Geokaras48
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2023
- Like
- 209
- Πόντοι
- 20
Την έχω πετύχει στο σούπερ μάρκετ πέρασε δίπλα μου και δεν έδωσα σημασία. Την κατάλαβα στο ταμείο που της μίλησε η υπάλληλος. Το βάψιμο ντύσιμο είναι το 80%.
θα ηταν ιδανικη χριστουγεννιατικη καρτα χαχαχαΟ Σύλλογος Συνοδών Κυρίων Αθηνών και περιχώρων (ΣΥ.ΣΥ.Κ.Α.Π.) και η Πρόεδρός της, σας εύχονται Καλά Χριστούγεννα κι ευτυχισμένο το 2024
Ανύπαρκτος κώλος η Φαιη εεε...μερικοί απο εσας εχετε μπερδέψει στο μυαλό σας την φραση "ωραιος κωλος" με τον κωλο που ειναι σαν μπετονιέρα και αντί για φυσιολογικά οπίσθια εχουν δυο μπαλες του μπασκετ...θελετε να πειτε οτι σε αυτη τη φωτο δεν σας καυλωνει ο κωλος της φαιης εεε...παω στοίχημα οτι σε ολους αν μας κουναγε το κωλαρακι της τα καυλια μας θα τρυπαγαν το παντελόνι απο την καυλα...αλλα τι να κανουμε...απ οτι φαίνεται μερικοι δεν εκτιματε τον φυσικο ωραιο κωλο και ας μην ειναι τεραστιος αλλα προτιματε τις μεγαλες κωλαθρες που ειναι γεματες πλαστικο...που αμα μπουν στο αεροπλάνο κινδυνεύουν να σκασουν λογω τις ατμοσφαιρικής πιεσης και της έλλειψης οξυγόνου...γνωμη μου και σταυρωστε με αλλα για μενα...με βαση το σωματότυπό της...η φαιη μια χαρα κωλάρα εχει...
νταξ ειναι για τσοντα η γκαβλα μας!Υπερκαβλος
Αυτές οι μπουτάρες της είναι απίθανες
Προβάλει νυφικό;Εγώ πάντως αν έβλεπα μία τέτοια νύφη θα γινόμουν πέτρα...
Θέλει να την πηδήξει ο πασόκος δικηγόρος....την έχει καψούρα αλλά η ξανθιά δεν παίρνει χαμπάρι... όταν τον καταλάβει να στε σίγουροι ότι θα τον κόψει από την εκπομπή...
Tσουπωτό κώλο έχει η κυρία Σκορδά.Αχχχ Φαιη με την κωλαρα σου
Αχχχ Φαιη με την κωλαρα σου
Δυνατός πάτος η κυρία ΦαίηTσουπωτό κώλο έχει η κυρία Σκορδά.
Πως γινεται να βρεθει αυτο το βιντεο?να ξερανουμε τα πουλια και τα αρχιδια απο τη μαλακια.η σταματινα μολις ειχε βαλει τους αεροσακους και υπηρχε χρονια βιντεο απο backstage φωτογραφισης στο νιτρο,δεν ξερω και αν υπαρχει ακομα,με μαγιο και φουλ κοντινο πλανο στις σιλικονατες τουρμπινες της,πριν κοψει τη μυτη που ειχε ραμφος κανονικο.μακαρι να υπαρχει το βιντεο της φαιης απο 2009,μιλαμε για το καλυτερο μουνι το καλυτερο τηλεξεκωλο κινητη τσοντα σεξοβομβα που εχει περασει απο την ελληνικη tvΕίχε ένα βίντεο τύπου backstage από εκείνη την φωτογράφηση στο νίτρο. Φωτιά ήταν
Το Playboy είχε κάνει κρούση
Δυστυχώς η Φαιη πλέον έχει μεγαλοπιαστει και φυσικά έχει και αυτή ασυλία οπότε όλως τυχαίως το βίντεο οπότε κι ανέβηκε κατέβηκεΠως γινεται να βρεθει αυτο το βιντεο?να ξερανουμε τα πουλια και τα αρχιδια απο τη μαλακια.η σταματινα μολις ειχε βαλει τους αεροσακους και υπηρχε χρονια βιντεο απο backstage φωτογραφισης στο νιτρο,δεν ξερω και αν υπαρχει ακομα,με μαγιο και φουλ κοντινο πλανο στις σιλικονατες τουρμπινες της,πριν κοψει τη μυτη που ειχε ραμφος κανονικο.μακαρι να υπαρχει το βιντεο της φαιης απο 2009,μιλαμε για το καλυτερο μουνι το καλυτερο τηλεξεκωλο κινητη τσοντα σεξοβομβα που εχει περασει απο την ελληνικη tv