Νέα

ελλαδα...η πιο βαρετη χωρα του κοσμου?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sperminator_tx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 152
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
συμφωνω, εχουν ξενερωτη νοοτροπια  :sunglasses:

Ποιες 1 ρε τυπε, το 99% αυτων που δουλευουν πρωι βγαινουν μονο Σαββατα, αντε και καμια Παρασκευη στο τσακιρ κεφι.

Ναι γιατί τις υπόλοιπες μέρες δουλεύουν!

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Ναι γιατί τις υπόλοιπες μέρες δουλεύουν!
παιδες μην λεμε μλκιες υπαρχουν και στις δυτικες χωρες αρκετα ρεμαλια. Ενα μηνα στο μαγαζι του θειου μου ειδα αρκετα ρεμαλια που επιναν απο το πρωι μεχρι το βραδυ. και ο ενας ηταν και στο fbi τρομαρα του.Αλλα δεν ειναι οπως εδω. Γενικα γαμιουνται στην δουλεια. Αλλα αμα εχεις τοσα φραγκα στις 4 ωρες διασκεδασης θα κολλησεις?

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
παιδες μην λεμε μλκιες υπαρχουν και στις δυτικες χωρες αρκετα ρεμαλια. Ενα μηνα στο μαγαζι του θειου μου ειδα αρκετα ρεμαλια που επιναν απο το πρωι μεχρι το βραδυ. και ο ενας ηταν και στο fbi τρομαρα του.Αλλα δεν ειναι οπως εδω. Γενικα γαμιουνται στην δουλεια. Αλλα αμα εχεις τοσα φραγκα στις 4 ωρες διασκεδασης θα κολλησεις?

Εννοείται ρε συ....όταν πήγα Ιταλία, 2 Ιταλοί μάλωναν όλο το βράδυ με τον γνωστό ιταλικό τρόπο (μεγάλες χειρονομίες, αυτή η μουσική προφορά κτλ) και είχα λιώσει στο γέλιο!Αλλά γινόταν χαμός!

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Εννοείται ρε συ....όταν πήγα Ιταλία, 2 Ιταλοί μάλωναν όλο το βράδυ με τον γνωστό ιταλικό τρόπο (μεγάλες χειρονομίες, αυτή η μουσική προφορά κτλ) και είχα λιώσει στο γέλιο!Αλλά γινόταν χαμός!
οι ιρλανδοι ειναι οι πιο ωραιοι ,παιζουν ξυλο οχι μλκιες. αλλα ο θειος τους διωχνει γαμωτο :grin:

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
συμφωνω, εχουν ξενερωτη νοοτροπια   :sunglasses:

Ποιες 1 ρε τυπε, το 99% αυτων που δουλευουν πρωι βγαινουν μονο Σαββατα, αντε και καμια Παρασκευη στο τσακιρ κεφι.

Η ανυπαρξία νυχτερινής ζωής δεν είναι φαινόμενο των πολύ μεγάλων πόλεων στην Ευρώπη αλλά των μικρότερων κυρίως. Δηλαδή πόλεις με τον πληθυσμό της Αθήνας (αλλά και μικρότερες σαν την Βαρκελώνη) έχουν νυχτερινή ζωή και πολύ εντονότερη από τη δική μας. Βερολίνο, Μόναχο, Ζυρίχη, Παρίσι, Λονδίνο, Άμστερνταμ, Μαδρίτη είναι μια χαρά από νυχτερινή ζωή.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Η ανυπαρξία νυχτερινής ζωής δεν είναι φαινόμενο των πολύ μεγάλων πόλεων στην Ευρώπη αλλά των μικρότερων κυρίως. Δηλαδή πόλεις με τον πληθυσμό της Αθήνας (αλλά και μικρότερες σαν την Βαρκελώνη) έχουν νυχτερινή ζωή και πολύ εντονότερη από τη δική μας. Βερολίνο, Μόναχο, Ζυρίχη, Παρίσι, Λονδίνο, Άμστερνταμ, Μαδρίτη είναι μια χαρά από νυχτερινή ζωή.

Λοιπον, επειδη τις εχω επισκεπτει ολες αυτες, πλην Ζυριχης, και μαλιστα σε Παρισι και Λονδινο εχω ζησει, σε διαβεβαιω πως κανεις λαθος. Τη νυχτερινη ζωη της Αθηνας ΔΕΝ την εχουν. Μοναδικη εξαιρεση ισως η Μαδριτη.

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Λοιπον, επειδη τις εχω επισκεπτει ολες αυτες, πλην Ζυριχης, και μαλιστα σε Παρισι και Λονδινο εχω ζησει, σε διαβεβαιω πως κανεις λαθος. Τη νυχτερινη ζωη της Αθηνας ΔΕΝ την εχουν. Μοναδικη εξαιρεση ισως η Μαδριτη.
Αν έχεις ζήσει για μεγάλο διάστημα μια πόλη σίγουρα το δικό σου δείγμα είναι πιο αξιόπιστο από το δικό μου που έχω πάει από δύο φορές σε Λονδίνο και Παρίσι από 10-20 μέρες την κάθε φορά. Πάντως στο Λονδίνο και τις δύο φορές πήγα σε πολλά κλαμπάκια που έπαιζαν μέχρι πρωίας είτε live είτε με dj από ethnic & jazz μέχρι house. Το Άμστερνταμ επίσης έχει πολύ ρυθμό ίσως υποκεινούμενο και από την drug culture που επικρατούσε όταν είχα πάει εγώ.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
βαρετη χωρα η ελλαδα απο αποψη νοοτροπιας παντα..

δεν υπαρχει μουσικη παιδεια ,δεν υπαρχει αθλητικη παιδεια, δεν δεν δεν..

της προαλες μηνα φεβρουαριο αν θυμαμαι καλα, επαιζε ρεαλ-μαντσεστερ γιουναιτεντ, το κορυφαιο ματσ των 16 αν θυμαμαι περναγα απο ολες της καφετερεις και τα καφενεια και πιστεψτε με το 70% αυτων αντι να δουν αυτο εβλεπαν ξανθη -αστερα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Απο μουσικη τι να σχολιασω?Οποιος θεωρει μουσικη διασκεδαση παολα, κιαμο,παντελιδη που γινεται χαμος σε τετοια μαγαζια απλα ειναι ανιδεος μουσικα..

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.345
Πόντοι
12.756

της προαλες μηνα φεβρουαριο αν θυμαμαι καλα, επαιζε ρεαλ-μαντσεστερ γιουναιτεντ, το κορυφαιο ματσ των 16 αν θυμαμαι περναγα απο ολες της καφετερεις και τα καφενεια και πιστεψτε με το 70% αυτων αντι να δουν αυτο εβλεπαν ξανθη -αστερα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Απο μουσικη τι να σχολιασω?Οποιος θεωρει μουσικη διασκεδαση παολα, κιαμο,παντελιδη που γινεται χαμος σε τετοια μαγαζια απλα ειναι ανιδεος μουσικα..

Σταματακη τα εχουμε ξαναπει αυτα σε αλλο θεμα , η αφεντια σου χαραμίζεται στην Ελλαδα , εσυ εισαι για αλλα κολπα πιο μεγαλα

Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
38
Πόντοι
6
Δεν ξέρο αμα η Ελλάς είνε η πιο βαρετή χόρα του κόσμου, αλλά σίγουρα έχει τους πιό υπερβολικούς και απεσιόδοξους κατοίκους.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Σταματακη τα εχουμε ξαναπει αυτα σε αλλο θεμα , η αφεντια σου χαραμίζεται στην Ελλαδα , εσυ εισαι για αλλα κολπα πιο μεγαλα
εγω και ο παπαζολης τυπε  :2on1: μυγες μεσ το γαλα  :2on1:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66

ποσο δικιο εχεις...μα ποσο δικιο...ετσι ειναι.τελικα στην χωρα αυτη οπως ειπε καποιος το διλλημα δεν ειναι χρεοκοπια η μνημονιο.ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑ Η ΑΣΧΗΜΙΑ.και απο οτι φαινεται η ασχημια μας εχει κατακλυσει...και οταν λεω ασχημια το εννοω μεταφορικα...οι παλιοι θα καταλαβαινουν τι εννοω...
και επειδη θελω να φερω ενα παραδειγμα σχετικα με αυτο που εγραψα ας δουν ολοι το βιντεακι που ποσταρω πιο κατω να καταλαβουν τι σημαινει ομορφια και τι ομορφια, ρομαντισμο και καλαισθησια ειχε καποτε η ελλαδα...δειτε και ακουστε...

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
μερικα που γραφονται παντως ειναι πολυ κομπλεξικα και γραφικα....
η ελλαδα μπορει να εχει χιλια μυρια αλλα βαρετη δεν ειναι.Οποιος το νομιζει μπορει ανετα να παει να μεινει ελβετια ας πουμε

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Αν δεν πήγατε εδώ και μένετε κολλημένοι στον Παντελίδη δεν σας φταίει κανείς. Κλείστε την τηλεόραση και θα δείτε ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που αξίζουν στην ταλαίπωρη Ελλάδα μας.

Η Patti Smith μάγεψε και μαγεύτηκε στο Ηρώδειο! (video - 3 songs)

Το Ηρώδειο, γεμάτο από κόσμο και κέφι, υποδέχθηκε χθες την Patti Smith. Δείτε το μήνυμά της στους Έλληνες

Η 67χρονη τραγουδίστρια και ποιήτρια της ροκ και πανκ σκηνής, γέμισε το βράδυ του Σαββάτου το Ηρώδειο θέατρο με ένα θέαμα καταπληκτικό που έκανε τους πάντες να αμφιβάλλουν για το προχωρημένο της ηλικίας της. Αστείρευτη ενέργεια μικρού παιδιού, φωνή αψεγάδιαστη, χορός και χοροπηδητά που ξεσήκωσαν τους πάντες. «Μου δίνετε ενέργεια κι εγώ σας τη δίνω πίσω, και όλοι μαζί γεμίζουμε ενέργεια και γινόμαστε δυνατοί παρά τις δυσκολίες». Η Patti Smith κατέβηκε από τη σκηνή και χόρεψε με τον κόσμο, μας έβγαλε φωτογραφίες, μας μίλησε μέσα από την καρδιά της και μας έστειλε το δικό της μήνυμα αγάπης και αισιοδοξίας για όσα περνάμε. «Μην περιμένετε να τελειώσει η κρίση, μπορεί να περάσει καιρός, να είστε ευχαριστημένοι με τα λίγα, να προσέχετε τον εαυτό σας και να είστε δημιουργικοί με όσα έχετε!». Εκστασιασμένη από την αρχιτεκτονική του Ηρωδείου και το ολόκληρο φεγγάρι να συμπληρώνει τέλεια την εικόνα, κοίταζε και ξανακοίταζε μια τον ουρανό και μια τις πέτρες του θεάτρου πίσω της ενώ δήλωνε ευτυχισμένη που τραγουδά στο μέρος που τραγούδησαν η Κάλλας και ο Παβαρότι. Δεν παρέλειψε ακόμη να αφιερώσει το τραγούδι «This is the girl» στην Amy Winehouse που έφυγε το 2011 στα 27 της χρόνια. Kαι βέβαια αποθεώθηκε στο αξέχαστο κι αγαπημένο «Because the night» που αφιέρωσε στον άντρα της που έχασε το 94. Encore φυσικά έκανε με ένα εξίσου οπτιμιστικό μήνυμα, με το κομμάτι της «People have the power». Εξαιρετικά συγχαρητήρια αξίζουν βέβαια και στους μουσικούς της για το άρτιο αποτέλεσμα με το οποίο πλαισίωσαν την ήδη τέλεια ακουστική του Ηρωδείου. Και τέλος, respectγια την δυνατότητα του εισιτηρίου των 5 ευρώ σε ανέργους και A.M.E.A. που έκανε το θέατρο κατάμεστο. Για να μην αναφερθώ σε κάτι 30άρια που περιμένουν τους ανέργους το Σεπτέμβρη από κάποιους άλλους στο Λυκαβηττό…

Δείτε στο slideshow τρία τραγούδια από τη συναυλία

TAGS
Μουσικάρες

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825

:think: :think: :think:

OP
OP
S

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
διαβαζω οτι ο ελληνας ξενυχταει...κ λοιπον?αν διασκεδαζει καποιος αληθινα κ ποιοτικα φαινεαται απο τι ωρα γυρναει σπιτι του?την μερα δεν γινεται να διασκεδασεις η να γυρισεις σπιτι σου μια λογικη ωρα?η αθηνα μονο εχει χιλιαδες καφετεριες...ας μου πει ενας σε τι διαφερει η μια απο την αλλη...αν εχεις παει σε μια ειναι σαν να εχεις παει σε ολες...ιδιες φατσες,ιδια κονσερβα μουσικη,γενικα ιδιο concept κ φυσικα οι ιδιες ξυνισμενες φατσες απο το γυναικειο φυλλο....
ενα αλλο επισης...εδω ο κοσμος βγαινει για την μοστρα,για το εφε για να κοζαρει κ να τον κοζαρουν...ποιος αληθεια βγαινει σε ενα μπαρακι επειδη τυχαινει να γουσταρει την μουσικη που παιζει...?ελαχιστα μερη,μετρημενα στα δαχτυλα...εξω ο κοσμος πρωτα βγαινει με κριτηριο την μουσικη κ οχι το μαγαζι...αυτο το τελευταιο ιδιαιτερα ειναι κουβεντα που την ακουω επειδη τυχαινει να ασχολουμαι με τη μουσικη απο επαγγελματιες djς που παιζουν σε μαγαζια της αθηνας κ συγκρινουν το κοινο εδω με εξω...
τι να προωτοσχοαλιασει κανεις...?οτι τα προπατζιδικα εχουν καταντησε η διασκεδαση του νεοελληνα...στην λισαβωνα πχ που επισκεφτηκα δεν ειδα ουτε ενα στοιχηματζιδικο στον δρομο...
στο εξωτερικο το καθε μαγαζι εχει το δικο του κοινο κ δεν γινεται αυτος ο αχταρμας που γινεται εδω με το να κουβαλιεται ο καθε ασχετος...εξω ο αλλος ξερει που παει,τι θα δει κ τι θα συναντησει...
επισης το ξαναλεω οταν αναφερομαι σε μια βαρετη χωρα βαζω μεσα κ τους πολιτες που την απαρτιζουν...το ξαναγραψα μετα τα 35 ο ελευθερος αντρας στην ελλαδα ειναι νεκρος...η ζωη τελειωνει αν δεν εχεις γκομενα...οι singles αυτοματως γινονται ξενο σωμα στις παρεες...οι δραστηριοτητες περιοριζονται σε σινεμαδακι,μπανιο στη θαλασσα,φραπε κ αντε κανενα λελουδο στα μπουζουκια με την καψουρα τους...καμια φαντασια ξαναλεω...σε αλλους αυτη η ζωη αρεσει...εμενα αυτη η στειρα επαναληψη με κουραζει...ζηταω το κατι παραπανω...
βγαινεις εξω λ βλεπεις μονο πιτσιρικια...οι 30 κ ανω αληθεια που διασκεδαζουν...?το κοινο εξω αντιθετα ειναι ζωντανο μεχρι κ τα 40 βαλε...
ποιες ειναι οι επιλογες διασκεδασης στην ελλαδα?μπουζουκια,καφετεριες,ταβερνες κ μερικα μπαρακια...απο κει κ περα το χαος...
η αθηνα κ οχι μονο...αλλα κ η θεσσαλονικη τον αυγουστο αδειζουν στην κυριολεξια,οπως εχω ξαναπει...ο ξενος ερχεται ελλαδα για να παει στα νησια...κανει απλα ενα περασμα απο αθηνα για να δει την ακροπολη,την πλακα,αντε κ οι πιο ψαγμενοι να καταληξουν στη γλυφαδα για κανενα ποτο...οταν οι υπολοιπες ευρωπαικες πρωτευουσες εξακολουθουν να ελκυουν δικο τους αποκλειστικα τουρισμο ολες τις μερες του χρονου...
πηγα στο αεροδρομιο της λισαβωνα κ ειδα πτησεις με ανταποκριση σε ολες σχεδον τις χωρες της ευρωπης πλην της αθηνας...για να πας απο αθηνα λισαβωνα,θελεις δυο αεροπλανα...για να πας επισης στους περισσοτερους προορισμους του κοσμου θελεις ενδιαμεση πτηση απο αθηνα...ουτε δηλαδη καν να αποδρασουμε ευκολα δεν μπορουμε απο αυτο το καμινι...οι ευρωπαιοι τα εχουν ολα διπλα τους ακομα κ αν βαρεθουν την πολη τους...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
διαβαζω οτι ο ελληνας ξενυχταει...κ λοιπον?αν διασκεδαζει καποιος αληθινα κ ποιοτικα φαινεαται απο τι ωρα γυρναει σπιτι του?την μερα δεν γινεται να διασκεδασεις η να γυρισεις σπιτι σου μια λογικη ωρα?η αθηνα μονο εχει χιλιαδες καφετεριες...ας μου πει ενας σε τι διαφερει η μια απο την αλλη...αν εχεις παει σε μια ειναι σαν να εχεις παει σε ολες...ιδιες φατσες,ιδια κονσερβα μουσικη,γενικα ιδιο concept κ φυσικα οι ιδιες ξυνισμενες φατσες απο το γυναικειο φυλλο....
ενα αλλο επισης...εδω ο κοσμος βγαινει για την μοστρα,για το εφε για να κοζαρει κ να τον κοζαρουν...ποιος αληθεια βγαινει σε ενα μπαρακι επειδη τυχαινει να γουσταρει την μουσικη που παιζει...?ελαχιστα μερη,μετρημενα στα δαχτυλα...εξω ο κοσμος πρωτα βγαινει με κριτηριο την μουσικη κ οχι το μαγαζι...αυτο το τελευταιο ιδιαιτερα ειναι κουβεντα που την ακουω επειδη τυχαινει να ασχολουμαι με τη μουσικη απο επαγγελματιες djς που παιζουν σε μαγαζια της αθηνας κ συγκρινουν το κοινο εδω με εξω...
τι να προωτοσχοαλιασει κανεις...?οτι τα προπατζιδικα εχουν καταντησε η διασκεδαση του νεοελληνα...στην λισαβωνα πχ που επισκεφτηκα δεν ειδα ουτε ενα στοιχηματζιδικο στον δρομο...
στο εξωτερικο το καθε μαγαζι εχει το δικο του κοινο κ δεν γινεται αυτος ο αχταρμας που γινεται εδω με το να κουβαλιεται ο καθε ασχετος...εξω ο αλλος ξερει που παει,τι θα δει κ τι θα συναντησει...
επισης το ξαναλεω οταν αναφερομαι σε μια βαρετη χωρα βαζω μεσα κ τους πολιτες που την απαρτιζουν...το ξαναγραψα μετα τα 35 ο ελευθερος αντρας στην ελλαδα ειναι νεκρος...η ζωη τελειωνει αν δεν εχεις γκομενα...οι singles αυτοματως γινονται ξενο σωμα στις παρεες...οι δραστηριοτητες περιοριζονται σε σινεμαδακι,μπανιο στη θαλασσα,φραπε κ αντε κανενα λελουδο στα μπουζουκια με την καψουρα τους...καμια φαντασια ξαναλεω...σε αλλους αυτη η ζωη αρεσει...εμενα αυτη η στειρα επαναληψη με κουραζει...ζηταω το κατι παραπανω...
βγαινεις εξω λ βλεπεις μονο πιτσιρικια...οι 30 κ ανω αληθεια που διασκεδαζουν...?το κοινο εξω αντιθετα ειναι ζωντανο μεχρι κ τα 40 βαλε...
ποιες ειναι οι επιλογες διασκεδασης στην ελλαδα?μπουζουκια,καφετεριες,ταβερνες κ μερικα μπαρακια...απο κει κ περα το χαος...
η αθηνα κ οχι μονο...αλλα κ η θεσσαλονικη τον αυγουστο αδειζουν στην κυριολεξια,οπως εχω ξαναπει...ο ξενος ερχεται ελλαδα για να παει στα νησια...κανει απλα ενα περασμα απο αθηνα για να δει την ακροπολη,την πλακα,αντε κ οι πιο ψαγμενοι να καταληξουν στη γλυφαδα για κανενα ποτο...οταν οι υπολοιπες ευρωπαικες πρωτευουσες εξακολουθουν να ελκυουν δικο τους αποκλειστικα τουρισμο ολες τις μερες του χρονου...
πηγα στο αεροδρομιο της λισαβωνα κ ειδα πτησεις με ανταποκριση σε ολες σχεδον τις χωρες της ευρωπης πλην της αθηνας...για να πας απο αθηνα λισαβωνα,θελεις δυο αεροπλανα...για να πας επισης στους περισσοτερους προορισμους του κοσμου θελεις ενδιαμεση πτηση απο αθηνα...ουτε δηλαδη καν να αποδρασουμε ευκολα δεν μπορουμε απο αυτο το καμινι...οι ευρωπαιοι τα εχουν ολα διπλα τους ακομα κ αν βαρεθουν την πολη τους...

προσεγγίζεις το θέμα με αφετηρία πως όλα στο εξωτερικό είναι καλύτερα από ότι στην Ελλάδα, κάτι που δεν ισχύει...
πήγα και εγώ πρόσφατα στην Πορτογαλία και μου άρεσε αρκετά, πολλά από αυτά που αναφέρεις για την διασκέδαση δεν τα αισθάνθηκα αλλά μην ξεχνάς πως ήταν η ματιά ενός τουρίστα που έμεινε 5-6 μέρες οπότε δεν μπορείς να είσαι απόλυτος...
το μόνο σίγουρο ειναι πως έχουμε μεγάλη διαφορά στην διασκέδαση σε σχέση με άλλες χώρες της Ευρώπης, όχι όμως πως εκεί υπάρχουν πολύ περισσότερες επιλογές...

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Εγώ νομίζω οτι φταίει και η νοοτροπία σε αυτό...η λογική των νέων ας πούμε οτι θα βγούμε κατα τις 12 το βράδυ, θα πάμε σε ένα κωλοκλάμπ, θα στεκόμαστε σαν τα βλαμμένα με ένα ποτό στο χέρι για κανα 4ωρο και μετά σπίτι...νομίζω οτι ο κόσμος δεν έχει όρεξη για κάτι καινούριο και αυτό κάνει την διασκέδαση βαρετή για μας τους υπόλοιπους που ψάχνουμε κάτι άλλο....

Επισκέπτης
sperminator_tx η ζωη δεν σταματαει ουτε στα 35 ουτε στα 55 ουτε στα 105. Σταματαει οταν πεθανουμε. Με τον τροπο που σκεφτεσε εισαι ηδη νεκρος. Μπαρακια, καφετεριες, μουσικες, ξυνισμενες φατσες, ξενο σωμα κτλ.κτλ.
Ειμαι 45, εχω γκομενα μια Βουλγαρα 34 barwoman η οποια φευγει αρχες καλοκαιριου και επιστρεφει Σεπτεμβρη. Αρα ολο το καλοκαιρι ειμαι sigle. Σε καμια παρεα δεν εχω νιωσει "ξενο σωμα". Βαρεθηκα ολο το καλοκαιρι να ειμαι καλεσμενος σχεδον καθε ΣΚ σε γαμους και βαφτισεις. Ζω σε χωριο κι εχω περισοτερες παρεες απ΄οταν ζουσα στην Αθηνα.
Κι εμενα μπορει να μου τη σπαει η μουσικη ας πουμε, στο beach bar που πηγα με την παρεα ή να χαλανε την αισθητικη μου οι αδερφαρες με τα ξυρισμενα στηθια και ποδια, αλλα το ματι αλλου παει. Στα κωλαρακια με τα βρεγμενα μαγιο που χορευουν διπλα στην πισινα. Εστιαζω στο "θυμα" μου και προσπαθω να βρω τροπο να την προσεγγισω. Στ΄αρχιδια μου αν το μαγαζι παιζει λαικα, δημοτικα, ή heavy metal. Aμα θελω ν΄ακουσω καλη μουσικη βαζω στον αγροτη οποιο cd γουσταρω και ακουω ή παιρνω τους αρκουδιαραιους τους κολητους μου και παμε οπου παιζουν μουσικη που θελουμε ν΄ακουσουμε.
Ε, οχι και δεν εχεις επιλογες για διασκεδαση εσυ που ζεις στην Αθηνα. Εγω που ζω σ΄ενα χωριο 700 ανθρωπων με ενα καφενειο-ψησταρια τι να πω δλδ ? Εσυ αν ζουσες εδω, με τα μυαλα που κουβαλας και τη διαθεση που εχεις, θα ειχες αυτοκτονισει.
Φιλαρακο με το να καθεσε να κρινεις τους παντες και τα παντα με μιζερη διαθεση, δεν θα καταφερεις τιποτα. Ειχα κι εγω φιλους με την ιδια συμπεριφορα και τους εκανα περα.
Γαμα τη Λισαβωνα και κοιτα τι υπαρχει διπλα σου, αλλα με καλη διαθεση. Μην τα βλεπεις ολα μαυρα, ασε την κριτικη στους αλλους και κοιτα πως να κανεις τον εαυτο σου καλυτερο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom