Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.688
- Πόντοι
- 3.936
Οι μαλάκες θα διώξουν τον Σταμάτη, το καλύτερο παιδί...
Αυτές οι σκηνές είναι όλο το θέαμα...
να παρω και τον νιπλη για διευθυντη?Να πάρεις 2-3 βοηθούς...
παρενα παρω και τον νιπλη για διευθυντη?
Δεν σε φτάνουν τα λεφτάνα παρω και τον νιπλη για διευθυντη?
μηπως να παρω τον αθηναιο για αυτοφορακια?Δεν σε φτάνουν τα λεφτά
τελειως ορτσα η ρωγα..
που θα πας?Παιδιά επειδή δεν θα μπορέσω να το δω σήμερα παρακαλώ να ανεβαίνουν τα gif που πρέπει
Για φαγητό γαμω την πουτανα μουπου θα πας?
χανεις το καλυτερο επεισοδιο θα ειναι σημεραΠαιδιά επειδή δεν θα μπορέσω να το δω σήμερα παρακαλώ να ανεβαίνουν τα gif που πρέπει
τι θα τσιμπησεις μαν?Για φαγητό γαμω την πουτανα μου
Θα ανεβάζεις gif αλλιώς θα φας αναφορουλα , την καλύτερη όλων των εποχώνχανεις το καλυτερο επεισοδιο θα ειναι σημερα
ολων των εποχων ολων των ριαλιτι
ο γιακωβας και ο μινιμαλ τα ξερουν αυτα εγω ειμαι σκραπαςΘα ανεβάζεις gif αλλιώς θα φας αναφορουλα , την καλύτερη όλων των εποχών
Εσύ αναφορά αν δεν ενημερώνεις εδώ μέσαχανεις το καλυτερο επεισοδιο θα ειναι σημερα
ολων των εποχων ολων των ριαλιτι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τι θα τσιμπησεις μαν?
Πουτσα μου , έχεις 40 λεπτά να μάθεις , ξεκινά ρώτα τους ... Εσύ θα φας την αναφοράο γιακωβας και ο μινιμαλ τα ξερουν αυτα εγω ειμαι σκραπας
πες οτι δεν μπορεις,οτι σε χρειαζεται ενα φιλος που εχει σοβαρα προβληματα αι για να την πεισεις δειξε φωτο αθηναιου.Για φαγητό γαμω την πουτανα μου
Δεν γίνεται τυπεπες οτι δεν μπορεις,οτι σε χρειαζεται ενα φιλος που εχει σοβαρα προβληματα αι για να την πεισεις δειξε φωτο αθηναιου.
με την πινεζανιπλη με τα πεθερικα θα πας για φαι?
καλα ρε αφου θα χωριζες πριν τις γιορτες την βγαζεις και για φαγητο?Δεν γίνεται τυπε