Νέα

φαληρακι,καβος,ζακυνθος,κτλπ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sperminator_tx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
5
Πόντοι
1
θα θελα στο συγκεκριμενο τοπικ να ειπωθουν εμπειριες απο τα παραπανω μερη με αγγλιδες ρουφηχτρες...
εχω ακουσει οτι ειναι λομπυ κ δεν γαμαει ευκολα ο καθε ελληνας,αλλα μεταξυ τους τα αγγλακια
δεν ξερω αν εχει τεθει ξανα το θεμα,κ αν ναι παρακαλω να με παραπεμψετε

Επισκέπτης
Νομίζω πως συνολικά οι τουρίστριες έχουνε χαθει!....Που ειναι που παλιά τις έβλεπες ολες στα νησιά με ενα σακίδιο στην πλάτη?

Συνημμένα

• 904_1_1.jpg
    904_1_1.jpg
    72,7 KB · Εμφανίσεις: 85
  • αα.jpg
    αα.jpg
    55,2 KB · Εμφανίσεις: 72

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
θα θελα στο συγκεκριμενο τοπικ να ειπωθουν εμπειριες απο τα παραπανω μερη με αγγλιδες ρουφηχτρες...
εχω ακουσει οτι ειναι λομπυ κ δεν γαμαει ευκολα ο καθε ελληνας,αλλα μεταξυ τους τα αγγλακια
δεν ξερω αν εχει τεθει ξανα το θεμα,κ αν ναι παρακαλω να με παραπεμψετε

Δεν γαμας.
Απλα!

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
εγω που δουλευα περσι στο φαληρακι, χαμουρευτηκα με πολλες αγγλιδες αλλα δεν γαμησα καμια. βεβαια ολες ηταν σουρωμενες και τελικα καλυτερα που δεν γαμησα καμια γιατι υπαρχει και ο φοβος να σε μηνυσουν για βιασμο και αντε να βρεις το δικιο σου. συνηθως γαμιουντε με τους δικους τους αλλα αν εισαι μαγκας και ξερεις καλα αγγλικα μπορεις να κανεις κατι, απλα θελει μεγαλη προσοχη.

καλυτερο παιχνιδι κανεις με γκομενες απο αλλες χωρες. εγω γαμησα ελβετιδα, αυστριακη, ιταλιδα, ρωσσιδα (και αυτες ειναι δυσκολες) και το καλυτερο, τριο με 2 bisexual σουηδεζες πιτσιρικες!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

βεβαια σαν dj  εχεις και μεγαλυτερη περαση αλλα υπηρχαν και πολλες νυχτες που χαμορευοσουν με καποια αλλα δεν σε περιμενε μεχρι να σχολασεις.  :headbang:

dm34

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2012
Like
1
Πόντοι
0

Εξαρτάτε

Από το αν είναι group, μόνες τους με οικογένεια κλπ
...και φυσικά  ποιος κ πως θα  τους την πέσει.

Όλες για να περάσουν καλά έρχονται. Άσε που μερικές ανταγωνίζονται και  για το πια θα έχει την καλύτερη ιστορία στις αποσκευές.

Όμως, όπως και παντού που δεν πληρώνουμε, συνταγή δεν υπάρχει στον τσελεμεντέ.

Άρα καλή τύχη μάγκα

wtfgtp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2010
Κριτικές
11
Like
237
Πόντοι
291
πήγαινε για να πάρεις μάτι αν θες γιατί είναι πολύ ωραία μουνιά. αλλά πάρα πολύ δύσκολο να γαμήσεις, πιο εύκολα θα βγάλεις ελεηνιδα

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
Αμα εισαι γυφτος και λιγουρι νεοΕλλην, θα αρκεστεις στο ματι...

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
351
Πόντοι
1.520
καλησπερα παιδια εχει παει κανεις ζακυνθο φετος? εχουμ ανταποκριση?

Backpacker

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Κριτικές
18
Like
3.909
Πόντοι
5.595
Είναι τέτοια η φάση που αν δεν πίνεις και συ να μπεις σε όλη αυτη την παρακμή δουλειά δεν γίνεται. Δούλευα προ δεκαετίας σαν φοιτητής τα καλοκαιρια στα Μάλια και έπεφτε αρκετό γαμήσι από οσους δούλευαμε εκει (κλαμπ-ξενοδοχεια-φαγαδικα κτλπ).
Αλλά πραγματικά νηφάλιος δεν γινεται να γαμησεις ούτε καν να περάσεις καλά σε αυτά τα μέρη...θα αηδιαζεις και δεν θα μπορεις να βγαλεις και ακρη και ούτε αυτές θα σε βλέπουν αν δεν ξεφτιλιζεσαι μαζι τους.
Πρεπει να μπεις στην παρακμή τους. Και θέλει timing...μισή ώρα χρόνο έχεις να χωθείς για να γαμησεις...αν αργησεις να κάνεις κίνηση και αρχίσει να ξερνάει η γκόμενα τελείωσε το πανηγύρι.

Επίσης είναι τέτοια η φάση που μπορεί να χαμουρεύεσαι και να κωλοτρίβεσαι με γκομενα ποση ωρα και να λες "Δεν γινεται να μην την γαμησω" και στο τελος να σηκωθει να φυγει στην ψύχρα ή να ξεράσει ή να την παρει ο υπνος σε κανα πεζοδρομιο. Και απ'την αλλη εκει που μπορει να πεις παει η βραδια δεν εγινε τπτ να σου προκυψει γαμήσι με ακυρη ή ακομα και κανα δυνατο σκηνικο με τριολέ ή παρτούζα. Οταν δούλευα εγώ έτσι ηταν τα πράγματα...ΠΑΡΑΝΟΙΑ!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom