Νέα

Ευρωεκλογές 2024: Οι εκλογές για τις οποίες δεν μιλάει κανείς

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι θα ρίξεις;

• ΝΔ

• ΣΥΡΙΖΑ

• ΠΑΣΟΚ

• ΚΚΕ

• Νίκη

• Ελληνική λύση

• Ότι πει ο Κασιδιάρης

• Άλλο μικρό κόμμα

• Πλεύση Ελευθερίας

• Νέα Αριστερά

• Αποχή

• Άκυρο

• Λευκό

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

satov1

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
21.908
Πόντοι
5.956
Τι λες παλικαρι μου? Δεν σε καταλαβαινω. Εκλεινες ραντεβου. Και αν δεν υπηρχε, πηγαινες στα ελτα εκτος σειρας. Εγω ψηφισα σε 2 λεπτα. Και σε 2 μερες εμαβα μηνυμα οτι η ψηφος μου ειναι ηδη στην καλπη. Γιατι καποιοι παντου ανακαλυπτουν προβληματα? Της κοντής ψωλής της φταινε οι τριχες. Ας πουμε και ενα μπραβο που επιτελους μια κυβερνηση εκανε το αυτονοητο.
Θετικό το θεωρώ κι εγώ,αλλά να δούμε πως θα δουλέψει σε τυχόν Βουλευτικές.Και φυσικά είναι ντροπή να μην ψηφίζουν οι Ελληνες του εξωτερικού μαζικά.Για αυτό θα κάνουν κάτι?Αν πρώτα βέβαια μετρήσουμε πόσοι είναι.Γιατί κανείς δεν τους έχει καταγράψει ποτέ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Θετικό το θεωρώ κι εγώ,αλλά να δούμε πως θα δουλέψει σε τυχόν Βουλευτικές.Και φυσικά είναι ντροπή να μην ψηφίζουν οι Ελληνες του εξωτερικού μαζικά.Για αυτό θα κάνουν κάτι?Αν πρώτα βέβαια μετρήσουμε πόσοι είναι.Γιατί κανείς δεν τους έχει καταγράψει ποτέ.
Τι να κανουν δηλαδη? Επιστολικη ψηφο εκαναν, τμηματα εξωτερικου εκαναν, τι αλλο?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Τι να καταγραψουμε? Στους εκλογικους καταλογους ειναι.

• Ουάου
Αντιδράσεις: satov1

satov1

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
21.908
Πόντοι
5.956
Τελευταία τροποποίηση:

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.887
Πόντοι
3.556
Ερώτηση:

Έχουμε κανένα από τα λεγόμενα ακροδεξιά κόμματα, που να τάσσεται ενάντια στην υπηκοότητα για μετανάστες από χώρες εκτός Ευρώπης, αν δεν έχουν μείνει νόμιμα εργαζόμενοι στη χώρα για τουλάχιστον 15 χρόνια;

Με εξαίρεση περιπτώσεις κάποιων συγκεκριμένων εξειδικευμένων με ιδιαίτερες δεξιότητες όπως αθλητές κλπ. ; Ή τις περιπτώσεις golden visa, επειδή αυτοί οι άνθρωποι επενδύουν σεβαστά κεφάλαια στη χώρα;

Επειδή πολλά ακούω για Ακροδεξιά, αλλά Ακροδεξιά δε βλέπω. Απλά η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ κι ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν μετακινήσει την ατζέντα τέρμα προς τα αριστερά.

Jason.vavv

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2016
Κριτικές
1
Like
402
Πόντοι
26
Το εκλεψε το 41%? Τι φαγωθηκατε? Ποια αλαζονεια? Το προεκλογικο προγραμμα εφαρμοζει.
Προεκλογικό πρόγραμμα;;;; Προεκλογικά πχ είχε πει δηλαδή για τη φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών;;;
είχε πει για την κατάργηση των δικαστηρίων;

satov1

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
21.908
Πόντοι
5.956
σιγά τα αυγά,
εάν κερδίσουμε χρόνο εκδίκασης, τί πειράζει;
Δεν πειράζει φυσικά .Για αυτό όμως θα πρέπει να μας πει ο Alex που είναι ειδικός αν είναι καλός ο Νόμος αυτός ή οχι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Προεκλογικό πρόγραμμα;;;; Προεκλογικά πχ είχε πει δηλαδή για τη φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών;;;
είχε πει για την κατάργηση των δικαστηρίων;
Προεκλογικα δεν ειχε πει για καταπολεμηση φοροδιαφυγης? Πώς θα γινοταν, με προσευχη? Ποιο δικαστηριο καταργηθηκε?

satov1

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
21.908
Πόντοι
5.956
Προεκλογικα δεν ειχε πει για καταπολεμηση φοροδιαφυγης? Πώς θα γινοταν, με προσευχη? Ποιο δικαστηριο καταργηθηκε?
Λέει μάλλον για την κατάργηση Ειρηνοδικείων.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006

Stories

Νέο!