baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.300
- Πόντοι
- 5.097
θα σε βρω να προσεχεις.πουλαω χοτ-ντογκ
θα σε βρω να προσεχεις.πουλαω χοτ-ντογκ
Tι pass και τα σκαλιζεις τωρα κι εσυ,τοσα χρονια στο κομμα εμαθε μερικα κολπακια κι αυτος να ριχνει σταχτη στα ματιαΚάτσε εδω !!! δεν εχεις να πας πουθενα , ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ
ευτυχως που τα θυμασαι εσυ .... και μηπως θυμασαι οτι στην αρχη επεφταν κατι δηλωσεις τυπου -ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ .... Μετα απο λιγες μερες - Πως μπαινουν στην πλατφορμα ρε τυποι
Ούτε με τους τωρινούς, ούτε με τους επόμενους, ούτε με κανέναν.Με τους τωρινους και θα μικρυνουμε κ προφανως καμια ομοιογενεια δεν θαποκτησουμε.
Κοινως γαματα.
Μην ετοιμαζεσαι
Τωρα γινεται η ενσωματωση τμηματων εξωτερικου
Και εχει 0,8% εκει
Καμία πιθανοτητα
ΜΑΛΑΚΑ ΠΕΘΑΝΑΑΑΑΔεν θα μπω στο μπανιο για κατουρημα τύπε
Πανω της θα κατουρησω
οπου σε πετυχω σε γαμησαθα σε βρω να προσεχεις.
Σκέψου τι θα γίνει τον Αύγουστο,με καυτό Ιούλιο και τεζα τα ερκοντισιον...θα στέλνουν λογαριασμό μαζί με χειρουργικό τημ για απευθείας αφαίρεση οργάνου....Κατσε γιατι ακομα δεν εχει δει τον λογαριασμο με την αυξηση
αρχε΄ς ιουλιου θα εχουμε γλεντι
Κατσε γιατι κατι θυμαμαι με ενα περιπτερο και κατι ιστοριες για μανουρα-επεισοδια.Σε ποιο τευχος ηταν αυτοπαει και ψειρίζει τα περιπτερα οταν κανουν ντου οι αλλοι , για να φαει καμια σοκοφρετα
Έχει σημασία; Εσύ ονειρευόσουν σήμερα 36άρια % ώστε να μην λάβει κανένα μήνυμα η πουστοfriendly Κούλα, να αλλάξει πλευρό και να συνεχίζει να κοιμάται αμέριμνη άλλα τρία χρόνια. Ακόμα και σε σας τα κομματόσκυλα σας προσέβαλε την νοημοσύνη. Σας πέταξε στην μούρη ανερυθρίαστα Αυτιά και Μελέτη αλλά και Πύρρο Δήμα λες και θα κάνετε μετακόμιση και θα κουβαλήσετε έδρανα στις Βρυξέλλες. Στάθηκε τυχερός φέτος επειδή δεν υπήρχε σοβαρή αλτερνατίβα. Η ψήφος πάντως είναι και θηλυκή και δανεική.Οχι. 59.
Μπα, δε νομίζω. Πρέπει να είναι κοντά, αλλά όχι τόσο κοντά.Για ΜΙΑ ψηφο, για να ποναει περισσοτερο. Γινεται?
κοιτα να εχεις ξεπουλησει.οπου σε πετυχω σε γαμησα
καλα που μου το θυμισες να παω να καρφωσω μια βιδα κατω στον μετρητη.Σκέψου τι θα γίνει τον Αύγουστο,με καυτό Ιούλιο και τεζα τα ερκοντισιον...θα στέλνουν λογαριασμό μαζί με χειρουργικό τημ για απευθείας αφαίρεση οργάνου....
τοτε που τσακωνοταν με τον Αλεξ που του ελεγε μαλακιες οτι δεν γινεται τιποτα στο κεντρο απο επεισόδια και αυτος βγηκε ως αυτόκλητος συνήγορος των περιπτεραδων και ελεγε για πλιάτσικα κτλΚατσε γιατι κατι θυμαμαι με ενα περιπτερο και κατι ιστοριες για μανουρα-επεισοδια.Σε ποιο τευχος ηταν αυτο
βρε μαλακα μην μου το θυμιζεις με τον παπαρα τον Αλεξ μου ειχε ανεβασει πιεση να πουμεΚατσε γιατι κατι θυμαμαι με ενα περιπτερο και κατι ιστοριες για μανουρα-επεισοδια.Σε ποιο τευχος ηταν αυτο
θα στα χωσω καπου ομορφα τα απουλητακοιτα να εχεις ξεπουλησει.
Δεν πηγαινω σε πορειες και δεν πινω αλκοολτυπος Alex εχει προταση για πορεια,ξυδια και γαμησια απο τυπο Telly..
για να δουμε,θα κατεβει
λογικα η πορεια θα κινηθει Σταδιου και περιξ αρα θα πρεπει να ερθει ειτε απο Ομονοια ειτε απο Συνταγμα-Σκαλακια μετρο,ειτε να το κοψει απο Μοναστηρακι,ερχομενος σε ολες τις περιπτωσεις αντιμετωπος με δεκαδες χιλιαδες λαθρο,αποφλοιωμενα πρεζακια,ποροφολαδες και γενικα ολο τον αποπατο που εχει αφησει ασυδοτο ο Κουλης..
ειτε θα προσπαθησει να ερθει κατευθειαν Θησειο προσγειωνοντας κανα ελικοπτερο,ελευθερη πτωση,αποφευγοντας τις σκατογειτονιες,δεν θα χρειαστει να παει και στο μυστικο πρατηριο με 1 ευρω το λιτρο
Σας σκουιρτάρει στη μάπα η κυρία Λατινοπούλου!Δεν πρέπει να μπει η λατινοπούλου τώρα. Σε αυτό συμφωνώ με νδ