Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
θα θελατε να την πηδηξετε ακαποτα και να τις τα ριξετε και μεσα στο μουνι της?
Φίλε είναι ακριβώς το μουνί που γουστάρω τρελά !!!!!!
της τα ριξα και εγω πριν λιγο μεσα στο μουνι της την ωρα που εκανα μπανιοΦίλε είναι ακριβώς το μουνί που γουστάρω τρελά !!!!!!
Της τα έχω δώσει άπειρες φορές μέσα στην μουνάρα της....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πο πο ξεπονεσαν τα αρχιδια μου επιτελους,εριξα αλλη μια τωρα για παρτυ της
πο πο ξεπονεσαν τα αρχιδια μου επιτελους,εριξα αλλη μια τωρα για παρτυ της![]()
χααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχο Λιάγκας πρέπει να την δέρνει
Tυπισα ανησυχουσες μηπως δεν τα καταφερει?Thanks for the info! ;p
Ασε μαν.Τοτε ημουν στα αθωα μαθητικα χρονια.Μεγαλες στιγμες....ειχε παει ηεγω την θυμαμαι προ δεκαετιας οταν ηταν στο μακεδονια τιβι κ εκανε πρωινο εκει στο ουοτερ λαντ...ηταν και με μαγιω ειχα βαρεσει κανα 3 εκεινο το πρωινο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ασε μαν.Τοτε ημουν στα αθωα μαθητικα χρονια.Μεγαλες στιγμες....ειχε παει ησυνεφοοοο.Ηταν απο τα αγαπημενα μου γκομενακια για να περνω υλικο!!
![]()
![]()
Μπα αυτα δε τα θυμαμαι.Τοτε ειχε και στεφανιδου.Μετα η σκορδα πρεπει να πηγε στο αλτερ.Εκει εγινε καραμουναρος. Αλλα τοτε να μου πεις δεν υπιρχε το ιντερνετ μονο οτι εβλεπες στην τηλεωραση.Ειχε και μια αλλη καυλα στο αλτερ που δεν θυμαμαι το ονομα της αλλα ηταν οτι πιο απιστυετο ειχε το αλτερ.Μια ξανθια που παντρευτικε και τα παρατησε.Μεγαλη καυλα.επισης τοτε μετρουσε πολυ η πιεριδη οι χαι-φαιβ οι 2λιπς αν τις θυμασαι![]()
![]()
ωραια χρονια :-
Μπα αυτα δε τα θυμαμαι.Τοτε ειχε και στεφανιδου.Μετα η σκορδα πρεπει να πηγε στο αλτερ.Εκει εγινε καραμουναρος. Αλλα τοτε να μου πεις δεν υπιρχε το ιντερνετ μονο οτι εβλεπες στην τηλεωραση.Ειχε και μια αλλη καυλα στο αλτερ που δεν θυμαμαι το ονομα της αλλα ηταν οτι πιο απιστυετο ειχε το αλτερ.Μια ξανθια που παντρευτικε και τα παρατησε.Μεγαλη καυλα.
Φιλε οι φημες ειναι σαν τις κλανιες. Κανεις δεν τις θελει αλλα ολοι τις ακουνε.Αλλοι τις προσπερνανε και αλλοι δινουν βαση και παραπονιουντε.κυκλοφορουν διαφορες φημες οτι εχει κανει εγχειρηση αλλαγης φυλλου...