Νέα

Φάκελος Κερατέα: η επανάσταση φάντασμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 956
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
χαχαχαχαχα. πες μας τι λεει το σύνταγμα για τα περιουσιακά στοιχεία.
τα άρθρα να μας φέρεις.
σαφώς και κάπου πρέπει να γίνουν... εγώ λέω ότι έχει μεγάλη άπλα στην Ερυθραία και στην κηφισιά.......

κοίταξε αν δούμε τα πράγματα ψυχρά και αντικειμενικά η χωροθέτηση των ΧΥΤΥ σε Γραμαμτικό, Φυλή, Κερατέα έγινε κάπου το 2000 αν θυμάμαι καλά από την Βασούλα Παπανδρέου.. και μάλιστα έγινε "πραξικοπηματικά" όπως λένε αλλά στην πραγματικότητα έγινε αφού είχαν απηυδήσει με τις παλινωδίες του ΕΣΔΚΝΑ ο οποίος επί 3 χρόνια δεν είχε καταλήξει σε απόφαση για το που θα γίνει η χωροθέτηση τους.. θυμάμαι μάλιστα ότι ένα εξάμηνο πριν τους είχε στείλει τελεσίγραφο λέγοντας ότι "είτε μεχρι χχ/χχ/χχχχ μου στέλνεται την χωροθέτηση των ΧΥΤΥ, είτε μετά αποφασίζω μόνη μου"....

κάποιος με περισσότερη ικανότητα σκαψίματος στο νετ μπορεί να βρεί και τα στοιχεία...

ΣΑΥΡΑ που είσαι ρε???????????????????????????????????????

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Να αποκλεισθεί άμεσα η Κερατέα από την δυνάτότητα απόρριψης των αποριμμάτων της στον ΧΥΤΑ Φυλής και σε κάθε άλλο ΧΥΤΥ που θα δημιουργηθεί στην Αττική. Να της απαγορευθεί η ανεξελεγκτη απόθεση των αποριμμάτων της. Να διακοπεί κάθε ροή κονδυλίων προς τον Δήμο Λαυρεωτικής.

Να δώ μετά τι σκατά θα τα κάνουν τα σκουπίδια τους που τώρα τα στέλνουν στο χωράφι του γείτονα...

τι μας λες;
δηλαδή δεν υπάρχουν λύσεις;
η ο κάθε ένας πρέπει να συμμορφώνεται με τις προσταγές υπάρχοντος παρακράτους;

όχι κύριοι, βεντούζα.

Άσε που τα κονδύλια ήδη έχουν απαγορευτεί, οπότε μην το επικαλείσαι.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
χαχαχαχαχα. πες μας τι λεει το σύνταγμα για τα περιουσιακά στοιχεία.
τα άρθρα να μας φέρεις.
σαφώς και κάπου πρέπει να γίνουν... εγώ λέω ότι έχει μεγάλη άπλα στην Ερυθραία και στην κηφισιά.......

Βασικά έχει ωραία άπλα μεταξύ κρυονερί, εκάλης και αγίου στεφάνου όπως επίσης έχει ωραία άπλα κοντά στην ιπποκράτειο πολιτεία, άσε που μέσω αττικής και εθνικής οδού έχουν πρόσβαση από όλο σχεδόν το λεκανοπέδιο σε χρόνο dt...
Δυστυχώς όμως αποφασίστηκε η κερατέα και κάποια στιγμή πρέπει να γίνει η δουλειά...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
τι μας λες;
δηλαδή δεν υπάρχουν λύσεις;
η ο κάθε ένας πρέπει να συμμορφώνεται με τις προσταγές υπάρχοντος παρακράτους;

όχι κύριοι, βεντούζα.

Άσε που τα κονδύλια ήδη έχουν απαγορευτεί, οπότε μην το επικαλείσαι.

ρε κάφρε λύσεις μπορεί να υπάρχουν.. κανένας όμως από αυτούς του φωνασκούν (μεταξύ αυτών και εσύ) δεν τις δίνει.. απλά και μόνο φωνασκείτε..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Βασικά έχει ωραία άπλα μεταξύ κρυονερί, εκάλης και αγίου στεφάνου όπως επίσης έχει ωραία άπλα κοντά στην ιπποκράτειο πολιτεία, άσε που μέσω αττικής και εθνικής οδού έχουν πρόσβαση από όλο σχεδόν το λεκανοπέδιο σε χρόνο dt...
Δυστυχώς όμως αποφασίστηκε η κερατέα και κάποια στιγμή πρέπει να γίνει η δουλειά...
ποιός αποφασίστηκε;
και ποιός ανέλαβε με ποιού την εντολή;
να ξεαποφασιστεί.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε κάφρε λύσεις μπορεί να υπάρχουν.. κανένας όμως από αυτούς του φωνασκούν (μεταξύ αυτών και εσύ) δεν τις δίνει.. απλά και μόνο φωνασκείτε..
εγώ σου δωκα....
ΧΥΤΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ.
ΚΑΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΙ

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16

Βασικά έχουμε ξενερώσει, και από το ΠΑΣΟΚ και από τη ΝΔ

να πάνε στο διάολο και αυτοί και η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ.

θέλω να γίνει ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
εγώ σου δωκα....
ΧΥΤΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ.

μπράβο.. βρες του χώρους ακριβώς, οριοθέτησε τους, υπολόγισε κόστος (κατασκευαστικό, απαλλοτριώσεων, λειτουργίας κλπ), κάνε μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων και στείλε την για αντιπρόταση στην Μπιρμπίλω.. τι μου το λές εμένα ???

αυτό κατά την γνώμη μου θα έπρεπε να κάνουν όσοι αντιδικούν με τον ΧΥΤΥ στην Κερατέα..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Βασικά έχουμε ξενερώσει, και από το ΠΑΣΟΚ και από τη ΝΔ

να πάνε στο διάολο και αυτοί και η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ.

θέλω να γίνει ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

καλά καλά.. τράβα σε κανένα στουντιάκι και θα σου περάσει...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εγώ σου δωκα....
ΧΥΤΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ.

τωρα ποτε? δεκα χρονια που τραβαει η ιστορια καναν τα κουνελακια οι κερατεαδες, χτισαν και σπιτακια και σου λεει εχει ο θεος, στην ελλαδα ειπα ξειπα ειναι. ε, το ΠΟΥΛΟ τωρα κουναβια. τον ηλιθιο τον λυπαμαι, τον πονηριδη οχι. πονταρανε στο 'δε θα γινει' και χασανε. φωνες που αργουνε δεκα χρονια περνουν το πουλο. οπως και με το μακεδονικο. σκασμος τωρα να τελειωνουμε και με τα σκουπιδια μας κουναβια  :birdman:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τωρα ποτε? δεκα χρονια που τραβαει η ιστορια καναν τα κουνελακια οι κερατεαδες, χτισαν και σπιτακια και σου λεει εχει ο θεος, στην ελλαδα ειπα ξειπα ειναι. ε, το ΠΟΥΛΟ τωρα κουναβια. τον ηλιθιο τον λυπαμαι, τον πονηριδη οχι. πονταρανε στο 'δε θα γινει' και χασανε. φωνες που αργουνε δεκα χρονια περνουν το πουλο. οπως και με το μακεδονικο. σκασμος τωρα να τελειωνουμε και με τα σκουπιδια μας κουναβια  :birdman:

το ότι γίνεσαι απατεωνας με τάχιστες πονηριές δε σε καθιστά μη απατεώνα....
μια χαρά έχτισες πάνω στα ρέμματα στο Πανόραμα και πλημμυρίζει η κάτω Γλυφάδα κάθε λίγο.

πλερώνει λέει ο μαλάκας ο Γλυφαδιώτης υποδομές αποχέτευσης γιατί καποια μουνιά πατ κιούτ κλείσανε ρέμματα και φτιάξαν βίλες πάνω στους χειμάρρους και τώρα πλημμυρίζει όλη η παραλιακή......

κουνάβια μόλις βγω θα κάνω απαλλοτρίωση στις βιλλίτσες σας και με τα φράγκα της πώλησης θα επιστρέψω στους δήμους όλα τα έργα αποχέτευσης ομβρίων που πλέρωσαν οι απλοί μαλάκες για έχετε θέα πειραιά και αίγινα κάποια κουνάβια ταχυαπατεώνες....

ούτε και σεις αυτό το περιμένατε βέβαια όταν μπαζώνατε.....  :birdman:  :sunglasses:

Επισκέπτης
η αλητεια της τελειωμενης ρατσας σε ολο της το μεγαλειο

μια χουφτα απαιδευτα λαμογια, επαναστατες της πλακας, χρησιμοποιουν τακτικες ανταρτικου πολης για να διεκδικησουν οχι ενα καλυτερο μελλον για τους ιδιους (κ τις οικογενειες τους), αλλα...να καει το σπιτι του γειτονα

Ευχομαι, η Ελληνικη πολιτεια (ή οτι εχει απομεινει τελως παντως) να ματωσει τους κοπριτες, τσαμπα μαγκες και τους νταβατζηδες τους
Σε ευχαριστω,Ω Κριση,που βαζεις καθε κατεργαρη στη θεση του.

Επιτελους.

Επισκέπτης
H Κερατέα πρώτο και κύριο πρέπει να πνιγεί ως εξέγερση, να καταστραφεί συμβολικά αυτό το αντάρτικο, γιατί απλούστατα είναι η έμπρακτη αντίδραση/ στάση/ διάσταση στα ληστρικά και πισώπλατα σχέδια της κυβερνητικής κι εργολαβικής μαφίας.
Για παραδειγματισμό και μόνο θα ξεδουλευτεί η κατάσταση έτσι ώστε είτε να στραφεί εναντίον τους η μάζα της υπόλοιπης Αθήνας ή να πνίξουν στο χημικό και στο αίμα τους Κερατιώτες.

Τώρα τα υπόλοιπα...μόνο με τις μίζες από τα Υποβρύχια θα είχαμε φτιάξει μία ζηλευτή μονάδα ανακύκλωσης/ θερμικής επεξεργασίας/ κλπ κλπ κλπ.
Ακριβως αυτο.

Εδω να πω οτι απο την μερια μου θα προτιμουσα μπαχαλα με μη τοπικο/τοπικιστικο χαρακτηρα,αλλα τι να κανουμε?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

ο υπερπόντικας γενικά λέει ΟΧΙ σε οτιδήποτε προτείνεται...

αν του πουνε για παράδειγμα ότι οι τράπεζες θα φορολογηθούν με 80% ΟΧΙ θα πεί.. αν του πούνε ότι ο βασικός μισθός θα πάει στα 1500 Ευρώ ΟΧΙ θα πεί... το λέει από συνήθεια και από κεκτημένη ταχύτητα.. .

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
το ότι γίνεσαι απατεωνας με τάχιστες πονηριές δε σε καθιστά μη απατεώνα....
μια χαρά έχτισες πάνω στα ρέμματα στο Πανόραμα και πλημμυρίζει η κάτω Γλυφάδα κάθε λίγο.

πλερώνει λέει ο μαλάκας ο Γλυφαδιώτης υποδομές αποχέτευσης γιατί καποια μουνιά πατ κιούτ κλείσανε ρέμματα και φτιάξαν βίλες πάνω στους χειμάρρους και τώρα πλημμυρίζει όλη η παραλιακή......

κουνάβια μόλις βγω θα κάνω απαλλοτρίωση στις βιλλίτσες σας και με τα φράγκα της πώλησης θα επιστρέψω στους δήμους όλα τα έργα αποχέτευσης ομβρίων που πλέρωσαν οι απλοί μαλάκες για έχετε θέα πειραιά και αίγινα κάποια κουνάβια ταχυαπατεώνες....

ούτε και σεις αυτό το περιμένατε βέβαια όταν μπαζώνατε.....  :birdman:  :sunglasses:

στους αλλους τους 'χαμηλους' αυτα. εκει που ειμαι εγω οχι απλα δεν εχει ρεμα, αλλα ειναι και ο εφιαλτης και θανατος του εκσκαφεα λογω πετρωματος  :birdman:  :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom