argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.406
- Πόντοι
- 9.297
Ίσως αφήσει τον εαυτό της ελεύθερο αν την αρχίσω εγώ σε γλειφοκωλαδες....να μην νομίζεις θα σου πρότεινα
Ίσως αφήσει τον εαυτό της ελεύθερο αν την αρχίσω εγώ σε γλειφοκωλαδες....να μην νομίζεις θα σου πρότεινα
Αν της μιλήσω για τα βιώματά μου λες να με αρχίσει στις ΠΙΤΕΣ ...με χειροποίητο φύλλο;
Να σε πιπωνει και απο πανω να βλεπεις αυτη τη βλαχικη μυτη μπουγατσομαχαιρο.Καυλαααααααααααανα μην νομίζεις θα σου πρότεινα
και να ειναι και κρυωμενη με βουλωμένη μυτηΝα σε πιπωνει και απο πανω να βλεπεις αυτη τη βλαχικη μυτη μπουγατσομαχαιρο.Καυλαααααααααααα
Πωπωπωπω,τρελααααααακαι να ειναι και κρυωμενη με βουλωμένη μυτη
Με συγκινησες ρε....σχεδόν είχα ερωτευθει συμμαθήτριά μου όταν την είδα με κοκκινισμενη μύτη από κρύωμα!!!!και να ειναι και κρυωμενη με βουλωμένη μυτη
την καριολααααα ... ενα υφος εχει σε ολες τις φωτο , μισανοιχτο στομα και λαγνο βλαχοβλεμαΠωπωπωπω,τρελααααααα
Χωρίς πολλά πολλά...δεν νομίζω να έχει κάνει γλει
τα παιδακια της πώς να μην τον βροντανε μαζι της ?παλι καλα μας ευλογησε ο θεος με ασχημες μαναδεςτην καριολααααα ... ενα υφος εχει σε ολες τις φωτο , μισανοιχτο στομα και λαγνο βλαχοβλεμα
Βλαχοπουταναρααααααα
Εδω κοτζάμ πορνομεταναστης και δεχόταν χέσιμο από την εισαγγελέα προκειμένου να κάνει την δουλεια του, η Σκόρδα θα μείνει πίσω???Σκουπιδι θα γινει για να γαμηθει
διαχωριστικη γραμμη ισως να ειναι το χεσιμο .. σε ολα τα αλλα δεν θα πει οχι
Οι δικές μας δεν ανήκουν στις "μοντέρνες αδίστακτες μάνες" που έλεγε ο Τζιμακος ο Πανούσης.τα παιδακια της πώς να μην τον βροντανε μαζι της ?παλι καλα μας ευλογησε ο θεος με ασχημες μαναδες
Ω να σου γαμίσω!!