Νέα

Ευρωεκλογές 2024: Οι εκλογές για τις οποίες δεν μιλάει κανείς

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Τι θα ρίξεις;

• ΝΔ

• ΣΥΡΙΖΑ

• ΠΑΣΟΚ

• ΚΚΕ

• Νίκη

• Ελληνική λύση

• Ότι πει ο Κασιδιάρης

• Άλλο μικρό κόμμα

• Πλεύση Ελευθερίας

• Νέα Αριστερά

• Αποχή

• Άκυρο

• Λευκό

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.850
Πόντοι
216
Εσυ και ο Αλεξ ειστε νομικοι και ξερετε την διαδικασια. Ο περισσοτερος κοσμος ομως, οπως και εγω, δεν ξερει την διαδικασια και βλεποντας στην τηλεοραση πινακες αποτελεσματων με την υπογραφη αυτης της εταιριας, ειναι πολυ φυσικο να νομιζει οτι τα αποτελεσματα τα βγαζει η εταιρια.
Ναι. Απολύτως κατανοητό.

Αλλά εσύ, όπως και οι περισσότεροι, ακόμα και αν δεν ρωτήσουν, ψάχνουν λίγο στο google και βρίσκουν την προφανή απάντηση. Δεν άγονται και φέρονται από τις φοβίες τους περί καφκικής δυστοπίας. Εκεί έχω το πρόβλημα, όχι στην έλλειψη γνώσης.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.690
Πόντοι
736
Αυτο το εξαμβλωμα που υπαρχει δεν ειναι δημοκρατια
Εχει καμια σχεση με την δημοκρατια οπως δημιουργηθηκε η εστω οπως υπαρχει σε αλλες χωρες?

Ουσιαστικα παιρνουν λευκη επιταγη να κανουν οτι θελουν για 4 χρονια
Και αυτο το πραγμα το αποκαλουν "Δημοκρατια":2funny:
Επίσης σε μια κανονική δημοκρατία φαντάζομαι πως οι δημοσιογράφοι θα έκαναν κριτική στην Κυβέρνηση , ενώ τώρα κριτική μου φαίνεται κάνει μόνο ο Ζαραλίκος που δεν είναι καν δημοσιογράφος :confused:

TOMCRUISE

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Κριτικές
41
Like
21.725
Πόντοι
18.496
Για πες μια χωρα που θεωρεις προτυπο δημοκρατιας ρε τύπε
σε καμια χωρα δεν υπαρχει
ολες λειτουργουνε με τον ιδιο τροπο που λειτουργει η δικη μας,τουλαχιστον οι χωρες που εχουν αρκετες ελευθεριες οπως ειμαστε εμεις και θα πρεπει να νιωθουμε κ πολυ τυχεροι που ζουμε στην ελλαδα γιατι πολυς κοσμος ζει πολυ χειροτερα απο μας.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.886
Πόντοι
19.795
Ναι. Απολύτως κατανοητό.

Αλλά εσύ, όπως και οι περισσότεροι, ακόμα και αν δεν ρωτήσουν, ψάχνουν λίγο στο google και βρίσκουν την προφανή απάντηση. Δεν άγονται και φέρονται από τις φοβίες τους περί καφκικής δυστοπίας. Εκεί έχω το πρόβλημα, όχι στην έλλειψη γνώσης.
Προσωπικα δεν με αφορα, αλλα ισως οσους τους αφορα να πρεπει να το ψαξουν.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.886
Πόντοι
19.795
σε καμια χωρα δεν υπαρχει
ολες λειτουργουνε με τον ιδιο τροπο που λειτουργει η δικη μας,τουλαχιστον οι χωρες που εχουν αρκετες ελευθεριες οπως ειμαστε εμεις και θα πρεπει να νιωθουμε κ πολυ τυχεροι που ζουμε στην ελλαδα γιατι πολυς κοσμος ζει πολυ χειροτερα απο μας.
Αυτο δεν σημαινει ομως οτι δεν πρεπει να αγωνιζομαστε και να προσπαθουμε συνεχεια για το καλυτερο. Ειναι στη φυση του ανθρωπου να αμφισβητει και να αγωνιζεται. Αλλιως θα ζουσαμε ακομα στις σπηλιες.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.491
Πόντοι
3.786
Για πες μια χωρα που θεωρεις προτυπο δημοκρατιας ρε τύπε
Η Ελβετία είναι ξεκάθαρα το καλύτερο πρότυπο δημοκρατίας,με τον λαό της να αποφασίζει για διάφορα θέματα,ψηφίζοντας σε κάθε καντόνι.Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια με τον έλεγχο στα ΜΜΕ,η Ελλάδα έχει πέσει κατακόρυφα στην παγκόσμια κατάταξη.Είναι και αυτό έλλειμμα δημοκρατίας

TOMCRUISE

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Κριτικές
41
Like
21.725
Πόντοι
18.496
Αυτο δεν σημαινει ομως οτι δεν πρεπει να αγωνιζομαστε και να προσπαθουμε συνεχεια για το καλυτερο. Ειναι στη φυση του ανθρωπου να αμφισβητει και να αγωνιζεται. Αλλιως θα ζουσαμε ακομα στις σπηλιες.
εννοειται αυτο,απλως με το ιντερνετ το συστημα-λεξη που την εισηγαγε στο δημοσιο λογος ο αντρεας παπανδρεου- ειναι στην ισχυροτερη φαση του,δυσκολο να το χτυπησεις...πλεον

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.886
Πόντοι
19.795
εννοειται αυτο,απλως με το ιντερνετ το συστημα-λεξη που την εισηγαγε στο δημοσιο λογος ο αντρεας παπανδρεου- ειναι στην ισχυροτερη φαση του,δυσκολο να το χτυπησεις...πλεον
Γιατι ολες οι εξουσιες ειναι πλεον στα χερια αυτου του συστηματος, ετσι ωστε να μην μπορει να υπαρχει καμμια αντιδραση.

TOMCRUISE

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Κριτικές
41
Like
21.725
Πόντοι
18.496
Γιατι ολες οι εξουσιες ειναι πλεον στα χερια αυτου του συστηματος, ετσι ωστε να μην μπορει να υπαρχει καμμια αντιδραση.
καπως ετσι...
εδω η αλλη εγραψε στο τουιτερ οτι ειναι 100 οι νεκροι απο τις πλημμυρες κ τη συλλαβανε για παραπληροφορηση,οπως εκανε ο πουτι προπερσι με μια γκομενα που εγραφε κατα του πολεμου στη σελιδα της στο φεισμπουκ
που ζουμε ρεεεεε????

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.081
Πόντοι
9.297
Εχει καμια σχεση με την δημοκρατια οπως δημιουργηθηκε η εστω οπως υπαρχει σε αλλες χωρες?

Λες να μπορούμε να γυρίσουμε στην άμεση δημοκρατία επί αρχαίας Αθήνας;
Έχουμε έμμεση δημοκρατία.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.081
Πόντοι
9.297
Επίσης σε μια κανονική δημοκρατία φαντάζομαι πως οι δημοσιογράφοι θα έκαναν κριτική στην Κυβέρνηση , ενώ τώρα κριτική μου φαίνεται κάνει μόνο ο Ζαραλίκος που δεν είναι καν δημοσιογράφος :confused:
Δεν διαβάζεις εφημερίδες προφανώς.

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
καπως ετσι...
εδω η αλλη εγραψε στο τουιτερ οτι ειναι 100 οι νεκροι απο τις πλημμυρες κ τη συλλαβανε για παραπληροφορηση,οπως εκανε ο πουτι προπερσι με μια γκομενα που εγραφε κατα του πολεμου στη σελιδα της στο φεισμπουκ
που ζουμε ρεεεεε????

Όχι φίλε.

Θα γράψω εγώ ξεκίνησε πόλεμος και θα μου πουν και μπράβο.

TOMCRUISE

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Κριτικές
41
Like
21.725
Πόντοι
18.496
Όχι φίλε.

Θα γράψω εγώ ξεκίνησε πόλεμος και θα μου πουν και μπράβο.
εξαρταται ποιος εισαι.
αμα εισαι πολιτικος πιστευω οτι πρεπει να ελεγχεται το τι λες.
αμα εισαι η τρελη η μαρια απο το κιλκις κ εγραψες τη μαλακια σου στο τουιτερ θα σε συλλαβουμε?
χεστηκαμε τι ειπες
τωρα ξοδευτηκαν ενα καρο λεφτα,κινητοποιηθηκε η αστυνομια,εισαγγελεας ,αυτοφωρο θα γινει δικαστηριο κ ολα αυτα επειδη μια μαλακω ειπε μια μαλακια.
στο τελος θα μας συλλαμβανουνε κ για τις μαλακειες που λεμε στο καφενειο να πουμε
που για να ειμαι ειλικρινης εγω το τουιτερ παντα πιστευα οτι ειναι το καφενειο του ιντερνετ...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515

Ο τυπος κυβερνάει με δικά του
μμε, διορισμένη δικαιοσυνη, ακόμα και το πεζοδρομιο ελεγχει

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
εξαρταται ποιος εισαι.
αμα εισαι πολιτικος πιστευω οτι πρεπει να ελεγχεται το τι λες.
αμα εισαι η τρελη η μαρια απο το κιλκις κ εγραψες τη μαλακια σου στο τουιτερ θα σε συλλαβουμε?
χεστηκαμε τι ειπες
τωρα ξοδευτηκαν ενα καρο λεφτα,κινητοποιηθηκε η αστυνομια,εισαγγελεας ,αυτοφωρο θα γινει δικαστηριο κ ολα αυτα επειδη μια μαλακω ειπε μια μαλακια.
στο τελος θα μας συλλαμβανουνε κ για τις μαλακειες που λεμε στο καφενειο να πουμε
που για να ειμαι ειλικρινης εγω το τουιτερ παντα πιστευα οτι ειναι το καφενειο του ιντερνετ...

Γνωρίζεις πόσες χιλιάδες είδαν το βίντεο της τρελής;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Άρα μιλάς για πουλημένη αντιπολίτευση.

Σωστά;
Τύπε μου, για να ειναι πουλημενο κατι, σημαινει οτι καποιος θα ξοδευτει να το αγορασει. Και για να ξοδευτει καποιος να αγορασει κατι, σημαινει οτι αυτο εχει μια αξια.
Ποια αξια εχει η σημερινη αντιπολιτευση στην Ελλαδα, ωστε να πουληθει κιολας?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.247
Πόντοι
5.506
Δημοκρατία όπου τα αποτελέσματα των εκλογών τα βγαζει εταιρεία της οποίας το αφεντικό είναι κολλητός του κουλη.. Σίγουρα κάτι δεν πάει καλα
Όντως, σίγουρα κάτι δεν πάει καλά, στο μυαλό σου.

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Τύπε μου, για να ειναι πουλημενο κατι, σημαινει οτι καποιος θα ξοδευτει να το αγορασει. Και για να ξοδευτει καποιος να αγορασει κατι, σημαινει οτι αυτο εχει μια αξια.
Ποια αξια εχει η σημερινη αντιπολιτευση στην Ελλαδα, ωστε να πουληθει κιολας?

Μην τους δίνεις μασημένη τροφή.

Άσε τα συριζώα να «σκεφθούν» λιγάκι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom