Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Αλαικσανδρε αληθεύει ότι κωλοβαρας όλη μέρα και κονομας;
χοντρο.Αλαικσανδρε αληθεύει ότι κωλοβαρας όλη μέρα και κονομας;
Ειδικα απο φετος τον Σεπτεμβριο δεν κωλοβαραω καθολου, αυξηση της δουλειας πανω απο 50%Αλαικσανδρε αληθεύει ότι κωλοβαρας όλη μέρα και κονομας;
τυροπιτα απο γρηγορη η απο βενετη?Ειδικα απο φετος τον Σεπτεμβριο δεν κωλοβαραω καθολου, αυξηση της δουλειας πανω απο 50%
Κρουασαν σπεσιαλ απο Γρηγορη. Αδιαπραγματευτοτυροπιτα απο γρηγορη η απο βενετη?
Δεν εννοώ ότι δεν έχεις δουλειά αλλά πώς βγάζεις χρήμα ακοπα.Ειδικα απο φετος τον Σεπτεμβριο δεν κωλοβαραω καθολου, αυξηση της δουλειας πανω απο 50%
Άκοπα δεν το λες, αλλά σιγουρα μετα απο τοσα χρονια στο κουρμπετι η εμπειρια εχει μειωσει το αγχος κατα πολυ, αρα κουραζομαι και λιγοτεροΔεν εννοώ ότι δεν έχεις δουλειά αλλά πώς βγάζεις χρήμα ακοπα.
και εμενα με κυνηγανε οι δουλειες,εχει γαμηθει το συμπαν οπου βρεθω ολο και καποιος κατι θελει.Δεν εννοώ ότι δεν έχεις δουλειά αλλά πώς βγάζεις χρήμα ακοπα.
Η Αγγελική στα 20 ηταν η ωραιοτερη γυναικα της Ελλαδας
Δες την στη συνεντευξη στον Μαστορακη και πες μου αν εχεις δει ωραιοτερη γυναικα
Να πάρεις 2-3 βοηθούς...και εμενα με κυνηγανε οι δουλειες,εχει γαμηθει το συμπαν οπου βρεθω ολο και καποιος κατι θελει.
Να σου γαμησω...
ωραια; Εγω σου λεω πως μπορει να μην ηταν και πραγματικη...
Παίξε μία ελεύθερα εδώ μέσα...Να σου γαμησω...
Ξεχασα το ονομα μου
Απιθανη ηταν
Δεν μπορω τύπε να την παιξω με καποια που πλεον δεν εχει την εμφανιση που βλεπω.Παίξε μία ελεύθερα εδώ μέσα...
αμα εκανε μπανιο, θα εχυνε ολη η ελλαδα....Ποια ειναι η μολδαβη, βαλτε φωτο,
Εκανε μπανιο;
πολυ μυγιαγγιχτος εγινες τωρα τελευταια...Δεν μπορω τύπε να την παιξω με καποια που πλεον δεν εχει την εμφανιση που βλεπω.
Ειναι ψυχολογικο.
Οπως επισης δεν μπορω να την παιξω για καποια που εχει πεθανει
Με τις μισες πορνοσταρ δηλαδη που τα εχουν τιναξει δεν μπορω να την παιξω
Ειδικα απο φετος τον Σεπτεμβριο δεν κωλοβαραω καθολου, αυξηση της δουλειας πανω απο 50%
Οχι, σιχαινομαι, δεν ξερω τι εχετε πιασει πρινπολυ μυγιαγγιχτος εγινες τωρα τελευταια...
μηπως θες να σου τον παιξουμε κιολας για να μην κουραζεσαι?