spuridonas
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2023
- Like
- 974
- Πόντοι
- 81
Ισχύει έχει απίστευτα άκρα...δαχτυλακια για πολύ γλυψιμο
Aν ξέρεις και τεχνικές με τα δαχτυλάκια είναι τέλειο....Ισχύει έχει απίστευτα άκρα...δαχτυλακια για πολύ γλυψιμο
Ο Κούγιας είναι δικός μας άνθρωπος,δεν νομίζω να παρέλειψε να τιμήσει την περιοχή αυτήν.Λες?Εγραψες.Πάντως αν δεν έγλυφε τα δαχτυλάκια της ,έχασε την ευκαιρία του αιώνα...
Πιστεύω το κατέχει το θέμα με τα δαχτυλάκια...Ο Κούγιας είναι δικός μας άνθρωπος,δεν νομίζω να παρέλειψε να τιμήσει την περιοχή αυτήν.
Καυλοποδαρααα
Το μονο που εχει να κανει ειναι τα κατάλληλα γαμησια στα σωστα άτομα και θα μπει πανεύκολα στην Ευρωβουλή... Στην τελικη ο Ζαγοράκης με τον Γεωργουλη και την Καιλη ειναι καλύτερη;;Η Βουλή με ενδιαφέρει και σκέφτομαι και την Ευρωβουλή. Έχω ρίξει το βάρος μου στις δημοτικές και δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω για να βγω στην Ευρωβουλή».
Tώρα που έμαθε επιτέλους να παίρνει το 100 , είναι έτοιμη να μπει και στην Ευρωβουλή, αλλά δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει. Καμια πρόταση απο κάποιον; Kρίμα να χαθεί τέτοιο ταλέντο.
Εύη Βατίδου: «Άφησε εποχή το ότι δεν ξέρω να παίρνω το 100»
Η υποψηφιότητά της στις δημοτικές εκλογές, η πρώην σχέση της, το TikTok και η επιθυμία της να πάει στην Ευρωβουλήznews.gr
Μήπως πρέπει να κάνουμε εδώ την εκστρατεία της Εύης για την Ευρώ-Βουλή?Το μονο που εχει να κανει ειναι τα κατάλληλα γαμησια στα σωστα άτομα και θα μπει πανεύκολα στην Ευρωβουλή... Στην τελικη ο Ζαγοράκης με τον Γεωργουλη και την Καιλη ειναι καλύτερη;;
θα αναλαβει ο κουγιας την υπερασπιση τηςΓλυφάδα: Χειροπέδες στην Εύη Βατίδου – Ακολούθησε και εμβόλισε μηχανή
Γλυφάδα: Χειροπέδες στην Εύη Βατίδου – Ακολούθησε και εμβόλισε μηχανή
H μοτοσικλέτα φέρεται αρχικά να έσπασε τον καθρέφτη του αυτοκινήτου της 46χρονης - Κρατείται για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβηςwww.protothema.gr
Σκληρη καριολα η Βατιδου
Και πολυ καλα έκανεΓλυφάδα: Χειροπέδες στην Εύη Βατίδου – Ακολούθησε και εμβόλισε μηχανή
Γλυφάδα: Χειροπέδες στην Εύη Βατίδου – Ακολούθησε και εμβόλισε μηχανή
H μοτοσικλέτα φέρεται αρχικά να έσπασε τον καθρέφτη του αυτοκινήτου της 46χρονης - Κρατείται για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβηςwww.protothema.gr
Σκληρη καριολα η Βατιδου
Δεν ξέρουμε βέβαια τι έχει προηγηθεί, αλλά είναι αλήθεια, ότι αυτοί που καβαλάνε μηχανές, δίκυκλα ή πατίνια ή ποδήλατα συνήθως πετάγονται αριστερά δεξιά και ίσως κάτι τέτοιο να έγινε και να ξεκίνησε η αψημαχία.. Και πάνω στα νεύρα του ο άλλος της κοπάνησε ο άλλος τον καθρέφτη.Και πολυ καλα έκανε
ετσι θελουν τα μουνια με τα μηχανακια σκουτερ πατινια κτλ , να κοψουν τις μαγκιες
Και πολυ καλα έκανε
ετσι θελουν τα μουνια με τα μηχανακια σκουτερ πατινια κτλ , να κοψουν τις μαγκιες
Αυτό που το πας;! Χαχαχα Σωστά λες!Το θεϊκό στο πρώτο θέμα την αναφέρουν ως η 46 Χρόνη.προβλεπω και σε αυτούς μήνυση
Αυτό συμβαίνει σχεδόν ως ΚΑΝΟΝΑΣ πια.Οι γαμημένοι μουνόσκυλοι που βλέπουν φλας από αμάξι και παρόλα αυτά πετάγονται με το κωλοπαπάκι τους να σε προσπεράσουν γρήγορα πριν προλάβεις να στρίψεις κανονικά θέλουν να βγάζεις χατζάρα από το παράθυρο και να τους παίρνεις το κεφάλι όπως περνάνε
Το γνωρίζω....αλλά αν τους δεις σε γρήγορο χρόνο και βγάλεις τη μούρη λίγο βλέπεις τον φόβο στη μούρη τους και κόβουν.....Αυτό συμβαίνει σχεδόν ως ΚΑΝΟΝΑΣ πια.
Μόνο φόβο; Αρχίζουν κατευθείαν τις Χριστοπαναγίες φίλε μου - όπως μου έτυχε σε εμένα μια φορά. Για πολλές κλωτσιές, ειδικά αυτοί με τα θορυβώδη παπιά.Το γνωρίζω....αλλά αν τους δεις σε γρήγορο χρόνο και βγάλεις τη μούρη λίγο βλέπεις τον φόβο στη μούρη τους και κόβουν.....