θα βοήθαγε αν έκανες μια μικρή ανάλυσηKKE ψηφιζουν οι κουμμουνιστες
Ας παψουμε να θεωρουμε οτι αριστερα και κουμουνισμος ειναι το ιδιο.
Το κόμμα των Δημοκρατικών στην Αμερική θεωρείται αριστερό ?
κάτι τέτοιο εννοείς ?
θα βοήθαγε αν έκανες μια μικρή ανάλυσηKKE ψηφιζουν οι κουμμουνιστες
Ας παψουμε να θεωρουμε οτι αριστερα και κουμουνισμος ειναι το ιδιο.
κασσελάκη αντιπολίτευση να κυβερνάμε 1000 χρόνια είναι το μόνο στανταράκι ,συμφωνήσαμεΥψηλες αναλυσεις πρωινιατικα στο μπου κομ περι κομμουνισμου και δημοκρατικου κομματος ΗΠΑ
Δεν ειμαι δικηγορος παρ' εφεταις, παρ' Αρειω Παγω ειμαικασσελάκη αντιπολίτευση να κυβερνάμε 1000 χρόνια είναι το μόνο στανταράκι ,συμφωνήσαμε
Άσε όμως να μιλήσουν οι αριστεροί νεοαριστεροί κομμουνιστές , κύριε Εφέτα και στα 16 γιούρα η φέτα
Το καναμε το 2023Κυριακή βάζουμε στα χρονοντούλαπο της ιστορίας τον χειρότερο πθ της μεταπολίτευσης
Είναι απαξιωμένες οι ευρωεκλογές. Θα έπρεπε να επιλέγονται πρόσωπα που να ξέρουν τα ευρωπαϊκά θέματα και μπορούν να λειτουργήσουν σε διεθνές περιβάλλον. Με αυτό το σύστημα εκλέγονται μόνο παλιοί πολιτικοί που πάνε εκεί για σύνταξη όπως οι ποδοσφαιριστές στο Κατάρ (π.χ. Μεϊμαράκης) και διάσημοι του κώλου (Αυτιάς, Γεωργούλης κλπ.) που αμφιβάλλω αν έστω ξέρουν σοβαρά αγγλικά. Σε προηγούμενες ευρωεκλογές κατέβηκε με ΝΔ κάποιος που έτυχε να ξέρω λίγο προσωπικά και είναι worthwhile person. Πήρε τ' αρχίδια του γιατί δεν είναι ούτε επαγγελματίας πολιτικός ούτε TV persona. Νομίζω παλιά έφτιαχναν τα κόμματα λίστες πριν τις εκλογές και στέλναμε στις Βρυξέλλες κάπως πιο σοβαρά άτομα.Ως συνήθως.Οι νέοι απέχουν.Οι υγιείς ψηφοφόροι αηδιάζουν ή απέχουν ή ψηφίζουν το μικρότερο κακό.
Ρεκόρ αποχής Κυριακή.
για αριστερούς τα είπαμε ...μετρημένα κουκιά οι επιλογές ...Κυριακή βάζουμε στα χρονοντούλαπο της ιστορίας τον χειρότερο πθ της μεταπολίτευσης
Ψηφίζετε ότι θέλετε εκτός από τον μεγαλύτερο προδότη ......διότι εξυπηρετεί μόνο τα συμφέροντα των πολυεθνικών κ ολογαρχων
Διότι όπως είπε κ ο Θουκυδίδης..προδότης δεν είμαι μόνο αυτός που προδίδει τη χώρα στον εχθρό αλλά κ αυτός που ενώ μπορεί,δεν κάνει τίποτα για την βελτίωση του λαού του .. ..
Εγώ κ λατινοπουλου κ βέλο άνετα ψήφιζαγια αριστερούς τα είπαμε ...μετρημένα κουκιά οι επιλογές ...
για δυσαρεστημένους δεξιούς ίσως κ απολιτίκ ,το παρακάτω
Δεν ειμαι δικηγορος παρ' εφεταις, παρ' Αρειω Παγω ειμαι
ΑρείωΟ Άρειω Πάγω το ξέρει;
Ωχ ο τρελοςγια αριστερούς τα είπαμε ...μετρημένα κουκιά οι επιλογές ...
για δυσαρεστημένους δεξιούς ίσως κ απολιτίκ ,το παρακάτω
σοβιετική μεθοδολογία εντοπίστηκεΩχ ο τρελος
Δεν ειναι ρημα τύπε, επίθετο ειναιΑρείω
Αρίεις
Αρείει
Αρείομεν
Αρείετε
Αρείουσι(ν)
μα δεν αφαιρεί ψήφους από την νδ , ψυχραιμίαΡε φιλε ο ανθρωπος αυτος ειναι για ψυχιατρειο
Ποια ειναι τα μονοτονα ρε τύπεμα δεν αφαιρεί ψήφους από την νδ , ψυχραιμία
δηλαδή μόνον κασσελάκη θέλεις ,μπαρουφάκη κ αντζουλάκη ,
έτσι δεν γίνεται πάρτυ χωρίς σασπένς ... μονότονα πράματα
μου λειπει ο τυπος ΧΡΙΣΤΟΠΙΣΤΙΑ που κατεβαινε Συνταγμα με σταυρους και πετραχειλιαμα δεν αφαιρεί ψήφους από την νδ , ψυχραιμία
δηλαδή μόνον κασσελάκη θέλεις ,μπαρουφάκη κ αντζουλάκη ,
έτσι δεν γίνεται πάρτυ, χωρίς σασπένς ... μονότονα πράματα
έχω ποντάρει ταβάνι 15% στην ΣτέφηΠοια ειναι τα μονοτονα ρε τύπε
Πανω απο ενα 500αρι εχω πονταρει σε διαφορα στοιχηματα για τις εκλογες
Εκει να δεις σασπενς