ntinosspa14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2014
- Κριτικές
- 18
- Like
- 765
- Πόντοι
- 326
Μια βόλτα στο ινσταγκραμ , μύστες πήγε στο πάρτυ στου νεου αφεντικου της, στον Βαγγέλα στα ποσιδωνεια
Γυαλίζουν τα πόδια της
Καλά έκανες και την έκοψες
Σκέτη αφεντραΚαύλα!!!
Οι ποδαρες της είναι απλά απίστευτες
Άσε... Λιώνουμε κάθε φορά που τις βγάζει έξω. Ειδικά όταν βάζει κάτι κρέμες ή κάτι λάδια...Οι ποδαρες της είναι απλά απίστευτες
Ετσι την θέλουμε...να γυαλίζουν οι ποδαρες τηςΆσε... Λιώνουμε κάθε φορά που τις βγάζει έξω. Ειδικά όταν βάζει κάτι κρέμες ή κάτι λάδια...
Ατέλειωτα πόδια...Οι ποδαρες της είναι απλά απίστευτες
Νομίζω εχει κατο πλάνα αυτή τη μερα οου αληφεταιΆσε... Λιώνουμε κάθε φορά που τις βγάζει έξω. Ειδικά όταν βάζει κάτι κρέμες ή κάτι λάδια...
Επειδή την πέρασα γρήγορα ολόκληρη την εκπομπή για να βρω πλάνα νομίζω δεν έχει κάτι άλλο η συγκεκριμένη μέρα. Τώρα μπορεί να μου ξέφυγε και τίποτα αλλά νομίζω όχι.Νομίζω εχει κατο πλάνα αυτή τη μερα οου αληφεται
Κατι λιγο με υποδήματαΕπειδή την πέρασα γρήγορα ολόκληρη την εκπομπή για να βρω πλάνα νομίζω δεν έχει κάτι άλλο η συγκεκριμένη μέρα. Τώρα μπορεί να μου ξέφυγε και τίποτα αλλά νομίζω όχι.
Ναι είχε υποδήματα αλλά όχι κάτι που να αλείφεται. Και το συγκεκριμένο σκηνικό που πάει να δοκιμάσει παντόφλες είναι 1 δευτερόλεπτο πριν πάει σε μπρεικ. Δε δείχνει τπτ.Κατι λιγο με υποδήματα
Μιλφαρα με τις ποδαρες σου