sperminator_tx η ζωη δεν σταματαει ουτε στα 35 ουτε στα 55 ουτε στα 105. Σταματαει οταν πεθανουμε. Με τον τροπο που σκεφτεσε εισαι ηδη νεκρος. Μπαρακια, καφετεριες, μουσικες, ξυνισμενες φατσες, ξενο σωμα κτλ.κτλ.
Ειμαι 45, εχω γκομενα μια Βουλγαρα 34 barwoman η οποια φευγει αρχες καλοκαιριου και επιστρεφει Σεπτεμβρη. Αρα ολο το καλοκαιρι ειμαι sigle. Σε καμια παρεα δεν εχω νιωσει "ξενο σωμα". Βαρεθηκα ολο το καλοκαιρι να ειμαι καλεσμενος σχεδον καθε ΣΚ σε γαμους και βαφτισεις. Ζω σε χωριο κι εχω περισοτερες παρεες απ΄οταν ζουσα στην Αθηνα.
Κι εμενα μπορει να μου τη σπαει η μουσικη ας πουμε, στο beach bar που πηγα με την παρεα ή να χαλανε την αισθητικη μου οι αδερφαρες με τα ξυρισμενα στηθια και ποδια, αλλα το ματι αλλου παει. Στα κωλαρακια με τα βρεγμενα μαγιο που χορευουν διπλα στην πισινα. Εστιαζω στο "θυμα" μου και προσπαθω να βρω τροπο να την προσεγγισω. Στ΄αρχιδια μου αν το μαγαζι παιζει λαικα, δημοτικα, ή heavy metal. Aμα θελω ν΄ακουσω καλη μουσικη βαζω στον αγροτη οποιο cd γουσταρω και ακουω ή παιρνω τους αρκουδιαραιους τους κολητους μου και παμε οπου παιζουν μουσικη που θελουμε ν΄ακουσουμε.
Ε, οχι και δεν εχεις επιλογες για διασκεδαση εσυ που ζεις στην Αθηνα. Εγω που ζω σ΄ενα χωριο 700 ανθρωπων με ενα καφενειο-ψησταρια τι να πω δλδ ? Εσυ αν ζουσες εδω, με τα μυαλα που κουβαλας και τη διαθεση που εχεις, θα ειχες αυτοκτονισει.
Φιλαρακο με το να καθεσε να κρινεις τους παντες και τα παντα με μιζερη διαθεση, δεν θα καταφερεις τιποτα. Ειχα κι εγω φιλους με την ιδια συμπεριφορα και τους εκανα περα.
Γαμα τη Λισαβωνα και κοιτα τι υπαρχει διπλα σου, αλλα με καλη διαθεση. Μην τα βλεπεις ολα μαυρα, ασε την κριτικη στους αλλους και κοιτα πως να κανεις τον εαυτο σου καλυτερο.