Νέα

Ευρωλίγκα-Μπάσκετ - Ολυμπιακός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rodman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 145
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
οι ομιλοι του παναθηναικου και του ολυμπιακου θεωρω οτι ειναι πιο ευκολοι απο του αρη!!αλλα μαγκες θα δουμε τι θα γινει!!καμια ομαδα δεν προκειται να χαριστει στις 3 ελληνικες!!ο παναθηναικος παιζει πολλα χρονια στην διοργανωση αυτη,εχει εμπειρους παιχτες,δεμενη ομαδα και πολυ καλο προπονητη!!μην ξεχναμε και τις πολλες λυσεις στον παγκο!!επομενως ευκολα η δυσκολα θα περασει στην επομενη φαση!!ο ολυμπιακος εχει καινουργια σχετικα ομαδα αλλα η μεγαλυτερη μεταγγραφη του ειναι ο προπονητης!!και ο λυλπιακος νομιζω θα περασει,εχει ενθπυσιασμο,καλους παιχτες και καλο προπονητη και εμπειρο!!ο δε αρης ειναι στη πιο δυσκολη θεση!!ναι μεν εχει καλη ομαδα,αλλα υπαρχουν καλυτερες στον ομιλο του και με μεγαλυτερο μπατζετ!!ομως τα αθλητικα σορτσακια δεν εχουν τσεπες!!ειναι και η εδρα που εχει αλλα δυσκολο το βλεπω!!θα δουμε!!!καλη επιτυχια σε ολους!!

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
αλλα ενα πραγμα πια αυτη η κληρωση να μας βγαζει παντα με τον βαζελο οταν ειμαστε τιμωρημενοι...ενα πραμα πια...απαπα

To θέμα των κληρώσεων όντως είναι λίγο περίεργο, αν λάβουμε υπόχη μας και τις αντίστοιχες του κυπέλου του ποδοσφαίρου, ειδικά την εποχή που συμμετείχε και ο θανασάκης. Φυσικά, με αναγωγή, μπορεί κάποιος να θυμηθεί και τον αλήστου μνήμης Δραμουντάνη με τα κατεψυγμένα μπαλάκια.

Δεν νομίζω όμως ότι παίζει εδώ κάποια ουσιαστική διαφορά. Νοκ άουτ είναι ο αγώνας, στην έδρα μας, χωρίς φιλάθλους, οπότε τα πράγματα δείχνουν ζυγισμένα. ʼσε που το βλέπω σαν ευκαιρία να εξηγήσει η ομάδα στους κοντούς τι εστί βερύκοκο από την αρχή. Διότι αν περάσει ο γαύρος, ο βάζελος τίθεται αυτομάτως φέτος εκτός στόχου (triple crown) και η ομάδα μας παίρνει άλλο αέρα.

(ʼσε την καζούρα).

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Τέσπα, πάλι χαλάσαμε τις καρδιές μας, ώρα για να ρίξουμε τους τόνους λίγο

Σέπτικ , λέγε και συμφώνα με ό,τι γουστάρεις.

Αυτός είσαι.

Εγώ απεχθάνομαι όρους όπως λαγόκοτες, απόγονοι και τούρκοι και γι αυτό τους αποφεύγω. Αν εσύ θεωρείς ότι με το να το απευθύνεις σε κάποιον που δεν έχεις καν σχέση χαβαλέ δεν υπάρχει περίπτωση να ενοχληθεί, τότε είναι απλά θέμα διαφορετικού κώδικα.

Εντάξει μωρέ. Το "λαγόκοτες" δεν είναι και ένας τρομερός χαρακτηρισμός... (ειδικά το κότες έχει και φιλιππίδεια προέλευση).

Στην θέση σας θα το προτιμούσα από το βάζελοι, και σίγουρα περισσότερο από άλλους χαρακτηρισμούς που έχουν κατά καιρούς πέσει εδώ πέρα.

Προσωπική άποψη βέβαια. Σεβαστή κάθε άλλη.

Με λίγα λόγια, αν μου το έλεγε ο σχσιτε δεν θα με ένοιαζε. Θα του έλεγα κάτι λιγότερο εριστικό απλώς. Αλλά τέλος πάντων.

Τα έχουμε πει για τους φιλέριδες.

Δεν νομίζω ότι μπορείς να γίνεις δημοφιλής έτσι, αντιθέτως, πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να στην λένε γενικώς (δικαίως και αδίκως).

Και ναι, είμαι κώλος. Μεγάλος

Με την έννοια του κωλόφαρδος;

sxsite αν  "και είμαι βέβαιος βλέποντας, άνευ άλλου τινός, τις οπαδικές του προτιμήσεις ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα" αν νομίζεις ότι είναι αυτό σοβαρό σαν επιχείρημα, δικός σου ρε φίλε.

Κοίτα, η επιλογή ομάδας είναι μια έλλογη διαδικασία που καταλήγει σε ένα αποτέλεσμα, χαρακτηριστικό ενίοτε του επιλέγοντα. Θέλω να πιστεύω ότι η διαδικασία αυτή στον καθένα γίνεται με βάση προσωπικά κριτήρια, λογική και κρίση, και όχι γιατί έτσι ήταν ο πατέρας του ή γιατί ήταν μια γκόμενα που ήθελε να πηδήξει ή γιατί έχουν ωραία χρώματα οι εμφανίσεις.

Δεν έχω πρόβλημα να παραδεχθώ ότι και εγώ ξεκίνησα ως βάζελος, ακόμα και τώρα δε, θεωρούμαι "οικογενειακώς" ως αποστάτης. Δεν με πειράζει όμως καθόλου, γιατί η απόφαση αυτή ήταν δική μου, και γιατί μπήκα στον κόπο να επιλέξω ομάδα, ιστορία και ιδεολογία, modus vivendi αν προτιμάς, μόνος μου, παρά να δεσμεύομαι από επιλογές που έκαναν οι άλλοι για μένα, πριν από εμένα και χωρίς εμένα.

Έκτοτε θα μπορούσα να παρατηρήσω ότι τις περισσότερες φορές ήμουν σε δυσαρμονία με το ευρύτερο περιβάλλον, ίσως γιατί οι περισσότεροι που ήξερα και γνωρίζω είναι και αυτοί βάζελοι. Ξεκινώντας δε από την εποχή που έβλεπα μόνος μου στο δωμάτιο μου τα ματς της Σαραγόσσας και του Τελ Αβίβ, πέρασα στο σχολείο, όπου πέρασα αρκετά διαλείμματα στις τουαλέτες (δεν μπορείς στην τελική να τα βάζεις με όλους), στην Ασοεέ, που οι περισσότεροι καθηγητές ήταν επίσης βαζελάκια (και ακόμα περνάω για την καθιερωμένη καζούρα), στο στρατό που οι στρατιωτικοί που ήξερα ήταν επίσης βάζελοι (και αυτό μου στέρησε κατά βάση κάποιες άδειες), ακόμα και η (κάποτε) γυναίκα της ζωής μου ήταν βάζελος (και μάλιστα φανατική, μιας και είχε διαρκείας στα επίσημα του Παναθηναϊκού την εποχή του Μάλκοβιτς). Ποτέ όμως δεν μετάνιωσα για την επιλογή μου, αλλά αντιθέτως δεν ντράπηκα να το δηλώσω, ακόμα και αν ήξερα ότι κάτι τέτοιο μπορεί να απέβαινε εις βάρος μου.

ʼτομα που έχουν κάνει την ίδια επιλογή, θεωρώ ότι κατά πάσα πιθανότητα  έχουν σκεφτεί με παρόμοιο τρόπο με τον δικό μου και σε κάθε περίπτωση τα κρίνω με όσο το δυνατόν ευνοϊκότερο τρόπο, όπως θα ήθελα να κρίνουν και εμένα κάποιοι τρίτοι. Τώρα, πιθανές ενστάσεις που μπορεί να προβάλει η άλλη πλευρά του λόφου, είναι ενδιαφέρουσες αλλά δεν δεσμεύομαι να τις λάβω και υπόψη.

Λοιπόν,sxsite , ο χαμένος κερνάει Σαμπρίνα. Είσαι σύμφωνος??  ;)

Χμ. Tempting...
Τα λέμε άμα είναι από κοντά.

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Οταν λεμε οτι το μπασκετ εχει υποβαθμιστει τα τελευταια 10 χρονια δεν εννοουμε απο πλευρας μπατζετ του Ολυμπιακου,που οντως κερικες φορες ηταν καλο, αλλα απο πλευρας ενδιαφεροντος του κοσμου. Οπως και να το κανουμε αλλο ηταν το ενδιαφερον του κοσμου για το μπασκετ τη χρυση εποχη 94-97 με τις 2 λαοφιλεστερες ελληνικες ομαδες για πρωτη φορα να διεκδικουν επι ισοις οροις το Κυπελλο Πρωταθλητριων σε ενα αθλημα(και τελικα να το κατακτουν) και αλλο τωρα  . Ενδεικτικα αναφερω οτι τα πρωτοσελιδα των αθλητικων εφημεριδων για τις περιοδους 1994-95 και 1995-96 ηταν θεματα Μπασκετ 63% και θεματα ποδοσφαιρου 37%. Και εγω προσωπικα στεναχωρηθηκα που χασαμε φετος το Πρωταθλημα απο τον ΠΑΟ αλλα θα στενοχωριομουνα περισσοτερο αν το χαναμε το 95 ή το 96.

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Λίγο άσχετο με την κουβέντα αλλά επειδή, εκτός από βάζελος, ήμουν πριν χρόνια αθλητής στίβου (άλμα σε ύψος) και ξέρω - δυστυχώς - πώς είναι ο συγκεκριμένος τραυματισμός (αχίλλειος τένοντας), από καρδιάς περαστικά στο Ματσιγιάουσκας. 

septic

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2006
Like
3
Πόντοι
1
δηλαδη ρε fkmenace οσοι βριζονται στην κυριολεξια εδω μεσα, εχουν μεταξυ τους σχεση χαβαλε??και θεωρεις τον ορο λαγοκοτα βρισια?για μια ακομα φορα παντως με προλαβενει ο sxsitegr δυστυχως και τα λεει ολα στο μειλ του.ειδικα για την επιλογη ομαδας τον κατανοω απολυτως καθως και εγω ο βαζελος ξεκινησα και συνεχιζωνα διαβιω σε ενα βαζελοκρατουμενο περιβαλλον(απο πανεπιστημιο ,ναυτικο,σπιτι,παρεες-να φανταστεις γηπεδο μονος παω)
,γιαυτο και η επιλογη ομαδας για μενα ειναι ξεχωριστο και αντιπροσωπευτικο συνηθειων μου και αντιληψεων.
αναφορικα με ματσε αν οντως βγει εκτος για 6 μηνες οντως ειναι τρομερο πληγμα για μας και μειωνει τις δυναμεις μας κατακορυφα.τετοια γκαντεμια ρε γαμωτο ουτε με τις κληρωσεις δεν ειχαμε..

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Φίλε μου εμένα δεν με νοιάζει τί κάνουν όλοι οι άλλοι εδώ μέσα, εγώ ξέρω τι κάνω εγώ.. Και εγώ πρώτη επαφή με κάποιον που δεν ξέρω δεν κάνω λέγοντας τον απόγονο 

Αντίθετα αν μιλήσουμε πρώτη φορά για τον Gilmour ας πούμε, μόνο καλώς μπορούν να βαίνουν τα πράγματα.. 8)

doken

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Παιδιά καλησπέρα,
Πως πάει;Πιάσαμε και μπάσκετ?
Καλά είναι.Αλλά και από την άλλη τελείωσε το πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο , ας πούμε και κάτι για το μπάσκετ.....ίσα ίσα τα σχολεία πρόλαβε!!!!!

septic

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2006
Like
3
Πόντοι
1
αυτο με τον απογονο παντως δεν το εχω καταλαβει για να πω την αληθεια.εγω λαγοκοτες ειναι η μεγαλυτερη αθυροστομια που εχω πει εδω μεσα σεβομενος τους κανονες του σαιτ.τεσπα θεωρω το θεμα ληξαν με ολους ευχομενος να μιλησουμε για μπασκετ καθαυτο σαυτο το θρεντ.

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
αυτο με τον απογονο παντως δεν το εχω καταλαβει για να πω την αληθεια.εγω λαγοκοτες ειναι η μεγαλυτερη αθυροστομια που εχω πει εδω μεσα σεβομενος τους κανονες του σαιτ.τεσπα θεωρω το θεμα ληξαν με ολους ευχομενος να μιλησουμε για μπασκετ καθαυτο σαυτο το θρεντ.

Απόγονοι του 6ου στόλου. Από την εποχή που κατέπλεαν οι αμερικάνοι ναύτες στον Πειραιά (δες πχ. την ταινία "Καλώς ήρθε το δολλάριο" με τον Κωνσταντίνου). Ενδεικτικό της ποιότητας της συζήτησης της άλλης πλευράς, με χτυπήματα κάτω από τη μέση.

(ʼσε που προβληματίζομαι. Που ξέρουν τι έκαναν οι Αμερικάνοι ναύτες όταν ήρθαν εδώ; Χμ....)

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Ναι, η σεμνή τελετή έλαβε τέλος!

Αν και ζαριά ήταν (το ούτε καν το είχε στο στοίχημα!) , ανέτοιμες ομάδες, αλλά τί πουτάνα κλήρωση είναι αυτή! 4η συνεχόμενη χρονιά (και 4η πούτσα) τέτοια άσχετη εποχή στο σημιτοκοκκαλιστάν των απογόνων μέσα!

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Πελατες  ,  θελετε  και  ευρωπαικο    μετα  μεσα  στο  ΟΑΚΑ  ?  Παρακαλω  τον  Παντοδυναμο  να    περασετε  στο  final-4  και  με  Ματσε  και  με  Λεμπρον Τζειμς  και ...και....και....παλι  την  πλατη  του  Ομπραντοβιτς    θα  βλεπετε . Πινι Γκερσον ,  καταλαβες  τωρα  ποιος  κανει  κουμαντο  στην  Ελλαδα ?

Συνημμένα

• zots.jpg
    zots.jpg
    21 KB · Εμφανίσεις: 52

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Βλέποντας τα στοιχεία του match, νομίζω ότι η διαφορά μικραίνει όλο και περισσότερο. Αν και με μεγαλύτερες ελλείψεις από τον αντίπαλο (Μάτσε), χάσαμε γιατί ακόμα μας λείπει η εμπειρία: λίγη προσοχή στο τέλος να είχαμε και θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα.

Αν και μπορούμε να πούμε ότι οι ομάδες ήταν ανέτοιμες (επίσης το "μέσα στο ΣΕΦ" + χωρίς φιλάθλους = ουδέτερο γήπεδο), πιστεύω ότι ο Πίνχας θα γελάσει στο τέλος. Ειδικά, απ' ότι φαίνεται, όσο παραμένει το πρόβλημα του βάζελου στην ρακέτα...

(Βλέπω τα λαγουδάκια βγήκαν πάλι από το λαγούμι... ʼντε να δούμε, το Ζαπορ είναι πάλι κοντα...)

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Κάποιος χρωστάει Σαμπρίνα, κάποιος χρωστάει Σαμπρίνα  ;)

septic

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2006
Like
3
Πόντοι
1
εννοια σας και τα παλια που ξερατε να τα ξεχασετε.η τσαπου εχει αρχισει να σηκωνεται και ειναι ιση με την δικια σας την καβλωμενη.υπομονη  να σηκωθει κιαλο λιγο..αν ηταν μεσα και ματσε δεν ειχατε τυχη.η διαφορα εχει εξαλοιφθει για παντα.τα καλυτερα ερχονται

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Οι moderators έχουν δίκιο να σβησουν τα κεφαλαία, αλλά ο αποσυδεδεμένος αυτή τη στιγμή φίλος monimo sex έγραψε:

"Στα τέσσερα θα είστε μια ζωή μονακριβοί πελάτες σκατολυμπιλαγοί"

Μπορεί και να τους αρέσει όμως....Δικαίωμά τους!

astrofisikos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Like
26
Πόντοι
1
Ρε Βαζέλια ακόμα βγάζετε γλώσσα??? Τι είσαστε εσείς ρεεεεεεεεε! Ξυπνήστε ρε!! Έχετε να πάρετε 15 χρόνια πρωτάθλημα και αντί να βρίσετε κανέναν πρόεδρο σας, ασχολείστε με τον Ολυμπιακό. Σας καίει ρε γιαυτό.

Αλλά είστε για λύπηση ρε γαμώτο.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Οι moderators έχουν δίκιο να σβησουν τα κεφαλαία, αλλά ο αποσυδεδεμένος αυτή τη στιγμή φίλος monimo sex έγραψε:

"Στα τέσσερα θα είστε μια ζωή μονακριβοί πελάτες σκατολυμπιλαγοί"

Μπορεί και να τους αρέσει όμως....Δικαίωμά τους!

Όταν έγεινε η επισήμανση στον monimo sex ήταν online για πολύ ώρα μετά. Του εστειλα και ΡΜ αλλά δεν το διόρθωσε........Έτσι για την ιστορία το αναφέρω φίλε μου........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom