jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
Αντε παλι η ιδια μαλακια.Ρε τι θα αλλαξει αν βγει ο συριζα;Τι νομιζεις οτι θα γινει;
τιποτα
απλα στις επομενες εκλογες θα βριζουμε τον τσιπουρα
Αντε παλι η ιδια μαλακια.Ρε τι θα αλλαξει αν βγει ο συριζα;Τι νομιζεις οτι θα γινει;
είπαμε, όσοι μίλησαν, μίλησαν για αυτά που έχουν αρμοδιότητα...
στο συγκεκριμένο υπάρχει διάχυτη υποψία και ισχυρές ενδείξεις ότι η σαμαροκυβέρνηση ακολουθεί πολιτική που υπερβαίνει τα νόμιμα όρια.
δεν έχουν όλοι την τύχη να φιλοσοφούν επί παντός, στο μπου...
Εγω το μελλον μου το εχω εξασφαλισμενο,δεν παει να βγει και ο Λεξ Λουθορ.
Για την χωρα γενικα μιλαω.
Διάχυτη βεβαιότητα καθώς και ισχυρές αποδείξεις, υπάρχουν και για την διακίνηση μεταναστών - δουλεμπόριο που πράττουν οι γείτονες. Άλλωστε και σε αυτό το περιστατικό οι μετανάστες μίλησαν για Τούρκο διακινητή. Επίσης υπάρχει δίαχυτη υποψία καθώς και ισχυρές ενδείξεις, ότι η τουρκική κυβέρνηση δεν θέλει να υποθάλψει τους Σύριους μετανάστες, και ακολουθεί πολίτική διακίνησής τους, που υπερβαίνει τα νόμιμα όρια. Συστάσεις όμως προς το Τουρκικό κράτος δεν βλέπω να γίνονται.
Ξέχασα... Εκεί δεν έχουν αρμοδιότητα...
Ξέχασα...
ακριβώς. δεν έχουν την τύχη να τα κάνουν όλα αχταρμά στο μπουντοτκομ.
Εγω το μελλον μου το εχω εξασφαλισμενο,δεν παει να βγει και ο Λεξ Λουθορ.
Για την χωρα γενικα μιλαω.
τι διαολο; απο ολοκληρο μπουρδελα ντοτ κομ (οχι δεν ειμαι κλωνος του ππ απλα μου αρεσε και το εκλεψα), μονο εγω δεν ειμαι εξασφαλισμενος;Εγω το μελλον μου το εχω εξασφαλισμενο
Διάχυτη βεβαιότητα καθώς και ισχυρές αποδείξεις, υπάρχουν και για την διακίνηση μεταναστών - δουλεμπόριο που πράττουν οι γείτονες. Άλλωστε και σε αυτό το περιστατικό οι μετανάστες μίλησαν για Τούρκο διακινητή. Επίσης υπάρχει δίαχυτη υποψία καθώς και ισχυρές ενδείξεις, ότι η τουρκική κυβέρνηση δεν θέλει να υποθάλψει τους Σύριους μετανάστες, και ακολουθεί πολίτική διακίνησής τους, που υπερβαίνει τα νόμιμα όρια. Συστάσεις όμως προς το Τουρκικό κράτος δεν βλέπω να γίνονται.
Ξέχασα... Εκεί δεν έχουν αρμοδιότητα...
Ξέχασα...
Σαν να λέμε δηλαδή, ότι για το μεταναστευτικό πρόβλημα που είναι παγκόσμιο, ευθύνες έχει μόνο η Ελληνική κυβέρνηση, και ουδείς άλλος.
Έξοχη η λογική σας.
απλώς οι φορείς αυτοί έχουν ως αντικείμενο τα ανθρώπινα δικαιώματα και τους πρόσφυγες και χωρο δρασης την ελλάδα.
λυπούμαι αν δε σας βολεύει...
η Διεθνής Αμνηστεία έχει χώρο δράσης μόνον την Ελλάδα ??? οποία τιμή....
οχι.
ο χωρικός εντοπισμός αφορά την υπατη αρμοστεία και την pro asyl.
ο θεματικός τον επίτροπο και τη ΔΑ.
οχι.
ο χωρικός εντοπισμός αφορά την υπατη αρμοστεία και την pro asyl.
ο θεματικός τον επίτροπο και τη ΔΑ.
"ταρατσα" την εκαναν τα ψαρακια γυρω απο το Φαρμακονησι...
Εφαγαν "λαθροσκουληκακια" του σκασμου! χαχαχα!
και σε κάθε περίπτωση όταν οι φορείς αυτοί ασχολούνται με ένα θέμα δεν κάνουν τους συμψηφισμούςτου τραβατρόμπατης αρκουδας.
επαναλαμβάνω την ερώτηση... είναι η Διεθνής Αμνηστεία και η Pro Asyl θεσμικοί φορείς ????
define φορεις και θεσμικοι φορεις.