Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.096
- Πόντοι
- 2.606
Θα κάνεις βαρυσήμαντη ανακοίνωση?ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ
Θα κάνεις βαρυσήμαντη ανακοίνωση?ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ
Οχι, αυτα ειναι για το θεαθηναι
πηγε στο ΣΤΕ,δεν ξερω θα βγαλουν ακρη?
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ Ε.Ε.
πηγε στο ΣΤΕ,δεν ξερω θα βγαλουν ακρη?
Αυτός είναι ΝΔ και δεν τον ξέρει από χρόνια.
αν βγει ευρωβουλη Λατινοπουλου ναιΘα κάνεις βαρυσήμαντη ανακοίνωση?
σορρυ τα κοιτάω βιαστικά τα ποστ από τλφωνο έξω παραλία,για Λατινοπουλου λεω ....την ψηφισα και αναμενω να βγαλει ευρωβουλευτη
Αυτό πιστεύω και εγώ. Για αυτό και γράφω το αν βρεθεί σοβαρός ακροδεξιός ηγέτης. Διαφορετικά μια τρύπα στο νερό. Αν δεν βρεθεί αξιόπιστος αντίπαλος, δυστυχώς θα παίζει μπάλα ο Κούλης μόνος του. Και ας πέφτουν τα ποσοστά του. Παραμένει μακράν πρώτος.Δεν υπάρχει έχει καπελβθει από κοιραλοιφη κασιδα και άλλα τέτοια όργια
Τα Σκόπια το ξέρουν?Θα τους έχει κόψει κρύος ιδρώτας.Κουλης αυριο παει Χαγη τα σκοπια
Λες δεν θα προλάβει να ρίξει τη τιμή της φέτας η ουρσουλα τυπε?και η επιστολη που έστειλε ο Κυριακος τι θα γινει ;; θα την παρει μαζι της σπιτι της ;
Λες δεν θα προλάβει να ρίξει τη τιμή της φέτας η ουρσουλα τυπε?
Ο κουλής τελειώνει ευτυχώςΑυτό πιστεύω και εγώ. Για αυτό και γράφω το αν βρεθεί σοβαρός ακροδεξιός ηγέτης. Διαφορετικά μια τρύπα στο νερό. Αν δεν βρεθεί αξιόπιστος αντίπαλος, δυστυχώς θα παίζει μπάλα ο Κούλης μόνος του. Και ας πέφτουν τα ποσοστά του. Παραμένει μακράν πρώτος.
Αφού ο Αρειος Πάγος άφησε το ΚΙΕΦ να κατέβει.Αυτό που συμβαίνει στη Θράκη δείχνει πως δεν πάμε καθόλου καλά...Ροδόπη πρώτο το μειονοτικό με 41% και δεύτερη η ΝΔ με 17%, Ξάνθη κάπως καλύτερα.
Φίλος μου, από Ξάνθη, μου λέει πως τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα από αυτό που βλέπουμε.Αυτό που συμβαίνει στη Θράκη δείχνει πως δεν πάμε καθόλου καλά...Ροδόπη πρώτο το μειονοτικό με 41% και δεύτερη η ΝΔ με 17%, Ξάνθη κάπως καλύτερα.
Κλαψε κι εσυΜΑΛΑΚΑ Ο ΑΥΤΙΑΣ ΚΛΑΙΕΙ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΒΓΗΚΕ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΤΙ ΖΟΥΜΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ
Πόσο χειρότερα?Φίλος μου, από Ξάνθη, μου λέει πως τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα από αυτό που βλέπουμε.