Νέα

Ευρωλίγκα-Μπάσκετ - Ολυμπιακός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rodman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 145
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
Α΄όμιλος : ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ . ταουγκρές, έφες πίλσεν, κλιμάμο μπολόνια, πρόκομ τρέλφ,λεμάν, κολωνία

βατός  ο όμιλος  :dancing:

COCKney

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
:jerking: Βγάλατε γλώσσα και στο basket ρε γαύροι? Τόσα χρόνια στην ΠΙΠΑ τίποτα δεν έχετε μάθει?

Επισκέπτης
Καλά ρε παίδες, ασχολείστε με τη πορτοκαλί μπάλα με τα σπυράκια?
Ποτέ μου δε το πήγα αυτό το άθλημα.
Προσπάθησα να παρακολουθήσω κάποτε ένα αγώνα και δεν κατάλαβα τίποτα.
Δεν νομίζω να είμαι τόσο ηλίθιος!!!

klewnas

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
μήπως δεν το δουλευεις το εργαλείο και πολύ ?  :idiot:
στην μπάλα δλδ καταλαβαίνεις περισσότερα ή γενικά δεν σκαμπάζεις ?

klewnas

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
:jerking: με την ΤΣΣΚΑ...
η Πανάθα θα μαγέψει απλά...δεν νομίζω να παίζετε φέτος...

septic

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2006
Like
3
Πόντοι
1
στην τελικη εσεις πως βγαζετε γλωσσα στο ποσοσφαιρο ρε κακομοιρη?στην τελικη για ευρωπη μιλησαμε που θα επρεπε να υποστηριζεις ελληνικες ομαδες ετσι κι αλλιως.
ασε που και στην ελλαδα αρχιζει να ξυπναει και η τσαπου μας!σηκωνεται η τιμημενη

septic

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2006
Like
3
Πόντοι
1
θα το δουμε αυτο!κοντος ψαλμος αλληλουια...

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Ναι αλλά που να γαμάς κοντοπούτανα...
:dancing:

Σωστά. Αντί για αυτό κάνε μια σούμα τις διαφορές στις ήττες σας τα τελευταία 5 χρόνια και όταν στο ισοζύγιο το "τ" γυρίσει ανάποδα, αρχίσει να μεγαλώνει, και βγάλει και δυο πράσινα αρχίδια από κάτω, θα καταλάβεις την αλήθεια του πράγματος.
Και εγώ που νόμιζα ότι στο μπάσκετ με τόσο μπούκωμα, δεν θα μπορούσατε να μιλήσετε.. θέμα φυσικής..

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Σωστά. Αντί για αυτό κάνε μια σούμα τις διαφορές στις ήττες σας τα τελευταία 5 χρόνια και όταν στο ισοζύγιο το "τ" γυρίσει ανάποδα, αρχίσει να μεγαλώνει, και βγάλει και δυο πράσινα αρχίδια από κάτω, θα καταλάβεις την αλήθεια του πράγματος.
Και εγώ που νόμιζα ότι στο μπάσκετ με τόσο μπούκωμα, δεν θα μπορούσατε να μιλήσετε.. θέμα φυσικής..

Αν και δεν θα το έθετα έτσι, μπορώ να πω ότι έχεις κατά βάθος δίκιο.

Από το παλιό καλό καιρό του 73-38 έχουν αλλάξει πολλά. Βέβαια, φέτος κάναμε τις επενδύσεις μας και φτιάξαμε κάποιες βάσεις (ισχυρές, αδύναμες, ο καιρός θα δείξει) για να συναγωνιστούμε τους παυλοθανάσηδες. Δεν είναι δα και το τεράστιο μέγεθος, άσε που ο κοντός έκανε και δηλώσεις αλά καπετάνιος περί "κλειδώματος του τίτλου" (που μακάρι για σας να μην έχουν τα ίδια επακόλουθα).

Τέσπα. Και το περί μπουκώματος σωστό είναι, αν και ούτε εσείς τα βαζελάκια το τηρείτε στο ποδόσφαιρο. Βέβαια, εμείς έχουμε και 10 μέρες περιθώριο (τουλάχιστον) να βγάζουμε γλώσσα, εσείς, την τρίτη τη βγάλατε, την πέμπτη σας μπουκώσανε κάτι ουκρανοί χωριάτες (και γενικώς μπουκώνεστε από παντού, και όχι μόνο από εμάς)...

septic

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2006
Like
3
Πόντοι
1
o διδακτωρ εδειξε για αλλη μια φορα την κλαση του στο να αποστομωνει λαγοκοτες με επιχειρηματα!λαγοι αλοιμονο κι αν πεσει το τελευταιο αποκουμπι σας το μπασκετ..να ψαξεις νεα λαγουμια μετα

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Κοίταξε να δεις, από τη μία δεν θα έπρεπε να πω τίποτα, γιατί δίνεις χαρά στον κόσμο. Όπως ο septic ας πούμε, ο οποίος μεταξύ άλλων εντυπωσιάστηκε από το μνημειώδες χτίσιμο 4 δευτερευουσών προτάσεων την μία μετά την άλλη, από την άλλη αφού διάβασε τα δύο ποστ 7 φορές θα κατάλαβε ότι το τελευταίο είναι και το καλύτερο και είπε το κομμάτι του.. ωραίος φίλε, δεδομένου όμως  ότι η ευφυία σου ξεχειλίζει από κάθε ποστ καλό θα ήταν να αφήνεις τους μεγάλους να μιλάνε.

sxsitegr με λύπη διαπιστώνω ότι όταν δεν έχεις τί να πεις, υπεκφεύγεις.. και βρίσκεις αποκούμπια αλλού. Είχα την εντύπωση ότι μιλούσαμε για μπάσκετ, έκανες το σχόλιο-μαλακία σου και όταν ειπώθηκε κάτι σωστότερο είπες "μμ ναι, αλλά και στο ποδόσφαιρο!". Να συνεχίσουμε μέχρι να καταλήξουμε στο δοξασμένο πινγκ πονγκ και στο σκάκι (αυτό με τους 488 τίτλους είναι όντως γελοίο)???

Πάμε λοιπόν, δεύτερη ευκαιρία. Όταν έχουνε φύγει από το γήπεδο της γηπεδούχου ομάδας και οι δύο ομάδες με σκυμμένα τα κεφάλια οι μεν γιατί φάγανε 31 πόντους οι δε γιατί δεν βάλανε παραπάνω, πόσο πιο μπούκωμα να υπάρξει? Α ναι, οι 30 πόντοι εκτός έδρας..

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Κοίταξε να δεις, από τη μία δεν θα έπρεπε να πω τίποτα, γιατί δίνεις χαρά στον κόσμο. Όπως ο septic ας πούμε, ο οποίος μεταξύ άλλων εντυπωσιάστηκε από το μνημειώδες χτίσιμο 4 δευτερευουσών προτάσεων την μία μετά την άλλη, από την άλλη αφού διάβασε τα δύο ποστ 7 φορές θα κατάλαβε ότι το τελευταίο είναι και το καλύτερο και είπε το κομμάτι του.. ωραίος φίλε, δεδομένου όμως  ότι η ευφυία σου ξεχειλίζει από κάθε ποστ καλό θα ήταν να αφήνεις τους μεγάλους να μιλάνε.

Κοίτα να δεις, ο septic άνθρωπος με λογική και κρίση είναι, τις έβαλε να δουλέψουν και κατέληξε σε κάποιο συμπέρασμα. Το αν το συμπέρασμα αυτό σε ενοχλεί, δεν βλέπω γιατί αποτελεί λόγο να του την λες κιόλας.

Κάποιους ανθρώπους πρέπει να το πάρεις απόφαση ότι δεν θα τους (μετα)πείσεις. Ακόμα και αν έχεις επιχειρήματα.

sxsitegr με λύπη διαπιστώνω ότι όταν δεν έχεις τί να πεις, υπεκφεύγεις.. και βρίσκεις αποκούμπια αλλού. Είχα την εντύπωση ότι μιλούσαμε για μπάσκετ, έκανες το σχόλιο-μαλακία σου και όταν ειπώθηκε κάτι σωστότερο είπες "μμ ναι, αλλά και στο ποδόσφαιρο!". Να συνεχίσουμε μέχρι να καταλήξουμε στο δοξασμένο πινγκ πονγκ και στο σκάκι (αυτό με τους 488 τίτλους είναι όντως γελοίο)???

Υπεκφυγές; Χμ, μου φαίνεται εσύ δεν μπήκες καν στο κόπο να διαβάσεις 7 φορές το κείμενο μου, όπως ο septic. Ρίξε μια ματιά στην πρώτη φράση και τα ξαναλέμε.

Πάμε λοιπόν, δεύτερη ευκαιρία. Όταν έχουνε φύγει από το γήπεδο της γηπεδούχου ομάδας και οι δύο ομάδες με σκυμμένα τα κεφάλια οι μεν γιατί φάγανε 31 πόντους οι δε γιατί δεν βάλανε παραπάνω, πόσο πιο μπούκωμα να υπάρξει? Α ναι, οι 30 πόντοι εκτός έδρας..

Κοίτα να δεις, σκοπός 2 ομάδων που αγωνίζονται είναι πρωτίστως η νίκη (το είπαμε και στο thread της εθνικής αυτό) και δευτερευόντως η νίκη με την καλύτερη δυνατή διαφορά, κατά τρόπο που να καθιστά κάθε αποτέλεσμα σύγκρισης των δύο αντιπάλων ανδιαφισβήτητο. Σε βάθος χρόνου βέβαια, πολύ δύσκολα μένει το δεύτερο, γιατί η ιστορία ασχολείται με νικητές και σπανίως με χαμένους (και πως χάσανε).

Μιλώντας για διαφορές βέβαια, σου παρέθεσα την μεγαλύτερη διαφορά που υπήρξε σε μεταξύ μας match τα τελευταία 10 χρόνια (το 73-38), που αν μη τι άλλο δεν δείχνει απλό μπούκωμα, αλλά γαστροσκόπηση με πέος. Φυσικά, ο κακομοίρης ο Νάκιτς, ακόμα τα έχει με την τύχη του, γιατί δεν έβαλε το τελευταίο τρίποντο, για να μείνει στην ιστορία και το double score. Τέσπα, εντυπωσιακό είναι ότι κρατήσαμε την ομάδα σας σε λιγότερους από 40 πόντους, και μάλιστα όταν ήταν και πρωταθλήτρια Ευρώπης (ο Θεός να την κάνει αλλά τέλος πάντων).

Φυσικά στην φύση του ανθρώπου είναι να ψάχνει δικαιολογίες. Έχω μιλήσει με αρκετά βαζελάκια για το θέμα αυτό (ακόμα πήγαινα σχολείο). Η κλασσική δικαιολογία είναι η φυγή του Πικ-Νικ, άσχετο αν μια προσεκτική παρατήρηση της σχετικής μικρής προϊστορίας θα οδηγούσε κάποιον στο συμπέρασμα ότι βλέποντας κάθε φορά τον Ολυμπιακό μπροστά του, ο βάζελος το έχεζε το σωβρακάκι (με ή χωρίς Πικ-Νικ).

Την επόμενη χρονιά, ο Ολυμπιακός πήρε και το triple crown, κάτι που κάθε χρονιά υπόσχονται οι παυλοθανάσηδες, και κάθε χρονιά τους διαφεύγει.

Έκτοτε, όπως είπα, κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι. Κακά τα ψέμματα, ο Ολυμπιακός εκθρονίστηκε (αλλά όχι από τον Παναθηναϊκό, γιατί ο τελευταίος είχε αναπτύξει το γνωστό κόμπλεξ που τον διακρίνει όταν βλέπει κόκκινα) και έπεσε σε ανυποληψία. Περάσανε από την ομάδα παίκτες ανέκδοτα και οι φίλαθλοι αδειάσανε τις κερκίδες. Ο Σώκρατες, αφού τα έβαλε με όλο το μπασκετικό κατεστημένο (από σωλήνες μέχρι ξανθούς), γύρισε την προσοχή του σε άλλα αθλήματα.

Το καλό του Ολυμπιακού όμως, σε αντίθεση με άλλες ομάδες, είναι ότι ξέρει μέσες - άκρες που βρίσκεται. Αν και κάθε χρονιά στόχος είναι το πρωτάθλημα (λόγω μεγέθους της ομάδας), ποτέ, όταν χάσαμε δεν στραφήκαμε αποκλειστικά στο να το αποδώσουμε σε ξένα σκοτεινά κέντρα και παράγκες. (ʼσχετο αν αυτά υπάρχουν, όπως είδαμε με γλαφυρότατο τρόπο στον τελικό κυπέλλου με τον άρη πρόπερσι). Η ομάδα του βάζελου ήταν καλύτερη, και δύσκολα να βρεις γαύρο που να πει το αντίθετο.

Ελλείψει ανταγωνισμού λοιπόν, ο Παναθηναϊκός έχτισε την "αυτοκρατορία" (αυτοκράτορας βέβαια είναι άλλη ομάδα). Έκανε το σερί του, πήρε και με μεγάλη διαφορά κάποια ματσάκια (για να απαλύνει και τον πόνο από άλλα αθλήματα, άσχετα αν άλλη αξία έχουν 35 πόντοι από τον πρωταθλητή Ευρώπης από τους 31 από τον 7ο της Ελλάδος), και γενικώς ο κοντός έγινε λαϊκός βαζελοήρωας (εξού και το πάρε την ΠΑΕ).

(Βέβαια, άλλα μεγέθη και άλλη αποδοχή τα δύο αθλήματα, αλλά ο πνιγμένος απ' τα μαλλιά του πιάνεται).

Πέρσι είδαμε μια κινητικότητα στην ΚΑΕ που ανέλαβαν οι Αγγελόπουλοι. Φέρανε κάποιους παίκτες, χτυπήσανε κάποιες πόρτες (άσχετα αν αρκετοί όπως ο Σπανούλης και ο Ντικούδης προτιμήσανε τον Παναθηναϊκό) και με τα ψέμματα έφτασε η ομάδα να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Φέτος, η ομάδα έφερε τον κατά τεκμήριο καλύτερο ευρωπαίο προπονητή τα τελευταία χρόνια, έκανε εντυπωσιακές μεταγραφές, και κατά πως φαίνεται, ενισχύθηκε ουσιαστικά. Ενδεικτικό είναι, ότι τα sites του χώρου προβαίνουν απευθείας σε συγκρίσεις των δύο ομάδαν, κάτι που τα προηγούμενα χρόνια φάνταζε αδιανόητο. Υπάρχουν (ακόμα) βάσιμες ελπίδες ότι η ομάδα μπορεί να χτυπήσει τον Παναθηναϊκό, και αυτό θα το δούμε σε 11 μερούλες.

Πάντως, πιστεύω ότι το τέλος της κυριαρχίας του μπασκετικού Παναθηναϊκού έχει σημάνει. Μπορεί να μην είναι σήμερα, αύριο ή φέτος, αλλά δηλώσεις του κοντού περί "όσο είμαι εγώ, ο Ολυμπιακός δεν θα δει πρωτάθλημα", πέραν ότι κρύβουν ανυπόκριτη αλλαζονεία, είναι και κακός οιωνός. Και μου φαίνεται ότι αυτά που θα δούμε φέτος είναι μόνο η αρχή, γιατί η διοίκηση του συλλόγου το έχει πάρει απόφαση να τον ξεκάτσει. Μισά μισά να τα βάλουν Σώκρατες και Αγγελόπουλοι, θα στείλουν και τον κοντό στο λαγούμι του (να έχει παρέα και να χαρεί λίγο και ο Τζίγγερ).

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Εγώ σε πρώτη φάση απάντησα σε κάποιον που πετάχτηκε σαν πορδή για να πει μια μαλακία και να χαρεί. Αν εσύ βέβαια θεωρείς αυτό που είπε αποτέλεσμα κριτικής και λογικής σκέψης, κυρίως όπως το είπε, τότε δικό σου πρόβλημα. Είναι συχνό άλλωστε όταν μας συμφέρει κάτι να μας φαίνεται έτσι και όταν δεν συμφέρει γιουβέτσι. Στη συνέχεια βέβαια φρόντισες να παίξεις τον δικηγόρο του, πεταγόμενος και εσύ με τη σειρά σου. Αλέξη, πρέπει να μου ξεκαθαρίσεις αν μιλάω σε σένα, στον σέπτικ ή και στους δύο μαζί, για να φροντίσω κ εγώ για αντιπροσώπευση κατάλληλη. Τώρα γιατί να κάνεις το δικηγόρο του δεν ξέρω, μπορεί να τον γνωρίζεις προσωπικά, μπορεί να έχυσες δάκρυα χαράς στην προσφώνηση "διδάκτωρ" ή μπορεί να προσβλήθηκες γιατί ένιωσες να αμφισβητούνται οι απόψεις σου...  μην ανησυχείς, οι περισσότεροι ξέρουν ότι χαίρουν οι απόψεις σου στοιχειώδους σοβαρότητας, έστω και χωρίς λινκ στη βικι.

Στο προκείμενο, εγώ δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν. Ενοχλήθηκα από την τραμπουκική παρέμβαση κάποιου που πήγε να το παίξει μάγκας με ξένα κόλλυβα, και με τρόπο όπως το έκανε. Σε θέματα μπουκώματος, ήταν όντως το 73-38 ανυπέρβλητο. Αλλά στο μυαλό σου τα τελευταία 6 χρόνια εκθρονιστήκατε. Πως το πες... έλλειψη ανταγωνισμού και ότι το κάνατε και από μόνοι σας , γιατί ο ΠΑΟ έχει κόμπλεξ. Εγώ θυμάμαι ότι τις τρεις χρονιές μετά το triple crown ο γαύρος είχε μπάτζετ και ομάδα, ενώ ο Κόκκαλης έβαλε λεφτά, ειδικά με την επιστροφή Ράτζα , Ρίβερς κτλ. αλλά το τελικό αποτέλεσμα ήταν ένα κύπελλο που μόνο δεν το παντρεύτηκε ο Τσουκαλάς στις εκπομπές του (είναι που το άθλημα έχει διαφορετική προβολή και βάρος, αλλά είπαμε, όπου μας συμφέρει γιουβέτσι). Όσο για τις διαφορές, ο Παναθηναϊκός είτε έχανε με 35 είτε κέρδιζε με 30 ήταν μία από τις δύο καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και μία από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Εσείς όπως το είπες, 7οι.. Γιαυτό η κατηγορία για αλαζονεία καλό θα ήταν να επιστραφεί, αφού στο μυαλό σας και μόνο είστε η υπερδύναμη του ελληνικού μπάσκετ, που περίμενε απλώς να ξυπνήσει.

Και κάτι άλλο... πρωταθλήτρια Ευρώπης ήταν κάποτε κ η Ζαλγκίρις, η οποία όμως ποτέ από τότε δεν έφτασε ανάλογα ύψη. Διάττων αστέρας. Κάτι τέτοιο ήσασταν κι εσείς. Επίτρεψε μου λοιπόν να θεωρώ τον 3 φορές πρωταθλητή Ευρώπης πολύ περισσότερες φορές πρωταθλητή Ευρώπης από ότι θα είναι ο Ολυμπιακός ποτέ.
Κυριακή κοντή γιορτή.. και επειδή όσο πάει και το ματς έρχεται στην επικαιρότητα ψάχνετε στο αρχείο να βρείτε πότε τα τελευταία χρόνια μας κερδίσατε, θα συνιστούσα υπομονή. Το υλικό του γαύρου σίγουρα είναι καλό, εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ. Και σίγουρα ο δηλώσεις του Θανάση είναι αλαζονικές.. αλλά έτσι δεν είναι και του Κόκκαλη.? Νομίζω ότι βάσει προϊστορίας μπορεί να λέει ό,τι θέλει.. και εσύ να επιλέγεις να μην το ακούς.

Αυτά.. Και επειδή δεν έχω χρόνο να γράφω ποστ 20λεπτα γράψε ό,τι γουστάρεις, ό,τι είχα να πω το είπα.

georgiooo

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
[size=10pt]ελεος με την κοκκινη προπαγανδα![/size]
οποτε θελουμε ασχολουμαστε και οποτε θελουμε οχι...(!)...
ας διαβασουν την ιστορια οι ποδοσφαιρικοι, αν θελουν να παρακολουθησουν ενα παιχνιδι που..... παιζεται με τα χερια...(..).... :o
ο κοκκαλης δυο φορες βγηκε ογδοος....οκ..

την περιοδο αδιαφοριας   βασικα πως την προσδιοριζετε χρονικα ή μαλλον ποτε αρχιζει?... 97-01 ή 02 - 06.....
μηπως πριν απο λιγο που ειχατε βολκοβιτσκι, μπαγκαριτσ, λιαδελη, διαμαντοπουλο, οικονομου, ρατζα, εβανς, ρισασε δεν ειχατε μπατζετ? για να μην αναφερω τους παικτες σας το 97-01...(......).....
ουτε θυμαμαι και εγω τι περασε.......... καρνισοβας,ριβερς παλι,,ιβκοβιτς,ταρλατς και σια.....   (σημειοτεον οτι πρωταγωνιστει ο παναθηναικος απο το 97)
1-2 χρονιες εδειξε να ητταται πεντακαθαρα ο κοκκαλης απο θεμα μπατζετ .... και να σηκωνει τα χερια ψηλα, το δυο φορες ογδοοι.....

ποτε δεν ειχε μικρο μπατζετ ο ολυμπιακος , αντιθετα ειχε πολυ μεγαλο....
(παρτε σας ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΙΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΜΙΑ ΜΙΑ..)
ομως δυσκολα (μερικες φορες) πλησιαζαν την τρελα των αφων γιατι οι τελευταιοι ειναι ερασιτεχνες στην διοικηση, για ποιον ισολογισμο μιλαμε και ποια κερδη?!!... :grin: :cheesy:

(ακομα και φετος το μπατζετ του παο ειναι μεγαλυτερο μαζι με barca)

ποτε δεν θα φτασω στο σημειο βεβαια..., οπως εσεις στη χρυση σας πετραετια στο ποδοσφαιρο να ασχολουμαι σχεδον μονο με ενα αθλημα πχ το μπασκετ (τοτε ηταν ωραιο αθλημα, το χαν υποστηριξει και η μαφια των ΜΜΕ του Συριγου και ολα ωραια) συγκεκριμενα.... και τα αλλα να τα ριχνω στο βαρδινογιαννη.....γιατι απλα δεν ειναι η περιοδος μου...

και κατι ακομα...
ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟ 73-40 εντος εδρας ποσο μας νικησατε δεν θυμαμαι.....
(χωρις dominique, και μετα ολοκληρο fianl four)
τι να πω εγω για την 30 αρα στην ΕΔΡΑ ΣΑΣ τις 25 αρες και τις 28αρες...
[size=10pt]αλλο one night stand, αλλο 2 φορες το χρονο sex[/size]

χωρις παρεξηγηση αλλα ολο τετοια ακουω απο ποδοσφαιρανθρωπους....

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Εγώ σε πρώτη φάση απάντησα σε κάποιον που πετάχτηκε σαν πορδή για να πει μια μαλακία και να χαρεί.

Έχω την εντύπωση ότι έχεις μπερδέψει την έννοια της πορδής.
Δεν βλέπω το λόγο όταν επαναφέρεις ένα σχόλιο που είχα κάνει, χωρίς καν να απευθύνομαι σε εσένα, μετά από 1,5 μέρα, και με έντονη κριτική διάθεση, να μην σου ταιριάζει ο σχετικός χαρακτηρισμός. Μάλλον ήταν από το τσούξιμο της Πάτρας.

Αν εσύ βέβαια θεωρείς αυτό που είπε αποτέλεσμα κριτικής και λογικής σκέψης, κυρίως όπως το είπε, τότε δικό σου πρόβλημα.

Κατά την ταπεινή μου γνώμη όλοι οι άνθρωποι έχουν κριτική και λογική σκέψη. Ο septic διάβασε τι έγραψες εσύ και τι εγώ, τα συνέκρινε, και έβγαλε ένα συμπέρασμα. Τώρα, αν το συμπέρασμα αυτό δεν σου αρέσει, είτε γιατί πιστεύεις ότι είναι λάθος, είτε γιατί έφτασε εκεί με λανθασμένο τρόπο, πολύ απλά μπορείς να εκφράσεις τα επιχειρήματα και την άποψη σου χωρίς δραματισμούς και δεικτικότητα.

Προσωπικά δεν έχω σκοπό να μετρήσω την λογική η κριτική σκέψη του septic (αν και είμαι βέβαιος βλέποντας, άνευ άλλου τινός, τις οπαδικές του προτιμήσεις ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα), και δεν ξέρω αν αυτός θα έπρεπε να είναι σκοπός οποιουδήποτε. Αν το πρόβλημα σου είναι το ύφος γραψίματος και όχι το περιεχόμενο, τότε και πάλι λάθος είσαι, γιατί δεν μπορείς να εντοπίσεις το πρόβλημα σε αυτά τα δύο, αλλά ίσως σε θέματα εκφραστικής δεινότητας.

Είναι συχνό άλλωστε όταν μας συμφέρει κάτι να μας φαίνεται έτσι και όταν δεν συμφέρει γιουβέτσι. Στη συνέχεια βέβαια φρόντισες να παίξεις τον δικηγόρο του, πεταγόμενος και εσύ με τη σειρά σου.

Με συγχωρείς, αλλά δεν μπόρεσα να το αφήσω ασχολίαστο. Αν και το post σου κατά τα 2/3 αναφερόταν σε μένα, σκέφτηκα ότι μια αναφορά και εκεί συνάδει με αυτά που είχαμε συζητήσει.

Αλέξη, πρέπει να μου ξεκαθαρίσεις αν μιλάω σε σένα, στον σέπτικ ή και στους δύο μαζί, για να φροντίσω κ εγώ για αντιπροσώπευση κατάλληλη.

Απ' ότι καταλαβαίνω (περιμένω τοποθέτηση του septic) και στους δύο. Δική σου επιλογή ήταν βέβαια, διότι εσύ επέλεξες να σχολιάσεις μια εμβόλιμη άποψη, αν και θα μπορούσες να κρατήσεις τη συζήτηση σε διμερές επίπεδο.

Kougias speaking...

Τώρα γιατί να κάνεις το δικηγόρο του δεν ξέρω, μπορεί να τον γνωρίζεις προσωπικά, μπορεί να έχυσες δάκρυα χαράς στην προσφώνηση "διδάκτωρ" ή μπορεί να προσβλήθηκες γιατί ένιωσες να αμφισβητούνται οι απόψεις σου... 

Η αλήθεια είναι ότι με την προσφώνηση διδάκτωρ, με πήραν λίγο τα ζουμιά...

:cheesy: :cheesy: :cheesy:

μην ανησυχείς, οι περισσότεροι ξέρουν ότι χαίρουν οι απόψεις σου στοιχειώδους σοβαρότητας, έστω και χωρίς λινκ στη βικι.

Χαίρομαι που το ακούω, αν και πιθανολογώ ότι οι περισσότεροι θα προτιμούσαν λινκ στη Βίκυ Καγιά.

Στο προκείμενο, εγώ δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν. Ενοχλήθηκα από την τραμπουκική παρέμβαση κάποιου που πήγε να το παίξει μάγκας με ξένα κόλλυβα, και με τρόπο όπως το έκανε.

Δεν κατανοώ την χρήση της φράσης ξένα κόλλυβα. Ανοιχτή συζήτηση είναι, ο καθένας μπορεί να σχολιάσει τα λεγόμενα του άλλου. Δεν σημαίνει ότι πρέπει να αναπτύξει και πλήρως τις θέσεις του (με όποια επίπτωση μπορεί να έχει αυτό στην αντιμετώπιση από τους άλλους).

Αλλά στο μυαλό σου τα τελευταία 6 χρόνια εκθρονιστήκατε. Πως το πες... έλλειψη ανταγωνισμού και ότι το κάνατε και από μόνοι σας , γιατί ο ΠΑΟ έχει κόμπλεξ. Εγώ θυμάμαι ότι τις τρεις χρονιές μετά το triple crown ο γαύρος είχε μπάτζετ και ομάδα, ενώ ο Κόκκαλης έβαλε λεφτά, ειδικά με την επιστροφή Ράτζα , Ρίβερς κτλ.

Ναι, βάζοντας για προπονητή το Λευτεράκη...

αλλά το τελικό αποτέλεσμα ήταν ένα κύπελλο που μόνο δεν το παντρεύτηκε ο Τσουκαλάς στις εκπομπές του (είναι που το άθλημα έχει διαφορετική προβολή και βάρος, αλλά είπαμε, όπου μας συμφέρει γιουβέτσι).

Δεν βλέπω λόγο γιατί να σχολιάσω τι κάνει ο Τσουκαλάς. ʼλλος εδώ μέσα είναι ο φίλος του, ας παρέμβει αυτός.

Γιαυτό η κατηγορία για αλαζονεία καλό θα ήταν να επιστραφεί, αφού στο μυαλό σας και μόνο είστε η υπερδύναμη του ελληνικού μπάσκετ, που περίμενε απλώς να ξυπνήσει.

Φυσικά και δεν ήμαστε. Αυτή τη στιγμή είναι κάποιος άλλος από πάνω (μέχρι να δούμε βέβαια και απτά αποτελέσματα ας κρατήσουμε στην άκρη το χαρακτηρισμό "υπερδύναμη"). Αλλά και, πάντα ασχολούμαστε μόνο με τον εαυτό μας, και δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι. Αυτό δεν είναι αλλαζονεία, είναι εγωισμός.

Και κάτι άλλο... πρωταθλήτρια Ευρώπης ήταν κάποτε κ η Ζαλγκίρις, η οποία όμως ποτέ από τότε δεν έφτασε ανάλογα ύψη. Διάττων αστέρας. Κάτι τέτοιο ήσασταν κι εσείς.

Χμ. Αν δεν με απατάει η μνήμη μου, θυμάμαι ότι μέχρι και τη Ρώμη είχαμε 3 παρουσίες σε 4 final four, μεταξύ των οποίων και 2 που θέλετε να ξεχάσετε. Στην δε Ρώμη κερδίσαμε την Μπαρτσελόνα καθαρά και χωρίς να ζητάνε συγνώμες μετά.

Ακόμα και σε περιόδους ανυποληψίας, πάντα συμμετείχαμε στην κορυφαία διοργάνωση και αρκετές φορές φτάναμε κοντά στο final four (όπως πέρσι).

Επίτρεψε μου λοιπόν να θεωρώ τον 3 φορές πρωταθλητή Ευρώπης πολύ περισσότερες φορές πρωταθλητή Ευρώπης από ότι θα είναι ο Ολυμπιακός ποτέ.

Μεγάλη μπουκιά φάε...

Κυριακή κοντή γιορτή.. 

Συμφωνώ.

septic

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2006
Like
3
Πόντοι
1
fkmenace αν σου φαινεται πως πεταχτηκα σαν πορδη για να συμφωνησω με τον sxsitegr και απλως να χαρω ....σωστα μαντεψες!τωρα αν ο τροπος σου φανηκε τροπος κλανιας μαλλον εσυ ξερεις καλυτερα γιατι εισαι κωλος οπως δειχνουν τα φαινομενα.εχω καθε δικαιωμα να συμφωνω και να διαφωνω με οποιον γουσταρω και να το δηλωνω,ειτε αυτο με το οποιο συμφωνω αποτελειται απο 4 ειτε απο 14 δευτερευουσες ειτε απο καμια.γουσταρεις δεν γουσταρεις εγω βρηκα το μειλ που σου απαντησε ο sxsitegr αποστομοτικο και θελησα να το δηλωσω αυτό,αν εχεις προβλημα απευθυνσου στους μοντερειτορς.τον sxsitegr δεν τον ξερω προσωπικα και αν δεν απατωμαι εχουμε διαφωνισει και στο παρελθον για αλλο ζητημα..αλλα δεν χρειαζεται να ξερω καποιον για να δηλωσω οτι συμφωνω μαζι του.αν σου φανηκε τραμπουκικος ο τροπος μου τοτε καμαρωσε τον δικο σου.απλα ξαναδες τα μειλς και των 2 και δες ποιανου ειναι τι.
οσο για τα αγωνιστικα κυριακη κοντη γιορτη οπως το ειπες.αλλα ενα πραγμα πια αυτη η κληρωση να μας βγαζει παντα με τον βαζελο οταν ειμαστε τιμωρημενοι...ενα πραμα πια...απαπα

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Τέσπα, πάλι χαλάσαμε τις καρδιές μας, ώρα για να ρίξουμε τους τόνους λίγο

Σέπτικ , λέγε και συμφώνα με ό,τι γουστάρεις. Εγώ απεχθάνομαι όρους όπως λαγόκοτες, απόγονοι και τούρκοι και γι αυτό τους αποφεύγω. Αν εσύ θεωρείς ότι με το να το απευθύνεις σε κάποιον που δεν έχεις καν σχέση χαβαλέ δεν υπάρχει περίπτωση να ενοχληθεί, τότε είναι απλά θέμα διαφορετικού κώδικα. Με λίγα λόγια, αν μου το έλεγε ο σχσιτε δεν θα με ένοιαζε. Θα του έλεγα κάτι λιγότερο εριστικό απλώς. Αλλά τέλος πάντων. Και ναι, είμαι κώλος. Μεγάλος

sxsite αν  "και είμαι βέβαιος βλέποντας, άνευ άλλου τινός, τις οπαδικές του προτιμήσεις ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα" αν νομίζεις ότι είναι αυτό σοβαρό σαν επιχείρημα, δικός σου ρε φίλε.

Λοιπόν,sxsite , ο χαμένος κερνάει Σαμπρίνα. Είσαι σύμφωνος??  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom