mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.674
- Πόντοι
- 506
Noμημοποιημενη νοθειααλητεία λέγεται αυτό....
Noμημοποιημενη νοθειααλητεία λέγεται αυτό....
Κατσε γιατι μολις ενημερωθηκα οτι δεν στειλαμε Αγγελικη στην ΕυρωπηΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΡΕ ΜΟΥΝΙ!!!!
να ψηφίζουν αυτοί που δε μένουν στη χώρα επειδή είναι φιλικοί προς την νδ???Γιατι?
εγω καυλωνω που στελνουμε αφτια εξω....ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΗΛΙΑΔΗ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ
Η αποχη ειναι ΚΑΙ ανοχη. Αρα ειναι κυριως χαστουκι για την αντιπολιτευση.
Γιατι ειναι νοθεια?Noμημοποιημενη νοθεια
Η αποχη ειναι χαστουκι και απαξιωση στην πολιτικη. Ειναι ομως και συνενοχη, αν σε βολευει ομως, ας το πουμε ανοχη.Η αποχη ειναι ΚΑΙ ανοχη. Αρα ειναι κυριως χαστουκι για την αντιπολιτευση.
Κολλας κι εσυ σε κατι λεπτομερειες."Οχι τιποτα σοβαρο"?
Θα εισελθει ελληνικος στρατος σε ξενη επικρατεια και δεν ειναι "σοβαρο"?
Αν επεφτε καλο μπαγιοκο καθε μηνα ομως?Όταν από 100 άτομα τα 60 είτε με γράφουν στα παπάρια τους, είτε απλά με ανέχονται. Και από τα υπόλοιπα σαράντα που εκφράζονται με ψήφο με επιλέγουν τα 15-16 προσωπικά θα το θεωρούσα προσβολή.
Λες να πεσει μαγειρεμα στις επιστολικες;επιστολικες του εξωτερικου λεει δεν εχουν ενσωματωση ακόμα .. οποτ ε μπορει να ανεβει η ΝΔ , μαλλον σιγουρα θα ανεβει
εχω πεσει στα γονατα και προσευχομαι......ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΟΡΙΑΚΑ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ
ΝΔ και ΚΚΕ.να ψηφίζουν αυτοί που δε μένουν στη χώρα επειδή είναι φιλικοί προς την νδ???
Επειδη ειναι ελληνας πολιτης και εχει δικαιωμα ψηφου ισως?που κάθε κυβέρνηση μπορεί να τους κάνει δώρα???
γιατί να ψηφίζει αυτός που δε μένει στη χώρα? με ποια λογική?
την επιστολικη την αφησαν τελευταια για να την μαγειρεψουν , απο 27 θα φτασει με 3 σακους επιστολικες το 71% ο Κυριακος27 με πτωτικες τασεις ο μουλος αλλα μολις μπει η επιστολικη 28,5.....γινετε δουλιτσα
Οι επιστολικες ειναι κλειστες ψηφοι σε καλπες ρε τύπε, τι μαγειρεμα παλι ονειρευεστε?Λες να πεσει μαγειρεμα στις επιστολικες;
δικαίωμα ψήφου να έχει όταν μένει εδώ...το να επηρεάζει την ζωή μου χωρίς να επηρεάζεται η δική του είναι φασιστικό.ΝΔ και ΚΚΕ.
Επειδη ειναι ελληνας πολιτης και εχει δικαιωμα ψηφου ισως?