Νέα

Ευκαιρίες για εργασία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tramountana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 99
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Μάγκες η εταιρεία στην οποία δουλεύω έχει αρκετές θέσεις ανοικτές για developers σε περιβάλλον Java & PHP… φυσικά και είναι εκτός Ελλάδας… Αγγλία και συγκεκριμένα στο Leeds και στο Sheffield..

Πολύ καλή γνωση ενός από τα δύο περιβάλλοντα, εργασιακή εμπειρία 2-3+ ετών και καλά Αγγλικά… Μισθός (δεν τον ξέρω ακριβώς) αλλά αναλόγως την εμπειρία από 25.000-30.000 λίρες τον χρόνο (μικτά), αρκετά υψηλός για την περιοχή (είναι από τις φτηνότερες περιοχές της Αγγλίας)…

Η εταιρεία είναι καλή, το εργασιακό περιβάλλον άριστο, οι ώρες εργασίας είναι 37.5 την βδομάδα, έχει καλό μπόνους τέλος του χρόνου,καντίνα με δωρεάν γεύμα κλπ…

Αν υπάρχει κανένας που να ενδιαφέρεται ας μου στείλει ένα πμ

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.547
Πόντοι
2.606
δεν κρατιοσουνα μεχρι την κυριακη ετσι?

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Μάγκες η εταιρεία στην οποία δουλεύω έχει αρκετές θέσεις ανοικτές για developers σε περιβάλλον Java & PHP… φυσικά και είναι εκτός Ελλάδας… Αγγλία και συγκεκριμένα στο Leeds και στο Sheffield..

Πολύ καλή γνωση ενός από τα δύο περιβάλλοντα, εργασιακή εμπειρία 2-3+ ετών και καλά Αγγλικά… Μισθός (δεν τον ξέρω ακριβώς) αλλά αναλόγως την εμπειρία από 25.000-30.000 λίρες τον χρόνο (μικτά), αρκετά υψηλός για την περιοχή (είναι από τις φτηνότερες περιοχές της Αγγλίας)…

Η εταιρεία είναι καλή, το εργασιακό περιβάλλον άριστο, οι ώρες εργασίας είναι 37.5 την βδομάδα, έχει καλό μπόνους τέλος του χρόνου,καντίνα με δωρεάν γεύμα κλπ…

λιγα ειναι τυπε  :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Σιγά μην έχει κάποιος εμπειρία στην Ελλάδα 2-3+ ετών...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.155
Πόντοι
5.006
25.000-30.000 λίρες τον χρόνο (μικτά), ποσα ειναι καθαρα???? :think: :think: :think: :think:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.547
Πόντοι
2.606
Καλυτερη αγγελια ηταν παντως αυτη που εψαχνε ο αλλος φιλο για παρτουζα-κερασμα με μονη προυποθεση να φοραει κουστουμι...

OP
OP
tramountana

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
25.000-30.000 λίρες τον χρόνο (μικτά), ποσα ειναι καθαρα???? :think: :think: :think: :think:

στις 25.000 για φόρο είναι 3.000 και για σύνταξη γύρω στα 1.800 καθαρά περίπου 20.000 κοντά στις 1700 λίρες τον μήνα…

10.000 αφορολόγητο και από κεί και πάνω 20% φόρος μέχρι τις 34.700 (αφαιρουμένων των 10.000) από κεί και πάνω 40% φόρος

οι ασφαλιστικές εισφορές είναι μέσα στο δεκαχίλιαρο…

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
στις 25.000 για φόρο είναι 3.000 και για σύνταξη γύρω στα 1.800 καθαρά περίπου 20.000 κοντά στις 1700 λίρες τον μήνα…

10.000 αφορολόγητο και από κεί και πάνω 20% φόρος μέχρι τις 34.700 (αφαιρουμένων των 10.000) από κεί και πάνω 40% φόρος

οι ασφαλιστικές εισφορές είναι μέσα στο δεκαχίλιαρο…
ζαχαρη την περνατε εκει....εδω ο φιλος σου μας σκιζει απο το πρωτο ευρω

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
πρόβλημα σας … μην τον ξαναψηφίσετε…

ΥΓ… ξέρεις εδώ δεν υπάρχουν πολλοί υδραυλικοί, γιατροί, μαγαζάτορες που να δηλώνουν εισόδημα 9.990 λίρες για να αποφύγουν την φορολογία…

