Νέα

Φαίη Σκορδά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vagos bestman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Karmala

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Υπάρχει περίπτωση να τρουπάει αυτή τον Λιάγκα  :S

Τρυποκάρυδος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Like
444
Πόντοι
166
OGT2W42K.jpg

collateral

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Οκτ 2008
Κριτικές
93
Like
448
Πόντοι
3.280
γκόμενα, για πολλές πούτσες και πολύ ξύλο

collateral

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Οκτ 2008
Κριτικές
93
Like
448
Πόντοι
3.280
ο Λιάγκας πρέπει να την δέρνει

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
Φίλε είναι ακριβώς το μουνί που γουστάρω τρελά !!!!!!
Της τα έχω δώσει άπειρες φορές μέσα στην μουνάρα της....
:bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:
της τα ριξα και εγω πριν λιγο μεσα στο μουνι της την ωρα που εκανα μπανιο :cum: :rockon:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
εγω την θυμαμαι προ δεκαετιας οταν ηταν στο μακεδονια τιβι κ εκανε πρωινο εκει στο ουοτερ λαντ...ηταν και με μαγιω ειχα βαρεσει κανα 3 εκεινο το πρωινο  :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
εγω την θυμαμαι προ δεκαετιας οταν ηταν στο μακεδονια τιβι κ εκανε πρωινο εκει στο ουοτερ λαντ...ηταν και με μαγιω ειχα βαρεσει κανα 3 εκεινο το πρωινο  :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:
Ασε μαν.Τοτε ημουν στα αθωα μαθητικα χρονια.Μεγαλες στιγμες....ειχε παει η  :jerking: συνεφοοοο.Ηταν απο τα αγαπημενα μου γκομενακια για να περνω υλικο!!  :rockon: :rockon:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Ασε μαν.Τοτε ημουν στα αθωα μαθητικα χρονια.Μεγαλες στιγμες....ειχε παει η  :jerking: συνεφοοοο.Ηταν απο τα αγαπημενα μου γκομενακια για να περνω υλικο!!  :rockon: :rockon:

επισης τοτε μετρουσε πολυ η πιεριδη οι χαι-φαιβ οι 2λιπς αν τις θυμασαι  :cum: :cum: :cum:
ωραια χρονια  :-

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
τυποι αναλυση για τη βλαχαρα

προσωπο = 5/10 πολυ γεναιοδωρο. μυτη ασχημη, χειλια τιποτα το ιδιαιτερο, ματια αγελαδισιο βλεμμα καθρεφτης της νοημοσυνης της απο πισω στον εγκεφαλο = μηδενικη. το μαλλι βαμμενο ξανθο σε λιγο θα το καψει και θα φοραει περουκες.

σωμα = εδω ειναι τα δυσκολα. με μαγιο μικροσκοπικο προκαλει συναισθηματα επιθυμιας απαξιωτικου γαμησιου αλλα οριακα. εχει πολυ ωραια ποδια ειναι γεγονος. απο κωλο δεν παμε καλα, ειναι ακωλη γκομενα. κοιλιτσα ωραια. βυζους εχει καλους για το κορμι της δεν μπορω να πω.

το προβλημα ειναι οτι ειναι τοσο ηλιθια και τοσο εκτεθειμενη που εμενα μου προκαλει οση επιθυμια μου προκαλει και ενα πατημενο απο τριαξονικο φορτηγο φιδι στην εθνικη οδο.

ειδικη μνεια στο γεγονος οτι εχει παντρευτει τον λιαγκα. επειδη εχω την ατυχια πολλες φορες να τον ακουω στο ραδιοφωνο (καλα στη τηλεοραση δεν αντεχεται) εχω να πω οτι μονο ενας τοσο απιθανα μαλακαντρεας θα παντρευοταν μια τοσο ηλιθια γυναικα. δηλαδη πραγματικα αξιζουν ο ενας τον αλλον. εμετος. πατημενο φιδι. μυρωδια σκατων.

α ξεχασα: θα την πηδαγα? επειδη εχω τραβηξει 2-3 οταν ηταν στη θεσσαλονικη και εβγαινε με το μαγιο, φυσικα και ναι  :grin:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
επισης τοτε μετρουσε πολυ η πιεριδη οι χαι-φαιβ οι 2λιπς αν τις θυμασαι  :cum: :cum: :cum:
ωραια χρονια  :-
Μπα αυτα δε τα θυμαμαι.Τοτε ειχε και στεφανιδου.Μετα η σκορδα πρεπει να πηγε στο αλτερ.Εκει εγινε καραμουναρος. Αλλα τοτε να μου πεις δεν υπιρχε το ιντερνετ μονο οτι εβλεπες στην τηλεωραση.Ειχε και μια αλλη καυλα στο αλτερ που δεν θυμαμαι το ονομα της αλλα ηταν οτι πιο απιστυετο ειχε το αλτερ.Μια ξανθια που παντρευτικε και τα παρατησε.Μεγαλη καυλα.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Μπα αυτα δε τα θυμαμαι.Τοτε ειχε και στεφανιδου.Μετα η σκορδα πρεπει να πηγε στο αλτερ.Εκει εγινε καραμουναρος. Αλλα τοτε να μου πεις δεν υπιρχε το ιντερνετ μονο οτι εβλεπες στην τηλεωραση.Ειχε και μια αλλη καυλα στο αλτερ που δεν θυμαμαι το ονομα της αλλα ηταν οτι πιο απιστυετο ειχε το αλτερ.Μια ξανθια που παντρευτικε και τα παρατησε.Μεγαλη καυλα.

μαριετα χρουσαλα λεγοταν η βασια λοη και οι δυο με εφοπλιστες παντρευτηκαν  :grin: :grin:
δες τις 2λιπς τι μνακια ητανε  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
  :rockon:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Μπραβο η βασια λοη!!! Μεγαλη μιλφαρα και μεγαλη καυλαρα.Ειχαν φυγει φλοκια προς ολες τις κατευθυνεις. :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

power-petran

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
0
κυκλοφορουν διαφορες φημες οτι εχει κανει εγχειρηση αλλαγης φυλλου...

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
κυκλοφορουν διαφορες φημες οτι εχει κανει εγχειρηση αλλαγης φυλλου...
Φιλε οι φημες ειναι σαν τις κλανιες. Κανεις δεν τις θελει αλλα ολοι τις ακουνε.Αλλοι τις προσπερνανε και αλλοι δινουν βαση και παραπονιουντε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom