Νέα

Εύη Βατίδου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα oxi_o_nwntas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 224K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.461
Πόντοι
12.756
Δεν ξέρουμε βέβαια τι έχει προηγηθεί, αλλά είναι αλήθεια, ότι αυτοί που καβαλάνε μηχανές, δίκυκλα ή πατίνια ή ποδήλατα συνήθως πετάγονται αριστερά δεξιά και ίσως κάτι τέτοιο να έγινε και να ξεκίνησε η αψημαχία.. Και πάνω στα νεύρα του ο άλλος της κοπάνησε ο άλλος τον καθρέφτη.

- Βέβαια σε αυτή τη γαμημένη ζωή ποτέ δεν είναι κερδισμένος όποιος κινείται "εν βρασμώ" γιατί τώρα πχ θα τραβιέται με δικαστήρια και με χρηματικές αποζημιώσεις και μάλιστα ιδιαίτερα σοβαρές - να μην πω για το ποινικό σκέλος.

Φυσικά αυτό δεν αφορά μόνο την Βατίδου αλλά τον κάθε έναν από εμας που κινούμαστε στο δρόμο. Δεν πρέπει να λειτουργείς με τον θυμό - ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΕΖΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ. Πάνε οι εποχές που ο κόσμος ήταν ήρεμος. Τώρα όλοι είναι μέσα στα νεύρα. Σε αυτή τη περίπτωση μέσα στα νεύρα βρέθηκαν και η Βατίδου και ο άλλος με το μηχανάκι και να τα αποτελέσματα.

Γενικά σήμερα είναι η χειρότερη εποχή να μετακινείσαι με μηχανάκι ή αυτοκίνητο. Δεν προσέχει κανένας έξω και όλοι είναι έτοιμοι για τσαμπουκά που μπορεί να οδηγήσει πολύ μακριά...
δεν χρειαζεται να ξερεις τι εχει προηγηθει οταν ακους μοτοσυκλετα και σπασμενος καθρεπτης αυτοκινητου και διαφυγη ..
Δεν γινεται να πεσω εγω πανω σε μοτοσυκλετα και να σπασω τον καθρεπτη μου ..
Αρα το τι εγινε ειναι γνωστο και συμβαινει μόνιμα
Το θεμα ειναι οτι δεν εχει εκπαιδευτει για τετοια η γκομενα , κανονικα τους κυνηγας και οσο αυτος προσπαθει να ξεφυγει παρακαλας να περάσει κανα στοπ και να τον στειλει στον αλλο κοσμο το μουνοπανο που εκανε ζημια και εφυγε..
Αν ξεφυγει και απο αυτο τοτε προκαλεις ατυχημα με δικια του υπαιτιότητα .. τον κλεινεις να πεσει σε κανα καδο , τον σφηνωνεις αναμεσα σε σενα και κανα παρκαρισμενο
η τον προσπερνας και πλακωνεσαι στα φρενα
Και εννοειται οτι δεν λες τιποτα για τον καθρεπτη μετά για να μην το δουν σαν εκδικητικό

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.080
Πόντοι
3.656
Μόνο φόβο; Αρχίζουν κατευθείαν τις Χριστοπαναγίες φίλε μου - όπως μου έτυχε σε εμένα μια φορά. Για πολλές κλωτσιές, ειδικά αυτοί με τα θορυβώδη παπιά.
Στα αρχίδια σου.....παίρνεις την ικανοποίηση ότι δεν σε πέρασε νταβατζιλίδικα και εξτραδάκι ότι έτρεξε το σκατό στη σάπια μπαλωμένη σέλα του glx 20ετίας και ο κάγκουρας πήγε σπίτι του να σκουπιστεί αντί να περάσει όπως νόμιζε :wanker:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.473
Πόντοι
2.356
δεν χρειαζεται να ξερεις τι εχει προηγηθει οταν ακους μοτοσυκλετα και σπασμενος καθρεπτης αυτοκινητου και διαφυγη ..
Το θεμα ειναι οτι δεν εχει εκπαιδευτει για τετοια η γκομενα , κανονικα τους κυνηγας και οσο αυτος προσπαθει να ξεφυγει παρακαλας να περάσει κανα στοπ και να τον στειλει στον αλλο κοσμο το μουνοπανο που εκανε ζημια και εφυγε..
Αν ξεφυγει και απο αυτο τοτε προκαλεις ατυχημα με δικια του υπαιτιότητα .. τον κλεινεις να πεσει σε κανα καδο , τον συμφωνεις αναμεσα σε σενα και κανα παρκαρισμενο
Και εννοειται οτι δεν λες τιποτα για τον καθρεπτη μετά για να μην το δουν σαν εκδικητικό
Ε αυτό που λες προϋποθέτει και "τεχνικά skills" και να είσαι και λίγο ruthless τύπος και ταυτόχρονα πολύ με κρύο αίμα. Εγώ αυτό τονίζω: Ότι όλοι κινούνται εν βρασμώ.

Υ.Γ. Και κανονικά ούτε αυτό που λες είναι σωστό γιατί μπορεί να σου πάρουν τον αριθμό κυκλοφορίας και να σε ψάξουν μετά αλλιώς... άρα και πάλι ισχύει το "Του φευγάτου η μάνα δεν εκλαψε ποτέ"

rimondi

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Μαρ 2011
Κριτικές
80
Like
1.614
Πόντοι
2.480
46 ετών? θα φάει μήνυση για ψευδορκία. Λέτε να βάλει για δικηγόρο τον Αλέξη ?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.461
Πόντοι
12.756
Το γνωρίζω....αλλά αν τους δεις σε γρήγορο χρόνο και βγάλεις τη μούρη λίγο βλέπεις τον φόβο στη μούρη τους και κόβουν.....:sunglasses:
τους εχω εγω κανει να βλεπεις το δακρυ ετοιμο να κατεβει απο το ματι απο την χεσουρα ...
δεν εχεις δει πατινανθρωπο να τρεχει να ξεφυγει και να πηδαει πανω σε καπο αυτοκινητου απο το να γλυτωσει απο το να δει απο πανω του το καρτερ λαδιων μου

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.080
Πόντοι
3.656
Αν ξεφυγει και απο αυτο τοτε προκαλεις ατυχημα με δικια του υπαιτιότητα .. τον κλεινεις να πεσει σε κανα καδο , τον σφηνωνεις αναμεσα σε σενα και κανα παρκαρισμενο
η τον ακολουθείς μέχρι να παρκάρει τη μηχανή του και μετά παίρνεις φόρα του την κάνεις βίδες και ούτε σωματικές βλάβες ούτε τίποτα

όπως φεύγεις του ρίχνεις και ένα κατούρημα στα συντρίμμια και πας σπίτι με καθαρό ποινικό μητρώο :confused:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.473
Πόντοι
2.356
τους εχω εγω κανει να βλεπεις το δακρυ ετοιμο να κατεβει απο το ματι απο την χεσουρα ...
δεν εχεις δει πατινανθρωπο να τρεχει να ξεφυγει και να πηδαει πανε σε καπο αυτοκινητου απο το να γλυτωσει απο το να δει απο πανω του το καρτερ λαδιων μου
Άσχετο: Πόσο ΚΑΡΑ-ΜΑΛΑΚΑΣ πρέπει να είναι κάποιος για να "οδηγεί" πατίνι στην Αθήνα; Αλήθεια, μπορεί κάποιος να μου απαντήσει;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.461
Πόντοι
12.756
Ε αυτό που λες προϋποθέτει και "τεχνικά skills" και να είσαι και λίγο ruthless τύπος και ταυτόχρονα πολύ με κρύο αίμα. Εγώ αυτό τονίζω: Ότι όλοι κινούνται εν βρασμώ.

Υ.Γ. Και κανονικά ούτε αυτό που λες είναι σωστό γιατί μπορεί να σου πάρουν τον αριθμό κυκλοφορίας και να σε ψάξουν μετά αλλιώς... άρα και πάλι ισχύει το "Του φευγάτου η μάνα δεν εκλαψε ποτέ"
τι να μου παρουν την πινακιδα ;;
δεν θα φυγω τυπε μου ,
θα τον ξαπλωσω με δικη του υπαιτιοτητα και θα μεινω εκει
και ασθενοφορο θα καλεσω , και αστυνομία
και θα του παταω με το ποδι μου οτι κοκκαλο του εχει σπασει μεχρι να ερθει κανα μπατσικο

οσο για τον καθρεπτη θα πω οτι ηταν απο πριν ετσι :coffee:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.080
Πόντοι
3.656
δεν εχεις δει πατινανθρωπο να τρεχει να ξεφυγει και να πηδαει πανε σε καπο αυτοκινητου απο το να γλυτωσει απο το να δει απο πανω του το καρτερ λαδιων μου
Κάτι τέτοια σου φτιάχνουν τη μέρα το πρωί αν σου τύχει κάγκουρας :rockon:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.473
Πόντοι
2.356
Εν τω μεταξύ, κάποτε, είχα γνωρίσει έναν ΕλληνόΙταλό δικαστή τροχαίων ατυχημάτων, ο οποίος μένει από μικρή ηλικία στην Ιταλία. Και μου είπε: ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΚΑΤΑΓΜΑΤΑ Η ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟ λόγω μηχανής ούτε που θα ανέβαινε κανείς ποτέ στη ζωή του στις κωλομηχανές

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.461
Πόντοι
12.756
Κάτι τέτοια σου φτιάχνουν τη μέρα το πρωί αν σου τύχει κάγκουρας :rockon:
εχει 2-3 στενα εδω που ειμαι που βασικα δεν μπαινω με το τανκς γιατι περναω τσιμα τσιμα
και ειναι στενα που κοβουν αναποδα πατινια , ντελιβερι με παπια κτλ
Οποτε βαριεμαι κανω μια βολτα απο εκει , ισιωνω τιμονι , πιανω ολο το πλατος και ευθεια με λιγο παραπανω γκαζι ...
Να δεις τι ωραια που λαμπιριζουνε τα γουρλομενα ματακια τους οταν τους παιζω μεγαλη σκαλα φωτο και δεν κόβω καθόλου για να μπουν σε κανα κενό απο κάδο η κενη θεση παρκινγκ

η απολυτη καυλα

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.080
Πόντοι
3.656
εχει 2-3 στενα εδω που ειμαι που βασικα δεν μπαινω με το τανκς γιατι περναω τσιμα τσιμα
και ειναι στενα που κοβουν αναποδα πατινια , ντελιβερι με παπια κτλ
Οποτε βαριεμαι κανω μια βολτα απο εκει , ισιωνω τιμονι , πιανω ολο το πλατος και ευθεια με λιγο παραπανω γκαζι ...
Να δεις τι ωραια που λαμπιριζουνε τα γουρλομενα ματακια τους οταν τους παιζω μεγαλη σκαλα φωτο και δεν κόβω καθόλου για να μπουν σε κανα κενό απο κάδο η κενη θεση παρκινγκ

η απολυτη καυλα
Πολύ ωραίο είναι να έχεις και πίσω σου μηχανάκι με προβολέα να προσπαθει να περάσει από δεξιά και αριστερά και να κόβεις το τιμόνι και να τον πηγαίνεις καροτσάκι μέχρι το φανάρι

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.473
Πόντοι
2.356
εγώ έμπαινα βατίδου πάντως της πλήρωνα την εγγύηση για 1 σκ στην εξοχική μου κατοικία στην ελευσίνα :coffee:
Ελευσίνα! Πρέπει να είναι ωραία. Πάντα ήθελα να έχω URBAN ναυτιλιακή θέα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.461
Πόντοι
12.756
εγώ έμπαινα βατίδου πάντως της πλήρωνα την εγγύηση για 1 σκ στην εξοχική μου κατοικία στην ελευσίνα :coffee:
την βλεπω συχνά , ειναι ωραιο μουνι , κρατιεται πολυ καλα

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.080
Πόντοι
3.656
Ελευσίνα! Πρέπει να είναι ωραία. Πάντα ήθελα να έχω URBAN ναυτιλιακή θέα.
Και ωραία μυρωδιά συνδυασμός διύλισης πετρελαίου και λαμαρίνας που καίει από τα ναυπηγεία :2funny:

Ωραία θέα είναι όντως....

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.473
Πόντοι
2.356
Και ωραία μυρωδιά συνδυασμός διύλισης πετρελαίου και λαμαρίνας που καίει από τα ναυπηγεία :2funny:

Ωραία θέα είναι όντως....
Δεν σου κάνω πλάκα. ΌΤαν περνάω απο εκεί χαζεύω από κάτω τα σπίτια

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.080
Πόντοι
3.656

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.080
Πόντοι
3.656
Δεν σου κάνω πλάκα. ΌΤαν περνάω απο εκεί χαζεύω από κάτω τα σπίτια
Όχι ούτε εγώ κάνω πλάκα....και στο κεατσίνι, πέραμα κτλπ πολλά σπίτια και κτίρια έχουν ωραία θέα....και τα διυλιστήρια είναι ωραία θέα και ο κόλπος με τα εμπορικά και τα γκαζάδικα κτλπ.

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.548
Πόντοι
11.445

Γλυφάδα: Χειροπέδες στην Εύη Βατίδου – Ακολούθησε και εμβόλισε μηχανή​

Σκληρη καριολα η Βατιδου:rockon: