Επισκέπτης
Κοριτσια,ο στολος!γιατί ρε μαλάκα?? την δεκαετία του 50 και του 60 που η χώρα ήταν πάμφτωχη πίπες κάνανε οι ελληνίδες??????????????????????????
Κοριτσια,ο στολος!γιατί ρε μαλάκα?? την δεκαετία του 50 και του 60 που η χώρα ήταν πάμφτωχη πίπες κάνανε οι ελληνίδες??????????????????????????
Αλλό πάμφτωχη μία χώρα,άλλο να έχει βαρέσει διάλυση.γιατί ρε μαλάκα?? την δεκαετία του 50 και του 60 που η χώρα ήταν πάμφτωχη πίπες κάνανε οι ελληνίδες??????????????????????????
Συνεχισε να τρολαρεις συντροφε!γιατί λοιπόν υπάρχουν και άνθρωποι που δεν πιστεύουν σε αυτές ?? γιατί ο γιός μου δεν θέλει να ακούσει για επώνυμο ρούχο? γιατί τα παιδιά του κουνιάδου μου πίνουν μόνο μια μπύρα όταν βγαίνουν έξω (και ας είναι μεγαλογιατρός).. γιατί συνήθως στην λούμπα αυτή δεν πέφτουν άνθρωποι από μεσοαστικές οικογένειες αλλά από μικροαστικές ή εργατικές? απλά και μόνο είναι θέμα παιδείας και τίποτε άλλο (πρόσεξε παιδείας και όχι εκπαίδευσης)
Α να γειά σου,αυτό.Κοριτσια,ο στολος!
Αλλό πάμφτωχη μία χώρα,άλλο να έχει βαρέσει διάλυση.
Επιπλέον τότε αν θυμάσαι καλά όλες οι πουτάνες ήταν ελληνίδες,αυτό τί σου λέει;;;;
Α να γειά σου,αυτό.
όχι;γιατί ρε μαλάκα?? την δεκαετία του 50 και του 60 που η χώρα ήταν πάμφτωχη πίπες κάνανε οι ελληνίδες??????????????????????????
Στατιστικολόγος είσαι ρε κ μας το κρύβεις;;;το 1950 η χώρα ήτανε διαλυμένη και όχι απλά υπό διάλυση...
και φυσικά ήταν ελληνίδες αλλά ο αριθμός τους δεν ήταν τόσος μεγάλος όσο σήμερα.. αναλογικά με τον πληθυσμό υπήρχε πολύ μικρότερο ποσοστό ..
Πάμε πάλι...Το 1820 η Εταιρεία είχε σημαία με ένθετο το union jack και από το 1820 κάτι το ελληνικό κράτος είχε τη σημαία το σταυρό στη μέση...
Ακόμη και αν κάποιο πλοίο είχε τη γαλανόλευκη με τις λωρίδες, κανείς δεν θα μπορούσε να μπερδέψει ένα ελληνικό πλοίο με ένα της Εταιρείας...
Την ιστορία με τη σημαία της α. ινδίας δεν είναι η πρώτη φορά που την ακούω και ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω τί θέλουν να αποδείξουν αυτοί που τη λένε...
Ότι οι σημαίες μοιάζουν;
Ε, και;
όχι;
αλλά ναι, η γενιά της μαμάς δε μπορεί παρά να είναι τίμια
Eεεε μάλλον ότι καλοπερνούσαν....και στην σοβιετία οι κοπέλες περιμέναν πως και πως τους τουρίστες .. αυτό τι σημαίνει?
και στην ρουμανία γαμούσες για 10 φακελάκια νεσκαφέ.. και είχες δύο νύχτες αν τις πήγαινες σε ρεστωράν με δολλάρια..
δε μίλησα για τη δική σου μητέρα αλλά για τη γενιά της αν μπορείς να κάνεις τη διάκριση.δεν γνωρίζω για την δικιά σας κυρία μου.. για την δικιά μου μπορώ να πω από το 1956 και μετά..
Eεε καλά ό,τι είναι αντιγραφή δεν σημαίνει ότι θα είναι κ το ίδιο πράγμα ακριβώς....Βλέπεις πολλές ομοιότητες υ/π;
Μονο το σταυρουδακι χαλαει το εφε...αχαχαχαχαχαχαδεν είν' κακή
Γεια σου ρε σύντροφεεε,πες τα ρεεε!!!Τι σημασια εχει αν η σημαια ειναι αντιγραφη;
Η πιο ωραια σημαια ειναι αυτη που καιγεται.
όχι;
αλλά ναι, η γενιά της μαμάς δε μπορεί παρά να είναι τίμια
Κλαψτε.