι πολυ να μιλας και να γραφεις και περιμενω να επανορθωσεις...
τυπε μου εδω μεσα γραφουμε αυτο που θελουμε να γραψουμε χωρις να μας βαλει κανεις το μαχαιρι στο λαιμο, οποτε δεν υπαρχει λογος για επανορθωσεις.αν ο ''απο πανω'' ειμαι εγω,μαλλον βιαζεσαι πολυ να μιλας και να γραφεις και περιμενω να επανορθωσεις...
να ρωτησω κατι εγω που δεν ειμαι αριστερος;
...είπε ο ναζί που σε κάθε μα κάθε ευκαιρία γλύφει αίμα.Δεν νομίζω να αμφισβήτησα τα 9 θύματα.
;)
Ναζι εγω?...είπε ο ναζί που σε κάθε μα κάθε ευκαιρία γλύφει αίμα.
Ναζι εγω?
Πας καλα ρε κλωνε?
Δεν είσαι ΧΑ δηλαδη?Είναι αλήθεια οτι δυσκολεύμαι πλέον να ξεχωρίσω τους ναζί απο όσους βαστάνε ακόμη μετερίζι στη ΝΔ,μπορείς να με βοηθήσεις?Ποιές είναι οι διαφορές?Ναζι εγω?
Πας καλα ρε κλωνε?
Παπια εκανες λαθος τους κωδικους!Δεν είσαι ΧΑ δηλαδη?Είναι αλήθεια οτι δυσκολεύμαι πλέον να ξεχωρίσω τους ναζί απο όσους βαστάνε ακόμη μετερίζι στη ΝΔ,μπορείς να με βοηθήσεις?Ποιές είναι οι διαφορές?
Τελικά το πρόβλημα του κάθε δεξιού που δεν είναι ΧΑ είναι να μην τον πούμε ναζί.Παπια εκανες λαθος τους κωδικους!
Φαντασου ποσο λαθος κανεις για ανθρώπους
Οχι ρε απλα αποδεικνυει την προσπαθεια καπηλευσης του αδικου χαμου αυτων των παιδιων προς δημιουργια εντυπωσεων.να ρωτησω κατι εγω που δεν ειμαι αριστερος;
θα βγει και πρωτος ο συριζα σε ευρωεκλογες τυπε οποτε θα εχει πολλα να πειμαγκες να ξερετε οτι ο παπιας φετος θα παιξει μεγαλη μπαλα.ειδε το δυναμικο μπασιμο του ορεστη και δεν προκειται να το αφησει ετσι.θα χρησιμοποιησει τα παντα για να μην χασει την πρωτια
εμας την εθνικη ελπιδα πως μας βλεπεις στις ευρωεκλογεςθα βγει και πρωτος ο συριζα σε ευρωεκλογες τυπε οποτε θα εχει πολλα να πει
δεν θα μας αφησουν να κατεβουμε τυπε ;)εμας την εθνικη ελπιδα πως μας βλεπεις στις ευρωεκλογες
ποιον θα στηριξουμε εμεις οι βασιλοφρονες;;;τι σου ειπε ο βασιλιας να κανουμε;;;;δεν θα μας αφησουν να κατεβουμε τυπε ;)
να ρωτησω κατι εγω που δεν ειμαι αριστερος;
τυπε εγω εκτυπωνω φωτος απο τον Μεγαλειοτατο και τις βαζω στον φακελοποιον θα στηριξουμε εμεις οι βασιλοφρονες;;;τι σου ειπε ο βασιλιας να κανουμε;;;;