Νέα

Ευκαιρίες για εργασία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tramountana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 99
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Το καλύτερο καλαμάκι της Αθήνας είναι λίγο πιο πάνω αλλά δε σας λέω που καθότι γαστριμαργικές συμβουλές δίνω μόνο στο τσατ θρεντ.

πες ρε :idiot:

πολύ καλό μπιφτέκι κάνει ένα χωμένο στην οδό πατούσα η γορτυνία αλλά κλείνει πολύ νωρίς ο τύπος μερικές φορές από τις 3-4 το μεσημέρι :think:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
ΟΚ ο εγκλεισμός στο άσυλο ήταν δική μου υπόθεση αλλά τα υπόλοιπα τα είπατε εσύ και ο Μπιλ στο τσατ θρεντ. Περιμένω το Μπόλντυ να διαψεύσει...
εγω για τα π.μ ειπα ρε μαν...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ΟΚ ο εγκλεισμός στο άσυλο ήταν δική μου υπόθεση αλλά τα υπόλοιπα τα είπατε εσύ και ο Μπιλ στο τσατ θρεντ. Περιμένω το Μπόλντυ να διαψεύσει...
τυπε και ο μπιλυς ειναι μπλεγμενος σε αυτες τις κακοηθειες? :S

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Τύπε,εγώ έγραψα...ότι αν θέλουμε πιστεύουμε ότι είναι στο Λιμενικό... ;)
Με όλα αυτά που έχω διαβάσει εδώ μέσα...λογικό είναι...
Ας πει ο μπόλντις.... :rockon:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Τύπε,εγώ έγραψα...ότι αν θέλουμε πιστεύουμε ότι είναι στο Λιμενικό... ;)
Με όλα αυτά που έχω διαβάσει εδώ μέσα...λογικό είναι...
Ας πει ο μπόλντις.... :rockon:
ο νικ παει να μας στησει καυγα μ αυτα που γραφει.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
εγω για τα π.μ ειπα ρε μαν...

οκ το νόημα της συζήτησης συνόψισα. Μπορεί ο Μπόλντης να τα διαβάσει και να μας λύσει την απορία ελπίζω. Όχι ότι μας πέφτει λόγος αν υπηρετεί στο λιμενικό ή αν τις μέρες που δεν μπαίνει στο φόρουμ τον έχουν κλεισμένο στο λευκό θάλαμο. Καλά να 'ναι το παιδί και όπου θέλει ας είναι. :)

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Υγεία αδέλφια, πάνω απ' όλα! Ποτέ τσακωμοί και μαλακίες! Την υγεία μας να προσέχουμε γιατί βλέπετε τι γίνεται...

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Τι γίνεται ρε'συ?  :think:

Ξέρω γω; Τόσα γίνονται... Με τα προβλήματα της εποχής... Ανεργία, λογαριασμοί... Είναι μεγάλη η πίεση! Εκεί που πας για συνέντευξη σε μια εταιρία σαν του τραμουντάνα πχ. για να προγραμματίζεις java, σου τη σβουρνάει και ορμάς ξεβράκωτος στο γραφείο του διευθυντή ουρλιάζοντας... Και μετά αντί για υπάλληλος γίνεσαι τρόφιμος. Ησυχάζεις τουλάχιστον από τα άγχη.

Θελουμε τον Νωντα πισω.
:rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Παιδιά είπαμε, ότι πείτε εσείς είναι και το σωστό,
Δεν πέσαν οι τιμές από το 2006;
ΔΕΝ ΠΕΣΑΝ
Τα νοίκια (ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος του οικογενειάρχη) είναι ίδια;
ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ
Τον καφέ τον πίνουμε έξω όσο τον πίναμε και το 2006;
ΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ

Ότι πείτε εσείς είναι το σωστό, προς Θεού, ποιος είπε το αντίθετο;

Πωπω ρε μλκ δεν μπορει να συζητησει μαζι σου κάποιος ειλικρινα. Αφου έγραψες μπουρδα γιατι δεν το παραδέχεσαι?

Aπο μαγαζί που το σουβλάκι κάνει 1 ευρω πηγα να πάρω μια φορά και μολις ειδα πανω στην ψηστιέρα το καλαμάκι να ειναι κάτασπρο απο το λιπος γυριζω πισω στο ταμειο και του λεω αλλαξα γνωμη δεν θα το πάρω μου έδωσε τα λεφτά μου πισω και εφυγα. Σιγα μην αξιζει καλαμακι του 1 ευρω περιμένεις και ποιοτητα? με 1 ευρω?

αμα μου ελεγε τιποτα θα του ελεγα εγω θελω να φάω κρέας οχι λίπος πάνω σε ξυλάκι

Επισκέπτης
Πωπω ρε μλκ δεν μπορει να συζητησει μαζι σου κάποιος ειλικρινα. Αφου έγραψες μπουρδα γιατι δεν το παραδέχεσαι?

Aπο μαγαζί που το σουβλάκι κάνει 1 ευρω πηγα να πάρω μια φορά και μολις ειδα πανω στην ψηστιέρα το καλαμάκι να ειναι κάτασπρο απο το λιπος γυριζω πισω στο ταμειο και του λεω αλλαξα γνωμη δεν θα το πάρω μου έδωσε τα λεφτά μου πισω και εφυγα. Σιγα μην αξιζει καλαμακι του 1 ευρω περιμένεις και ποιοτητα? με 1 ευρω?

αμα μου ελεγε τιποτα θα του ελεγα εγω θελω να φάω κρέας οχι λίπος πάνω σε ξυλάκι

ότι πεις μπόλντυ, οκ

να αφήσουμε τα μονόευρα και να μιλήσουμε για τα νοίκια τώρα;

κι αυτά ανεβήκαν απ το 06;

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Παιδιά είπαμε, ότι πείτε εσείς είναι και το σωστό,
Δεν πέσαν οι τιμές από το 2006;
ΔΕΝ ΠΕΣΑΝ
Τα νοίκια (ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος του οικογενειάρχη) είναι ίδια;
ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ
Τον καφέ τον πίνουμε έξω όσο τον πίναμε και το 2006;
ΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ

Ότι πείτε εσείς είναι το σωστό, προς Θεού, ποιος είπε το αντίθετο;
Τα ιδια πληρωνες τοτε για βενζινη;Για πετρελαιο θερμανσης;Εφορία;Τέλη κυκλοφοριας;Χαράτσια;

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom