Νέα

Ευρωεκλογές 2024: Οι εκλογές για τις οποίες δεν μιλάει κανείς

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Τι θα ρίξεις;

• ΝΔ

• ΣΥΡΙΖΑ

• ΠΑΣΟΚ

• ΚΚΕ

• Νίκη

• Ελληνική λύση

• Ότι πει ο Κασιδιάρης

• Άλλο μικρό κόμμα

• Πλεύση Ελευθερίας

• Νέα Αριστερά

• Αποχή

• Άκυρο

• Λευκό

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
981
Πόντοι
81
το παιχνιδι τους παιζεις ηδη που δε πηγες αρα ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΣ το αποτελεσμα γιατι αυτο ειναι στην ουσια η αποχη. αν διαφωνουσες ας ψηφιζες! αφου δε ψηφισες συμφωνεις με το αποτελεσμα που βγαζουν οι αλλοι...
οποτε στο παιχνιδι και στο συστημα εσυ "Αντισυστημικε" εχεις πιο σαπιο ρολο και το παιζεις κατα το συμφερον τους... αυτοι παρακαλαν να μην πας γιατι ξερουν οτι ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΣ. πηγαν οι νεοδημοκρατες οι πασοκοι οι κουκουετζηδες και βγαλαν τους δικους τους. η δικη σου φωνη εμεινε στο μπου.κομ
Απάντησα πιο κάτω στον Άλεξ.
Δηλαδή το 60% σφαλιάρα δεν τους ετσουξε;όλοι πήγαν για μπάνιο δηλαδή όπως ήθελαν τα φερέφωνα τους να λένε;Αμ δεν είναι έτσι ...ξέρουν πολύ καλά τους λόγους.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Αρέσει δεν άρεσει ο συριζα παραμένει 2ο κομμα και χοροπηδηστε οσο θέλετε.
Αλλα αυτο δεν μας αρκει.
Θελουμε κυβέρνηση
Μαλλον αδυνατεις να αντιληφθεις οτι η εκλογη Κασσελακη ηταν έμμεση παραδοχη απο τον κοσμο σας οτι δεν ενδιαφερονται ουσιαστικα για κυβερνησιμοτητα πλεον

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.877
Πόντοι
26.141
Το δοσίλογο κομματικό σύστημα που εξυπηρετει τους ολιγαρχες τό συμφέρει η αποχή ......αυτό κθνηγαν.ωστε να ψηφίζει μόνο ο κομματικός στρατός τους ώστε να βγαίνουν αυτοί οι ίδιοι κ εν συνεχεία να υπερασπίζονται τα συμφέροντα των αφεντικών τους ....
Αποχή 60 τοις εκατό κ συνεχίζουμε για 80 κ 90

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Δεν έδωσα και δεν δίνω νομιμοποίηση σε κανένα κόμμα άρα πως παίζω το παιχνίδι;Δεν με εκφράζει κανένας και καμία κομματική οργάνωση.Το να ψηφίσω λευκό ή άκυρο είναι σαν να μην ψήφισα ,άρα το ίδιο.Το να ψηφίσω αποτυχημένες και σημαδεμένες πολιτικες είναι σαν να λέω μου αρέσει που με πηδά ο εκάστοτε Κούλης.Οποτε ας συνεχίσει να με πηδά....μόνο που είναι γαμιας και όχι φουστης.
Σεβομαι την αποψη σου, αλλά την θεωρω εντελως λαθος

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.877
Πόντοι
26.141
Μαλλον αδυνατεις να αντιληφθεις οτι η εκλογη Κασσελακη ηταν έμμεση παραδοχη απο τον κοσμο σας οτι δεν ενδιαφερονται ουσιαστικα για κυβερνησιμοτητα πλεον
Κακά ρε στο νησί σου πως ο ψήφισε ένα τοις εκατό κιεφ??? Πώς γίνεται αυτό ;;;:think::think:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.313
Πόντοι
6.056
Αφού κατάλαβες ότι η ακροδεξιά έχει συνέπεια στα λεγόμενά της (βλέπε Βελόπουλος, ΧΑ η οποία παρεμπιπτόντως είναι κατά οτιδήποτε δημόσιου) και ότι αυτή μπορεί να εκπληρώσει αυτά που λέγαμε (νοιάζεται για το δημόσιο καλό και όχι για την τσέπη της), τότε ok...
τύπε μου το Κόμμα είναι σταθερά πιστό ότι πρέπει να παραμείνει στο 7-9% όπως όρισε η συμφωνία της Γιάλτας

Επομένως δεν φταίει καμιά Λατινοπούλου κ κανένας Βελόπουλος , φταίνε οι σφραγιδοκράτες του Περισσού

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
901
Πόντοι
96
Πρέπει να ανοιχτει να γινει πολυποικιλο κομμα πολυσυλλεκτικό και να γινει κεντρώο σοσιαλοδημοκρατικο με φιλελεύθερη πολιτική.

Βασικα μονο αυτο μπορει να κανει ο Συριζα , να λεει οτι του κατεβει στο κεφαλι να πεταει και καμια αριστερη ή πατριωτικη μπουρδα να συντηρηθει στο 20% και να περιμενει στραβοπατημα της ΝΔ και να κανει συγκυβερνηση με Βελόπουλο και Νικη . Αλλωστε ολοι οι αριστεροι εφυγαν , μονο οσοι περιμενουν διορισμο ή προαγωγη παρεμειναν . Την εξουσια ονειρευονται οσοι παρεμειναν . Ο Κασελας παντως δυσκολα θα κανει παρελαση ως προεδρος κομματος (εκτος αν χρηματοδοτει το κομμα)

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
1.750
Πόντοι
216
Αρέσει δεν άρεσει ο συριζα παραμένει 2ο κομμα και χοροπηδηστε οσο θέλετε.
Αλλα αυτο δεν μας αρκει.
Θελουμε κυβέρνηση
Εγώ σου λέω ότι ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ και εσύ μου λες ότι θα γίνει κυβέρνηση... :jerking2:

ΥΓ. Ας μην είχε τον ανθρωποδιώκτη ο Ανδρουλάκης και θα σου έλεγα εγώ που θα βρισκόταν σήμερα ο πρώην Σύριζα...

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.886
Πόντοι
1.446
τύπε μου το Κόμμα είναι σταθερά πιστό ότι πρέπει να παραμείνει στο 7-9% όπως όρισε η συμφωνία της Γιάλτας

Επομένως δεν φταίει καμιά Λατινοπούλου κ κανένας Βελόπουλος , φταίνε οι σφραγιδοκράτες του Περισσού
Η συνθήκη της Γιάλτας "χώρισε" τον κόσμο το 1945 σε δυτικό κόσμο και ανατολικό μπλοκ...
Η συνθήκη της Γιάλτας δεν υπαγορεύει, ούτε ελέγχει σήμερα τι θα ψηφίσει ο Έλληνας...
Ο ίδιος ο (Νεο) Έλληνας ψηφίζει τους ηγέτες που του αξίζουν... Κατά τα άλλα οι αόρατοι σφραγιδοκράτες του Περισσού μας φταίνε... Τέλος...

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.313
Πόντοι
6.056
Το δοσίλογο κομματικό σύστημα που εξυπηρετει τους ολιγαρχες τό συμφέρει η αποχή ......αυτό κθνηγαν.ωστε να ψηφίζει μόνο ο κομματικός στρατός τους ώστε να βγαίνουν αυτοί οι ίδιοι κ εν συνεχεία να υπερασπίζονται τα συμφέροντα των αφεντικών τους ....
Αποχή 60 τοις εκατό κ συνεχίζουμε για 80 κ 90
σε κόβω να γίνεσαι ανάρχας με σακκίδιο πλάτης εξοπλισμένο με εύφλεκτο υλικό :rockon:

Ήταν ολοφάνερο και είναι πως ο φυτευτός κασσελ είναι απορριπτέος από την ελληνική κοινωνία ,
έπρεπε να περιμένεις το 15% και να μην αισθάνεσαι απογοήτευση από τα προβλεπόμενα ..

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.313
Πόντοι
6.056
Η συνθήκη της Γιάλτας "χώρισε" τον κόσμο το 1945 σε δυτικό κόσμο και ανατολικό μπλοκ...
Η συνθήκη της Γιάλτας δεν υπαγορεύει, ούτε ελέγχει σήμερα τι θα ψηφίσει ο Έλληνας...
Ο ίδιος ο (Νεο) Έλληνας βγάζει τους ηγέτες που του αξίζουν... Τέλος...
ναι τύπε μου ,είμαστε ευχαριστημένοι από τα αποτελέσματα στην Ελλάδα κ στην Ευρώπη ,
ευελπιστούμε σε ολική επαναφορά στις παραδοσιακές πολιτισμικές αξίες

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.321
Πόντοι
2.356
Απάντησα πιο κάτω στον Άλεξ.
Δηλαδή το 60% σφαλιάρα δεν τους ετσουξε;όλοι πήγαν για μπάνιο δηλαδή όπως ήθελαν τα φερέφωνα τους να λένε;Αμ δεν είναι έτσι ...ξέρουν πολύ καλά τους λόγους.
βγηκαν πρωτοι με 60 τα εκατο σφαλιαρα? και με 80 τα εκατο σφαλιαρα παλι πρωτοι θα βγουν. και με 99% σφαλιαρα παλι πρωτοι θα βγουν! και το 99 θα συνεχισει να τους πληρωνει και να την πληρωνει....

μην πατε να ψηφισετε. αφηστε εμας να καθορισουμε τις ζωες σας. μοιρολατρες

ειναι και αυτο φετιχ τι να κανουμε....

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
981
Πόντοι
81
Οχι.
Στο υπογραφω.
Τότε γιατι τρέχει από το πρωί για ανασχηματισμό;Ένα μεγάλο μέρος από τους οπαδούς του απείχε.Το είπαν ανοιχτά μέχρι Πορτοσαλτε ,το παραδέχονται ότι η αποχή έβλαψε κυρίως την ΝΔ .

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.321
Πόντοι
2.356
Οχι.
Στο υπογραφω.
ειναι απο αυτους που νομιζουν οτι θα βγουν ακυρες οι εκλογες λογω λευκου/αποχης και θα πεσει η κυβερνηση προφανως...

δε ξερουν οτι και ΕΝΑΣ να παει να ψηφισει θα βγαλει αυτος ο ενας την κυβερνηση για ολους τους αλλους μη ψηφισαντες...

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.886
Πόντοι
1.446
ναι τύπε μου ,είμαστε ευχαριστημένοι από τα αποτελέσματα στην Ελλάδα κ στην Ευρώπη ,
ευελπιστούμε σε ολική επαναφορά στις παραδοσιακές πολιτισμικές αξίες
Για πες μου μερικά από τα αποτελέσματα σε Ευρώπη και κυρίως σε Ελλάδα από την "επαναφορά στις παραδοσιακές πολιτισμικές αξίες" από τα οποία είμαστε ή πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι;

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.321
Πόντοι
2.356
Τότε γιατι τρέχει από το πρωί για ανασχηματισμό;Ένα μεγάλο μέρος από τους οπαδούς του απείχε.Το είπαν ανοιχτά μέχρι Πορτοσαλτε ,το παραδέχονται ότι η αποχή έβλαψε κυρίως την ΝΔ .
αυτα τα λενε για να συνεχισετε να καθεστε σπιτια σας και να ψηφιζουν τα κομματοσκυλα....

οσο και να μοιραστει η τραπουλα ο ντιλερ εμεινε ο ιδιος...η κουταλα εμεινε στα ιδια χερια.

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
981
Πόντοι
81
βγηκαν πρωτοι με 60 τα εκατο σφαλιαρα? και με 80 τα εκατο σφαλιαρα παλι πρωτοι θα βγουν. και με 99% σφαλιαρα παλι πρωτοι θα βγουν! και το 99 θα συνεχισει να τους πληρωνει και να την πληρωνει....

μην πατε να ψηφισετε. αφηστε εμας να καθορισουμε τις ζωες σας. μοιρολατρες

ειναι και αυτο φετιχ τι να κανουμε....
Σεβαστή η άποψη σου αλλά η μέχρι τώρα εμπειρία μου μου δείχνει τυχοδιώκτες,πατριδεμπορους, προδότες που επιδιώκουν είτε να πάρουν το 0,7%της κρατικής επιχορήγησης είτε να βολεευτουν εφάπαξ στην ζωή τους.Δεν χρειάζεται να πω για σωτήρες από 2009 και μετά έτσι;Ειδικά από δεξιά.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.313
Πόντοι
6.056
Για πες μου μερικά από τα αποτελέσματα σε Ευρώπη και κυρίως σε Ελλάδα από την "επαναφορά στις παραδοσιακές πολιτισμικές αξίες"...
μην είσαι ανυπόμονος ξαφνικά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom