kk1980
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2011
- Like
- 15.411
- Πόντοι
- 3.506
Εκφραση σαν να της καρφωθηκε στην κωλοτρυπιδαΠήγε να κεράσει βύζο η μιλφάρα Φαίη. Λίγο ακόμα και θα φαινόταν και ρώγα.
Εκφραση σαν να της καρφωθηκε στην κωλοτρυπιδαΠήγε να κεράσει βύζο η μιλφάρα Φαίη. Λίγο ακόμα και θα φαινόταν και ρώγα.
Ποδαρες η Φαίη...
Έχει πατώσει στα νούμερα τηλεθέασης , οπότε έχουμε ελπίδες να τσοντοποιηθεί ξανά …. Ξέρω εντελώς εγωιστικό αυτο που λέω , αλλά άνθρωπος ειμαι κι έχω ελαττώματα
Ας αρχίσει το var φοράει η δεν φοράει???
Για πολύ χύσιμο αυτές μποτες....Πωωωω σήμερα ήταν τρέλα.Με καυλομποτα που τα σπαει !!!!!
Εκτιμάμε την ειλικρίνεια σου....Έχει πατώσει στα νούμερα τηλεθέασης , οπότε έχουμε ελπίδες να τσοντοποιηθεί ξανά …. Ξέρω εντελώς εγωιστικό αυτο που λέω , αλλά άνθρωπος ειμαι κι έχω ελαττώματα
Ψηφίζω ότι ΔΕΝ....Αν αποφασίσει ο διαιτητής ότι ΔΕΝ φοράει δεν θα τρέξει δείχνοντας το σημείο του πέναλτι, αλλά θα κάνει αυτό το σινιάλο δίνοντας το σήμα να ξεκινήσει το πάρτυ
Μοντέλο η Φαίη
Πάντα με σταυρό στο στήθος ...και θρησκευόμενη και μιλφαρα!Μη τολμησει κανενας κακοπροαιρετος να πει οτι οι παρακατω φωτογραφιες εχουν 8655889 φιλτρα...
Όσο πάει και ομορφαίνει η Φαίη.Μονο με τη μπότα αυτή να την έβλεπα live...Μη τολμησει κανενας κακοπροαιρετος να πει οτι οι παρακατω φωτογραφιες εχουν 8655889 φιλτρα...
τι φατσα εχει η μυτογκα να πουμε. το ξεκίνησε για λάγνο αλλα της βγηκε λες και μύρισε κανα κλανιδιΜη τολμησει κανενας κακοπροαιρετος να πει οτι οι παρακατω φωτογραφιες εχουν 8655889 φιλτρα...
τι φατσα εχει η μυτογκα να πουμε. το ξεκίνησε για λάγνο αλλα της βγηκε λες και μύρισε κανα κλανιδι
Δεν θα ήταν καλύτερη αν έκανε κάποια παρέμβαση εκεί...έμεινε φυσική ΚΑΙ ΜΠΡΆΒΟ ΤΗΣ!τι φατσα εχει η μυτογκα να πουμε. το ξεκίνησε για λάγνο αλλα της βγηκε λες και μύρισε κανα κλανιδι
Την οποια φατσα τρομαξα να αναγνωρισω με τα κωλοφιλτρα.Το παραχεσετι φατσα εχει η μυτογκα να πουμε. το ξεκίνησε για λάγνο αλλα της βγηκε λες και μύρισε κανα κλανιδι
Αν έχει και αυτή ανασφαλειες με την εμφάνιση της ,τι να πουν άλλες και άλλες....Την οποια φατσα τρομαξα να αναγνωρισω με τα κωλοφιλτρα.Το παραχεσε