1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ντοντ κλοπιραιτ αχώνευτοΣυνέχισε να μας διασκεδάζεις!
ντοντ κλοπιραιτ αχώνευτοΣυνέχισε να μας διασκεδάζεις!
Απορώ πώς δεν σε έχει προσλάβει κανα ΜΙΤ ακόμη να δίνεις μαθήματα...
Συνέχισε να μας διασκεδάζεις!
οθομαν πράιβατ πρόπερτυ;
αι θινκ δατ οθομαν εμπάιερ φελ αρραουντ 1830 ιν χελας.
ολ τεριτορις ιν δε χελενικ ερια σουντ μπιλονγκ το ραγιαδες νοτ παπαδες.
ντοντ κλοπιραιτ αχώνευτο
Χρυσοβουλα ντηαρ...ρεαλι? χουατ αμπαουτ "τιτλοι ιδιοκτησίας" δεν? ιφ γιου ντοτ ρεκογκνισε δεμ φορ ουαν, γιου χαβ το ντου δε σαμε φορ εβεριμποντι...
ρεαλι? χουατ αμπαουτ "τιτλοι ιδιοκτησίας" δεν? ιφ γιου ντοτ ρεκογκνισε δεμ φορ ουαν, γιου χαβ το ντου δε σαμε φορ εβεριμποντι...
Χρυσοβουλα ντηαρ...
Εγω εδω μενω,οχι Τουρκια.σο χουατ??? ακόμη και στην Τουρκία αναγνωρίζονται...
Χθες 25 διμοιρίες έκαναν εισβολή και πόλεμο, 1000 μπάτσοι με ελικόπτερα και πυροσβεστικές.
Το μέγεθος της αντίδρασης της παχύδερμης δοσίλογης κυβέρνησης αποκαλύπτει τον τρόμο για μετάδοση της στάσης της Κερατέας και σε άλλες περιοχές με αντίστοιχα προβλήματα.
Για μένα η εξέλιξη της υπόθεσης είναι ακριβώς αυτό που περιέγραψα σε προηγούμενες σελίδες, δηλαδή η κατάπνιξη της ανυπακοής των κατοίκων. Μην ξυπνήσουν κι άλλοι...εν τη γενέσει της κίνησης πρέπει αυτή να παταχθεί.
αι αμ τβίτυ εντ αι θσπίτ ον γιορ φέιθμαλακες κοφτε τα ανγκλε
υ.γ. σιλβεστρε, στο φτερο η μπιστολια. δε σε χαλασε
και κάτι ακόμη για να κλείσω την συμμετοχή μου..
από αυτούς που φωνάζουν ως κάτοικοι της Κερατέας ζήτημα ένα 10-15% να έχει νόμιμη (προσοχή ΝΟΜΙΜΗ και όχι μόνιμη) κατοικία εκεί.. οι υπόλοιποι έχουν αυθαίρετα...
αι αμ τβίτυ εντ αι θσπίτ ον γιορ φέιθ
Ε και τι έγινε που τα σπίτια τους είναι αυθαίρετα??και κάτι ακόμη για να κλείσω την συμμετοχή μου..
από αυτούς που φωνάζουν ως κάτοικοι της Κερατέας ζήτημα ένα 10-15% να έχει νόμιμη (προσοχή ΝΟΜΙΜΗ και όχι μόνιμη) κατοικία εκεί.. οι υπόλοιποι έχουν αυθαίρετα...
όχι ρε τι λες....Κοντά 3 μήνες για να πλακώνονται αυτοί κάποιο δίκιο θα το έχουν.