οι μικροί (αυτοί που απαλλάσονται της υποχρέωσης απόδοσης ΦΠΑ με αντίστοιχη μη έκπτωση του ΦΠΑ που έχουν καταβαλλει) φορολογούνται σε τεκμαρτό προσυμφωνημένο εισόδημα ανάλογα με το επάγγελμα και την περιοχή… θέλεις κύριε υδραυλικέ να μην έχεις την φασαρία με τον ΦΠΑ κάθε μήνα … μάλιστα δεν θα αποδίδεις τίποτε (αν τον χρεώνεις δικό σου θέμα) αλλά δεν θα εκπίπτεις και τίποτε από ΦΠΑ στα υλικά και στις άλλες υπηρεσίες που αγοράζεις… επιπλέον θα δηλώνεις υποχρεωτικά Χ εισόδημα τον χρόνο και εγώ θα σε φορολογώ πάνω σε αυτό (το έπιασες δεν το έπιασες)…
Yπάλληλο για τη καντίνα χρειάζεστε?  :grin:

OP
OP
tramountana

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ζαχαρη την περνατε εκει....εδω ο φιλος σου μας σκιζει απο το πρωτο ευρω

ΥΓ… ξέρεις εδώ δεν υπάρχουν πολλοί υδραυλικοί, γιατροί, μαγαζάτορες που να δηλώνουν εισόδημα 9.990 λίρες για να αποφύγουν την φορολογία…

οι μικροί (αυτοί που απαλλάσονται της υποχρέωσης απόδοσης ΦΠΑ με αντίστοιχη μη έκπτωση του ΦΠΑ που έχουν καταβαλλει) φορολογούνται σε τεκμαρτό προσυμφωνημένο εισόδημα ανάλογα με το επάγγελμα και την περιοχή… θέλεις κύριε υδραυλικέ να μην έχεις την φασαρία με τον ΦΠΑ κάθε μήνα … μάλιστα δεν θα αποδίδεις τίποτε (αν τον χρεώνεις δικό σου θέμα) αλλά δεν θα εκπίπτεις και τίποτε από ΦΠΑ στα υλικά και στις άλλες υπηρεσίες που αγοράζεις… επιπλέον θα δηλώνεις υποχρεωτικά Χ εισόδημα τον χρόνο και εγώ θα σε φορολογώ πάνω σε αυτό (το έπιασες δεν το έπιασες)…

OP
OP
tramountana

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Με μπερδεύεις με το Νώντα.  :idiot: Για πές και τι ενοίκιο έχει μια γκαρσονιέρα στην περιοχή?

βρίσκεις δωμάτια πλήρως επιπλωμένα (με συγκατοίκηση) περίπου 350-450 λίρες τον μήνα (εξαρτάται από το αν έχει δικό του μπάνιο, το μέγεθος του δωματίου, πόσο πρόσφατα ανακαινισμένο είναι και που είναι)… οι λογαριασμοί βέβαια (φως, νερό, γκάζι, ιντερνετ, δημοτικός φόρος) περιλαμβάνονται στην τιμή (πολλές φορές περιλαμβάνεται και η καθαριότητα κοινοχρήστων χώρων)…

εγώ νοικιάζω σπίτι με τρία υπνοδωμάτια (2 διπλά, 1 μονό), σαλόνι, κουζίνα, κήπο πλήρως επιπλωμένο (τα πάντα) με 600 λίρες τον μήνα (βάλε και κανένα 200αρι λογαρισμοί και δημοτικός φόρος πάμε στα 800) .. και μάλιστα 15 λεπτά με λεωφορείο (έξω από την πόρτα μου) από το γραφείο που είναι στο κέντρο ή 25 λεπτά με τα πόδια...

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.918
Πόντοι
2.606
Τραμυ ψάχνεις συμπαραστάτη να σηκώσει λίγο βάρος απ τα μπάζα που κανεις ψυχικά ? :tooth:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825

μην τα ισοπεδώνεις όλα...
όσο για το ΥΓ, μάλλον είναι αδυναμία του κράτους να ελέγξει τα εισοδήματα αυτών των ανθρώπων...

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
πάντως πέρα από την πλάκα, το να έχει κάποιος την ευκαιρία να δουλέψει εκτός ελλάδος πάνω στο αντικείμενο αυτό δεν είναι καθόλου κακή επιλογή...
αν είχα την τεχνική γνώση θα έστελνα ένα CV...
Δεν χρειάζεται ακόμα και στο Αγγλία υπάρχει η αξιοκρατία(γλύψιμο στον τράμυ).  :grin:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
πάντως πέρα από την πλάκα, το να έχει κάποιος την ευκαιρία να δουλέψει εκτός ελλάδος πάνω στο αντικείμενο αυτό δεν είναι καθόλου κακή επιλογή...
αν είχα την τεχνική γνώση θα έστελνα ένα CV...

Επισκέπτης

Gero na ertho ego ? Arxisa kai to varieme to Berlin. Vres kati ki eftasa. Kamia katalipsi paizei stin perioxi na meno mexri na noikiaso spiti ?

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom