midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 13.012
- Πόντοι
- 3.656
Όταν η σούφρα καβαλάει το μυαλόΚαιριδης αδιορθωτος λαθρολαγνος,μιλαει για επικη νικη ΝΔ και υποσχεται νεες καραβιες με λαθρο τωρα που ανοιξε ο καιρος
Όταν η σούφρα καβαλάει το μυαλόΚαιριδης αδιορθωτος λαθρολαγνος,μιλαει για επικη νικη ΝΔ και υποσχεται νεες καραβιες με λαθρο τωρα που ανοιξε ο καιρος
πληρης επιβεβαιωση της ανισορροπης χωρας
τα κουμμουνιστικα κομματα ειναι στα σκουπιδια σε ολες της χωρες πλην κουβας κι εδω ανεβαινουν
Κακός πουστης ο ΚαιριδηςΚαιριδης αδιορθωτος λαθρολαγνος,μιλαει για επικη νικη ΝΔ και υποσχεται νεες καραβιες με λαθρο τωρα που ανοιξε ο καιρος
14,6 ο Συριζα, 13,8 το ΠΑΣΟΚ στα πρωτα επισημαΜΑΚΑΡΙ
Μπορεί . Να την ψηφίζουν αναρχοκουμμούνια.Στις επόμενες εκλογές θα ψηφίζουν μαζικά ΝΔ για να γλιτώσουν από την ακροδεξιά
Θα πιάσω το underάκι κολλητέ14,6 ο Συριζα, 13,8 το ΠΑΣΟΚ στα πρωτα επισημα
Και 27,5 ΝΔ
Άστον να τα πει.Καιριδης αδιορθωτος λαθρολαγνος,μιλαει για επικη νικη ΝΔ και υποσχεται νεες καραβιες με λαθρο τωρα που ανοιξε ο καιρος
Δεν έχω ανάγκη από καμμία κουφάλα να με ανεβάσει...είμαι καλά εκεί που είμαι...για τους άλλους ανησυχώ.και περιμένεις κάποιον που ζει ανάμεσα στο ανάκτορο και το ιδιωτικό του τζετ να νοιαστεί για σένα και να σε ανεβάσει επίπεδο
seems legit
Η άνοδος των Nation conservatives είναι ένα ελπιδοφόρο σημάδι για την πεθαμένο ΕΕΜπορεί, αλλά μονο ψυχολογικα εχει σημασια.
Τι 30, τι 29,5.
Το θεμα ειναι η γενικοτερη εικονα.
Και η εκρηξη της ακροδεξιας.
Πως τη βλέπεις την ακροδεξιά Άλεξ ;Μπορεί, αλλά μονο ψυχολογικα εχει σημασια.
Τι 30, τι 29,5.
Το θεμα ειναι η γενικοτερη εικονα.
Και η εκρηξη της ακροδεξιας.
Και τώρα στους δρόμους είναι και κάνει πλιτσι πλιτσι.Πες μας για το Σεπτέμβρη που θα βγει ο κόσμος στους δρομους
Η Ούρσουλα μάλλον πάει τσακίδια ....πχ σοκτςβφιντρρλαιεν και λοιπά αποβρασματα
Κι εγω under 15 εχω παιξει τον Συριζα, μαζι με Under 45,5% συμμετοχη, λιγοτερο απο 3% διαφορα ΠΑΣΟΚ-Συριζα και πρωτια ΑρβανιτηΘα πιάσω το underάκι κολλητέ
Έπρεπε να τους απαγορεύσουν την συμμετοχή..ΚΙΕΦ 1 % στην επικράτεια!!
το κερδος της βραδιαςΣίγουρα 2 μπροστά η ΝΔ.
Νέος αριστούχος από την Αιθιοπία όμως κι όχι την ΠαπούαΚαιριδης