Νέα

Ευρωεκλογές 2024: Οι εκλογές για τις οποίες δεν μιλάει κανείς

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι θα ρίξεις;

• ΝΔ

• ΣΥΡΙΖΑ

• ΠΑΣΟΚ

• ΚΚΕ

• Νίκη

• Ελληνική λύση

• Ότι πει ο Κασιδιάρης

• Άλλο μικρό κόμμα

• Πλεύση Ελευθερίας

• Νέα Αριστερά

• Αποχή

• Άκυρο

• Λευκό

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

satov1

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
20.799
Πόντοι
5.956
Αγαπητέ Alex το σκεπτικό του Αρείου Πάγου για την ¨Τουρκική Ενωση Θράκης".

Συνεπώς, από το καταστατικό και τη σύμφωνα με αυτό λειτουργία και τις προαναφερόμενες συγκεκριμένες θετικές ενέργειες των στελεχών του αναιρεσείοντος σωματείου δεν εγείρονται απλές υπόνοιες, αλλά προκύπτει σαφώς η επιδίωξη μεταρρυθμίσεων κατά τα κρατούντα σε τρίτο κράτος, προωθούνται οι εθνικές τουρκικές επιδιώξεις (προώθηση της ιδέας ότι στην Ελλάδα υπάρχει μία εθνική μειονότητα), προσβάλλεται η ελευθερία εκφράσεως των μελών του και επέρχεται σύγχυση ως προς την υπηκοότητα των μελών του σωματείου. Η προώθηση, άλλωστε, της προαναφερόμενης ιδέας (ότι στην Ελλάδα υπάρχει μία εθνική μειονότητα), δια των προαναφερομένων συγκεκριμένων θετικών ενεργειών των στελεχών του αναιρεσείοντος σωματείου, αποτελεί απειλή για τη δημοκρατική κοινωνία της χώρας. Με τον τρόπο αυτό προσβάλλεται εντόνως η Ελληνική δημόσια τάξη και η εθνική ασφάλεια, τις οποίες η ευνομούμενη και συντεταγμένη Ελληνική Πολιτεία οφείλει να προστατεύει. Συντρέχουν, επομένως, όλες οι κατά νόμον προϋποθέσεις για τη διάλυση του αναιρεσείοντος σωματείου. Είναι δε η διάλυση αυτού (αναιρεσείοντος σωματείου), εναρμονισμένη προς το επιβαλλόμενο αναγκαίο μέτρο περιορισμού της σωματειακής ελευθερίας και τελεί σε σχέση αναλογίας μεταξύ των ανωτέρω παραβιάσεων του σωματείου και του σκοπού, στον οποίον η διάλυσή του αποβλέπει, τη διαφύλαξη, δηλονότι, της κοινωνικής ισορροπίας και της γαλήνης μεταξύ των δύο Ελληνικών Κοινοτήτων της ευαίσθητης περιοχής της Θράκης, Χριστιανικής και Μουσουλμανικής και, κατ' επέκταση, της γαλήνης της χώρας, το μέτρο δε της διαλύσεως αυτού είναι αναγκαίο, λαμβανομένου κυρίως υπόψη ότι ο αιτών τη διάλυση τότε Νομάρχης Ξάνθης, ως εποπτεύουσα Αρχή, δεν εδικαιούτο, σύμφωνα με τα κρατούντα στη δημοκρατική και ευνομούμενη Ελληνική Πολιτεία, να έχει άλλο τρόπο επεμβάσεως στη λειτουργία του αναιρεσείοντος σωματείου από το να επιδιώξει τη διάλυσή του (άρθρο 105 ΑΚ), όπως έπραξε στην προκείμενη περίπτωση, ενώ αντίθετα, το αναιρεσείον σωματείο μπορεί, δια της γενικής συνελεύσεως των μελών του, να συμμορφωθεί προς τις απαιτήσεις μιας δημοκρατικής κοινωνίας και να επιδιώξει την τροποποίηση του καταστατικού του, με την αλλαγή της υφιστάμενης επιλήψιμης επωνυμίας, που αντίκειται ευθέως σε διεθνείς συμβάσεις, με άλλη σαφώς προσδιοριστική της ταυτότητας των μελών του επωνυμία και με την απάλειψη των επίμαχων όρων, που το μεν δημιουργούν παραπλανητική εικόνα ή σύγχυση ως προς την ταυτότητα και τους σκοπούς των μελών του, το δε περιορίζουν την ελευθερία εκφράσεως και προκαλούν σύγχυση και απειλή για τη δημόσια τάξη, ενέργειες, όμως, στις οποίες το αναιρεσείον δεν έχει προβεί μέχρι σήμερα.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.759
Πόντοι
2.356
Έχει κανείς αποτελέσματα κιεφ ανα δήμων
Δλδ τι ποσοστά πήρε στην ορεινή Ξάνθη κ ορεινή Ροδόπη που έχει Πομάκους κ όχι τουρκόφωνους ;;
@alex71 ?
Ροδόπη λίγο που κοίταξα Οργάνη και Κεχρο είχε ποσοστά από 70-80%. Τα τελικά δε νομίζω να διαφέρουν πολύ.
Λογικά έτσι θα πηγαίνουν παντου. Θα πρέπει να τα έχει αναλυτικά το Εσωτερικων, αν δε βαριέσαι να ψάχνεις χωριό χωριό.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.341
Πόντοι
22.266
Ροδόπη λίγο που κοίταξα Οργάνη και Κεχρο είχε ποσοστά από 70-80%. Τα τελικά δε νομίζω να διαφέρουν πολύ.
Λογικά έτσι θα πηγαίνουν παντου. Θα πρέπει να τα έχει αναλυτικά το Εσωτερικων, αν δε βαριέσαι να ψάχνεις χωριό χωριό.
Μα δύο δήμοι είναι οι Πομάκικοι κ κυρίως ο δήμος Μύκης κετα λίγο δήμος Αρειανών κ αυτός έχει Πομάκους μόνο ο ορεινός δήμος τους
Που τα βρίσκουν αυτά ;
Στη ιστιοσελίδα του εσωτερικών δεν φαινεται

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Να εφαρμοστεί ο Νόμος.Αφού δεν υπάρχει Τουρκική Ενωση Ξάνθης και Τουρκική μειονότητα που λένε αυτοί του ΚΙΕΦ.
Αποφάσεις Αρείου Πάγου.
Με αυτές τους κόβεις δια παντός.
Ναι, και τι να γινει δηλαδη?
Ποιο ειναι το ποινικο αδικημα οταν λεει "ειμαι τουρκαλα"?
Αν εγω βγω και πω "ειμαι σουδανός" διαπραττω καποιο αδικημα?

satov1

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
20.799
Πόντοι
5.956

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.081
Πόντοι
6.256
Οχι ολοι αγαπητε μου
Καποιοι δεξιοι εφοπλιστες γινονται και αρχηγοι σε αριστερα κομματα
Σιγα τον Αγγελικούση, ξεπλυμα στην ελλαδα κάνει, ειδε φως και μπηκε

satov1

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
20.799
Πόντοι
5.956
Ο Αρειος Πάγος έχει άδικο που λέει ότι δεν αναγνωρίζουμε Τουρκική Μειονότητα?
Ολοι οι Μουσουλμάνοι της Θράκης είναι σεβαστοί Ελληνες πολίτες όπως όλοι και απλά Μουσουλμάνοι στο Θρήσκευμα.
Τέλος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Μα δύο δήμοι είναι οι Πομάκικοι κ κυρίως ο δήμος Μύκης κετα λίγο δήμος Αρειανών κ αυτός έχει Πομάκους μόνο ο ορεινός δήμος τους
Που τα βρίσκουν αυτά ;
Δημος Αρριανών, 79% ΚΙΕΦ
Δήμος Μυκης, 65% ΚΙΕΦ
Μια χαρα φαινονται στη σελιδα του εσωτερικων
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ο Αρειος Πάγος έχει άδικο που λέει ότι δεν αναγνωρίζουμε Τουρκική Μειονότητα?
Ολοι οι Μουσουλμάνοι της Θράκης είναι σεβαστοί Ελληνες πολίτες όπως όλοι και απλά Μουσουλμάνοι στο Θρήσκευμα.
Τέλος.
Καμια αντιρρηση, το ποινικο αδικημα ποιο ειναι?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.341
Πόντοι
22.266
Δημος Αρριανών, 79% ΚΙΕΦ
Δήμος Μυκης, 65% ΚΙΕΦ

Κατσε να το δω διότι τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467

Προφανώς όχι. Αλλά αν βάζεις υποψηφιότητα διεκδικώντας μια ελληνική θέση ευρωβουλευτή στο ευρωκοινοβούλιο, και πολύ περισσότερο δηλώνεις ότι όσοι σε ψήφισαν είναι και αυτοί Σουδανοί, υπάρχει θέμα. Πολύ περισσότερο δε όταν υπάρχουν υπογεγραμμένες συνθήκες καθώς και αποφάσεις ανώτατων δικαστηρίων που ορίζουν ακριβώς το τι είστε.

satov1

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
20.799
Πόντοι
5.956
Να εφαρμόσει ισοπολιτεία στη Θράκη για όλους.Εχουν γίνει βήματα.
Και να κλείσει χθες το Προξενείο Κομοτηνής.
Και αν δε γίνεται, όποιος από εκεί υπερβαίνει το νόμιμο ρόλο του να απελαύνεται.
Ετσι πράττει κάθε κυρίαρχο και όχι ψοφοδεές Κράτος.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.061
Πόντοι
1.056
Πάντως ο Βαρουφάκης μόνος του ένα 5% το δίνει στη ΝΔ.Για αυτό τον παίζουν συνεχώς όλα τα κανάλια.Θα πρέπει να τον αποζημιώσουν κάποια στιγμή με βουλευτική θέση.

• Χαχα
Αντιδράσεις: Nubic

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.759
Πόντοι
2.356
Που τα βρίσκουν αυτά ;
Κοίτα στα αποτελέσματα. Στην Επικράτεια. Βάζεις όποιο νομό θέλεις και μετά δήμο και δημοτική ενότητα. Στα βγάζει σαν επιλογές. Πάντα έτσι τα ανεβάζουν. Δε νομίζω να άλλαξε το σύστημα τώρα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Προφανώς όχι. Αλλά αν βάζεις υποψηφιότητα διεκδικώντας μια ελληνική θέση ευρωβουλευτή στο ευρωκοινοβούλιο, και πολύ περισσότερο δηλώνεις ότι όσοι σε ψήφισαν είναι και αυτοί Σουδανοί, υπάρχει θέμα. Πολύ περισσότερο δε υπάρχουν υπογεγραμμένες συνθήκες καθώς και αποφάσεις ανώτατων δικαστηρίων που ορίζουν ακριβώς το τι είστε.
Για να ειμαστε ακριβεις,
Στις ευρωεκλογες δεν ειναι καν αναγκαια η ιδιοτητα του ελληνα πολιτη για να εισαι υποψηφιος, να θυμισω την Βουλγαρα Κουνεβα.
Περαιτερω, προφανως και υπαρχει πολιτικο ζητημα, αλλά εξακολουθω να μην καταλαβαινω τι προτεινετε, να βαλουμε εναν αστυνομικο να της βαζει το χερι του στο στομα πριν μιλησει?
Γιατι το αιτημα περι εισαγγελεως προυποθετει ποινικο αδικημα, και εν προκειμενω εξακολουθω να μην το βλεπω.
Το να μου απαντατε περι συνθηκών, λες και δεν τις γνωριζω, συνιστα υπεκφυγη στο ερωτημα μου.

Κοίτα στα αποτελέσματα. Στην Επικράτεια. Βάζεις όποιο νομό θέλεις και μετά δήμο και δημοτική ενότητα. Στα βγάζει σαν επιλογές. Πάντα έτσι τα ανεβάζουν. Δε νομίζω να άλλαξε το σύστημα τώρα.
Κανονικα τα γραφει, οπως λες, τιποτα δεν αλλαξε

satov1

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
20.799
Πόντοι
5.956
Δημος Αρριανών, 79% ΚΙΕΦ
Δήμος Μυκης, 65% ΚΙΕΦ

Το ότι επικαλούνται παράνομο , κατά Αρειο Πάγο, Σωματείο είναι νόμιμο?

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
O Mητσοτακης αυτο που καταλαβε ειναι οτι 'πρεπει να τρεξει πιο γρηγορα τις μεταρρυθμισεις',εισαι γαμαω δηλαδη,γινε πιο γαμαω.
δηλαδη πιο πολλες καραβιες με λαθρο,εισοδος και των τελευταιων Αλβανων ,Γεωργιανων,γυφτοΒουλαρων που δεν εχουν ερθει για μονιμη εγκατασταση Ελλαδα,αυξηση της βενζινης στα 4 ευρω/λιτρο,τενεκες λαδι 300 ευρω στην μαυρη και 500 στο σουπερ μαρκετ,ενοικιο 1000 ευρω σε υπογειο στην Αχαρνων παρεα μαζι με 30 πακι,ελαχιστος αριθμος κλινων ανα θαλαμο νοσοκομειου 12(συν 250 ραντζα/κλινικη),αυξηση των χρονοαποστασεων στα ΜΜΕ και κυριως προς αεροδρομιο απο 36 λεπτα στις 3 ωρες,υποχρεωτικη καταργηση των σχεσεων μεταξυ στρειτ και θανατικη ποινη σε περιπτωση παραβασης,ολα τα παιδια ως 18 ετων απευθειας σε τραβελια και non binary,αποτεφρωση ολα τα δαση,αυτα για αρχη και αν δεν πετυχουν ξανα ανασχηματισμος,δεν θα ανεχτει ολιγωριες:sad2::confused::confused::confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Να εφαρμόσει ισοπολιτεία στη Θράκη για όλους.Εχουν γίνει βήματα.
Και να κλείσει χθες το Προξενείο Κομοτηνής.
Και αν δε γίνεται, όποιος από εκεί υπερβαίνει το νόμιμο ρόλο του να απελαύνεται.
Ετσι πράττει κάθε κυρίαρχο και όχι ψοφοδεές Κράτος.
Ισοπολιτεια? Δηλαδη? Δεν ισχυει ηδη?

Να κλεισει το προξενειο επειδη μια πολιτικος ειπε κατι που λεγεται επι δεκαετιες απο ενα σωρο υποψηφιους?

Να απελαυνεται ελληνας πολιτης? Πώς? Σε ποια χωρα?

Ετσι πραττει μαλλον ενα τσιρκο, οχι ενα σοβαρο κρατος.

satov1

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
20.799
Πόντοι
5.956
Ισοπολιτεια? Δηλαδη? Δεν ισχυει ηδη?

Να κλεισει το προξενειο επειδη μια πολιτικος ειπε κατι που λεγεται επι δεκαετιες απο ενα σωρο υποψηφιους?

Να απελαυνεται ελληνας πολιτης? Πώς? Σε ποια χωρα?

Ετσι πραττει μαλλον ενα τσιρκο, οχι ενα σοβαρο κρατος.
Οχι απέλαση Ελλήνων πολιτών.Αυτούς τους θεωρούμε Ελληνες πολίτες και τους σεβόμαστε απόλυτα.
Εκτός αν κάνουν κατασκοπεία εναντίον της Εθνικής μας Ασφάλειας και άλλα συναφή αδικήματα.
Απέλαση όσων από το Προξενείο παραβιάζουν το ρόλο τους και τα διπλωματικά καθήκοντά τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom