ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
Live τωρα Mega Kκες παιρνει Βουλτεψη απο κωλο
Χασατε πανω απο το 1/4 των ποσοστων σας.
10 μοναδες πτώση ειναι ελεύθερη πτώση στο κενό.
O ποιος?Ρε τί ξεφόρτωμα έπαθε ο ακροδεξιός Κούλης;
Ζανουλη, η φαπα θα παει συννεφο οσο γραφεις παπαριες.Τι να αναλαβεται εσειςς την ακροδεξια ρε αγαπητικε της μιλαγκρος...
Εσεις ρε ηλιθιε την τροφοδοτησατε την ακροδεξια και πηγατε τον βελο στο 10%
Αντι να κρατησετε την ακροδεξια σας πτερυγα πηγατε και την διώξατε ολη και μου γινατε σιμητικοι.
Την ακροδεξια εσεις την τροφοδοτήται
Αν το ποσοστό για είσοδο στη Βουλή πέσει κάτω από 3%, προβλέπω το κόμμα τους να μπαίνει και στην Ελληνική Βουλή.για το οτι οι τουρκοι κερδισαν 2 νομους κανεις δε νοιαζεται βεβαια κ δεν ασχολειται...
μη ξεχάσεις να μαζέψεις το στρινγκακι σου ερχόμενος Ζαν κλων πουστραμ για να μη μπουρδουκλωθειςΑν δεν εχω μπλοκαριστει θα σε αναλαβω αυριο.
Σημερα εχω σφιχτα κωλαράκια νδων για ξεκωλιασμα
Τι να πει κι αυτη με την ακριβεια και εχει μαι ανεργο αντρα στο σπιτιτο damage control τώρα στον σκαι δεν έχει προηγούμενο λένε οτι επειδή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ δεν φτάνουν ΝΔ τότε ο κούλης τα πήγε καλά χαχαχα
Σοβαρη προσωπικοτητα.Πορτοσαλτε στο ΣΚΑΙ τα χωνει στη κυβερνηση. Αρχισαν οι γκρινιες.
Καλα αυτοι θα κλεισουν τα συνορα,θα πεταει η οικονομια κλπ,αν τους ρωτησους τι παραγουμε και κατα ποσο στηριζομαστε σε πρωτες υλες απο το εξωτερικο θα σου πουν οτι θα τα φτιαχνουμε ολα εμεις,αυριο το λεμε μεθαυριο γινεται.Γενικα ψοφαει ο κοσμακης να ακουσει κατι παρηγορο,οπως τους λεγανε θα τυπωνουμε δραχμες και θα ζουμε σαν βασιλιαδες
ο αλεξ ουτε αθηνα δεν εχει πατησει....Σκουπιδι Βουλτεψη λεει για τα προαστια στην Γαλλια με λαθρο,μαλλον δεν εχει πατησει κεντρο,σαν τον Αλεξ
Ποια ειναι η Σπυροπουλου?Πραγματικά έχω την περιέργεια αν οι νεοεκλεγέντες αντιπρόσωποι, θα σταθούν επάξια απέναντι στην κληρονομιά των Καϊλή , Σπυροπούλου και Γεωργούλη !
Οχι. 59.NIKH! Αποχή με 6 μπροστά!
το.μονο που ξέρεις να τεντώνεις είναι το πουλάκι σου μπας και μεγαλώσει κάνα χιλιοστό μαρή στραπονιαρα του ΛεοντίουΤο δικο σου στριγκακι προσεχε μη το τέντωσω και σε εκσφεντονισω σε καμια σκεπή
Ο γνωστός ακροδεξιός που ακούει στο όνομα Κυριάκος Μητσοτάκης και η παρεούλα του,Γεωργιάδης,Πλεύρης,Βορίδης.Τα γνωστά SS.O ποιος?