Νέα

Ευρωψηφοδέλτιο ΚΚΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 318
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιός είναι ο ποιο κατάληλός για ευρωβουλευτής του ΚΚΕ ???

• Θανάσης Παφίλης

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Γιώργος Τούσσας

• Μπάμπης Αγγουράκης

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Κάποιος από τους άλλους υποψήφιους.

• Κανένας. Είναι όλοι της Πλάκας...

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2
OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.531
Πόντοι
566
Ο Αγγουράκης προηγείται του Παφίλη με 6,3%  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Είναι το δυνατό μας χαρτί ο Αγγουράκης!!!  :rockon:

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Αντιγράφω από το εμπρός ΝΕΤ (οι τονισμοί είναι δικοί μου)
στο πλαίσιο της προεκλογικής του καμπάνιας, το Κ.Κ.Ε. την περασμένη Κυριακή διοργάνωσε σύσκεψη οπαδών του σε ξενοδοχείο στη Μυτιλήνη, με κεντρικό ομιλητή τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του κόμματος Μπάμπη Αγγουράκη. Τη σύσκεψη άνοιξε το μέλος της νομαρχιακής επιτροπής του Κ.Κ.Ε. Ηρακλής Κουντουρέλλης με σύντομο χαιρετισμό του. «Αυτές τις μέρες», είπε ο κ. Αγγουράκης, «όλοι οι κομμουνιστές, φίλοι και οπαδοί, δίνουν τη μάχη για να φτάσει παντού το μήνυμα ότι ο λαός μας μπορεί να βρει το δρόμο του μέσα από την πάλη που ξεκινάει από την ανυπακοή και την απειθαρχία και φθάνει ως τη ρήξη με την Ευρωπαϊκή Ένωση και την αποδέσμευση.»
Κάλεσε δε όλους «να συμβάλουν στην αποδυνάμωση της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ και των άλλων κομμάτων της ευρωυποταγής και παράλληλα να ισχυροποιήσουν το Κ.Κ.Ε. και την προοπτική για μια ανάπτυξη προς όφελος των εργαζομένων και όχι των μονοπωλίων, όπου ο πλούτος θα ανήκει σε αυτούς που τον παράγουν». Πέρα από την κριτική στο ΠΑΣΟΚ και τη Ν.Δ., κριτική έκανε στο ΣΥΡΙΖΑ, το ΛΑΟΣ και τους Οικολόγους Πράσινους.
Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο κ. Αγγουράκης ανέφερε ότι «οι εκλογές της 7ης Ιουνίου θα είναι ένα δήγμα για την ανάπτυξη και την ωριμότητα του κινήματος, για τη χειραφέτηση του εργατικού κινήματος γενικότερα. Θα αναδείξουν ότι σήμερα προβάλλουν στην ελληνική κοινωνία δύο δρόμοι ανάπτυξης. Ο ένας είναι αυτός του Μάαστριχτ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται και θα χειροτερέψει λόγω της καπιταλιστικής κρίσης, και ο άλλος είναι αυτός που για χρόνια προβάλει το Κ.Κ.Ε., δηλαδή την ανάγκη οι εργαζόμενοι να διεκδικήσουν τον πλούτο που παράγουν.».
Ειδικές αναφορές έκανε και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες, οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες και οι νέοι.

Και συμπληρώνω ότι μετά από αυτά έφαγε μια χωριάτικη με αγγουράκια.Ο Παφίλης πλέον τρέμει...

Συνημμένα

• agourakis.jpg
    agourakis.jpg
    11,1 KB · Εμφανίσεις: 23
OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.531
Πόντοι
566
laonikos, μπράβο σου. Ο Αγγουράκης είναι υπερήφανος για σένα....και για μένα φυσικά :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: 

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.531
Πόντοι
566
:2funny: :2funny: :2funny: το χρυσούν αγγούριον προβολής θα μας απονείμει η ίδια η Παπαρήγα στον Περισσό (στο Σπίτι του Λαού), για τους αγώνες μας για το ΚΚΕ.

...φοβάμαι όμως μήπως η υπέρ προβολή που κάνουμε στον Αγγουράκη μήπως του κάνει κακό στη φάση της διαδοχής  :think: 

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Τελεία και Παύλα Αγγουράκη είσαι κ.βλα!!!

Συνημμένα

• getImage.jpg
    getImage.jpg
    10,4 KB · Εμφανίσεις: 25
OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.531
Πόντοι
566
... laonikos είναι αλήθεια ότι το κοστούμι που φοράει ο Αγγουράκης του το είχε δώσει ο ίδιος ο Στάλιν σε ένα πάρτι μασκέ στη Μόσχα το 1949 ??? 

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Αυτά είναι φήμες πολιτικών αντιπάλων και εγκάθετων στέκα.
Όμως από αξιόπιστη πηγή που είχε παρευρεθεί στο πάρτυ μου είπαν ότι υπάρχει αυτή η υποψία.
Μάλιστα μου έδωσαν και φωτό της όλης εκδήλωσης από τις πρώτες έγχρωμες Balalaika
Βέβαια πρέπει να εντοπίσεις τον Αγγουράκη που ήταν τότε πολύ νέος...

Συνημμένα

• party.jpg
    party.jpg
    37,2 KB · Εμφανίσεις: 19

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6

Επισκέπτης
Προχωρημενα τα Κνιτακια,οχι σαν τους αλλους τους αφελεις του ΛΑΟΣ που μας τα εχουν πρηξει.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ναι φίλε μου το ομολογώ...
δεν ήμουν ούτε θα είμαι ποτέ κομμουνιστής...
Μπορεί όμως να ψηφίσω τον Αγγουράκη για το μεστό του λόγο και τη στιβαρή του παρουσία.
καλιτερα ψιδφισε καρατσαφερι ινε στιβαρο σαν αγκιρα κε μεστοσ σα μελιτσανα τσακονισα

ινε κε μποντιμπιλτερ κε ροκασ κε τα παντα

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
εγω φιλε μου ημουν ειμαι και θα ειμαι κομμουνιστης.ο καθενας εχει τις ιδεες του.και στις ευρωεκλογες να ξερετε δεν βαζουμε σταυρο

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
εγω φιλε μου ημουν ειμαι και θα ειμαι κομμουνιστης.ο καθενας εχει τις ιδεες του.και στις ευρωεκλογες να ξερετε δεν βαζουμε σταυρο
ιμισελινο ιμαστε βουδιστεσ κε αναποδα Ε οσ μουσουλμανι

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.531
Πόντοι
566
laonikos, η φωτογραφία που κατέχεις, αποδεικνύει ότι ο Αγγουράκης ήταν μεγάλο παρτάλι στα νιάτα του αλλά και τώρα το παλεύει....

Είναι αλήθεια ότι η φωτό της όλης εκδήλωσης τραβήχτηκε από τον Χρουστσόφ, διάδοχο του Στάλιν και αδερφικό φίλο του Αγγουράκη ???

...ξέρετε τι φοβερά πάρτι γίνονται στο Σπίτι του Λαού ακόμα και σήμερα ???

adonis13, δηλαδή αν βάλω σταυρό στον Αγγουράκη η ψήφος είναι άκυρη ??? :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
laonikos, η φωτογραφία που κατέχεις, αποδεικνύει ότι ο Αγγουράκης ήταν μεγάλο παρτάλι στα νιάτα του αλλά και τώρα το παλεύει....

Είναι αλήθεια ότι η φωτό της όλης εκδήλωσης τραβήχτηκε από τον Χρουστσόφ, διάδοχο του Στάλιν και αδερφικό φίλο του Αγγουράκη ???

...ξέρετε τι φοβερά πάρτι γίνονται στο Σπίτι του Λαού ακόμα και σήμερα ???

adonis13, δηλαδή αν βάλω σταυρό στον Αγγουράκη η ψήφος είναι άκυρη ??? :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
ναι νομιζω

Επισκέπτης
Ειδες ρε συ Αδωνι,για το Κομμα δουλευουν τα παιδια και κανουν και ωραια δουλεια-οχι σαν τους αλλους τους χαζους.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom