Neymar
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
το μέτρο της λογικής το ορίζουν και οι εκάστοτε συνθήκες
το μέτρο της λογικής το ορίζουν και οι εκάστοτε συνθήκες
ξέρω περίπτωση πατέρα (γέρου) και γιου (40άρη) εβραίων -κομπλέ με εβραϊκά ονοματεπώνυμα πιο εβραίοι δεν γίνεται- που στις προηγούμενες εκλογές στην Α΄Αθηνών έριξαν ΧΑ δαγκωτό (καρατσεκαρισμένο αυτό)
οπότε σκέψου λίγο ότι υπάρχει και η άλλη λογική που λέει ότι ο εχθρός του εχθρού μου φίλος μου, το θέμα είναι από ποιόν αισθάνεσαι ότι απειλείσαι σήμερα, για το αύριο έχει ο θεός
για τους λιμενικούς και το Φαρμακονήσι έχεις να πείς τίποτε εσύ ???
μου φαίνεται ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ αλλά τα κριτήρια ποτέ δεν είναι μοναδιάστατα.
οπότε είναι μάλλον περίπλοκα για την αντιληπτική σου ικανότητα.
απλώς οι φορείς αυτοί έχουν ως αντικείμενο τα ανθρώπινα δικαιώματα και τους πρόσφυγες και χωρο δρασης την ελλάδα.
λυπούμαι αν δε σας βολεύει...
Τι μου αποκαλύπτετε;;;
Ο.Η.Ε. και η Ε.Ε , έχουν ως μόνο χώρο δράσης την Ελλάδα, και η Διεθνής Αμνηστία έχει μόνο Ελληνικό τμήμα;
Συνεχίστε να μπουρδολογείτεντοτκομλογείτε. Διασκεδάζουμε αφάνταστα.
σκέψου να μην ήταν και ακριβολόγος
Και λίγα περί Διεθνούς Αμνηστίας
Amnesty International Limited is a company registered in England & Wales, limited by guarantee (no. 01606776), with registered office at 1 Easton Street, London WC1X 0DW.
;)
η Διεθνης Αμνηστια υπερασπιζεται αδιαλειπτα τους διωκομενους απο αυταρχικα καθεστωτα και προσφερει
πολυ συμαντικο ανθρωπιστικο εργο.
Κατα την διαρκεια της δικτατοριας στην Ελλαδα επεδειξε σπουδαιο εργο καταξευτηλισε τη χουντα διεθνως
και εγινε ο εφιαλτης των δικτατορων.
Με τις ενεργειες της σωθηκαν πολλοι ελληνες απο τις φυλακες και τα βασανιστηρια της Χουντας.
η Διεθνης Αμνηστια υπερασπιζεται αδιαλειπτα τους διωκομενους απο αυταρχικα καθεστωτα και προσφερει
Κατα την διαρκεια της δικτατοριας στην Ελλαδα επεδειξε σπουδαιο εργο καταξευτηλισε τη χουντα διεθνως
Με τις ενεργειες της σωθηκαν πολλοι ελληνες απο τις φυλακες και τα βασανιστηρια της Χουντας.
Πάντως, συγγενής μου Α΄ βαθμού, μακαρίτης πλέον, μια χαρά έφαγε το ξύλο της αρκούδας, ενόσω η Δ.Α. βοηθούσε φυγαδεύοντας τα "σημαντικά" για την ελλάδα πολιτικά πρόσωπα στο εξωτερικό.
Τα περισσότερα μάλιστα από αυτά τα "σημαντικά" πολιτικά πρόσωπα, αποδείχθησαν μετέπειτα, διεφθαρμένοι, προδότες, καταχραστές κ.λ.π πολύ σημαντικά πράγματα.
πάντως καλή μπιζνα είναι... 2.500.000 καθαρό κέρδος το 2011 .... μπράβο μπράβο...
χαριτωμένο, αλλά ΑΣΧΕΤΟ!
είναι πάρα πολύ κουραστικοί οι συμψηφισμοί τύπου τραβατρόμπα...
Καθόλου άσχετο.
Αν εσείς θέλετε να αρνηθείτε ότι υπήρξαν πάρα πολλοί που βασανίστηκαν στην επταετία για να μην αμφισβητηθεί το έργο της Δ.Α., και επιπλέον θεωρείτε και τα βασανιστήρια συμψηφισμό, λυπάμαι.
και αυτο τι λεει για τους πνιγμους στο αιγαίο απο τους λιμενικους ;
Έχετε παρακολουθήσει την πορεία της συζήτησης;