efialtes
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2018
- Like
- 2.460
- Πόντοι
- 441
Έβγαλε πάλι τις ποδαρες της έξω να μας τρελάνει η μιλφαρα
Τα είπες όλα αδερφέ...Μαλακες η τυπισα πρεπει οπου παει να σκληραινει ψωλες στο περασμα της,σε στουντιο τηλεοπτικα σε καφε σε δραστηριοτητες των παιδιων της στα ψωνια στη παραλια παντου,τι αλογο ειναι αυτο,δειτε σωμα στη πρωτη φωτο απο ποδια καλλιγραμμα,μουνακι και κωλαρακι στενο,φλατ κοιλιτσα,βυζαρες.44αρα μαμα 2 παιδιων παρουσιαστρια με σωμα ουκρανης 22αρας στριπερ που ζει αποκλειστικα με σαλατες και εχει φουσκωσει βυζια και χειλια.Α ρε ενδοξο κιλκις τι βγαζεις,μαλλον πρεπει να κανω μια επισκεψη προς βορεια Ελλαδα.Αληθεια,εχει τετοιες,ή μαλλον κατα προσεγγιση εστω,φαιη μια φορα σπαει το καλουπι και βγαινει
Ειχα παει στο χωριο της για scouting,δεν ειχα βρει κατι αξιολογο!Μαλακες η τυπισα πρεπει οπου παει να σκληραινει ψωλες στο περασμα της,σε στουντιο τηλεοπτικα σε καφε σε δραστηριοτητες των παιδιων της στα ψωνια στη παραλια παντου,τι αλογο ειναι αυτο,δειτε σωμα στη πρωτη φωτο απο ποδια καλλιγραμμα,μουνακι και κωλαρακι στενο,φλατ κοιλιτσα,βυζαρες.44αρα μαμα 2 παιδιων παρουσιαστρια με σωμα ουκρανης 22αρας στριπερ που ζει αποκλειστικα με σαλατες και εχει φουσκωσει βυζια και χειλια.Α ρε ενδοξο κιλκις τι βγαζεις,μαλλον πρεπει να κανω μια επισκεψη προς βορεια Ελλαδα.Αληθεια,εχει τετοιες,ή μαλλον κατα προσεγγιση εστω,φαιη μια φορα σπαει το καλουπι και βγαινει
Άμα ιδρώνει και καυλωνει η ρωγα φανταστείτε πως θα είναι οι τρυπουλες της μέσα απ το κολανΠάρτε μάτι την καυλωμένη ρώγα της μιλφάρας και σκεφτείτε ότι έτσι θα ιδρώνει και όταν θα την γαμάνε....
τι εχω δει με κάτι τυπους κατα καιρουςΓια Φαίη δεν ξέρω τίποτα δυστυχώς.
Απο ατομο που εχει επαφες μαζι της μου εχει πει οτι εχει φαει πολλα λεφτα σε χαρτορίχτρες και μέντιουμ... τωρα κατα ποσο ειναι αλήθεια δεν ξερω.τι εχω δει με κάτι τυπους κατα καιρους
δεν πρεπει να εχει γλειψει μελι κανεις τους
ενας μονο που ξερω απο γνωστο κυκλο πρεπει να την ψωλιασε πριν καιρό ( το διασταυρωσα και απο αλλου .. ) και για να εξαφανιστηκε αυτος απο αυτην παει να πει οτι ειναι τερμα χαζη σε βαθμό που δεν αντεχεται η τυπισσα
Εναν απο τους τυπους που ειχαν βγει κατι ραντεβου και τον ρωτησα μου ειπε , φίλε μου σηκωνω τα χερια ψηλά , η τυπισσα ειναι τοσο δηθεν και τουβλο που οχι να την γαμησεις αλλά ουτε να την ξαναδεις δεν θες ..
Αυτα τα νεα απο τις παρυφες της σοου και επιχειρηματικου κυκλου μπιζ
Ακομα πιο ΚΑΥΛΑ τη κανει αυτο,σπαει το κοντερ της καυλας,αν ισχυει βεβαια και δεν ειναι απλο κουτσομπολιο που μαλλον ετσι θα ειναι.Αλλα αν ισχυει,τη κανει τερμα λαικαντζα,ευκολοπιστη,χαζοβιολα,σαχλοκουδουνο,βαμμενη ξανθια σαρακατσανα απο το κιλκις που κατεβηκε θεσσαλονικη και μετα αθηνα και κανει τη κυρια.Ειναι ηδη ολα αυτα απλα γινεται σε μεγαλυτερο βαθμο.Τερμα bimbo και καυλιαρα της διπλανης πορτας λαικοκοριτσο.Αν πηγαινει σε τετοιες τσαρλατανισες σημαινει οτι στον γαμια της θα ειναι φουλ υποτακτικη και εξαρτημενη απο αυτον,θα κανει τρομερες πιπες και γαμησια λογω ανασφαλειας που θα εχει για να τον κρατησειΑπο ατομο που εχει επαφες μαζι της μου εχει πει οτι εχει φαει πολλα λεφτα σε χαρτορίχτρες και μέντιουμ... τωρα κατα ποσο ειναι αλήθεια δεν ξερω.