memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
σου φυτρωνουν αρχιδια.....λενε....Γεια σου ρε σύντροφεεε,πες τα ρεεε!!!
Απορία:Ποιο το νόημα να την καις ακριβώς;;;
σου φυτρωνουν αρχιδια.....λενε....Γεια σου ρε σύντροφεεε,πες τα ρεεε!!!
Υπολόγισε κ το:''Ελλάς-ελλήνων-χριστιανών'' πριν τα συμπεράσματα σου.Σε αυτό δεν έχεις και άδικο αλλά στο ζήτημα της εκπόρνευσης, δε νομίζω ότι η πορνεία ήταν ενδημική στην ελλάδα, ακόμη και σε συνθήκες ακραίας φτώχειας.
Νταξ, υπήρχε η τρούμπα, κάποιες παντρεμένες κάναν βίζιτες αλλά φαινομενα τύπου χωρών πρώην ανατολικού μπλοκ δεν είχαμε.
Βασικά μερικούς πόντους θα ήθελα....αν το κάνει κ αυτό θα πάω να κάψω μερικές!!!σου φυτρωνουν αρχιδια.....λενε....
Υπολόγισε κ το:''Ελλάς-ελλήνων-χριστιανών'' πριν τα συμπεράσματα σου.
Ξέρεις την γνώμη για τις ιερόδουλες τότε....
Ναι καλά...το 67' ήρθε...αυτό ήρθε πολύ αργότερα.. το 1967
θεωρείς ότι έχει αλλάξει πολύ ???
Βασικά μερικούς πόντους θα ήθελα....αν το κάνει κ αυτό θα πάω να κάψω μερικές!!!
Το α ναι,το γ ναι,για το β έχω να δηλώσω--->και αριστερος, και γκαιη και μικροτσουτσουνος.....
you are doomed !
Το ζητημα ειναι εαν η ελληνικη σημαια ειναι οριτζιναλ,η εαν υπηρχε(τοτε)κινδυνος μπερδεματος-που δεν υπηρχε για τους λογους που επισημαινεις?Επομένως δεν συνέπεσε με την ελληνική ναυτική σημαία αλλά πέραν αυτού, κανείς δεν θα τις μπέρδευε.
Μονο το σταυρουδακι χαλαει το εφε...αχαχαχαχαχαχα
ελα ρε τυπε,
Κλαψτε.
Γεια σου ρε σύντροφεεε,πες τα ρεεε!!!
Ναι καλά...το 67' ήρθε...
Ο Παπανδρέου ο παππούς σε αντίθεση έλεγε: Ελλάς-ελλήνων-καθολικών διαμαρτυρομένων ή όχι;;;
Για πες μου ρε καθηγητα των συμβολισμων.ελα ρε τυπε,
χριστιανοι ορθοδοξοι και αυτοι? γιαυτο τον εβαλαν τον σταυρο?
ουπς σορρυ, μεγα λαθος μου να περιμενω απο εναν ηλιθιο να κατανοησει το τι συμβολιζουν καποια πραγματα... ιδιως οταν ο εγκεφαλος του λειτουργει με δυαδικο συστημα....
Το ζητημα ειναι εαν η ελληνικη σημαια ειναι οριτζιναλ,η εαν υπηρχε(τοτε)κινδυνος μπερδεματος-που δεν υπηρχε για τους λογους που επισημαινεις?
Γιατι εγω ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ εγραψατι η ομοιοτητα των δυο σημαιων ειναι σκανδαλωδης.
ελα ρε τυπε,
χριστιανοι ορθοδοξοι και αυτοι? γιαυτο τον εβαλαν τον σταυρο?
ουπς σορρυ, μεγα λαθος μου να περιμενω απο εναν ηλιθιο να κατανοησει το τι συμβολιζουν καποια πραγματα... ιδιως οταν ο εγκεφαλος του λειτουργει με δυαδικο συστημα....
Όλοι όσοι στηρίζουν το συμβολισμό της σημαίας όπως κ όλοι όσοι καίνε σημαίες δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να εκτονώνουν-εκδηλώνουν αντίστοιχα μία ψυχοπάθεια.Ολοι οσοι στηριζουν με παθος την σημαια ας μου δειξουν πια ηταν τα λαβαρα των Ελληνων το ετος 500, το 1000 και πριν την εισοδο των Οθομανων. Γιατι στην εναρξη της επαναστασης δεν υπηρχε πουθενα; Γιατι κατα την διαρκεια της επαναστασης υπηρχαν ενα τσουβαλι μπαιρακια, λαβαρα και σημαιες; Αυτη η γαλανολευκη ομως πως εχει καταφερει να συμβολιζει τοσα πολλα ακομα δεν καταλαβα..
Δηλάδη 10-15 χρόνια πριν ήτανε μία άλλη κατάσταση εεεε;;;αυτό το είπε επί χουντας βρε αγράμματε λοιδωρόντας το σύνθημα των συνταγματαρχών Ελλάς Ελληνων Χριστιανών ...
και το σωστό είναι Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών Καθολικώς Διαμαρτυρομένων...
Τελικα ειναι βερσιον της εγγλεζικης η ελληνικια σημαια η οχι?α, καλά...
Προφανώς δεν ξέρεις και πολλά από σημαίες και ότι μοιάζουν μεταξύ τους...
Και δυστυχώς δεν υπάρχει καμια πηγη ότι οι έλληνες αποφάσισαν να φτιάξουν μια σημαία για να τιμήσουν τους άγγλους προστάτες τους...
Συνέχισε να αποκαλύπτεις σκάνδαλα (στο μυαλό σου και μόνο) του 19ου αιώνα.
Τελικα ειναι βερσιον της εγγλεζικης η ελληνικια σημαια η οχι?
Οσο για το τι ειχαν στο νου τους οι προγονοι,αυτοι ξερουν.
οσο ειναι βερσιον της ιταλικης η μεξικανικη.... λες να το εκαναν οι μεξικανοι για να τιμησουν τους ιταλους που δεν τους ειχαν δει ποτε?
ειπαμε on-off δουλευει ο κεντρικος επεξεργαστης...τι περιμενεις....
Ολοι οσοι στηριζουν με παθος την σημαια ας μου δειξουν πια ηταν τα λαβαρα των Ελληνων το ετος 500, το 1000 και πριν την εισοδο των Οθομανων.