bruce wayne
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.745
- Πόντοι
- 456
ο επομενος
..
Οι εφιαλτες των ονειρων σας πουτανες....Καντε μπιντε στα μητσοτακικα-κασσελακικα τρυπια κωλαρακια σας κ ετοιμαστειτε να το απολαυσετε....Μην προκαλείς τον Alex τώρα που είναι πληγωμένο θηρίο.
Μην προκαλείς τον Alex τώρα που είναι πληγωμένο θηρίο.
Θα ξυπνήσεις στις Βουλευτικές πάλι ε?Πήγε νωρίς για ύπνο
Θα ξυπνήσεις στις Βουλευτικές πάλι ε?
Τον προειδοποίησα και δε με άκουσε.Εντάξει,έπαθε πατατρακ σήμερα
Κακομοίρη που έβγαλες την κατώτατη σύνταξη γιατί το έπαιζες πονηριιδης Παπανδρέικος έχω να σου πω ότι ο εργοδότης μου σε γαμάει παντού σε όλες τις στάσεις και δεν φοροδιαφευγει...βλέπω είσαι γεμάτος χολή καθότι είσαι ΜΠΟ5ΣΤΑΡΙΟ αλλά αν μείνω από δουλειά σίγουρα δεν θα παω σε μουνοπανα σαν και του λόγου σου να δουλέψω...Καταλαβαίνω ότι δουλεύεις για τρεις και εξήντα και σου γαμαει την σούφρα κάποιος εργοδότης πετώντας σου ψίχουλα για μισθό, γιατί πολύ απλά δεν είχε ποτέ σου την μαγκιά να σταθείς σαν ελεύθερος επαγγελματίας. Κατανοητά όλα αυτά, κατανοητή η μιζέρια σου μαλακοαθηναιε
Υγ είμαι σε σύνταξη οπότε βάλε το πμ στον κωλαρικο σου και κοίτα εσύ τι θα κάνεις αν κλείσει ο δικός σου εργοδότης
Εχε χαρη που εφτιαξαν καρααντισυνταγματικους νομους οι προδοτες κ εβαλαν ΑΘΩΟΥΣ ανθρωπους στα λευκα κελλια της σκατοδημοκρατιας τους...Αλλα ολα αυτα θα γυρισουν μπουμερανγκ ειναι σιγουρο....Σημερα ο μεσος λευκος ευρωπαιος εστειλε μηνυμα οτι θελει να ζησει...Υπαρχει ελπιδα φτασαμε στο παραενα αλλα θα το σωσουμεξυπναει η ευρωπη ..... ολα τα πατριωτικα κομματα ειναι μια ανασα για κυβέρνηση ΕΚΤΟΣ απο μας τους μαλακες
ς
Και να μην κλείσει ......Καταλαβαίνω ότι δουλεύεις για τρεις και εξήντα και σου γαμαει την σούφρα κάποιος εργοδότης πετώντας σου ψίχουλα για μισθό, γιατί πολύ απλά δεν είχε ποτέ σου την μαγκιά να σταθείς σαν ελεύθερος επαγγελματίας. Κατανοητά όλα αυτά, κατανοητή η μιζέρια σου μαλακοαθηναιε
Υγ είμαι σε σύνταξη οπότε βάλε το πμ στον κωλαρικο σου και κοίτα εσύ τι θα κάνεις αν κλείσει ο δικός σου εργοδότης
Τον προειδοποίησα και δε με άκουσε.
Μην κάνεις προβλέψεις θα εκτεθείς.
Φαντάζεσαι τον Τραμπ επίσκεψη στο Κρεμλίνο ;;;;;;;;;;;;Οι εφιαλτες των ονειρων σας πουτανες....Καντε μπιντε στα μητσοτακικα-κασσελακικα τρυπια κωλαρακια σας κ ετοιμαστειτε να το απολαυσετε....
Του 41 τα εκατό?Η αλαζονεία αυτά κάνει
Ο εργοδότης σου έχει τις ίδιες απόψεις με εσένα σχετικά με την φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών;Κακομοίρη που έβγαλες την κατώτατη σύνταξη γιατί το έπαιζες πονηριιδης Παπανδρέικος έχω να σου πω ότι ο εργοδότης μου σε γαμάει παντού σε όλες τις στάσεις και δεν φοροδιαφευγει...βλέπω είσαι γεμάτος χολή καθότι είσαι ΜΠΟ5ΣΤΑΡΙΟ αλλά αν μείνω από δουλειά σίγουρα δεν θα παω σε μουνοπανα σαν και του λόγου σου να δουλέψω...
Ακριβώς, είναι φύσει μίζεροι όλοι αυτοίΚαι να μην κλείσει ......
Ο μισθός του .... που μπορεί να αυξηθεί .... στα 1500€
θα έχει αγοραστική δύναμη 400€ του 2007 ....
ΑΛΛΑ ΘΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ 500.000 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ .....
Αν θες να τους γλεντάς ... πήγαινε σούπερ μάρκετ μετά τις 20 του μήνα ... και φόρτωνε 3 καρότσια ...
και να τους βλέπεις να λένε στον υπάλληλο να κόψει 3 λεπτές όσο γίνεται φέτες μορταδέλα ετικέτας ...
Τι λένε ρε ;;;;Το ότι μπορεί κάποιος να δηλώνει και όντως να βγάζει λιγότερα από τον κατώτατο μισθό είναι αυτονόητο, γι'αυτό ο νόμος αντί του τεκμαρτού προσφέρει την δυνατότητα να κάνεις ένσταση και να σε περάσουν από έλεγχο.
Άρα αυτό που λες, ότι δεν μπορείτε να δηλώνετε λιγότερα από τον βασικό είναι μαλακία, γιατί ο ίδιος ο νόμος - έστω και μετά από ένσταση και έλεγχο - το δέχεται.
Το ερωτεύτηκαν το κορίτσι με τέτοιες ικανότητες.Η σκηνοθέτης τσόντας και μυτουδα φαντασμενη, βγήκε ευρώ βουλευτής.
Εύγε σοφοί ψηφοφόροι ΝΔ.