Νέα

ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ, Έρευνα για τους θανάτους ζητεί η Διεθνής Αμνηστία.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
καλα το ήθος.. κανεναν αντίλογο και επιχείρημα έχουμε ή μόνο να ξερνάς τα σκατά των κώλων που γλύφεις ξέρεις...
θες να μιλησουμε για ηθος και για κωλους, οποτε φερε μια βολτα την γυναικα σου  εδω και θα μας πει αυτη για το ηθος σου και για τους κωλους που θα σε βαλει αυτη να γλείψεις. Αυτο εμενα μου αρκει για αντίλογο. Και επειδη σου αρκει και σενα αδειο κουφαρι θα ζεις με τον εαυτο σου   και αυτο ειναι η μεγαλυτερη σου τιμωρία.

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Τις πρώτες ώρες της Δευτέρας 20 Ιανουαρίου το λιμενικό εντόπισε ένα μικρό σκάφος κοντά στο Φαρμακονήσι. Στο σκάφος επέβαιναν 28 άτομα (25 Αφγανοί και 3 Σύροι), μεταξύ των οποίων πολλές γυναίκες και παιδιά. Σύμφωνα με τις καταγγελίες των επιβαινόντων, το λιμενικό επιχείρησε να το επαναπροωθήσει στην Τουρκία, έδεσε το σκάφος με ένα σκοινί, και κινήθηκε προς τις τουρκικές ακτές.

Παντα βεβαια υπαρχει και αντιθετη πλευρα

"Σε καμία περίπτωση το πλωτό σκάφος του Λιμενικού Σώματος δεν διενεργούσε ρυμούλκηση προς τις τουρκικές ακτές, αντίθετα, το σκάφος με τους επιβαίνοντες αλλοδαπούς ρυμουλκείτο προς το Φαρμακονήσι.  Αυτό επιβεβαιώνεται αβίαστα και τεκμηριωμένα από το γεγονός ότι το στίγμα βύθισης του σκάφους βρίσκεται δυτικότερα από το στίγμα εντοπισμού του, δηλαδή με κατεύθυνση την ελληνική περιοχή και συγκεκριμένα προς νήσο Φαρμακονήσι."

Αλλα ας πουμε οτι οι μεταναστες κανουν λαθος, δε ξερουν απο θαλασσα, δε ξερουν τι ειναι δυτικα και τι ανατολικα

Αυτο

Από την ταχύτητα που ανέπτυξε, το σχοινί κόπηκε και μετά από μία δεύτερη απόπειρα επαναπροώθησης η βάρκα αναποδογύρισε, οι μετανάστες έπεσαν στην θάλασσα και το λιμενικό έφυγε. Ακούγοντας τις φωνές τους, το σκάφος του λιμενικού επέστρεψε μετά από λίγο και περισυνέλεξε 16 από τους επιβαίνοντες.

Ειναι λιγακι τραβηγμενο απ τα μαλλια ... πως δηλαδη "εφυγαν" και μετα "ακουσαν τις φωνες και ξαναγυρισαν"? Νομιζεις οτι ακους φωνες σε θαλασσα μιιιιιιιιλια μακρυα? Καμια σχεση, εκτος αν εισαι διπλα δεν ακους τιποτα, γιαυτο τα σωσιβια εχουν σφυριχτρες πανω. Μηπως, λεω εγω μηπως, το λιμενικο εκανε αυτο που πρεπει να κανει δηλαδη κυκλο για να προσεγγισει τους ναυαγους με την πλωρη (αντι να κανει οπισθεν να τους μαζεψει η προπελα) ?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
θες να μιλησουμε για ηθος και για κωλους, οποτε φερε μια βολτα την γυναικα σου  εδω και θα μας πει αυτη για το ηθος σου και για τους κωλους που θα σε βαλει αυτη να γλείψεις. Αυτο εμενα μου αρκει για αντίλογο. Και επειδη σου αρκει και σενα αδειο κουφαρι θα ζεις με τον εαυτο σου   και αυτο ειναι η μεγαλυτερη σου τιμωρία.

είπα εγώ να μιλήσουμε για ήθος ???? κανένα αντεπιχείρημα σε αυτά που έγραψα για το  "συμβάν" έχεις να πείς ή γαργάρα για ακόμη μια φορά και παράθεση υβρεολογίου???

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
χαρηκαν τα ss...οι υπερπατριωτες, οι  λατρεις των σφαγεων των παππουδων τους....

ετσι κ αλλιως οι ανθρωπινες ζωες αλλοθρησκων γυναικοπαιδων δεν εχουν για αυτους καμια αξια...ισα ισα γουσταρουν κιολας τα μισανθρωπα ανθρωπακια...

ισως γιατι ετσι νιωθουν ανωτεροι μεσα στις μιζερες ζωες τους που η μια φαπα διαδεχεταιρην αλλη...

''ναι ειμαι καναπεδατος'', ναι τρωω καθε μερα σφαλιαρες, ναι δεν εχω διαβασει ενα βιβλιο Αρχαιων, ναι οι μονοι Αρχαιοι που ξερω ειναι ο Μεγας Αλεξανδρος κ ο Λεωνιδας'' ναι με πατανε κ δεν μιλαω...ναι για 40 χρονια ψηφιζα ΝΔ αλλα ειμαι ανωτερος..ειμαι Ελληνας''

οταν σε λιγα χρονια γινουν οι ιδιοι λαθρομεταναστες για να βρουν δουλεια κ τους πατησουν στο κεφαλι κ αυτους κ τα παιδια τους θα δουν τι εστι βερυκοκο...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
χαρηκαν τα ss...οι υπερπατριωτες, οι  λατρεις των σφαγεων των παππουδων τους....

ετσι κ αλλιως οι ανθρωπινες ζωες αλλοθρησκων γυναικοπαιδων δεν εχουν για αυτους καμια αξια...ισα ισα γουσταρουν κιολας τα μισανθρωπα ανθρωπακια...

ισως γιατι ετσι νιωθουν ανωτεροι μεσα στις μιζερες ζωες τους που η μια φαπα διαδεχεταιρην αλλη...

''ναι ειμαι καναπεδατος'', ναι τρωω καθε μερα σφαλιαρες, ναι δεν εχω διαβασει ενα βιβλιο Αρχαιων, ναι οι μονοι Αρχαιοι που ξερω ειναι ο Μεγας Αλεξανδρος κ ο Λεωνιδας'' ναι με πατανε κ δεν μιλαω...ναι για 40 χρονια ψηφιζα ΝΔ αλλα ειμαι ανωτερος..ειμαι Ελληνας''

οταν σε λιγα χρονια γινουν οι ιδιοι λαθρομεταναστες για να βρουν δουλεια κ τους πατησουν στο κεφαλι κ αυτους κ τα παιδια τους θα δουν τι εστι βερυκοκο...

κανενας δεν χάρηκε για τίποτε.. από κεί και πέρα το να απεμπολήσεις το δικαίωμα να βάζεις στο σπιτικό σου όποιον θέλεις εσύ και όχι όποιον προσπαθεί να μπεί από το παράθυρο σου είναι μεγαλύτερο έγκλημα από το υποτιθέμενο έγκλημα στο φαρμακονήσι...

αν θέλεις φίλε μπορείς να ψηφίσεις κόμμα το οποίο αν έρθει στην εξουσία να ανοίξει τα σύνορα και να δεχθεί τους πάντες ... ίσως και να τους προωθήσει σε άλλες χώρες... αλλά προσοχή αν με τις ενέργειες του αυτές καταφέρει να μου στερήσει το δικαίωμα να ταξιδεύω και να εγκαθίσταμαι χωρίς διατυπώσεις στην Ευρώπη τότε θα στηθεί Ειδικό Δικαστηριο και Γουδί...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
είπα εγώ να μιλήσουμε για ήθος ???? κανένα αντεπιχείρημα σε αυτά που έγραψα για το  "συμβάν" έχεις να πείς ή γαργάρα για ακόμη μια φορά και παράθεση υβρεολογίου???
ρε αρχιδι σαπισμένο που το παίζεις και αχαχουχας. Μοναχα αυτο θα χεις απο μένα και πολύ σου ειναι . γυφτο ανθέλληνα φασιστα

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.209
Πόντοι
25.467
αλλά προσοχή αν με τις ενέργειες του αυτές καταφέρει να μου στερήσει το δικαίωμα να ταξιδεύω και να εγκαθίσταμαι χωρίς διατυπώσεις στην Ευρώπη τότε θα στηθεί Ειδικό Δικαστηριο και Γουδί...

Ώπα ρε παλικάρια...

Βαστάτε τ΄άλογα...

Θα σκισουμε κάνα κομπινεζόν.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Παντα βεβαια υπαρχει και αντιθετη πλευρα

"Σε καμία περίπτωση το πλωτό σκάφος του Λιμενικού Σώματος δεν διενεργούσε ρυμούλκηση προς τις τουρκικές ακτές, αντίθετα, το σκάφος με τους επιβαίνοντες αλλοδαπούς ρυμουλκείτο προς το Φαρμακονήσι.  Αυτό επιβεβαιώνεται αβίαστα και τεκμηριωμένα από το γεγονός ότι το στίγμα βύθισης του σκάφους βρίσκεται δυτικότερα από το στίγμα εντοπισμού του, δηλαδή με κατεύθυνση την ελληνική περιοχή και συγκεκριμένα προς νήσο Φαρμακονήσι."

Αλλα ας πουμε οτι οι μεταναστες κανουν λαθος, δε ξερουν απο θαλασσα, δε ξερουν τι ειναι δυτικα και τι ανατολικα

Αυτο

Ειναι λιγακι τραβηγμενο απ τα μαλλια ... πως δηλαδη "εφυγαν" και μετα "ακουσαν τις φωνες και ξαναγυρισαν"? Νομιζεις οτι ακους φωνες σε θαλασσα μιιιιιιιιλια μακρυα? Καμια σχεση, εκτος αν εισαι διπλα δεν ακους τιποτα, γιαυτο τα σωσιβια εχουν σφυριχτρες πανω. Μηπως, λεω εγω μηπως, το λιμενικο εκανε αυτο που πρεπει να κανει δηλαδη κυκλο για να προσεγγισει τους ναυαγους με την πλωρη (αντι να κανει οπισθεν να τους μαζεψει η προπελα) ?

εχεις και συ κάνει με ιστιοπλοικό στο ραλλυ αιγαίου οπως η χριστινα σιδερη; :2funny:

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
εχεις και συ κάνει με ιστιοπλοικό στο ραλλυ αιγαίου οπως η χριστινα σιδερη; :2funny:

Το τι εχω κανει εγω σε νοιαζει εσενα ?

Και διπλωμα ταχυπλοου να παρεις μαθαινεις οτι αν υπαρχει ανθρωπος στη θαλασσα δε πατας οπισθεν, κανεις κυκλο να τον προσεγγισεις με την πλωρη. Μπροστα ειναι το ελευθερο οπτικο πεδιο, μπροστα κοιτανε και τα searchlights.

action5.jpg

MOB ειναι το σημειο που ειναι ο ναυαγος (Man OverBoard) και βλεπεις τι πορεια πρεπει να κανει το σκαφος

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Το τι εχω κανει εγω σε νοιαζει εσενα ?

Και διπλωμα ταχυπλοου να παρεις μαθαινεις οτι αν υπαρχει ανθρωπος στη θαλασσα δε πατας οπισθεν, κανεις κυκλο να τον προσεγγισεις με την πλωρη. Μπροστα ειναι το ελευθερο οπτικο πεδιο, μπροστα κοιτανε και τα searchlights.

action5.jpg

MOB ειναι το σημειο που ειναι ο ναυαγος (Man OverBoard) και βλεπεις τι πορεια πρεπει να κανει το σκαφος

Πες μας τωρα αφου είσαι γνωστης των συνθηκων που έχασαν την ζωη τους αυτοί οι άνθρωποι και τα παιδάκια, και εφόσον γνωρίζεις τόσο καλά πως έγινε το ναυάγιο και πως γύρισε το λιμενικο, ποια ηταν η ακριβης  πορεία, τι ακριβώς έγινε.
Πες μας επισης για ποιο λόγο θελουν να θίξουν την κυβέρνηση και λενε ψεματα ευρωπαική ένωση μκο και οηε ζητώντας ευθύνες ;
Πες μας και γιατι οι μετανάστες αντι να κάνουν μοκο μπας και σωθουν  απο τους καταπληκτικους λιμενικους που τους εσωσαν ειπαν οσα ειπαν μιας και τωρα θα φανε πιο πολλα μετα τις καταγγελίες ;
Πες μας και πως γινεται ενας πατερας να λεει ψεματα οταν εχει χασει το ιδιο του το παιδι.Και τι βλεπεις εσυ στα ματια αυτων των ανθρωπων στις φωτο.
φαίνεσαι να εχεις γνωση

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
ενταξει τυποι, δεν χρειαζεται ν'αποκαλειτε λαθρους τα 8χρονα του φαρμακονησιου.
πνιγηκαν, δεν θα μας ξαναενοχλησουν.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Α και θέλω και κάποιον να μου επιβεβαιώσει για το εαν το λιμενικο έχει εντολες για ατυπες επαναπροωθήσεις.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.209
Πόντοι
25.467
Πες μας επισης για ποιο λόγο θελουν να θίξουν την κυβέρνηση και λενε ψεματα ευρωπαική ένωση μκο και οηε ζητώντας ευθύνες ;

Χωρίς να θέλω να μειώσω το γεγονός, επιτρέψτε μου να αναφέρω ότι :

Ο Ο.Η.Ε, οι αρμόδιες Μ.Κ.Ο και πολύ περισσότερο η Ε.Ε. φέρουν τεράστιες ευθύνες.  

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Α και θέλω και κάποιον να μου επιβεβαιώσει για το εαν το λιμενικο έχει εντολες για ατυπες επαναπροωθήσεις.

τι ρωτας φιλε τωρα? περιμενεις να σου πουνε?

παντς οσοι εκαναν τη θητεια τους κυριολεκτικα στα συνορα του Εβρου ξεορυνε πολυ καλα τι γινεται......

ενα ατυπο πιγκ πογκ......

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, σε συνέντευξή του, ο κ. Βαρβιτσιώτης είχε δηλώσει ότι ο επίτροπος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης, Νιλς Μουΐζνιεκς, και διάφοροι άλλοι θέλουν να δημιουργήσουν πολιτικό θέμα στην Ελλάδα με αφορμή το συμβάν, προσθέτοντας ότι «κανένας, ούτε από το ΠΑΣΟΚ ούτε από τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει ζητήσει να έρθει να ενημερωθεί και να του δείξουμε όλα τα στοιχεία τα οποία έχουμε στη διάθεσή μας».

Να τα δειξει ο δοσιλογος . Αυτουνου ο πατερας δεν ηταν με τους γερμανους; Η κάνω λαθος ; Να μας δειξει και τι σημαινει αυτο «Δεν νομίζω ότι κανένας σήμερα θέλει να ανοίξουμε τις πύλες και να πούμε ότι όποιος μετανάστης θέλει μπαίνει στη χώρα και απολαμβάνει όλων των συνθηκών του ασύλου, ανεξαρτήτως αν το δικαιούται ή όχι»

οτι προτιμα να πνιγονται;  μα τω θεω μου εχει ανεβει το αιμα στο κεφαλι με τον θανατο των παιδιων..

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
ναι οι μαζικες επαναπροωθεισεις ειναι παρανομες και μαλιστα η ελληνικη κυβερνηση εχει διαταξει ερευνα κατοπιν καταγγελειων του Συμβουλιου της Ευρωπης για μαζικες επαναπροωθεισεις απο την Ελλαδα.
Ακομα καθε χωρα οφειλει να υποδεχεται και
να προστατευει οποιον φθανει σαυτην και ζητα πολιτικο ασυλο.

Ναι, ε; Και τότε πως στο καλό έχουν "επαναπροωθηθεί" τόσοι Αλβανοί μέσω της Κακαβιάς;
Εκτός κι αν όταν πρόκειται για Άραβες μουσουλμάνους και λοιπούς Μεσανατολίτες και Αφρικανούς, αλλάζει το πράγμα.
Είναι ας πούμε ανώτεροι από τους Βαλκάνιους, έχουν περισσότερα δικαιώματα...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.000
Πόντοι
6.515
Να απολυθουν αμεσα ΟΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ που δεν βοήθησαν
Να καταδικαστουν σε ποινικες κυρώσεις και αποζημίωση των λαθρομεταναστων
Πρόστιμο στην Ελλάδα για παραβίαση όρων ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

:rockon:
ΣΥΡΙΖΑ: εξτρα φορολογια στους λιμενικούς που δεν βοηθησαν και εκτακτο χαρατσι σε ολους τους ελληνες για την ηθικη και υλικη αποζημειωση των λαθρομεταναστών

OP
OP
democrat

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
η ντοπια δημοσιογραφια !!
Η Τζινα Μοσχολιου στην εκπομπη της του 9.84 ανεφερε οτι η ειδηση για την τραγωδια στο Φαρμακονησι ελειπε απο τα χθεσινα βραδυνα δελτια των καναλιων πλην του mega οπου υπηρχε υποβαθμισμενη στο 45ο λεπτο του δελτιου του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom