troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.807
- Πόντοι
- 5.506
ποιος θα το σηκωσει σημερα μωρη καμπια ε? Ε?Ζωντανός είσαι εσύ;Μετά τους φλόκους απ'το βάζελο νομίζαμε ότι σε χάσαμε
ποιος θα το σηκωσει σημερα μωρη καμπια ε? Ε?Ζωντανός είσαι εσύ;Μετά τους φλόκους απ'το βάζελο νομίζαμε ότι σε χάσαμε
ποιος θα το σηκωσει σημερα μωρη καμπια ε? Ε?
προζακ καημενε....η κουτουλια στο καλοριφερ....αποτυχια εισαιΕυτυχώς μοιράσαν εισιτήρια στα σχολεία,φιέστα με 100 άτομα πρώτη φορά θα βλέπαμε
προζακ καημενε....η κουτουλια στο καλοριφερ....αποτυχια εισαι
μενεις ισογειο και πηδας απο το παραθυρο να αυτοκτονησεις ρε τιποτα....αντε τραβα περαΣε σένα δε δώσαν εισιτήριο;Ευκαιρία να δεις και το Καραισκάκη πρώτη φορά
Πόσο καυλα να είναι έτσι να σου παιρνει πιπα
βρακί φοράει ? πες μου συντομα ειμαι σε κρισιμο σημειο στην μαλακιαΠόσο καυλα να είναι έτσι να σου παιρνει πιπα
Τυπε έβαλαν τη Γαρμπή στο θρεντ της Γιουροβίζιον χωρίς βρακι αν σε καλυπτειβρακί φοράει ? πες μου συντομα ειμαι σε κρισιμο σημειο στην μαλακια
ειναι παλια η Γαρμπη , τωρα ειμαστε στην εποχη της Σκορδα τυπε , δεν πηγα ακομα στα gilfsΤυπε έβαλαν τη Γαρμπή στο θρεντ της Γιουροβίζιον χωρίς βρακι αν σε καλυπτει
Τυπε είναι φως φαναρι φοράει βρακι της γιαγιάς τα φαρδιάβρακί φοράει ? πες μου συντομα ειμαι σε κρισιμο σημειο στην μαλακια
Όλο το έθνος προσκυνά σωβρακα και φανέλες..τώρα και αόρατα κυλοτακια....δικαιωνεσαι και παλι Τζίμη Πανούση!!!Σφαγή και πιτσίλισμα....ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΣΠΕΡΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΥΛΟΤΑ
Παιδιά δε φαντάζομαι να ενοχλώ,περαστικός είμαι,μπήκα να ρωτήσω αν τελικά μάθαμε για το βρακί της κυρά Φαίης....για ένα φίλο μου βασικά ρωτάω,δεν τον ξέρετε,είναι απ το χωριό....να τον παίξει τελικά ή όχι ρε σεις?...
Να τι κάνουν τα fake news....μειώνουν τον πληθυσμο της χώρας.17865 παιδια χαθηκαν στην ελλαδα χτες απο μια φεικ φωτο....,