Νέα

Φαίη Σκορδά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vagos bestman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.351
Πόντοι
1.056
Απο ατομο που εχει επαφες μαζι της μου εχει πει οτι εχει φαει πολλα λεφτα σε χαρτορίχτρες και μέντιουμ... τωρα κατα ποσο ειναι αλήθεια δεν ξερω.
Μήπως την μπέρδεψε με την Καινούργιου; Είναι κοινό "μυστικό" ότι της έχουν φάει πολλά χρήματα οι χαρτορίχτρες και οι καφετζούδες της Κατερίνας.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.054
Πόντοι
9.297
Απο ατομο που εχει επαφες μαζι της μου εχει πει οτι εχει φαει πολλα λεφτα σε χαρτορίχτρες και μέντιουμ... τωρα κατα ποσο ειναι αλήθεια δεν ξερω.
Οι γυναίκες εχουν μια τάση για τέτοια σπορ...όσο πιο φραγκατες και ανασφαλείς είναι ,τόσο πιο πολύ τρέχουν εκεί....φυσιολογικό.

• Like
Αντιδράσεις: satov1

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.877
Πόντοι
9.931
Ακομα πιο ΚΑΥΛΑ τη κανει αυτο,σπαει το κοντερ της καυλας,αν ισχυει βεβαια και δεν ειναι απλο κουτσομπολιο που μαλλον ετσι θα ειναι.Αλλα αν ισχυει,τη κανει τερμα λαικαντζα,ευκολοπιστη,χαζοβιολα,σαχλοκουδουνο,βαμμενη ξανθια σαρακατσανα απο το κιλκις που κατεβηκε θεσσαλονικη και μετα αθηνα και κανει τη κυρια.Ειναι ηδη ολα αυτα απλα γινεται σε μεγαλυτερο βαθμο.Τερμα bimbo και καυλιαρα της διπλανης πορτας λαικοκοριτσο.Αν πηγαινει σε τετοιες τσαρλατανισες σημαινει οτι στον γαμια της θα ειναι φουλ υποτακτικη και εξαρτημενη απο αυτον,θα κανει τρομερες πιπες και γαμησια λογω ανασφαλειας που θα εχει για να τον κρατησει
Την πιθανότητα να ειναι τερμα σπαστική και ανασφαλής και να σου γαμησει το νευρικό σύστημα σε τετοιο βαθμό που να πεις οτι δεν αξιζει να σπαω τα νευρα μου για να λεω οτι γαμαω την Σκορδα το σκέφτηκες;

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.351
Πόντοι
1.056
Τύποι μην τρελενεστε! Κανείς από εμάς δεν πρόκειται να γαμησει την Σκορδά οπότε δεν έχουμε φόβο μήπως μας σπάσει τα νεύρα :confused:
Πάντως σε επαγγελματικό επίπεδο, επειδή έχω συνεργαστεί μαζί της σε κάποια διαφημιστικά, μπορώ να πω ότι ήταν ευγενική και σωστή επαγγελματίας.

FaySimp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2019
Like
1.432
Πόντοι
201
Την πιθανότητα να ειναι τερμα σπαστική και ανασφαλής και να σου γαμησει το νευρικό σύστημα σε τετοιο βαθμό που να πεις οτι δεν αξιζει να σπαω τα νευρα μου για να λεω οτι γαμαω την Σκορδα το σκέφτηκες;
Ειναι τοσο ΜΟΥΝΑΡΑ και την εχω τετοιο απωθημενο απο την εφηβεια μου που θα δεχομουν αδιαμαρτυρητα καθε καλο που θα ειχε στον εγκεφαλο και καθε παραξενια της.Γενικα δε δεχομαι πολλα πολλα απο γκομενες στη ζωη μου και με το που μου σπανε τα αρχιδια με γκρινια ιδιοτροπιες κλπ τη κανω με ελαφρα,αλλα με τη φαιη θα τα δεχομουνα ολα,ειναι ισως η μοναδικη γυναικα που θα γινομουνα "σκυλακι" της εν γνωσει μου και με τη θεληση μου.Αλλα η περιπτωση μου ειναι ειδικη,καταλαβαινω πως το λες.Οι περισσοτεροι ισως το ελεγαν αυτο και τη σουταρανε.Ισως γιαυτο δεν εχει στεριωσει καποια σχεση της μετα το -γυμνοσα-λιαγκα.Παντως γυναικα με την εμφανιση της σκορδα και να ΜΗΝ ειναι σπαστικη,σνομπ και ψωνιο,δε νομιζω να υπαρχουν περισσοτερες απο τα δαχτυλα του ενος χεριου

Τελευταία τροποποίηση:

FaySimp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2019
Like
1.432
Πόντοι
201
Τύποι μην τρελενεστε! Κανείς από εμάς δεν πρόκειται να γαμησει την Σκορδά οπότε δεν έχουμε φόβο μήπως μας σπάσει τα νεύρα :confused:
Πάντως σε επαγγελματικό επίπεδο, επειδή έχω συνεργαστεί μαζί της σε κάποια διαφημιστικά, μπορώ να πω ότι ήταν ευγενική και σωστή επαγγελματίας.
Το πιστευω κι εγω αυτο οτι περα απο τη χαζομαρα της,τη γυναικεια ματαιοδοξια,την αμορφωσια και την εκδηλη βλαχια της,ειναι καλοψυχη και ευγενεστατη γυναικα.Και καλη μητερα.Μαλιστα και εγω στη δουλεια μου μια φορα ειχα πελατη εναν της τηλεορασης,δε χρειαζεται να πω ονομα,και επειδη του ειπα χυμα οτι την εχω απωθημενο τη φαιη και πανω στη κουβεντα αρχισα να τον ρωταω πραγματα για αυτη,μου ειπε οτι εχει πολυ καλη ψυχη και βοηθαει και κοσμο.Αυτη και τη μπεκατωρου ξεχωρισε ως καλα κοριτσια μεσα στο βοθρο της showbiz,κατι αλλες μου ειπε ποσο καριολες ειναι

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.054
Πόντοι
9.297
Ακομα πιο ΚΑΥΛΑ τη κανει αυτο,σπαει το κοντερ της καυλας,αν ισχυει βεβαια και δεν ειναι απλο κουτσομπολιο που μαλλον ετσι θα ειναι.Αλλα αν ισχυει,τη κανει τερμα λαικαντζα,ευκολοπιστη,χαζοβιολα,σαχλοκουδουνο,βαμμενη ξανθια σαρακατσανα απο το κιλκις που κατεβηκε θεσσαλονικη και μετα αθηνα και κανει τη κυρια.Ειναι ηδη ολα αυτα απλα γινεται σε μεγαλυτερο βαθμο.Τερμα bimbo και καυλιαρα της διπλανης πορτας λαικοκοριτσο.Αν πηγαινει σε τετοιες τσαρλατανισες σημαινει οτι στον γαμια της θα ειναι φουλ υποτακτικη και εξαρτημενη απο αυτον,θα κανει τρομερες πιπες και γαμησια λογω ανασφαλειας που θα εχει για να τον κρατησει
Ενδιαφέρουσα ανάλυση ..όμως αν το μυαλό της είναι σε χαρτορίχτρες μαλλον δεν θα έχει όρεξη για σεξ διότι θα την απασχολούν αλλά πράγματα και θα είναι κομοδίνο στην καλύτερη περίπτωση.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.054
Πόντοι
9.297
Ειναι τοσο ΜΟΥΝΑΡΑ και την εχω τετοιο απωθημενο απο την εφηβεια μου που θα δεχομουν αδιαμαρτυρητα καθε καλο που θα ειχε στον εγκεφαλο και καθε παραξενια της.Γενικα δε δεχομαι πολλα πολλα απο γκομενες στη ζωη μου και με το που μου σπανε τα αρχιδια με γκρινια ιδιοτροπιες κλπ τη κανω με ελαφρα,αλλα με τη φαιη θα τα δεχομουνα ολα,ειναι ισως η μοναδικη γυναικα που θα γινομουνα "σκυλακι" της εν γνωσει μου και με τη θεληση μου.Αλλα η περιπτωση μου ειναι ειδικη,καταλαβαινω πως το λες.Οι περισσοτεροι ισως το ελεγαν αυτο και τη σουταρανε.Ισως γιαυτο δεν εχει στεριωσει καποια σχεση της μετα το -γυμνοσα-λιαγκα.Παντως γυναικα με την εμφανιση της σκορδα και να ΜΗΝ ειναι σπαστικη,σνομπ και ψωνιο,δε νομιζω να υπαρχουν περισσοτερες απο τα δαχτυλα του ενος χεριου
Κάτω από την τέλεια εικόνα υπάρχει καποιο "φουιτ".

Jax Teller

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Απρ 2023
Like
7.059
Πόντοι
1.046
Δεν ξέρουμε αν τρώει την ώρα της σε χαρτοριχτρες ή αν είναι κομοδίνο στο κρεβατι...και μάλλον απ ότι φαίνεται δεν θα μάθουμε κιόλας...αλλά όπως και ο @FaySimp πιστεύω ότι η λαϊκάτζα και η χαζομάρα που βγάζει πολλές φορές την κανει ακομα πιο καυλα στα μάτια μου

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.452
Πόντοι
12.756

Οχι , καμία σχεση , δεν παει

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.452
Πόντοι
12.756

Τυπε, είσαι ο μόνος που κατάφερε να αποτυπώσει τοσο καλα το ψυχογράφημα απο αυτες τις καριολες, και θα ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ 100% !!!
Τρελενομαι για τετοιες πουταναρες, ημιτρελες , που τρεχουν στις καφετζουδες και βλεπεις στο βλεμμα τους την απελπισία της ανασφάλειας:rockon::rockon:
Βεβαια το επικινδυνο με αυτες ειναι οτι μπορει να ξεφυγουν και μετά τρεχουν σε μαγισσες και παπατζηδες και χαλάνε μία περιουσία μαζι με την ψυχικη τους κατάσταση και γινονται ετοιμες για αναποδο πουκαμισο και εγκλεισμό σε ιδρυμα.

Δεν θα ξεχάσω παλια που ειχα ενα φιλο που ειχε μανία με τετοιες καταστασεις καφετζουδες και αρχιδια και προσπαθουσαμε να τον κανουμε να ξεφυγει απο ολα αυτα και πηγαιναμε και εμεις
μαζι τους σε αυτες για να ακουει τι λεει και σε εμας και να δει οτι τιποτα δεν βγαινει απο αυτα που λενε και οτι ολα ειναι ενα παραμυθι.
Μια απο αυτες τις φορες που ειχα παει και εγω , εκει στο μπες-βγες απο το προηγούμενο ραντεβού βλεπω μια γυναίκα γνωστου μου , το ΑΠΟΛΥΤΟ μουνι , που μπορει να ειχε οποιον θελει , μουνι που περπαταγε και γυρναγαν τα κεφαλια
απο αντρες και γυναικες σαν το κοριτσι στον εξορκιστή , τυπισσα με υψηλη θεση σε πολυεθνικη στο HR , με σπουδες εδω και στο εξωτερικο , στα καλυτερα Πανεπιστημια , και γενικα εξυπνη και πολυ φτασμενη επαγγελματικα στον τομέα της..

Κάνοντας τον μαλάκα οτι δεν την ξερω και ρωτώντας την χαρτοριχτρα τι και πως για το τι ηθελε αυτη εκει κτλ μου λεει η τυπισσα οτι πηγαινει εκει γιατι ο αντρας της την απατάει και προσπαθει να βρει μια λυση για να σωσει τον γαμο της και τα σχετικα..
Προσπαθησα να κρατηθω για να μην ξεραθω απο τα γέλια , μιας και ηξερα εγω οπως και πολλοι αλλοι οτι ο αντρας της ηταν τυπος και υπογραμμος.. και η καριολα η χαρτοριχτρα ειδε την ανασφαλεια αυτηνης και την ειχε γδυσει οικονομικα.

Και οπως περιγραφεις και πιο πανω, το περίεργο ειναι οτι ενω την ειχα σε υπόληψη την συγκεκριμένη τύπισσα ξεκίνησα να την "πηγαινω" ακομα περισσοτερο που ετρεχε σε ολες αυτες τις τσαρλατανισες

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.279
Πόντοι
1.106
Η τυπικά είναι μουναρα αλλά δυστυχώς όταν βλέπω την εκπομπή της "να μιλαει" σε σοβαρά θέματα τόσο μου γίνεται μπάμια.
Σημερα έκανα ένα ζάπινγκ πάνω στο θέμα του μαλακά και το ζωο δεν ξέρει να αρθρώσει 2 λέξεις δεν ξέρει να πει μια σκέψη έστω με αρχή το παίζει με τα θύματα αλλά δεν ξέρει να πει ούτε μια βασική πρόταση και στην πρώτη κουβέντα αλλού κοιτάει σαν αγελαδα

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.107
Πόντοι
6.056
Η τυπικά είναι μουναρα αλλά δυστυχώς όταν βλέπω την εκπομπή της "να μιλαει" σε σοβαρά θέματα τόσο μου γίνεται μπάμια.
Σημερα έκανα ένα ζάπινγκ πάνω στο θέμα του μαλακά και το ζωο δεν ξέρει να αρθρώσει 2 λέξεις δεν ξέρει να πει μια σκέψη έστω με αρχή το παίζει με τα θύματα αλλά δεν ξέρει να πει ούτε μια βασική πρόταση και στην πρώτη κουβέντα αλλού κοιτάει σαν αγελαδα
Eμ,ποιος σου φταιει?Αφησες το νημα της μουναροΔΑΝΑΗΣ και αρχισες να γυρνας απο δω κι απο κει:confused::confused::confused::coffee::coffee:

Jax Teller

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Απρ 2023
Like
7.059
Πόντοι
1.046
Αυτό το στοιχείο είναι που μας καυλωνει όλους τόσο πολύ...το ότι είναι μουναρα μιλφαρα με κορμαρα που θα ζήλευαν και μοντέλα αλλά το μυαλό της γενικά δεν είναι ξυράφι...αυτή η χαζομάρα και η αφέλεια που έχει την κανει τόσο καυλα

guy123guy123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2017
Like
1.893
Πόντοι
201
Στις τσόντες σε ενδιαφέρει να ξέρουν μιλάνε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom