Νέα

Φαίη Σκορδά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vagos bestman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.413
Πόντοι
3.506
ε, ναι ρε συ...τωρα δυο μερες ειναι ο λαος με το καβλι στο χερι ,ετοιμος να τα δωσει ολα και οι ειδικοι ακομα να βγαλουν πορισμα ,παροτι εχουν δεκαδες πλανα παγωμενα απο την επιμαχη φαση.....θα φταινε μετα τα αλανια που θα τον παιξουν με μαλεσκου η κοσσιωνη?
Τυπε μου με Μαλεσκου τον παιζω κι εγω,δεν ειναι κακο ρε! :sunglasses::sunglasses::sunglasses::2funny::2funny::2funny:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.419
Πόντοι
9.931
ε, ναι ρε συ...τωρα δυο μερες ειναι ο λαος με το καβλι στο χερι ,ετοιμος να τα δωσει ολα και οι ειδικοι ακομα να βγαλουν πορισμα ,παροτι εχουν δεκαδες πλανα παγωμενα απο την επιμαχη φαση.....θα φταινε μετα τα αλανια που θα τον παιξουν με μαλεσκου η κοσσιωνη?
Τυπε με Κοσσιωνη δεν τον παίζω με τίποτα, με την φουλ πλαστική Μαλεσκου μπορώ να κάνω μια προσπάθεια :cheesy:

Εγγρ.
26 Απρ 2021
Like
8.622
Πόντοι
1.046
Επειδή κάποιοι από εσάς από την πολύ μαλακία έχετε τυφλωθεί,δεν μπορείτε να δείτε ότι στις παρακάτω φωτό που ανεβάζω ότι το άσπρο χρώμα στις 2 πρώτες φώτο είναι διαφορετικό από τις 2 τελευταίες που είναι πιο έντονο.
Ζώα γαμώ το κέρατο μου,ψηφίζετε κιόλας!!!
Και επιπλέον ρε ντροπές τις κοινωνίας γιατί η Σκορδά ρε μαλάκες αφού τις είδαμε το βρακί στην αρχή όπως λέτε ενοχλήθηκε??Ενοχλήθηκε δηλαδή τόσο πολύ που της είδαμε το βρακί,που μετά όταν γύρισε μας το έδειξε περισσότερο από την πρώτη φορά,που από αυτό έχετε κάνει όλα τα σκρίνσοτ???Ζώα ε ζώα
Ρε πάρτε τηλέφωνο σε κάνα Αυτιά να σας βοηθήσει για κάνα επίδομα ή καμιά φοροελάφρυνση αφού ανήκετε σε ευπαθή ομάδα...
Στη θέση σας θα ντρεπόμουνα και να τον παίξω ...
Ζώα!!!!
IMG_20220513_072947.jpg
IMG_20220513_073017.jpg
IMG_20220513_080211.jpg
IMG_20220513_080303.jpg

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.428
Πόντοι
9.297
Τυπε με Κοσσιωνη δεν τον παίζω με τίποτα, με την φουλ πλαστική Μαλεσκου μπορώ να κάνω μια προσπάθεια :cheesy:
Σε καλύπτω εγώ....όμως την απάτησα πρόσφατα ( ξανά) με Αφροδίτη Γραμμελη!

• Like
Αντιδράσεις: saeh12

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.382
Πόντοι
2.606
Ζώα!!!!
Να αυτα δεν μπορω,αυτα εχουν οι αμφισβητουμενες φασεις...αντε τωρα να βρεις το κουραγιο να τον παλινδρομησεις με μανια ....ο ενας ειστε ετσι ,ο αλλος γιουβετσι και στη μεση ο νικπιε με το χερι στη "σκανδαλη "και το βλεμα γεματο απορια!

• Χαχα
Αντιδράσεις: kk1980

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.419
Πόντοι
9.931
Ο άλλος έχει για τόσο ηλίθια την Σκορδά ότι θα ξεκινούσε live χωρίς να φοράει κιλότα, φορώντας μάλιστα ένα τόσο αποκαλυπτικό φόρεμα!!:idiot::uglystupid: Λες και η Σκορδά είναι καμιά χθεσινή και κάθεται πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα!!!

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.413
Πόντοι
3.506
Επειδή κάποιοι από εσάς από την πολύ μαλακία έχετε τυφλωθεί,δεν μπορείτε να δείτε ότι στις παρακάτω φωτό που ανεβάζω ότι το άσπρο χρώμα στις 2 πρώτες φώτο είναι διαφορετικό από τις 2 τελευταίες που είναι πιο έντονο.
Ζώα γαμώ το κέρατο μου,ψηφίζετε κιόλας!!!
Και επιπλέον ρε ντροπές τις κοινωνίας γιατί η Σκορδά ρε μαλάκες αφού τις είδαμε το βρακί στην αρχή όπως λέτε ενοχλήθηκε??Ενοχλήθηκε δηλαδή τόσο πολύ που της είδαμε το βρακί,που μετά όταν γύρισε μας το έδειξε περισσότερο από την πρώτη φορά,που από αυτό έχετε κάνει όλα τα σκρίνσοτ???Ζώα ε ζώα
Ρε πάρτε τηλέφωνο σε κάνα Αυτιά να σας βοηθήσει για κάνα επίδομα ή καμιά φοροελάφρυνση αφού ανήκετε σε ευπαθή ομάδα...
Ζώα!!!!
IMG_20220513_072947.jpg
IMG_20220513_073017.jpg
IMG_20220513_080211.jpg
IMG_20220513_080303.jpg
Κατ αρχην τυπε για ηρεμησε λιγο και κατεβασε τους τονους σου.Καλη η πλακα,καλος ο χαβαλες,καλη η καβλαντα μας εδω,αλλα δεν γνωριζεις κανεναν μας για να εκφραζεσαι ετσι.Εχε την γνωμη σου και πιστευε οτι θες,αλλα εξεφραζε την ηπια και χωρις βρισιες,αιντε γιατι εχουμε ξεφυγει λιγο...

Εγγρ.
26 Απρ 2021
Like
8.622
Πόντοι
1.046
Κατ αρχην τυπε για ηρεμησε λιγο και κατεβασε τους τονους σου.Καλη η πλακα,καλος ο χαβαλες,καλη η καβλαντα μας εδω,αλλα δεν γνωριζεις κανεναν μας για να εκφραζεσαι ετσι.Εχε την γνωμη σου και πιστευε οτι θες,αλλα εξεφραζε την ηπια και χωρις βρισιες,αιντε γιατι εχουμε ξεφυγει λιγο...
Πονάει η αλήθεια ε??Που ενοχλήθηκες και από ότι είπα.Και λίγα είπα ....
Α και που είσαι στα λεγόμενά μου καμιά απάντηση έχεις??Κατάλαβες μήπως ότι η ξεροκεφαλίαση δεν κάνει καλό???

• Like
Αντιδράσεις: saeh12
Εγγρ.
26 Απρ 2021
Like
8.622
Πόντοι
1.046
Ο άλλος έχει για τόσο ηλίθια την Σκορδά ότι θα ξεκινούσε live χωρίς να φοράει κιλότα, φορώντας μάλιστα ένα τόσο αποκαλυπτικό φόρεμα!!:idiot::uglystupid: Λες και η Σκορδά είναι καμιά χθεσινή και κάθεται πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα!!!
Ναι ξέρω τότε ήταν μικρή και δεν ήταν μανούλα???
Βλέπω όμως ότι όλοι σας το γυρίζετε ότι η Φαίη θα φορούσε λόγω υγιεινής και ότι δεν είναι τόσο πουτάνα ή ηλίθια για να μην φοράει,καμιά απάντηση για αυτά που είπα και αυτά που βλέπετε από τις φώτο όμως έχουμε??

Συνημμένα

• 740full-faii-skorda.gif
    740full-faii-skorda.gif
    1,3 MB · Εμφανίσεις: 233

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.413
Πόντοι
3.506
Πονάει η αλήθεια ε??Που ενοχλήθηκες και από ότι είπα.Και λίγα είπα ....
Α και που είσαι στα λεγόμενά μου καμιά απάντηση έχεις??Κατάλαβες μήπως ότι η ξεροκεφαλίαση δεν κάνει καλό???
Στ αρχιδια μου αν φοραει η Σκορδα κιλοτα η οχι ρε τυπε.Αλλα επειδη βλεπω εχεις παρει πολυ σοβαρα μια μαλακια και το συνεχιζεις ενω ολοι οι υπολοιποι το αντιμετωπιζουμε ως χαβαλε θα σου δωσω μια συμβουλη ως μεγαλυτερος εντελως φιλικα,και θα το σταματησω εδω.Περα απ την μαλακια καλο ειναι να γαμας και λιγο.Ολοι τον παιζουμε λιγο πολυ,αλλα που και που το να γαμαμε κιολας κανει καλο.Αιντε,γιατι το ξεφτιλισες.

Εγγρ.
26 Απρ 2021
Like
8.622
Πόντοι
1.046
Στ αρχιδια μου αν φοραει η Σκορδα κιλοτα η οχι ρε τυπε.Αλλα επειδη βλεπω εχεις παρει πολυ σοβαρα μια μαλακια και το συνεχιζεις ενω ολοι οι υπολοιποι το αντιμετωπιζουμε ως χαβαλε θα σου δωσω μια συμβουλη ως μεγαλυτερος εντελως φιλικα,και θα το σταματησω εδω.Περα απ την μαλακια καλο ειναι να γαμας και λιγο.Ολοι τον παιζουμε λιγο πολυ,αλλα που και που το να γαμαμε κιολας κανει καλο.Αιντε,γιατι το ξεφτιλισες.
Χαχα δηλαδή τώρα που δεν έχεις τι να απαντήσεις το γύρισες ότι δεν σε νοιάζει αν φοράει ή όχι???Μπορεί να μην γαμάω φίλε αλλά τουλάχιστον δεν είμαι ξερόλας/ ξεροκέφαλος σαν κάποιους...

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.413
Πόντοι
3.506
Χαχα δηλαδή τώρα που δεν έχεις τι να απαντήσεις το γύρισες ότι δεν σε νοιάζει αν φοράει ή όχι???Μπορεί να μην γαμάω φίλε αλλά τουλάχιστον δεν είμαι ξερόλας/ ξεροκέφαλος σαν κάποιους...
Αρα δεν γαμας...Γαμα φιλε,θα ξελαμπικαρεις και θα τα βλεπεις ολα πιο ηρεμα.Κι αν δεν μπορεις να βρεις γυναικα,εισαι στο καταλληλο σαιτ,καποια θα βρεις εδω,επι πληρωμη φυσικα.
Α και κατι αλλο.Εσυ οταν πας να αγορασεις παντελονι και δοκιμαζεις,τα δοκιμαζεις χωρις σωβρακο; :confused: :confused: :confused:

Εγγρ.
26 Απρ 2021
Like
8.622
Πόντοι
1.046
Αρα δεν γαμας...Γαμα φιλε,θα ξελαμπικαρεις και θα τα βλεπεις ολα πιο ηρεμα.Κι αν δεν μπορεις να βρεις γυναικα,εισαι στο καταλληλο σαιτ,καποια θα βρεις εδω,επι πληρωμη φυσικα.
Α και κατι αλλο.Εσυ οταν πας να αγορασεις παντελονι και δοκιμαζεις,τα δοκιμαζεις χωρις σωβρακο; :confused: :confused: :confused:
Για τη διαφορά στο χρώμα στις 2 εικόνες θα πεις κάτι?
Για το ότι φρίκαρε η Σκορδά όταν είδαμε το βρακί της αλλά μετά όταν γύρισε μας το έδειξε πιο πολύ και πιο φανερά θα μας πεις κάτι?
Παντελόνια μου αγοράζει η μάνα μου....

• Χαχα
Αντιδράσεις: kk1980

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
20.807
Πόντοι
6.056

Stories