paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.257
- Πόντοι
- 10.336
2.5/10 χωρις το κεφαλι
0.5/10 με το κεφαλι
0.5/10 με το κεφαλι
Έτσι τρελό μουνιΗ μουναρα μας
Aνωμαλη;;;;;;;Πουταναρααααααα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σε χυνω ψωλα ανώμαλη βλαχοκουδουνα
Ισως...Aνωμαλη;;;;;;;
σιγουραΙσως...
Δεν νομίζω....υπόσχεται πολλά αλλά δεν νομίζω να καταφέρει να αποδώσει επαρκως ιδίως σε συναγωνιστές μας....οι λοιποί έχουν προφανώς χαμηλά τον πήχυ.σιγουρα
τα παντα θα κάνει , ΤΑ ΠΑΝΤΑΔεν νομίζω....υπόσχεται πολλά αλλά δεν νομίζω να καταφέρει να αποδώσει επαρκως ιδίως σε συναγωνιστές μας....οι λοιποί έχουν προφανώς χαμηλά τον πήχυ.
Συμφωνώ σε όλα εκτός από το "βιτσιοζα"...εκτός αν έχει απωθημένα!Στερημενη ειναι και βιτισιοζα.Θα την παιρνει κανας γυμναστης μασερ κηπουρος σε τακικη βαση να ξελαμπικαρει
χωριάτα χωρις απωθημένα δεν υπαρχειΣυμφωνώ σε όλα εκτός από το "βιτσιοζα"...εκτός αν έχει απωθημένα!
Για χρυσό ντουζακι την βλέπω χλωμή...αυτή είναι η διαχωριστική γραμμή και δεν την βλέπω να την περνάει.τα παντα θα κάνει , ΤΑ ΠΑΝΤΑ
Σκουπιδι θα γινει για να γαμηθειΓια χρυσό ντουζακι την βλέπω χλωμή...αυτή είναι η διαχωριστική γραμμή και δεν την βλέπω να την περνάει.
Θα ναι καθαροσπορα πουτσα και παλι πουτσα χωριατικηΓια χρυσό ντουζακι την βλέπω χλωμή...αυτή είναι η διαχωριστική γραμμή και δεν την βλέπω να την περνάει.
Άσε ρε...μην δεις κάποια που κατάγεται από πόλη με πενταψηφιο πληθυσμό ,χωριατα θα την πεις....που αν πας σε πραγματικό χωριό να αποκλείεται για μέρες με χιόνι ,χωρίς συγκοινωνία παρά μόνο μια φορά την εβδομάδα και σκίσεις πέντε κούτσουρα με το τσεκούρι θα κάνεις αίτηση για αναπηρική σύνταξη.χωριάτα χωρις απωθημένα δεν υπαρχει
Δύσκολο...οι άλλοι θα γίνουν σκουπίδια να της την πέφτουν κάθε μέρα.Αυτη ΘΕΑΑΑΑ....Σκουπιδι θα γινει για να γαμηθει
διαχωριστικη γραμμη ισως να ειναι το χεσιμο .. σε ολα τα αλλα δεν θα πει οχι
τυπε ειναι πιο χωριάτα και απο τις χωριάτεςΆσε ρε...μην δεις κάποια που κατάγεται από πόλη με πενταψηφιο πληθυσμό ,χωριατα θα την πεις....που αν πας σε πραγματικό χωριό να αποκλείεται για μέρες με χιόνι ,χωρίς συγκοινωνία παρά μόνο μια φορά την εβδομάδα και σκίσεις πέντε κούτσουρα με το τσεκούρι θα κάνεις αίτηση για αναπηρική σύνταξη.
Χωρίς πολλά πολλά...δεν νομίζω να έχει κάνει γλειφοκωλαδες.Θα ναι καθαροσπορα πουτσα και παλι πουτσα χωριατικη
Αν της μιλήσω για τα βιώματά μου λες να με αρχίσει στις ΠΙΤΕΣ ...με χειροποίητο φύλλο;τυπε ειναι πιο χωριάτα και απο τις χωριάτες
ακουμε που σου λεω
το χωριο δεν βγαινει απο μέσα της
να μην νομίζεις θα σου πρότειναΧωρίς πολλά πολλά...δεν νομίζω να έχει κάνει γλειφοκωλαδες.