msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
Κάποιος έμπειρος παίχτης να βάλει φώτο σασας να απορεί με ανοιχτό το στόμα και δίπλα μια sex doll.. Ίδιες ρε πουστη μου..!
Κάποιος έμπειρος παίχτης να βάλει φώτο σασας να απορεί με ανοιχτό το στόμα και δίπλα μια sex doll.. Ίδιες ρε πουστη μου..!
τι να πει και ο Αθηναιος ρε τυπεποση ασχημια να αντεξει κανεις.
φοραει μασκα τζαπανις. και αυτη τρακα απο τσιμυ.τι να πει και ο Αθηναιος ρε τυπε
Χειροτερες ηταν πριν τις πλαστικεςΟι πλαστικοι τους πρεπει να ειναι πολυ υπερηφανοι που εκαναν τις μαπες Αγγελικης και Σασας σαν Άλιεν
Που χάθηκε ο άλλος ο χειροκίνητος;Αύριο η Κριστυ μπάνιο ,θα αναστηθούν οι πεθαμένοι
ΧαχαχαχΠου χάθηκε ο άλλος ο χειροκίνητος;
Με κατσαρολάκι;Αύριο η Κριστυ μπάνιο ,θα αναστηθούν οι πεθαμένοι
σασα..........
Ηλιάδη
Ηλιάδη
Ηλιάδη
Ηλιάδη
Στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς...
η μολδαβη ειναι τρομερο μουνι....προσωπαρα...σωματαρα...
τον παιζω ασυστολα για παρτη της..το νουμερο 1 μουνι της φαρμας φετος...
Η Αγγελική στα 20 ηταν η ωραιοτερη γυναικα της ΕλλαδαςΧειροτερες ηταν πριν τις πλαστικες
η γνωμη σου δεν εχει καμια βαρυτητα ρε καχι καχιασβιλιΗ Αγγελική στα 20 ηταν η ωραιοτερη γυναικα της Ελλαδας
αν ειχε και 20 κιλα παραπανω θα ηταν αρχαια ελληνιδα καλλονη.Η Αγγελική στα 20 ηταν η ωραιοτερη γυναικα της Ελλαδας
Δες την στη συνεντευξη στον Μαστορακη και πες μου αν εχεις δει ωραιοτερη γυναικαη γνωμη σου δεν εχει καμια βαρυτητα ρε καχι καχιασβιλι
Τα 20 κιλα παραπανω τα εχει τωρα ρε φιλεαν ειχε και 20 κιλα παραπανω θα ηταν αρχαια ελληνιδα καλλονη.