Νέα

Εύη Βατίδου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα oxi_o_nwntas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 224K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

spuridonas

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2023
Like
974
Πόντοι
81
Ισχύει έχει απίστευτα άκρα...δαχτυλακια για πολύ γλυψιμο

• Like
Αντιδράσεις: satov1

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.060
Πόντοι
9.297
Λες?Εγραψες.Πάντως αν δεν έγλυφε τα δαχτυλάκια της ,έχασε την ευκαιρία του αιώνα...
Ο Κούγιας είναι δικός μας άνθρωπος,δεν νομίζω να παρέλειψε να τιμήσει την περιοχή αυτήν.

• Like
Εγγρ.
2 Νοε 2019
Like
839
Πόντοι
81
vat.jpg
Καυλοποδαρααα

ypotaktikos97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
24
Like
7.907
Πόντοι
3.446
Η Βουλή με ενδιαφέρει και σκέφτομαι και την Ευρωβουλή. Έχω ρίξει το βάρος μου στις δημοτικές και δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω για να βγω στην Ευρωβουλή». :grin:

Tώρα που έμαθε επιτέλους να παίρνει το 100 , είναι έτοιμη να μπει και στην Ευρωβουλή, αλλά δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει. Καμια πρόταση απο κάποιον; Kρίμα να χαθεί τέτοιο ταλέντο.:buck2:

• Like

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.885
Πόντοι
9.931
Η Βουλή με ενδιαφέρει και σκέφτομαι και την Ευρωβουλή. Έχω ρίξει το βάρος μου στις δημοτικές και δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω για να βγω στην Ευρωβουλή». :grin:

Tώρα που έμαθε επιτέλους να παίρνει το 100 , είναι έτοιμη να μπει και στην Ευρωβουλή, αλλά δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει. Καμια πρόταση απο κάποιον; Kρίμα να χαθεί τέτοιο ταλέντο.:buck2:
Το μονο που εχει να κανει ειναι τα κατάλληλα γαμησια στα σωστα άτομα και θα μπει πανεύκολα στην Ευρωβουλή... Στην τελικη ο Ζαγοράκης με τον Γεωργουλη και την Καιλη ειναι καλύτερη;;

satov1

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
20.812
Πόντοι
5.956
Το μονο που εχει να κανει ειναι τα κατάλληλα γαμησια στα σωστα άτομα και θα μπει πανεύκολα στην Ευρωβουλή... Στην τελικη ο Ζαγοράκης με τον Γεωργουλη και την Καιλη ειναι καλύτερη;;
Μήπως πρέπει να κάνουμε εδώ την εκστρατεία της Εύης για την Ευρώ-Βουλή?

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.885
Πόντοι
9.931

Γλυφάδα: Χειροπέδες στην Εύη Βατίδου – Ακολούθησε και εμβόλισε μηχανή​

Σκληρη καριολα η Βατιδου:rockon:

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.311
Πόντοι
3.446

θα αναλαβει ο κουγιας την υπερασπιση της :cheesy:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.455
Πόντοι
12.756

Και πολυ καλα έκανε :rockon::rockon::rockon:

ετσι θελουν τα μουνια με τα μηχανακια σκουτερ πατινια κτλ , να κοψουν τις μαγκιες :rockon::rockon::rockon:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.469
Πόντοι
2.356

ετσι θελουν τα μουνια με τα μηχανακια σκουτερ πατινια κτλ , να κοψουν τις μαγκιες :rockon::rockon::rockon:
Δεν ξέρουμε βέβαια τι έχει προηγηθεί, αλλά είναι αλήθεια, ότι αυτοί που καβαλάνε μηχανές, δίκυκλα ή πατίνια ή ποδήλατα συνήθως πετάγονται αριστερά δεξιά και ίσως κάτι τέτοιο να έγινε και να ξεκίνησε η αψημαχία.. Και πάνω στα νεύρα του ο άλλος της κοπάνησε ο άλλος τον καθρέφτη.

- Βέβαια σε αυτή τη γαμημένη ζωή ποτέ δεν είναι κερδισμένος όποιος κινείται "εν βρασμώ" γιατί τώρα πχ θα τραβιέται με δικαστήρια και με χρηματικές αποζημιώσεις και μάλιστα ιδιαίτερα σοβαρές - να μην πω για το ποινικό σκέλος.

Φυσικά αυτό δεν αφορά μόνο την Βατίδου αλλά τον κάθε έναν από εμας που κινούμαστε στο δρόμο. Δεν πρέπει να λειτουργείς με τον θυμό - ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΕΖΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ. Πάνε οι εποχές που ο κόσμος ήταν ήρεμος. Τώρα όλοι είναι μέσα στα νεύρα. Σε αυτή τη περίπτωση μέσα στα νεύρα βρέθηκαν και η Βατίδου και ο άλλος με το μηχανάκι και να τα αποτελέσματα.

Γενικά σήμερα είναι η χειρότερη εποχή να μετακινείσαι με μηχανάκι ή αυτοκίνητο. Δεν προσέχει κανένας έξω και όλοι είναι έτοιμοι για τσαμπουκά που μπορεί να οδηγήσει πολύ μακριά...Και ως πεζός πρέπει να προσέχεις πολύ. Μιλάω για Αθήνα.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.789
Πόντοι
3.656

τυπε με κανενα σμαρτ θα επεσε πανω τους.μισες δουλειες :confused::confused::confused:
ο σκοπος ειναι να πεσεις πανω σε πατινι με μπουλντοζα η μπετονιερα :wanker::wanker::wanker:

wRHitl.gif

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.069
Πόντοι
3.656
Οι γαμημένοι μουνόσκυλοι που βλέπουν φλας από αμάξι και παρόλα αυτά πετάγονται με το κωλοπαπάκι τους να σε προσπεράσουν γρήγορα πριν προλάβεις να στρίψεις κανονικά θέλουν να βγάζεις χατζάρα από το παράθυρο και να τους παίρνεις το κεφάλι όπως περνάνε :zfuck:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.469
Πόντοι
2.356
Το θεϊκό στο πρώτο θέμα την αναφέρουν ως η 46 Χρόνη.προβλεπω και σε αυτούς μήνυση
Αυτό που το πας;! Χαχαχα Σωστά λες!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οι γαμημένοι μουνόσκυλοι που βλέπουν φλας από αμάξι και παρόλα αυτά πετάγονται με το κωλοπαπάκι τους να σε προσπεράσουν γρήγορα πριν προλάβεις να στρίψεις κανονικά θέλουν να βγάζεις χατζάρα από το παράθυρο και να τους παίρνεις το κεφάλι όπως περνάνε :zfuck:
Αυτό συμβαίνει σχεδόν ως ΚΑΝΟΝΑΣ πια.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.069
Πόντοι
3.656

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.469
Πόντοι
2.356
Το γνωρίζω....αλλά αν τους δεις σε γρήγορο χρόνο και βγάλεις τη μούρη λίγο βλέπεις τον φόβο στη μούρη τους και κόβουν.....:sunglasses:
Μόνο φόβο; Αρχίζουν κατευθείαν τις Χριστοπαναγίες φίλε μου - όπως μου έτυχε σε εμένα μια φορά. Για πολλές κλωτσιές, ειδικά αυτοί με τα θορυβώδη παπιά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom